104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
amúgy ez valami beépített dolog, hogy mindig az aktuális barca edző lesz a következő kapitánya a spanyol válogatottnak?? míg a 12-ben rendre mindig Guardiola lett a válogatott edzője egy idő után, addig itt meg most Villanova lett az edző :D
(még egy kis érdekesség, hogy Guardiola a játékban senkinek nem kell...a barcelona óta nem irányított más csapatot a játékban :D) -
liverpool19 #86096 vége a második szezonnak is a Rangersnél
bajnokság
kupa döntő
challange kupa
a skót kupa döntőjébe való bejutással (mivel a Celtic megnyerte a bajnokságot) indulhatunk ez EL selejtezőben. jó lenne eljutni a csoportkörig, mert siralmas a pénzügyi helyzet, bár 35000-40000 bérlet eladása még nincs ott a bevételi oldalon.
a másodosztályra eddig két játékos érkezett, McArthur és Vaughan, ráadásul mindketten két évre jöttek (nyilván semmit nem fizetek sem nekik, sem a csapatuknak) -
methyliso #86095 Lesérültek hónapokra a jobbhátvédjeim a Premier League-ben. Most október eleje van, ugye nincs értelme most egy 27 éves angol jobbhátvédet igazolni, mert a regisztráció miatt úgyse játszhat januárig? Viszont 21 év alattit lehet, annak nem kell regisztráció? -
Taibi #86094 Viszont a válogatott meccsektől már előre félek.
Állandóan sérülten kapok vissza 2-3 játékost. Ez sajnos élethű... -
Taibi #86093 Hmm, egész jól indul az új szezon. :)
-
o0Sagem0o #86092 Angol negyedosztályba leigazoltam Ruud van Nistelrooy-t shooting edzőnek, nevetséges fizu mellett. Ok, nincsenek kiemelkedő edzői képességei, de akkor is mókás :) -
SuLtAN17 #86091 Én letöröltem mindent az utolsó file-ig, ami steam ami bármelyik FM (12 volt fenn nekem) mentések mindent. CCleaner újraindítottam a gépet, felraktam a steamet, és az FM 13-at a steamről, validáltam a játék file-it (jobb gomb az FM 13-ra- >tulajdonságok-> ott harmadik fül validálás) és már ment is:) -
nejad #86090 a 18. percben vezettem 4-0 idegenben a southamton ellen a a 86.-ban 5-4 volt oda ugy hogy nem állitottak ki tőlem senkit meg vissza sem álltam bunkerba és csak az első golt rugták kontrából -
ugyan :) -
methyliso #86088 5 év alatt 5 osztályt feljebb lépve most a Premier League-ben játszik a Hinckley United. A cél most a kiesés elkerülése, de ha ez nem sikerülne akkor ki fognak rúgni? :)
-
hamary #86087 Jaj, elnézést hogy meg mertem szólalni... :) -
Kretzschmar10 #86086 Köszönöm Gojoci!
Olvasgattam csak a 12.oldaltól visszafelé!Ugye install és akkor találkozik mindenki a hibákkal!De ott senki sem írt semmit és végül feladtam!
Köszönöm még egyszer!
-
Csak egy párat kell visszaolvasni. 86074# -
nejad #86084 nekem is ez az első steamos játékom én előre felraktam és csak utaánna telepitettem a játékot -
Kretzschmar10 #86083 Sziasztok!
Most használok először Steamot!Megjött a játék felrakom,és mikor indítanám hibaüzenet: Steam error!This game is currently unavailabel (application running)!
Valaki valami ötlet hogy mit nem csináltam jól?
