104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Sysfox
    A CD Galaxison újra kapható a játék DVD-s formában, meg is rendeltem...
    December 5-én átvehetem a kiválasztott Pick Pack Pont-ban szállítási díj nélkül. :)

Én nem szarakodom a törésekkel, basszus a 10 rugó nem is olyan sok, valaki egy este elcsesz ennyit. Egy nőnek ez két fodrász, vagy három műkörmös. Én is megtehetem, hogy évente egyszer ennyit kiadjak valamiért, amit szeretek, és ami leköt egy évre.

Inkább ez, mint a Hattrick támogatói...
  • BetonK
    BL kieséses szakasz első meccs:

• zEEdO
    nekem még anno a 11-ben volt olyan, h a Lech Poznannal voltam, EL meccs a Montpellier ellen, első félidőben magabiztosan vezettünk 0-3-ra idegenben, aztán a második félidőben 5-3-ra kikaptam... nem voltam ideges... és akárhányszor töltöttem vissza Én is, mindig ugyan így alakult a végeredmény
  • gojoci
    3 fordulóval a vége előtt a Stuttgart ellen játszottam idegenben. Kikaptam, pedig ha nyertem volna, átveszem a vezetést a Bundesligában 2 fordulóval a vége előtt.
    Gondoltam kiváncsiságból visszatöltöm, és kipróbálok más taktikát, vajon hogyan lehetett volna legyőzni őket.
    Nos, kb. 40-szer töltöttem vissza, más kezdők, más taktikák, más felállás, más motivációs beszéd, tényleg mindent kipróbáltam. Mindig kikaptam, még egy döntetlen sem jött össze. Sem helyzetekben, sem labdabirtoklásban soha!!! nem tudtam legyőzni őket.
    Ez azért kicsit dühítő. Tapasztalatom szerint a régebbi FM-ekben is voltak ilyen fordulópontot jelentő meccsek, amiket egyszerűen nem enged megnyerni a játék.
  • nejad
    kösz gojoci
  • methyliso
    FM12
    Ugye muszáj több jó játékost is tartani ugyanarra a posztra mert mi van ha lesérül vagy eltiltják. Viszont így nem mindig játszik és jön hozzám megbeszélni a dolgot.
    Mostanában a 6. idényemben viszont nem tudom azt mondani neki hogy játszani fog hanem csak azt hogy kölcsön/eladás. Kölcsön meg nem akarnak aztán jó nagy sértődés lesz a vége a leading PL potential játékosaimnak :( Ez valami bug?
  • BetonK
    Ehhez a meccshez nagyon nem tudok mit hozzáfűzni, keresem még a szavakat, ami a lényeg, a BL csoportkör utolsó meccsét a már első helyen továbbjutó Citynél játszottuk.
    Mi a harmadik helyen voltunk Fener előtt egy ponttal, a Lyon volt a második, egy ponttal előzött meg.

Mindkét csapat legerősebb összeállításában állt ki, nálam is visszatért a BL-ben is két hónap után Rudolf! A meccset a BL-ben szokásos 4-4-1-1-es felállással kezdtük.
    Az elsőben lejátszott minket a City,de csak egyszer talált be, én egyszer lőttem kapura, abból gól lett, valahogy sikerült kihasználni, hogy épp 10 emberrel voltak a pályán a jobbhátvéd sérülése miatt.
    Félidőben gondoltam, álljunk még jobban be, hátha meg tudom tartani az x-et, és újabb 700.000 $ lesz gazdagabb a klub. Felállást váltottam, 4-1-4-1-re, csere nélkül, counteren. A végeredmény:

Hasonló meglepetés ért a meccset követően, hiszen nagyon jól alakult a másik meccs, így létrejött az, amivel egyáltalán nem számoltam:

Így alakultak a BL-ben az eredményeim:

Érdekes, hogy otthon egy pontot szereztem, idegenben viszont hatot!

• bakkerman
    amúgy ez fasza kis újítás,Barcaval ha kezdenék egy hosszútávú karriert biztos "kinevelném" managernek vagy Puyit vagy Xavit :)
  • BetonK
    Ha rámész egy edző adatlapjára, és jobb oldalt a history-ja alatt van olyan, hogy more action, abban van olyan 'send on caching course'
  • bakkerman
    nálam mindig maguktól mennek el
  • kosheen
    oké, köszi. Nem tudom mondjuk hogy a Boca Juniors és Fradi hogy viszonyul egymáshoz :D
    Mellesleg azért jó nagy geci a gép, állandóan úgy hivatkozik rám, hogy a Magyar Kupában elvert csapat, és nem mint a 30x-os magyar bajnok. Azért qva anyját már, csak megnyertem a legutóbbi 2 bajnokságot
  • gojoci
    Érdemes győzködni. Minimum 8 napot hagyjál ki a dicséretek között, különben azt fogja válaszolni, hogy erre már reagált. Mindig más sajtóbeli megnyilvánulást válassz. Ha pedig azt mondja, hogy pay more attention....stb. akkor ne dicsérd többet, inkább a lehetséges átigazolásáról beszélj, feltéve, ha népszerűbb a klubod, mint a játékosé.

