104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #85655
    én ált csak a kulcs jeleneteket 3d-be nézem, de fontosabb meccseket részletesen....
  • POI33
    Kösz megpróbálom, hátha azzal megyek valamie mert az általam preferált 433 és 4231 nem nagyon jött be eddig :)
    Amúggy ti a meccseket hogy szoktátok követni? 3d meccsmotor, 2d classic vagy csak kommentár?
  • LasDen #85653
    lehet csak a championshipbe...vagy fasz tugya...de nem esett jól...:D
  • Huni92
    Lol :DD Ilyen is van már?
  • LasDen #85651
    megbüntettek 5k euróra mert 6 játékosom is sárgát kapot....kapják be :DDD
  • LasDen #85650
    mit reklámozod ezt a szart? :DDD nem kell senkinek :D
  • Huni92
    Próbáld ki ezt :D
  • LasDen #85648
    442 teljesen standard kivitelben....
  • kosheen
    7 meccs van hátra, a mögöttem lévő MTK-t 3-0-ra gyaláztam idegenben és már 6 pont az előnyöm. Remélem innentől most már behúzom. Addig nem fekszek le mig meg nem van a bajnokság :D
  • POI33
    Hát szó mi szó nehezebb lett az idei fm az biztos :)
    Interrel a 25. forduló után kirúgtak, de nem azért mert 6. voltam a tabellán, (ráadásul épp jó szériába) hanem mert az el-ből való kiesést már nem tudták tolerálni sajnos. :S Most viszont egy olasz 3. osztályú csapathoz, bizonyos Tritium-hoz kerültem, na ott aztán lesz meló csomó noname ember pénz kb nuku...
    Valami kezdeti jó taktikát tudnátok adni, mert ennyire kis csapattal még nem nagyon nyomtam. :/
  • Huni92
    Az eddigi listavezető Milan 12 meccsen kapott 6 gólt. Eljöttek hozzánk, 4-0-val küldtük őket haza úgy, hogy Montillo, Di Natale, Isla sem tudott játszani és a 18 éves, eddig nem sok szerephez jutó Medina is a kezdőben volt.
  • Mor3llo
    úgy-úgy!
  • kosheen
    az assertive az hogy van forditva a játékban? Magabiztos vagy ilyesmit jelent ugye?
  • kosheen
    ezt a szezont már lehúzom igy, 8 meccsel a vége előtt 3 ponttal vezetek az MTK előtt, pont most jön ellenük egy meccs. 7 veretlen meccs után kaptam ki a lokitól, szóval most jól megy ezzel a taktikával. Ráadásul kupában is az MTK-t kaptam, otthon első meccsen 2-0-ra nyertem úgy hogy 50 percet emberhátrányban játszottam és még úgy is rúgtam egy gólt
  • LasDen #85641
    én valamiért mostanában nagyon ráálltam a 352-re....valamiér nagyon bírom :D ahol lehet azt játszatom :D
  • LasDen #85640
    bár nemtudom pontosan milyen felállásban vannak nálad, de esetleg próbálj egy assymetric 4-2-2-2-t....azt meg lehet tükrözni egyikmásik oldalra....
  • Huni92
    3-5-2-ben jön a Lazio. Gólgazdag meccs lesz azt hiszem
  • kosheen
    én épp most agyalgattam hogy milyen taktika kéne következő szezonra nb1-be mert már egy ideje a 4-2-2-2-t használom és lehet hogy lassan kiismerik az ellenfelek. 4 védő ugye alap, egyik szélsőhátvéd se felfutó, bár néha ha olyan van odatéve akinek az fekszik jobban akkor beállitom neki úgy. Középen van egy labdaszerző meg egy mélységi irányitó, szélen meg winger vagy advanced playmaker van, kinek mi fekszik jobban. Elől általában egy target man (18as fejeléssel), meg Nikolics poacherben, vagy egy advanced forward, vagy mondjuk Adorján van treqartistában elől.
    Lehet átállitom majd 1 csatárosra és egy tkp-om is lesz, majd variálok valamit. Annyi a gonodm hogy bevásároltam egy csomó irtó tehetséges srácot, csak most meg nem győzök variálni hogy jusson lehetőség mindenkinek :D
  • Huni92
    Jaigen. Hamarosan lesz egy meccsem a Cesena ellen, ott kiállok védő nélkül, 2 vkp-val. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Van egy olyan elméletem, hogy hosszú indításokkal, mélységi kiugratásokkal és a vkp-k mögé belőtt labdákkal lesz keresnivalójuk a meccsen. Az is lehet, hogy kivágják a labdát a saját 16-osuk környékéről, a csatár saját térfeléről indul, így les nem lehet és végül a kapussal találja magát szembe úgy, hogy végiggyalogolhat a térfelemen. Na, majd kiderül.
  • Huni92
    Nem hinném, hogy van olyan elmeháborodott edző aki ilyen felállásban küldi pályára a csapatát.
    A széleken durván verhető vagyok. Ott volt a Roma elleni meccs. 4-1-2-2-1-ben jöttek, két szélső tkp-val. 3 lövésük volt, mindhárom úgy, hogy egyik szélről beadták, Taddei üresen volt és beverte mind a hármat.
    Viszont hiába operál egy gyengébb csapat ellenem a széleken, mert a kp-n olyan szinten birtokoljuk a labdát, hogy nincs sok lehetőségük támadni. Meg kell egy atom kapus is persze, rengetegszer van 1v1, Szúcs Lalival a kapuban meg valószínű, hogy nem ennyi gólt kaptam volna eddig. :D

