104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• acm689
    Sziasztok!
    Fm12-ben lenne egy kis gondom. Már a 7. szezonomban jártam, mikor normál mentés után kiléptem a játékból. Másnap reggel tölteném be a save game fájlt, és kilép, hogy serious error. A crash dump megvan, ha ebből valaki esetleg tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
    A dolog érdekessége, hogy kipróbáltam másik mentett játékkal is, az is ment, illetve a ludas save game fájlt átvittem netbookra, ott simán bevette az FM12. Rejtély, hogy itt mi lehet a gond. Újratettem a játékot, de semmi haszna, patcheket is próbáltam, szintén semmi.
    Nagyon köszönöm a segítségeteket, épp az a szezon nincs már meg, mikor BL-t és bajnokságot is nyertem a Milannal :(((
  • DONGUBA
    Itt olvass
  • Solt
    Ne abból indulj ki, hogy te mit látsz... :) Ha ilyet veszel észre, akkor a passzolási csúszkát állítsd közvetlenebbre...

De az ilyen jellegű "hibákra" mind választ ad az a leírás, ami már milliószor be lett linkelve... :)
  • gilgamesv2
    üdv mindenkinek!

genie scout jelent már meg az fm2013-hoz?köszi!
  • methyliso
    Ugye lehet 3 féle taktika amit állandóan gyakorolnak a fiúk. Mondjuk az egyik 4-4-2. Ezt lehet használni attacking-ra meg contain-re is? Mind a kettőt felváltva kellene gyakoroltatni? Vagy 1 teljesen külön taktikát csináljak a contain-ra? Most nálam a 4-4-2 attacking majdnem 100%, a contain viszont elég gyengus.
    Ennek az apropója hogy az Aston Villa ellen FA meccsen idegenben félidőben vezettem 3-0-ra, aztán gondoltam beállok védekezni, erre a hosszabbítással együtt 5 gólt kaptam :(
  • Volcanor
    Annyira imádom azt, mikor a játékosaim megállnak háttal az ellenfél kapujának, és ott "pörögnek", amíg el nem veszik tőlük a labdát... Pedig simán van hova passzolni az esetek 90%-ában.
  • Solt
    Érthetően végig vezet amikor vásárolni akarsz... nem baj, ha nem jegyzi meg a kódot, megadhatod vásárláskor közvetlenül is...
  • Itsuki
    nem megy,ezeket tudom,de hogy fizessek vele mit irjak be,de a borzasztó hogy beállitom a jelszavamat,és nem jegyzi meg,nem tudok belépni újra,hagyom a francba nem veszem meg vagy keresek 1 oldalt ahol ennyibe kerül kb és lehet maestroval...
  • Solt
    EZT olvasd el, utána menni fog... :)
  • Itsuki
    ja de 6500 és 9000 közt van 1 kis különbség...
  • DONGUBA
    85800-anal van ahol maestroval lehet...
  • Itsuki
    bocsi hogy ide offolok de akik talán segíteni tudnak nem biztos hogy a másikat nézik. na szóval megvennéma játékot a gametapról,de csak maestro kártyám van azzal nem lehet fizetni,de ott van a paypal... valaki fizetett azzal? kellene 1 kis help.. :D
  • BetonK
    Mindekettő, sőt Brazília harmadik ligáját is betöltöttem. Rengeteg jó brazil van szabadon..
  • geo91
    brazil bajnokság betöltve, vagy nagy adatbázis? csak azért mert ez a carlos andré majd engem is érdekelne majd a Honvéddal. (ha összejön az fm-re való, vagy másképp működő játékoz nem jutok.)
  • BetonK
    Félidejéhez ért az első szezonom a DVTK-val, eddig könnyebben vesszük az akadályokat, mint gondoltam volna, cél a bajnoki cím.
    Bár igazolásokra pénz nem volt, egész jó fizetési keretet kaptam, heti 50.000$ úgy, hogy 27.000$ a játék elején a keret összfizuja, ennek megfelelően jól be is igazoltam.
    4-4-2 illetve a 4-2-4-es felállást váltogatom meccstől függően.
    Így áll a bajnokság:

Hárman a jelentősebb igazolásaim közül, mind ingyen:

• Zenszkij
    Ez a HSV-s karrier igen tetszetős, gratula, szép eredmények! Idegenben milyen taxot használsz?
  • Shelton
    itt elvileg lehet maestro kártyával fizetni.
  • DONGUBA
    sracok valakio tud oldalt ahonnan vehetek a budapest bankos maestro kartyammal neten fm13-at?
  • Mor3llo
    oo, whaaaat?

