104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Shelton
    szevasztok, én is megvettem erről a gametapről az idei gémet, ahogy innen már egy páran, de ennek már 6 órája és a vásárlást visszaigazoló e-mailen kívül semmit nem kaptam, persze a pénzt egyből levette a számláról.. kezd bosszantó lenni.
  • raven01
    inkább ez a hozzászólásod lett... :) mindkét játékosnál rendben van a kölcsönszerződés beállítva.
  • cain
    a csillagos értékelés mindig relatív, és az adott osztályra érvényes, esetedben ez a dán 2.
  • lacko114
    Sziasztok Srácok :) El keztem az uj karierrem a Vestjaeland el (Dán2 od ik osztály) félévkor jövök összefoglaloval.! viszont van 1 kérdésem az miért lehet hogy a pali 4és fél csillagos az emberem 22 éves és 60e font or ér ?
  • asad
    Hát mit mondjak a magyar adatbázis megint eléggé el lett kúrva. Lovrencsics pl. még mindig pápán van, lencse meg a vidiben. Stb, stb....
  • Zenszkij
    rájöttem mi a baj, idegenben egyszerűen képtelenség győzni, ha csak nem áll be az ember a gólvonaláig védekezni
  • Solt
    Mert ott nem vennék komolyan a játékosok, ha butaságot mondanál, a játékban meg komolyan vesznek, mivel ott egy szakember vagy... :)

Felesleges ilyeneken mérgelődni, hogy mi lenne IRL...
  • bakkerman
    egyébként én már számtalanszor gondolkodtam ezen,hogy csak 2 hétre,de átvenném kompletten egy profi futball csapat irányitását(mármint a szakmai részét),de egy Norwich meg Manchester United játékosállománya között van akkora különbség,hogy ha én csak annyit mondok,hogy "srácok,játszatok ahogy tudtok"és meccs közben néha-néha beorditanék valamit,lehet kikapna az "én" Unitedem,de nem kapna 6 gólt egy Norwichtól...
  • Solt
    Gondolod? :) Kíváncsi lennék mi lenne az eredmény, ha mi ülnénk valamelyik kispadon, és a játékosok azt csinálnák amit itt a játékban is beállítunk... :)
  • Mor3llo
    Hellobello, Rothosen!
  • bakkerman
    azért ahhoz hogy IRL 6-ot rúgjon egy Norwich a Unitednek legalább 14-en kéne kimenniük a pályára...mai futballban bármi megeshet,de ezek VICC EREDMÉNYEK,ILYEN NINCS,ÉS NEM LEHET!
  • Zenszkij
    United-City 4-1, Swansea-United 0-0, West Ham-United 2-0, Norwich United 6-1, United-Chelse 5-2
  • LasDen #85441
    azt hiszem egy picit...a Fioval is megküzdöttem, hogy a 16-7. helyen legyünk.....meg kell küzdeni minden pontért....még az országos 1-es meccseinken is szenvedni kell a győzelemért....
  • bakkerman
    eléggé nehéz ja,Cityvel bármikor képes vagyok ütni egy Bayernt 4-1-re,de ugyanakkor otthon simán kiszophatok nulla játékkal akármelyik gyengébb angol csapattól...
  • hamary
    FEjér megyébe meg a Fejér megyei hírlap. :P Szerintem főképp a megyei lapok foglalkoznak ilyenekkel. De ott is csak eredmény szerűen, max nagyobb rangadókról írnak hosszabb cikket.
  • Solt
    Ez alap! Figyelemmel követem a dolgokat, és, ha valamiben tudok, természetesen segítek! :)
  • Huni92
    Köszönöm.
    Na, de ne offoljuk szét ezt a topikot, így ha valakinek vannak információ, az a [email protected] küldjön egy mailt :)
  • hamary
    Nekem is nehéz. Igaz angol hatodban kedztem, Maidenheaddel. Fizetésre nem kaptam semmi pénzt szinte, lehetetlen volt igazolni, mert nem tudtam megfelelő ajánlatot adni. Edzőmeccseket már nem tudtam nagy csapatokkal játszani, így az a pénz is elúszott. 20. helyre vártak, végül 14. lettem, év végén mindenkit elküldtem, gondoltam így legalább plusz forráshoz jutok. Hát a francokat... Jutottam, persze, de továbbra se jött el senki szinte - Magyarországról még az nb3as csapatokból se voltak velem hajlandóak tárgyalni. Aki meg eljönne, az 350 es pályáralépési pénzért... Tehát szerződés nélkül. Annyit meg nem enged a vezetőség. Elég ördögi kör, lehet máshova megyek- És én is olyanokat szoptam - egyik meccsen 3-1-ről, 7-3-ra, az emberes volt.
  • Szycsu
    Veszprém megyében a Napló foglalkozik ezzel.
