104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Na, akkor az FM13 korszak hivatalosan is kezdetét veszi.
    Most szólok, hogy aki ebben a topikban kér letöltési linket, esetleg betesz egy torrentfájlt, legyen az fake vagy majd a feltört játék, nem sűrűn fog a továbbiakban ide látogatni. :)

Aki meg játszik, az ne fogja vissza magát és lökjön képeket, videókat, eredményeket. Have fun! :)
  • Neoncsoves
    5 perc és kickoff! :D valakinek nincs kedve egy gyors késő esti onlinehoz?:P
  • Neoncsoves
    fuckyeah
  • Fyrex
    Sam Christopher ‏@SamDC1987
    @milesSI what will be different when using the game 2muro rather than the early version that ive been playing over the last week or so?

Miles Jacobson ‏@milesSI
    @SamDC1987 new match engine, bug fixes & network game
  • Mike94
    Szerintem meg a csapatban betöltött státusz alapján kapják (key player, first team role, etc.)
  • Huni92
    szerintem meg az első keret minden tagja megkapja a bónuszt. mittom, van 6 millió euró, az oszlik annyi fele, ahány embered van regisztrálva a bajnokságba.
  • bakkerman
    teljesítmény alapján,nyílván a cserekapus aki egy percet nem játszik a szezonban nem fog annyit kapni,mint aki majdnem minden meccset játszott kezdőként vagy csereként.
  • methyliso
    FM12
    Idény elején én mindig magas kupa+bajnokság bónuszokat állapítok meg a csapatomnak, legyen miért csipkedni magukat.
    Melyik játékos fogja megkapni az idény végén ezeket a bónuszokat?
    Az első csapatban szereplők? Ki mennyit játszott függvényében?
    Vagy minden játékos megkapja egyenlően? A tartalék is?
    Múlt bajnokságban olyan magas bónuszt fizettem ki hogy legörbült a szám :)
    Rengeteg játékosom csücsül a tartalékban, sokan szerződés nélkül azért kérdezem.
  • Itsuki
    Valaki akinek megvan már a gém nem tenne fel az ajkáról 1 keretképet?
  • bakkerman
    2D classicba még hagyján,de a 3D tényleg köpedelem
  • Neoncsoves
    match engine egy hordó fossal ér fel kb
  • pinnacle
    Ahogy olvastam, nem lett a legjobb a 13 most még. :D Így nálam nincs az mint tavaly, hogy 0.day megkell vennem :D szal várok :D
  • bakkerman
    nagyon pang a topik,vihar előtti csend? :D
  • Neoncsoves
    Valaki tud torrentfájlt a Metallic logo packhoz (FM2013hoz!)
  • Neoncsoves
    nekem speciel jobban tetszik ez a Classic mód, nincs annyi babrálás.

Egyébként jó lenne ha még az idei részben kijavítanák az engine hibáit, nem csak a jövő éviben
  • Fyrex
    sajnos pont azért hibás ennyire, mert átírták a nagyrészét hogy majd tovább tudják fejleszteni

egyébként meg azért van ez a classic üzemmód, hogy akiknek kevesebb ideje van vagy csak most kezdték a játékot is tudják élvezni ezt az egészet sok babrálás nélkül

elég jó húzás lehet olyan szempontból, hogy becsalogassanak pluszba sok embert, minket meg zavarni nem fog
  • Itsuki
    Hát amit láttam belőle,nyugodtan lehetett volna még rágyúrni,azért azt hoztam fel példaként...
  • zorrobomber
    match engine-t is lecserélték
  • bakkerman
    én se értem mit akart ezzel elérni az SI,hogy pénzért könnyíthetnek a játékosok a játékon...persze akinek van pénze,az csinálja,de megöli a játék lényegét,a valóságban se mentesülhetsz a légiós meg ilyen szabályok alól,hiába pénzes a klubod,ez teljesen értelmetlen újítás
  • Itsuki
    Lehet inkább gyurtak volna a match enginére mint hogy ilyen szutykokat rakjanak bele,menjen az fifa managerezni aki így akar játszani...
  • zorrobomber
    Ez még nem volt itt téma? BTW, csakis a Classic módban lesz ilyen, úgyhogy én skippelem is az egészet.
  • zorrobomber
    "new ‘unlockable’ features meant to make FMC even easier – such as removing the need for work permits or getting a sudden cash boost. These can be unlocked in the usual video game fashion, or they can simply be bought at any time with a real money microtransaction."
  • DONGUBA
    Tessek?
  • zorrobomber
    IRL pénzért vehetsz könnyítéseket
  • Blum
    Fabiot,Bosingwat nalam is rendszeresen lerugjak a g*cibe. :/
  • Neoncsoves
    10 meccs óta nyeretlenség, közben 2 meccs alatt a keretem kulcsjátékosait lerúgták, a 2 szélső védőm a tartalékcsapatból lett felhozva...

a keretem használható lesz kb 1-2 hónap múlva, bár lehet addig megint lerúgnak pár embert :-)

kép
  • Neoncsoves
    game engine szépségei

• Neoncsoves
    Így van, most leszeded a betat, és a megjelenés napján letölti a teljes verziót (vagy csak egy updatet, hogy azzá tegye, nem tudom)
  • Neoncsoves
    Nem kell benne team talkozni, se meccs előtt, se után, nincsenek interjúk, nincsenek "üzengetések", konkrétan magára a taktikára és a meccsekre összpontosul minden szinte...
  • bakkerman
    hnap ha esetleg megjön a gém,akkor a kóddal leszedhetem a bétát,és átfog változni pénteken a teljesre?
  • DONGUBA
    sracok ez a classic mod mi is lesz pontosan?
  • Neoncsoves
    ezaz.. kár hogy én voltam a QPRrel...

• Huni92
    nem unatkozok, és rendbe lesznek téve a dolgok a hétvégén.
  • Neoncsoves
    háh továbbjutott a Dunaújváros a Magyar kupában :)

egy kis on is legyen: végre el tudok kezdeni FMezni, probléma egyedül az hogy időközben ellopták az origin fiókomat :')
  • bakkerman
    ööö igen,így hogy a noob már évezredek óta nem működik...:DD
  • Fyrex
    plusz a képfeltöltést is átirányíthatnád valahova szerintem
  • Fyrex
    csak kérned kell

ha ennyire unatkozol am Hunikám, írd át a fejlécben az off topik linket mert nem az a topik neve, hanem HELP & WAREZ, és erre szükség is lesz a következő hetekben sztem :)
  • Huni92
    óóóó, hát az nem lesz hosszas életű :D
  • bakkerman
    a flame-re várnod kell péntekig,amikor menni fog a nemveszem meg vs muszáj megvenned vita :DDD
  • Huni92
    És én még azt hittem, hogy valami karrierbeszámolók vannak 13 üzenetben :(

Vagy legalább flame.

Erre...