104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szabocsaba1983
    És a köv. forduló

• Solt
  • bakkerman
    fasza!
  • szabocsaba1983
    rangadó

/ grat LasDen, Bakkermann, Huni, Mor3llo, BetonK /
  • Zenszkij
    Gratula, szép részletes elemzés, ezt szeressük :).
  • Pettersson
    Meg fura egy kicsit a labdafizika is. :/
  • LasDen #85769
    Bolton 2013/2014

Túl vagyok 2. szezonomon a játékban (de durva. 2 szezon de már 3 csapatot is megjártam. olyan....olyan mocskosnak érzem magam, mint egy kurva. vajon a magyar edzők is így érezhetnek).

Bár a vezetőségnek beígért bajnokságot nem szállítottam, de így is meglett a feljutás. A végjátékban a Bristolon és a Blackburnön át vezetett az út a megváltás felé.
    A bajnokság nem volt egyszerű. A kezdeti nagyszerű indulást az elkerülhetetlen ellaposodás követte, így be-becsúsztak a rosszabb eredmények. De januárig aztán megint szárnyaltunk és halmoztuk a győzelmeket és egészen a 2. helyig repültünk. Majd jött a mélyrepülés. Vereség vereség hátán, döntetlenek és a a többi. Ingáztunk a 3-8. helyek között, de végül az mentett meg minket, hogy még télen annyit nyertünk, mert éppen csak befértünk a végén. A győzelmek az utolsó fordulókban elenyészőek voltak. De lényeg, hogy megvan...

Jöjjenek a képek...

Bajnokság

Blackburn elleni Playoff döntő

Keret

És akkor nézzünk kicsit a Ligakupa győzelem mögé, ki mit hogy miért is csinált a döntőn.

Itt látható a két csapat kezdeti felállása. A Bolton a szezon kezdetén használt 3-5-2-es felállását vette elő, ami picit betli volt, mivel a védelem közepe, az erő, Zat Knight nem játszott a meccsen. Helyét a szintén rutinos Sam Ricketts vette át. Nem játszott hibátlanul, de nem okozott csalódást. A védelem kiemelkedő tagja a fiatal, Real Madridtól kölcsön kapott, Iván González volt, aki a megnyert fejpárbajokkal és kritikus felszabadításokkal vétette észre magát.
    A középpályán a szintén Realos Álex, Holden és Lee-Chung Yong uralták, akik nem hagytak mozgás teret ellenfelüknek. Elől pedig az egész szezonban kiváló David Ngog remekelt. Ha nem is nagy eséllyel, de bizakodva vághatott neki a csapat a döntőnek.

A másik oldalon az Arsenal egy támadóbb 4-3-3-mal vágott neki a mérkőzésnek. Bár a kezdőt fiatalok alkották, de így is esélyesként várhatták a döntőt. A kapuban egy rutinos kapussal és a védelem közepén tornyosuló Vermaelen és Djourou páros biztonságot adott a csapat többi fiatal tagjának.

Az Ágyúsok a várakozásoknak megfelelően erősen magasra tolt védő fallal kezdte a mérkőzést. Gibbs volt az, aki inkább fel kalandozott a mérkőzés folyamán, míg Jenkinson maradt biztosítani. A középpályán várhatóan nagy csata volt készülőben a középpályások nagy száma miatt, főleg a Bolton oldalán. Ha szerettek volna bármit is ettől a meccstől, akkor azt a középpálya megszállásával lehetett csak elérni. Ez sikerült is nekik. Bár a labdabirtoklás nagyrészt egyenlő volt, de mikor a Trottersnél volt a labda, az arsenal sokszor csak nyomozta.
    Lássuk a képeket

A sok Arsenal támadás egyike. Miután Brkic felvágta a labdát a hazaadás után, Frimpongot 3 passzból sikeresen üresre játszott, aki ezután teljesen nyugodtan passzolhatott a Millst megverő Oxlade-Chamberlainnek. Ő pedig teljesen üresen vágtatott a kapu felé, ahol már csak egyetlen ellenfele Bogdán volt, de nem tudodd túljárni az eszén és kifogta a lövést a magyar.

Itt egy Bolton támadás látható, ahol a komplett védelmet körbe passzolja a csapat. Nagyszerű csapatjátékról téve tanúbizonyságot. Az ellenfél csak kutatja, hogy hol a labda. Leetől Eaglesig mindenkin átmegy a labda, míg Ngog és Sordell a kiugrásra vár. Ami megtörtént, de nem járt sikerrel.

Itt pedig már az első gól előtti szituáció látható. A fentihez hasonló szétpasszolás után Sordellt sikerült indítani, de nem tudott helyzetbe kerülni, mert Vermaelen levédekezte. Viszont a szélen ott jött Lee, akinek letudta passzolni a bogyót, ő pedig nem késlekedett és azonnal beívelte a hosszúra, ahol Ngog várta a labdát. Denilson és Djourou mellett pedig betudta fejelni. Ezzel lett 1-0 a Boltonnak.