  • Huni92
    lényegében igen. a bajnokságokkal, csapatokkal. egy megye 3-as csapattal történő dolgokat nyilván nem hoz le az nso, de egy helyi lap cikket ír a történésekről. és ezeknek a nevei kellenének, valamint az, hogy melyik csapattal/csapatokkal foglalkozik az adott újság/csatorna/rádió/weblap. :)
  • Zenszkij
    nektek mennyire nehéz a játék, én el vagyok keseredve, folyamatosan kikapok a MU-val, pedig fél órát töltök el minden meccs előtt a stratégia elemzésével, beállításával, de hiába, soha nem tapasztaltam ilyet, a játékélményemnek annyi. Van Persie 5 meccsből nulla gól, pedig egyedüli csatár két inside forward kíséretében. Nevetséges. Hogy játsszak így egy gyengébb csapattal.
  • hamary
    Médián belül mikre gondolsz? Újságokkal, meg oldalakkal, amik foglalkoznak a megyei labdarúgással?
  • Huni92
    Persze, csak ehhez adni is kell valamit, nyilván. Ezért tettem be ide is, hátha akad 1-2 ember aki segíteni tud. :)
  • Solt
    No ez jó hír... jó lenne jó kapcsolatot kiépíteni vele. Hátha tudnánk rájuk hatni a fordítás terén...
  • hamary
    Fordításban szívesen segítenék.
  • water88
    Lett... Ezek is benyalták a csicskalángost.

Cissé:
  • Huni92
    Cisséről képet! :)
  • Huni92
    Felvette velem a kapcsolatot egy bizonyos Andrew Potter, aki az SI-nél dolgozik, mint data researcher (adatgyűjtőnek tudnám talán legjobban lefordítani), és készített egy kiegészítőt megye 3-ig. Megkért, hogy ha tudok, akkor segítsek neki, itt leírtam, hogy miről van szó. A lényeg, hogyha van köztetek olyan, aki segíteni tudna elsősorban a mezek és a média kérdésében, az ne tartsa vissza.
    A srác bár valószínűleg nem olyan nagy ember az SI-n belül, de a magyar FM-ezőknek biztos nem származna hátránya belőle, ha egy jobb kapcsolat épülne ki vele.
    Érdeklődtem egyébként a magyarítás kérdéséről, és bár konkrét választ nem tudott adni arra, hogy végül használható-e vagy használható lesz-e a nemhivatalos fordítás a játékban, azt mondta, hogy megpróbál informálódni.
    Ha netán az a válasz jön majd, hogy mégsem blokkolták a készítők a nemhivatalos fordítások használatát, akkor elképzelhető, hogy belevágnék néhány emberrel az elkészítésébe. :)
  • water88
    Sziasztok! Kezdtem egyet a Newcastle csapatával. Öt forduló ment csak le eddig a bajnokságból, de amit az ötödikben összehoztunk az világi volt... Remélem lesz folytatása... :P
  • LasDen #85424
    3 nappal az átvétel után jött az Arsenal....majdnem csoda történt...2 olyan szép kontrával basztuk meg az Arsenalt...ejj, szép volt nézni :DDD
    de a buzik egyenlítettek......:(((
  • Mor3llo
    Ha ez még belefér (kb 8000 rugó). Megveszed, kb negyed óra múlva jön a kulcs!
  • asad
    maestroval nem tudsz vásárolni
  • LasDen #85421
    Najó....Aston Villát választottam...benn tartom őket (remélem :D) és meglátom merre tovább :D a Genoaról meg nem mondtam le....megyek én még oda, csak később....:D
  • DONGUBA
    budapest bankos maestro kartyanal mit kell az oldalon valasztani?
  • LasDen #85419
    nem bírok dönteni...:DD
    a Genoa vonz, mert kedvenc csapatom FM-ben és nem akarok szar lenni velük...a Villa meg Villa, kihívás az is :D
  • asad
    Nem kell paráznod. Erről az oldalról nyugodtan rendelheted. gametap-shop.com
    7000ft se volt. Ilyen olcsón ha jól tudom sehol nem kapod. Biztonságos, csak gondolom sok a megrendelés vagy nem tudom és ezért kellett pár órát várnunk mire jött a kulcs.
  • nejad
    én is most akarom megrendelni de parázok neten megvenni asszem inkább boltból rendelem persze lehet csak túl sokat néztem a svindlereket és paranoiás vagyok de hát noé is az özönviz elött építette meg a bárkáját valakinek lenne kedve egész bajnokságot végigjátszani online? az irjon
  • Taibi
    Szintén! :)
    Úgy látszik most ébredtek a srácok...
  • asad
    Na végre, megjött a kulcs, töltjük este nem alszunk:))
  • o0Sagem0o
    Közben jobban is megnéztem az oldalt, s valóban frankónak tűnnek + lehet Paypallal is fizetni, arról meg nem tudnak pénzt lehúzni :)