Ami még nagy előnye ennek, hogy kontráknál általában létszámfölényben vagyunk elől. Rivas kivágja a félpályáig, onnan meg jó esetben 4-5 ember megy a 2-3 ellen.
  • kosheen
    ezzel a felállással ha jönne mondjuk a ManU akkor még én is megenném a Fradimmal a valóságban is szerintem :D
    Ez csak igy poén vagy a valóságban is van csapat amelyik használja ezt? Nem igazán tudom elképzelni hogy ez működhet. Maximum a tényleg gyengébb csapatok ellen ahol olyan különbség van mint mondjuk a Barca meg a béna spanyol csapatok között, hogy elég ha egy igazi hátvéd van a pályán
  • Huni92
    Mondanám, hogy kipróbálom a demoval, de egyrészt azt valami ultramód elcseszték, másrészt azóta ahogy olvasom voltak komoly javítások, így nem volna túl releváns az egész. Mondjuk elhiszem, hogy ez nem működne a 13-ban :D

Viszont ha valaki kipróbálná, odaadom a taktikát. :D
  • Mor3llo

• Mor3llo
    13-ban ezt a felállást egész egyszerűen egyelőre nem tudom elképzelni, szerintem azonnal szétszedne még egy 3. osztályú csapat is :D
    néha még a Bundes2-es csapattal is küzdök, 4 védővel:))

Bár most vertem 3-0-ra idegenben a Stuttgartot, muhaha:D
  • Huni92
    Biztosan Ramos a példaképe. :D
  • LasDen #85630
    olyat rúgott a labdába, hogy még a játékból is kiment.....
  • BetonK
    Ez érdekes, grat!
  • Huni92
    ja, kéne egy Sven Bender, Pinzi helyett, csak nem akart jönni :(
  • Huni92
    Nekiugrottam egy Udinesenek, hogy nézzem meg, mennyire működik a 2 védős játék kisebb csapatoknál.
    Játékosmozgások
    Ez a felállás
    Eddigi eredmények :D
  • BetonK
  • Huni92
    Valamit elrontottál, mert nálam működik ha én teszek be képet.
  • BetonK
    Imagerz
  • LasDen #85623
    imagerz
  • Huni92
    milyen képmegosztóra tetted fel?
  • LasDen #85621
    jobb klikk/megnyitás új lapon...
  • BetonK
    és hol a kép?
  • LasDen #85619
    az eredetihez az f12 is jó...
  • BetonK
    No elkezdtem a Diósgyőrt, érdekesek az eredmények, az biztos.

Rudi bekezdett...
  • gabber_saviola
    az ikszpé igen, de a w7 már nem tud szkrínsátot csinálni printszkrín buttonnal.
  • BetonK
    Igen, azt, nem is értem, miért...
    Köszi