A második gól pedig már teljesen Lee érdeme. Az előkészítés mellett a befejezésre is volt ideje. Lee végzi el a szabadot, ami Ngog és Sordell várnak elől. Az utóbbi kapja a labdát, aki visszafejeli azt Wydellnek, ő pedig az ez idő alatt Gibbs mögé kerül Leenek passzolja vissza a labdát.

Ezzel a kitünő szabadrugás variációval szerzi meg második gólját a Bolton. 2-0. Mindenképp említésre méltó, hogy honnan szerzett gólt. Abból a helyzetből kapusnak nem illik gólt kapni. Lee nagyszerű volt.

Az utolsó gól már csak hab volt a tortán. Az Arsenalosok is talán már csak a lefújást várták. Eagles már eleve befelé húz, mikor megkapja a labdát, de ezen már nem is változtat. Továbbra is befelé húz a támadók felé.

Sordell érkezik a segítségére. Eagles le is passzolja neki a labdát és ezzel az erővel megindul a kapu felé. Míg a francia mozgása vele ellentétes és halad egyenesen tovább, de szinte azonnal adja tovább a labdát Holdennak.

Innentől pedig gyerekjáték. Eagles egyedül viheti a labdát a kapura és nem is hibázik. Fantasztikus kényszerítő a Boltontól...3-0

Így ért véget hát a 2013-14-es szezon Lika Kupa döntője. A Bolton középpályás dominanciája és Lee kimagasló játéka eldöntötte a párbajt. Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy Hunyadi elhozza a kupát csapatának. Persze ehhez kellett egy másod-harmad sorral felálló Arsenal, de ez nem lehet kifogás a vereségre.

Nagyjából ennyi...majd jövök a többivel :D

• methyliso
    Ezt a pechet, mindig Premier League csapatot kapok ellenfélnek az FA kupában, ráadásul hazai pályán. Idegenben legalább kapnánk jó sok pénzt, mert a mérkőzés bevételének a fele a vendég csapaté :(
  • Zenszkij
    Sándor?
  • cain
    én úgy láttam, nincs benne német nyelv.
  • Since
    Sziasztok! Próbáltam átállítani a játékot német nyelvre, viszont nem találtam azt a beállítást. Át lehet valahogyan állítani, vagy tudtok valami trükköt hogy németül tudjak vele játszani? Az az igazság a német nyelv jobban megy mint az angol, ezért is szeretném átállítani. Köszönöm segítségeteket!
  • Volcanor
    Na, ennek örülök. :) Első évben harmadik helyet szereztem meg a Reallal, egyedül a spanyol kupát nyertük meg. A bajnokságot az utolsó fordulóig a Granada(!) vezette, de ott X-eltek, és jobb GK miatt a Barca nyerte. Év végén lemondtam, és helyet cseréltünk Ancelottival, aki odavitte Lucas Mourat, Falcaot, illetve télen Kaká is oda igazolt...
  • attiGT
    Kezdek egyet a Vasassal. Tudnátok ajánlani játékosokat?
  • Szycsu
    Szegény Hamburgnak még abból a nyamvadt 1 százalékából is lemorzsolnak :D
  • Taibi
    Wehehe, imádom az idei FM-et! :D
  • liverpool19
    nekem is volt már crash az eredetivel, de ez szerintem inkább a gép hibája, mint a játéké, mivel mindkétszer meccs betöltésnél dobott ki. mondjuk az első után vmi komoly baj volt, mert játék indításnál is egyből jött a cd, viszont az uninstall, registry-ben törlés és install folyamat megoldotta a probémát.
  • nejad
    nekem tegnap bedopta azt a crasht vagy mit és le is állt és eredeti
  • bakkerman
    eredeti nem crashel,a meccsmotor még mindig nem tökéletes,és a háló szar,jah
  • DONGUBA
    Bocsi nem olvastam rola vagy elkerulte a figyelmem de ha megveszem boltban akkor az eredeti is crashel?Vagy ebben is szar a halo meg a tobbi?Koszi
  • Taibi
    Ami kicsit bosszantó hogy épkézláb ifi játékost az idei FM se generál a barcához. Legalábbis első évben nem sikerült.
    Előző FM-ekben se kaptam sose értelmes ifistát ha a barcával voltam.
  • Huni92
    Annyira nem nagy cucc szerintem, és nem is irreális. persze ha minden évben 1-2 ilyen csapat ott lenne, az már nem volna túl normális, de így elmegy.
  • bakkerman
    rémlik rémlik,de azért na...
  • Taibi
    Schalke, Ajax duó előtt végzett a csoportban. :D
  • Huni92
    Most miért? Apoel rémlik? :)
  • bakkerman
    Slovan Liberec BL nyolcaddöntőben???? bazmeg SI...
  • Taibi
    Angol csapatokon át vezetett az út a BL-ben. :)
  • kosheen
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_15_5nfmirob8p.jpg

ezt most fotoshoppoltam csak neked
  • bakkerman
    köszi,jaja,saját magunknak tettük izgalmassá,6 körrel a vége előtt még volt 9 pont előnyünk,de elfogyott
  • o0Sagem0o
    Az Si fórumon azt írták, hogy dolgoznak egy nagy peccsen, ami a meccsmotort fogja érinteni, szerintem kb. 1-2 hét és meg is érkezik!
  • Taibi
    Véget ért a Neymar - saga! :D

