104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #85169
    viszont igazolni nem nagyon tud a az igazgató...volt hogy beraktam játékost a transfer listre, beállítottam mennyit ajánlhat és nem bírta leigazolni...én meg 1 perc alatt letudtam...
    de tetszik amúgy...viszont az edzők igazolását nem biztos hogy mindig jó ötlet másra bízni...folyamatosan igazolja az edzőket nekem :D
  • bakkerman
    én ahogy megfigyeltem eddig,az a lényeg,hogy unwanted list-re kell rakni,és a director of football intézi az ügyét,míg ha simán úgy csinálom mint a tavalyiban,hogy átadóra teszem,berakom az asking price-t,és offer to clubs,akkor kutyának se kell,vagy max ingyen.
  • Sysfox
    Erre kíváncsi leszek, mert már régóta mondogatom a magamét emiatt. Tiszta baromság és köze sincs az élethez, hogy amikor kiteszek átadóra egy kétmilliót érő játékost nulláért, és nem kell senkinek sem.

Szerintem ez marhaság, azért tuti, hogy valaki vinné az életben.
  • bakkerman
    végre az idei gémben már nem olyan nehéz túladni a felesleges játékosokon,tavalyiban még ingyen se vitték el sokszor a felesleget,idén meg aki alig játszott nálam ráteszem unwanted listre,3-4 napon belül már elis van adva,piaci áron
  • bakkerman
    ma nyomhatnánk egyet!
  • szabii98
    hűha !
    kitartás, és sok sikert az FM13ban is ! :)
  • o0Sagem0o
    A képet én is elcsesztem, az egér is pont kitakar, sry :(
  • o0Sagem0o
    Sziasztok,

eddig nem szóltam hozzá a topikhoz, tulajdonképpen az SG-n is rettenet régen jártam:) Most, hogy megjelent az új rész -hamarosan- váltok, úgy gondoltam írok egy kis összegzést az én csapatomról is. Akit nem érdekel egy kis csapat menetelése 2011től - 2023-ig az ugorja át:)

Dover Athletics (The Whites) alapítva 1983-ban, az angol hatodosztályban tanyáznak az induláskor.

2011/07én vettem át a csapatot, a dobogóhoz egy percig sem kerültem közel, hetedikek lettünk, csalódás. Új év, új remények, kialakult a keretem, adjunk nekik. A remélt tarolás elmaradt, az ötödik hely éppenhogy, 1 ponttal megelőzve a hatodikat meglett, ezáltal osztályzót játszhattam, ahol kiharcoltuk a feljutást a "nívós" angol ötödosztályba:). A körülmények a szokásosak: zero pénz, ingyenes játékosok után kell kutatni. nem akarok nagyon a részletekbe belemászni, nagyoooon hosszú lenne, a lényeg annyi, hogy bajnokságot csak egyszer sikerül nyernem (a negyedosztályban), viszont az osztályzók vagy a feljutást érő helyek megvannak, s a feljutások összejönnek. A keret szinte idényről idényre cserélődik, csak a mag marad meg, amint feljutok keresem az egy fokkal jobb lehetőségeket, persze pénz továbbra sincs:)

A legnehezebb dolgom a Championshipbe való jutással volt, illetve abból a szempontból kellemes volt, hogy ordas nagy mázlim volt végig, gyakorlatilag minden összejött..

a CL és a PL persze már keményebb dió, de egy kis csapatnak ez már maga a kánaán. a CL-ben már olyan játékosokkal tudtam leülni tárgyalni, akik korábban rám se hederítettek volna, s persze a kölcsönzés is sokkal könnyebb, mert ez már mégsem "mucsa" (még ha a stadionunk -ekkor még- finoman szólva is kezdetleges:) )

A PL első éve a szokásos kiesés elleni harc, nem pottyantam ki, közel volt, de megkapaszkodtunk. A vezetőség is észhez tért, banki kölcsön, fejlesztések és hohó végre egy normálisabb összeg, az erősítésre:) Közben a korábbi ügyletekből már tudok profitálni, adok / veszek, még mindig kicsiben, de már egyértelműen beérni látszik a sok évnyi munka. Következő igényben a csodálatosan hihetetlen 8 helyet szerezzük meg. Folyamatosan erősödünk, hatalmas fogást sikerül véghezvinnem, az Ukrán Dniprotól ingyen elhozzuk az Argentinok sokszoros válogatott kapusát, aki azóta is a csapatom egyik alaplilére (mert még most is csak 29 éves). Emellett "budget" áron szerzünk az Erdedivisből jó játékosokat többek között. Így megint sikerül egy nagyságrendet előrelépnünk, a harmadik helyet szerezzük meg!

Szerencsére az új szezonra tovább erősödünk, ellepik a csapatot az Argentinok:) Jelenleg 6 Argentin van a keretben, ebből 4 állandó válogatott, egy néha kimarad, néha játszik, az utolsó pedig pechére kapus (ami azért pech, mert írtam, hogy az első számú kapus is nálam van, így itt is ott is megelőzi a sorban).

Meglett az első PL elsőségünk, majd másodikok lettünk, aztán 2x egymás után ismét megnyertük a PL-t. Persze ha megragadunk a PL-ben, pláne jó helyen, már nem lesz nehéz dolgunk szóval potyogtak a kupák is.. UEFA kupa győzelem, FA kupa, BL győzelem, Super kupák / klub világbajnoki címek, jelenleg 2023at írunk s a Dover a negyedik a klubvilágranglistán:)

Én az FMekben mindig a legalacsonyabb osztályból indulok, aztán nagyjából addig nem nyugszom míg ez nem jön össze, ezt kb. mostanra értem el (untam rá egy kicsit), így ha lesz pénzem akkor beruházok az új részre.