Azért durva, Galata a BL döntőben...:DD
  • Mor3llo
    akkor már inkább Feyenoord :D sok sikert, és köszi!
  • bakkerman
    nagy nagy gratula!!!!! én meg kezdtem egy játékot Hollandiában,a PSV-re esett a választásom,elég régóta nem voltak bajnokok
  • Mor3llo
    Vége! Kikapott a Freiburg, a Bayern nyert, a Schalke is, és én is. Így maradt minden a régiben, tehát sikerült megkaparintani a 2. helyet! Fantasztikus, nagyon nagy eredmény :)

A végállapot:
  • Pethy23
    Még mindig első szezonomat tolom Chelsea-vel, de rohadt sok meccset tolok. Volt ugye community shield, volt Európa Szuperkupa, klubwb, vagy 2 ligakupa meccs újrajátszás, FA kupába is minimum 2 újrajátszás, persze még BL is. City már játszott 29 meccset PL-be, én meg toltam eddig 24-et. :D
  • Mor3llo
    Atyaég, milyen végjáték lehet még itt!
    Óriási meló után fordítottunk a Dortmund ellen. A Bayern kikapott, a Schalke-Freiburg pedig 1-1 lett. Ennek a fordulónak az abszolút győztese én voltam. Így még teljesen nyitott az utolsó fordulóban a bajnokság. Én megyek a Hoffenheimhez, a Schalke a Mainzhoz. Így akár még bajnok is lehetek...az a durva, hogy még 4. helyezett is :))
    IRL kezdődik a Bayern meccs, de lehet még az utolsó meccset lenyomom:D
  • Mor3llo
    gratula mindkettőtöknek :)
    nekem meg 2 fordulóval a bajnokság vége előtt megvan a biztos BL-helyezés!
  • liverpool19

old firm győzelem
  • Zenszkij
    Megcsaptam a Liverpoolt az Anfield Roadon 2-0-ra. Yessssss
  • Itsuki
    jó persze,kivétel erősíti a szabályt,itthon is ugye akkoriba a Vác is nyert egy bajnokságot,mindenhol lehetne hozni egy ilyen példát,de azért IRL most a Bayernt ugyse lehet megszorongatni nagyon,de hát ettől játék a játék..:D
  • horrorpops
    és amikor Szűcs Laliék leigázták a mezőnyt? az a Lautern azért nem volt tele klasszisokkal, hiába játszott ott Marschall és Hrutka. :D
  • Itsuki
    egész életembe a bundást figyelem,az nem IRL hogy 1 kiesőjelölt bajnok legyen,ahogy felsoroltad nagy része kipukkadt,de a Stuttgart vagy a Wolfsburgra nem lehet azt mondani hogy ügyetlen játékosokkal nyert volna,de azért tudjuk fm sem mindig a realitásiról híres.. még 1 szerencsés hajrával meglehet az arany..
  • Mor3llo
    azért a Bundesban sokszor előfordul IRL, hogy egyidényes csapatok bukkannak fel hirtelen. Van, hogy a végére azért kipukkadnak (lásd Mainz, 'Gladbach, Hoffenheim), de lehet hogy nyernek (lásd Stuttgart pár éve). Reménykedem, hogy a Freiburg kipukkad végre. Most mennek a Bayernnhez, ha nem kapnak ki, akkor soha :D
  • Itsuki
    eléggé reális a játék,ahogy látom.... hajrá,gratu
  • Mor3llo
    Közeledik a végjáték, már csak 9 forduló van hátra, szoros lesz a vége. Most ikszeltem idegenben a Schalkénál.
    Az a szerencsém, hogy a Freiburggal, Bayernnel, Schalkéval, Frankfurttal, 'kusennal, 'gladbachhal már játszottam.
  • Mor3llo
    Ahh kiestem a Német Kupából végre, már untam, hogy oda is koncentrálnunk kell :D
  • Pettersson
    Ezt a nézetet, hogyan lehet elővarázsolni a játékból?
  • kosheen
    hehe, hát nézegettem én az emberkéket, de nehéz találni most bárkit. Egyben van a csapat (bár jönnek állandóan az ajánlatok a játékosokért), és nem nagyon tudok olyan posztot ahova kellene valaki. Akiket nézegettem - környező bajnokságok, nagyobb országok második vonala, dél-amerikai - ott sehol nincs olyan aki egyértelmű erősités lenne, aki annyival sokkal jobb lenne hogy megérje kipengetni érte pár milliót ÉS a fizetése is beleférne a keretbe. Most olyan 8000 euró körüli max fizut tudok adni, ennyiért mondjuk Bundesliga 2, vagy brazil 1-ből senki még csak rám se néz. Szóval nagy szöszölések lesznek, és amilyen a formám biztos hogy el fog még valakit adni a drága jó elnök úr.
  • Volcanor
    Az idei játékban inkább zónavédekezést, vagy emberfogást használtok?
  • Mor3llo
    Megkezdtük a 2013-as évet egy Észak-Dél rangadóval :)
    Kedves bajorjaim, kérlek ne haragudjatok :))
  • Mor3llo
    Gratula mindenkinek! HSV fut...
    Itt meg egy bug. Köszönöm szépen kedves ügynök úr, pont van 230 millió euróm egy 31 éves középszerű játékosra :DD
  • szabocsaba1983
    FA kupa, 6. forduló

ez a 3. meccs zsinórban, amit esélytelenebbként behúztunk
    /nem csak az eredményre hívnám fel a figyelmet, Reina 9.1-el védett.../

Megyek dolgozni, este befejezem a szezont, és tolok képeket!