Még az ősz folyamán kaptam a vezetőségtől 50M eurót igazolni, Megpróbálkoztam Neymar leigazolásával, de az 50M-t is csak lazán elutasította a Santos. Kíváncsiságból feljebb toltam az ára, és végül 125M-nál lettek volna hajlandóak tárgyalni. Mondom, oké, felejtsétek el, ha lenne annyi pénzem akkor se kéne.
    Hanem szépen elkezdtem nyalni a brazil gyerek seggét a médiában. "Legnagyob tehetség" "Nagyobb klubban kellene játszania", stb... :D
    Télen bejelentette, hogy távozni akar a Santostól. Ekkor már "csak" 71M-t kért a Santos...
    Vártam még vele egy kicsit, eltelt 1-2 hónap, elkezdett érdeklődni érte a MU is, így újra léptem az ügyben, és ez lett a vége:
    http://imagerz.com/QE9AWUtvAwMABQgbEwVR

Egyébként a bajnokság már zsebben van lényegében, a BL-ben meg az elődöntő jön majd a Chelsea ellen.
  • Taibi
    Grat a duplázáshoz, szép teljesítmény!
    A bajnokság elég szoros lehetett. :D
  • bakkerman
    Anzhi 2012/2013

Tabella
    Kupadöntő
    Eto'o
    Traore
    Európa Ligában a 16 között estünk ki a Lille ellen 4-5-ös összesítéssel. Nyáron megerősítem a keretet(van rá 30m€),és cél a bajnoki cím,és a BL-ben továbbjutni a csoportból,bár rohadt nehéz lesz,mert 4. kalaposok leszünk. Hajrá!
  • Zenszkij
    ne feledd Huni a 2012-vel tolja :) még
  • Zenszkij
    szerintem te folyamatosan kamulsz, hagyjuk már ezeket az egész csapatos eladásokat, kérlek ne fárassz vele, szerintem sokan ezen a véleményen vannak itt a fórumon
  • szabii98
    ha valahogy eljutsz a csoport körig, az +7 milla körül van úgyhogy most kérj átigazolási pénzt és nézz körül keményen
  • LasDen #85740
    beszélsz badarságokat...ezt Miller százados mondta
  • LasDen #85739
    cöh...és én vagyok a csíter....én csak egy szaros ligakupát nyertem te meg itt az egész serie a-t becsicskásítottad :D
  • Huni92
    Még annyit, hogy Sow gólkirály lett 23 góllal, Montillo asszisztkirály 19 gólpasszal.
    58 meccsen 126 gólt lőttünk és 61-et kaptunk. Montillo nagy játékos, csodálkozom, hogy még nem láttam itt egyikőtöknél sem -vagy nem emlékszem rá-.
    Astori, Montillo és Sow voltak a legjobb igazolások.
  • Huni92
    Na, akkor pár szót erről az idényről.

Szokásomhoz híven felforgattam a csapatot.

Megnyertük a bajnokságot.

Meglepetésre kiesett a Palermo, remélem tudok olcsón elhozni valami jó játékost.

A kupában a döntőig mentünk, de ott a Chievo 3-1-re legyőzött. Nem volt semmi a Chievo ebben az idényben, mert a Milant, a Napolit és a Juventust verték ki a döntőig vezető útjukon, szóval megérdemelték ezt a győzelmet.

A BL-ben selejteznünk kellett, a Bayern ellen 2-2, 4-3-mal győztünk. A csoportban az Arsenal, Zenit, Ajax triót kaptuk, második helyen mentünk tovább. Jött a Porto (3-0, 3-1), a Barca (0-1, 2-1, idegenben lőtt góllal mentünk tovább), az elődöntőben a City (1-2, 2-1, tizenegyesek), a döntőben pedig a MU. Sow 93. percben lőtt góljával 1-0 lett, szóval annyira azért nem aláztunk :D

Érdekes volt ezzel a taktikával. Meccsenkénti átlag 1 bekapott gól összejött, de 2 védővel ezt én nem sokallom. Nem ez életem legjobb taktikája, de ahhoz képest, hogy nem nagyon reális és az ember azt hinné, szétszedik azt a cseppnyi védelmét és kitömnék a kapus hálóját, jól működött.

Ez meg itt a csapat.
  • Huni92
    "A mama mindig azt mondta, hogy az a hülye, aki mondja." - by Forrest Gump (Forrest Gump)

Közben Münchenben alázzuk a MU-t.