A demot még nem próbáltam, de én azt remélem , hogy most talán fordítottak némi figyelmet az olyan játékosokra is mint én, akik az alsóbb osztályból indulva szeretnék felépíteni a saját klubjukat. A jelenlegi verzióban ez kevésbé van kidolgozva (komolyabb dolgoktól kezdve az olyan apróságokig, hogy a most már a világ elitjébe tartozó Dover-nek még mindig az Angol hatod/ötöd osztályban vannak a legfőbb riválisai a program szerint..:) )

• Huni92
    na, ezért nem törlöm :)
    legközelebb tessék odafigyelni. :)
  • Neoncsoves
    Aki akar majd esetleg egy versus kupát nyomni az vegyen fel steamen:

realEE
  • hamary
    Bocsánat, rég volt már hogy ide töltöttem képet, megfeledkeztem az átméretezésről.
  • hamary
    Na megvan az FM 2013 számomra eddigi legnagyobb meccse.
  • Utley
    hatalmas gondjaim vannak már az edzés összerakásnál is ....mi a francokat kell itt fifa manager "dizájnt" nyomatni...
  • szabii98
    valaki tud nyomatni egy pikcsört a vidi keretéről(fm13)?
  • kosheen
    Még a 12-ben...
    Fradi-Videoton meccs, team talknál mondom nyugodtan Nikolicsnak (aki a Fradiban van már nálam), hogy teljesitményt várok tőle, ő erre összezavarodott, aztán az 50. másodpercben 16 méterről bevarrta a vezető gólt :D
  • RemX
    Köszönöm, ez volt a megoldás! :)
  • hamary
    Na, én meg nemsokára ülök fel a vonatra, megyek a Gameshopba az utolsó darabért. :)
  • Neoncsoves
    Steam ablak -> Games fül (fent) -> Activate a product on steam...
  • RemX
    Igen de ott csak megvásárolni tudom... nekem elvileg már nem kell megvenni, mert van aktiváló kódom... akkor most mi van??
  • hamary
    Nem, a főoldalon ott kell hogy legyen a Teljes játék, nagy betűkkel, hisz ma jelent meg.
  • RemX
    Megjött a kódom... de a steamen csak a demot látom... azt kell letöltenem?
  • bakkerman
    na jó ~3 óra játék után ideje kimenni egy kicsit a friss levegőre cigizni :DDDDD
  • RemX
    Na én kifizettem, levették a pénzem... most várjam a kódot? Egyáltalán mit kell most tennem?

Soha nem használtam még Steamet :)
  • Mor3llo
    Én is várom a jövőhetet, jön az ösztöndíj stb, veszem meg a francba :)
  • hamary
    Na, idén megint befektetek a játékra. Demo alapján nagyon bejött.
  • RemX
    "Re-download or burn the game legally whenever you want"

Ez van a hivatalos oldalon :D 8500-öt megér :)
  • bakkerman
    háát elvileg igen,mert 1 steam accountal játszanál mindkét cuccoson,de nem vagyok benne biztos,nézz utána azért!
  • RemX
    És ha egyszer megveszem akkor telepíthetem két gépre is? tehát a laptopra meg a pc-re is?
  • bakkerman
    fizetsz,kapsz egy emailt abban lesz a kód,steamen aktiválod
  • RemX
    Ez mennyire megbízható? Letöltök egy kulcsot és irány a Steam? Nem használtam még... fel kell telepíteni?
  • bakkerman
    első tétmeccs! Nyíregyháza - Honvéd MFA magyar kupa

gratula a csapatnak,23 kibaszott lövésből 2 AZAZ KETTŐ talált kaput! Ennél még Stevie Wondernek is jobb a lyukérzéke az ágyban...
  • bakkerman
    én ezért nem voltam kétségbe esve,mondjuk én azt hittem,hogy a teljes még bugos lesz,de kapunk majd egy félgigás patchet az első héten,és rendbe lesznek a dolgok,de ezekszerint már a teljes kiadásra javították a hibákat,respect SI games.
  • bakkerman
    szépjóreggelt emberek,reggel felkeltem,sütött a nap fasza minden,nincs hideg,szokásos cigi+kávé ceremóniám,telóról felnéztem az email fiókomba,és kaptam egy kedves üzenetet a cdgalaxistól,hogy mehetek a játékomért :) Most értem haza,a steam már ezerrel húzza lefele a cuccost :P
  • Aragorn10
    Ha valaki olcsóbban akarja megvenni a játékot mint a steam-en akkor itt megteheti :
    Football Manager 2013
  • BBeno2
    na, mivan már? :D nyomassátok a képeket!!! :D várnom kell amíg én is belekezdhetek.
  • Neoncsoves
    Team talkon még van mit csiszolni...
  • Neoncsoves
    Én nem kételkedtem benne, hogy kijavítják, de nem hittem volna hogy mára már ennyivel jobb lesz a helyzet. A beta legutóbbi állapota egyszerűen kb. egy alpha verzióval ért fel (match engine szinten), valószínűnek tartom hogy ez nem is ugyanaz a match engine mint a betaban használt...
  • Fyrex
    utálom, hogy mindig igazam van.
  • Neoncsoves
    Nocsak, mintha normális lenne a match engine...
  • Fyrex
    kint a gém, hajrá! :)