104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Na, akkor az FM13 korszak hivatalosan is kezdetét veszi.
Most szólok, hogy aki ebben a topikban kér letöltési linket, esetleg betesz egy torrentfájlt, legyen az fake vagy majd a feltört játék, nem sűrűn fog a továbbiakban ide látogatni. :)
Aki meg játszik, az ne fogja vissza magát és lökjön képeket, videókat, eredményeket. Have fun! :) -
Neoncsoves #85128 5 perc és kickoff! :D valakinek nincs kedve egy gyors késő esti onlinehoz?:P -
Neoncsoves #85127 fuckyeah -
Sam Christopher @SamDC1987
@milesSI what will be different when using the game 2muro rather than the early version that ive been playing over the last week or so?
Miles Jacobson @milesSI
@SamDC1987 new match engine, bug fixes & network game -
Szerintem meg a csapatban betöltött státusz alapján kapják (key player, first team role, etc.) -
szerintem meg az első keret minden tagja megkapja a bónuszt. mittom, van 6 millió euró, az oszlik annyi fele, ahány embered van regisztrálva a bajnokságba. -
teljesítmény alapján,nyílván a cserekapus aki egy percet nem játszik a szezonban nem fog annyit kapni,mint aki majdnem minden meccset játszott kezdőként vagy csereként. -
methyliso #85122 FM12
Idény elején én mindig magas kupa+bajnokság bónuszokat állapítok meg a csapatomnak, legyen miért csipkedni magukat.
Melyik játékos fogja megkapni az idény végén ezeket a bónuszokat?
Az első csapatban szereplők? Ki mennyit játszott függvényében?
Vagy minden játékos megkapja egyenlően? A tartalék is?
Múlt bajnokságban olyan magas bónuszt fizettem ki hogy legörbült a szám :)
Rengeteg játékosom csücsül a tartalékban, sokan szerződés nélkül azért kérdezem. -
Itsuki #85121 Valaki akinek megvan már a gém nem tenne fel az ajkáról 1 keretképet? -
2D classicba még hagyján,de a 3D tényleg köpedelem -
Neoncsoves #85119 match engine egy hordó fossal ér fel kb -
pinnacle #85118 Ahogy olvastam, nem lett a legjobb a 13 most még. :D Így nálam nincs az mint tavaly, hogy 0.day megkell vennem :D szal várok :D -
nagyon pang a topik,vihar előtti csend? :D -
Neoncsoves #85116 Valaki tud torrentfájlt a Metallic logo packhoz (FM2013hoz!) -
Neoncsoves #85115 nekem speciel jobban tetszik ez a Classic mód, nincs annyi babrálás.
Egyébként jó lenne ha még az idei részben kijavítanák az engine hibáit, nem csak a jövő éviben
-
sajnos pont azért hibás ennyire, mert átírták a nagyrészét hogy majd tovább tudják fejleszteni
egyébként meg azért van ez a classic üzemmód, hogy akiknek kevesebb ideje van vagy csak most kezdték a játékot is tudják élvezni ezt az egészet sok babrálás nélkül
elég jó húzás lehet olyan szempontból, hogy becsalogassanak pluszba sok embert, minket meg zavarni nem fog -
Itsuki #85113 Hát amit láttam belőle,nyugodtan lehetett volna még rágyúrni,azért azt hoztam fel példaként... -
match engine-t is lecserélték -
én se értem mit akart ezzel elérni az SI,hogy pénzért könnyíthetnek a játékosok a játékon...persze akinek van pénze,az csinálja,de megöli a játék lényegét,a valóságban se mentesülhetsz a légiós meg ilyen szabályok alól,hiába pénzes a klubod,ez teljesen értelmetlen újítás -
Itsuki #85110 Lehet inkább gyurtak volna a match enginére mint hogy ilyen szutykokat rakjanak bele,menjen az fifa managerezni aki így akar játszani... -
Ez még nem volt itt téma? BTW, csakis a Classic módban lesz ilyen, úgyhogy én skippelem is az egészet. -
"new ‘unlockable’ features meant to make FMC even easier – such as removing the need for work permits or getting a sudden cash boost. These can be unlocked in the usual video game fashion, or they can simply be bought at any time with a real money microtransaction." -
Tessek? -
IRL pénzért vehetsz könnyítéseket -
Blum #85105 Fabiot,Bosingwat nalam is rendszeresen lerugjak a g*cibe. :/ -
Neoncsoves #85104 10 meccs óta nyeretlenség, közben 2 meccs alatt a keretem kulcsjátékosait lerúgták, a 2 szélső védőm a tartalékcsapatból lett felhozva...
a keretem használható lesz kb 1-2 hónap múlva, bár lehet addig megint lerúgnak pár embert :-)
kép -
Neoncsoves #85103 game engine szépségei
-
Neoncsoves #85102 Így van, most leszeded a betat, és a megjelenés napján letölti a teljes verziót (vagy csak egy updatet, hogy azzá tegye, nem tudom) -
Neoncsoves #85101 Nem kell benne team talkozni, se meccs előtt, se után, nincsenek interjúk, nincsenek "üzengetések", konkrétan magára a taktikára és a meccsekre összpontosul minden szinte... -
hnap ha esetleg megjön a gém,akkor a kóddal leszedhetem a bétát,és átfog változni pénteken a teljesre? -
sracok ez a classic mod mi is lesz pontosan? -
Neoncsoves #85098 ezaz.. kár hogy én voltam a QPRrel...
-
nem unatkozok, és rendbe lesznek téve a dolgok a hétvégén. -
Neoncsoves #85096 háh továbbjutott a Dunaújváros a Magyar kupában :)
egy kis on is legyen: végre el tudok kezdeni FMezni, probléma egyedül az hogy időközben ellopták az origin fiókomat :') -
ööö igen,így hogy a noob már évezredek óta nem működik...:DD -
plusz a képfeltöltést is átirányíthatnád valahova szerintem -
csak kérned kell 
ha ennyire unatkozol am Hunikám, írd át a fejlécben az off topik linket mert nem az a topik neve, hanem HELP & WAREZ, és erre szükség is lesz a következő hetekben sztem :) -
óóóó, hát az nem lesz hosszas életű :D -
a flame-re várnod kell péntekig,amikor menni fog a nemveszem meg vs muszáj megvenned vita :DDD -
És én még azt hittem, hogy valami karrierbeszámolók vannak 13 üzenetben :(
Vagy legalább flame.
Erre...