Köszönöm! -
-
hamary #86081 Következő újításként rakhatnának a játékba labdaszedőket, mert tököm kivan, amikor másfél percig baktatnak a labdáért... -
törököknek nem volt nehéz dolguk, max brazilia, viszont mexikó kiejtette franciaországot....ha nem ejti ki a törökök se mennek tovább...skócia továbbjutása 3 erősebb országon viszont kabaré -
Taibi #86079 Hát.. ez azért nem túl realisztikus. :D
Viszont Menezest menesztették (mint valójában is). :) -
A gametapon újra akciózzák a játékot. 31.95$. -
methyliso #86077 Sajnos nem volt elég, Hinckley csapatom kikapott 4-1-re. Nem tudtam jobb felkészülést kitalálni, megnéztem; a MU is egy gyenge észak-ír kis csapat ellen játszotta a legutolsó meccsét. Építik az új pályámat, így Hinckley egy másik pályáján kell játszanom ahol csak 320 ülőhely van. Az MU ellen így 320 néző lehetett max, gondolom az MU szurkolók örültek :)
A Hillsborough-i tragédia óta csak ülőhelyre lehet jegyet eladni az angol 1.-2. osztályban. -
SuLtAN17 #86076 Köszönöm! Csinálgatom, amiket írtál kisebb-nagyobb sikerrel... ezért féltem én a Steamtől, a CoD miatt már voltak rossz tapasztalataim, a legrosszabb program amit valaha az emberiség írt. Kifizettem 30 eurot és nem tudok játszani a játékkal, mert még órákat kell vele szarakodnom... nevetséges! -
Itsuki #86075
22 játékóra után csak behúztuk ,még ha a puskás otthon megalázott minket,de meglett.... -
Nekem ugyanez volt, 3 órát pöcsöltem, majdnem újraraktam a windowst.
Ezt csináld végig.
Nekem végül az segített, hogy uninstall a játék, a steam, minden hozzá tartozó könyvtárak törlése (még a demo, meg régi fm-ek is). Aztán a regedittel minden fm és steam kulcs kiszedése. Ccleaner futtatása, a system registry megtisztítása. Frissítések felrakása (visual c++ stb...).
Ha az összes lépést végigcsinálod, valamelyik meg fogja oldani a problémát. Mert valószínűleg csak az egyik okozza a hibát. Sok sikert! Nekem ez 3 órába tellett.
-
SuLtAN17 #86073 Nem, egyszerűen egy kicsit tölt gondolkodik, majd semmi, másodszorra pedig mikor megpróbálom azt írja ki, amit már bemásoltam...:S -
BetonK #86072 Nem lehet, hogy update-el? -
SuLtAN17 #86071 De az benne a remek, hogy nem fut semmi a háttérben ami FM 2013 exe néven futna... -
Pettersson #86070 ezek szerint már fut a háttérben ;) -
SuLtAN17 #86069 Azt írja ki pontosan, hogy this game is currently unavailable (application running). -
SuLtAN17 #86068 Igen beírtam az aktiválási kódot, azzal kezdtem add games+add product kód. Nem vagyok egy gyakorlott steam user, mert rühellem mert borzasztóan működik, ahogy a mostani példa is mutatja :) -
Blum #86067 "gyozelemmel felero vereseg " :D -
Shelton #86066 mármint aktiváltad steamen? -
SuLtAN17 #86065 Szevasztok!
Megvettem a gamet, steam kódot minden felraktam, de nem akarja elindítani steamen keresztül? Mi lehet a gond? -
methyliso #86064 Ez a felkészülési meccs elég lesz a Manchester United ellen? -
Utley #86063 mennyire feltudja baszni az agyam,hogy kismillió öngól van a championshipbe...a védőim már legalább 10et vertek....valamit kitalálhatnának erre... -
Mivel a 13 még nem jött ki publikus verzióban, így a 12-t kell leszedni, és abban a help and support menünél találod a unique ID-t. Az fmscoutról le tudod szedni. -
nyílvánvaló,hogy egy gyengébb csapat ellen hazai pályán attacking mentalitással,lefocizva az ellenfelet kapunk ki 2-1-re a Bresttől. Nem is értem mit vártam. Minden meccsre kimegyek very rigid-contain-nel,kiváncsi vagyok a gép hány pontot szán nekem. -
BetonK #86060 Ilyen spílerek vannak Brazil harmadik ligában...
-
első bajnokim a Saint Etienne kispadján,meccs előtt kieszeltem egy 2 szűrős 1 támadós játékot,very rigid-contain mentalitással,és bejött. Fos,szar antifocit játszottunk,de a gólokat mi lőttük. Bitch please. -
amúgy ez bug az ideiben,szparival nekem már a játék legelején voltak viszonyaim nyugati topmenedzserekkel :DDDD hogyan,azt nem tudom :DDDDDD