nejad: jobb klikk az edzőre a staff menüben.
  • kosheen
    12-ben ha egy játékos tárgyalni se hajlandó velem, akkor ha sokat győzködöm meg dicsérem a sajtóban akkor előbb-utóbb van rá esély, hogy mégis beadja a derekát, vagy esélytelen? Egy 17 éves srácról lenne szó, aki nyilván egyre jobb lesz, a klubja simán eladná nekem, de a srác nem akar tárgyalni
  • nejad
    hogy lehet elküldeni az edzőt továbbképzésre?
  • gojoci
    A másik érdekesség. Most van 2013 május 1. A ManCity elleni visszavágó napja a BL döntőbe jutásért. Az első meccset piszkosul elszúrtuk, valószínűleg kiesünk:

A német kupából is szégyenteljesen búcsúztunk a nyolc között:

A bajnokságban pedig 3 fordulóval a vége előtt "csak" másodikok vagyunk:

Erre pont ma ajánlanak egy 4 éves szerződéshosszabbítást Rummeniggéék. Pedig lehet nem nyerek semmit, és a bajnokságban akár még a 3. helyre is visszacsúszhatok.
    Na mindegy, ők tudják...
  • gojoci
    Most, hogy a 2013-ban nagy hangsúlyt fektettek az edzőképzésre, folyamatosan küldözgetem az edzőimet továbbképzésre, hogy minél hamarabb jussanak el a continental pro license-ig (continental B, continental A, majd pro), így sokkal jobban fejlődnek.
    Eddig mindenki sikeresen vette az akadályokat, de most van egy kivétel:

Hát na, nem mindenkinek sikerül elsőre levizsgázni...
  • methyliso
    Vagy ott hagyni a Hinckley-t, most már folyamatosan hívnak PL-es csapatokhoz manager-nek.
  • methyliso
    Sajnos én is ezzel szívok, Hinckley United-del feljutottam a Premier Ligába, de ott sokkal jobbak az ellenfelek, és igazolni meg nem tudok jobb játékost (pedig már dől a tv pénz) mert maximum 10 ezer fontot tudok adni egy kulcsjátékosnak, azok meg persze sokkal többet kérnek. Az olcsóbbakkal meg elég reménytelen.
    Persze szokás szerint jól kezdett a csapat, de aztán a kb a 10. meccs után elzuhantak és most már az üres kapuba se tudják berúgni a labdát.
    Az egyetlen célom az lehet hogy valahogy bent maradjak, mert a kiesés az pénzügyi katasztrófa lenne.
  • kosheen
    óóó csak azért nem tudtam leigazolni Gutit scoutnak a Fradihoz mert 1200-as fizu helyett 925 volt a max amit adni tudtam neki. Közben meg a 140 ezres keretből 30 ezret használok hetente
  • Szycsu
    Igen, edzés fülnél jobb klikk a gyerekre és ott lehet átrakni másik csoportba.
  • zavbal
    amennyire emlékszem akkor az adatlapján be tudod állítani az edzés fülben de lehet hogy jobb klikkel a névre és akkor is behozza vagy javítsanak ki ha tévednék...
  • kosheen
    dobok egy hátast ezen a Kecskeméten :D
    velük játszottam a Szuperkupáért. Új szezon, felforgatott keret, 1 edzőmeccs volt ezelőtt, ám mégis sokkal erősebb voltam, lefociztam őket, a gól mégse jött, a kapusuk mindent védett, nekik meg volt három lövésük összesen, abból az egyik majdnem bedobásra ment. 3 perc hosszabbitás, aztán a 96. percben befújt egy 11-est a spori, 0-1, a kecsóé a kupa meg a szuperkupa is
  • Gronor88
    Sziasztok.

Én a Football Manager 2011el játszom és lenne egy kérdésem hozzátok.
    Amikor csinálok egy egyéni edzéstervet az alap edzéstervben vannak a játékosok. Meg tudnátok nekem mondani hogy kell őket kivenni onnan és betenni abba az edzéstervbe amiben én akarom edzetni a csapatot?
    Válaszotokat előre is köszönöm :)
  • BetonK
    Hm...

Rudolf 3 hónap
    Ligüera 4 hét pihi
  • Utley
    ez hatalmas :) Az a baj,hogy elég keskeny a merítési lehetőség Cook-on...Holnap délutánra kész lesz a 2013-as évem is :)
  • Sysfox
    Köszi.

Én is írtam nekik, nekem is ezt válaszolták! :D
  • BetonK
    Az új szezonban is eljutottunk az Európai elitbe, bár az út a vártnál könnyebbre sikerült a kedvező sorsolásoknak köszönhetően:

A Dinamo első ránézésre kemény diónak tűnt, vannak nagyon jó játékosaik, de a defenzívebb játék ismét eredményre vezetett.
    A csoportkörben minden teher nélkül lehet ismét játszani...

Az igazolások ránézésre jól sikerültek, egyelőre mégsem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, de türelmesek vagyunk, a jelentősebbek így néznek ki:

Putsi ingyen jött, remélem nem ingyen fog elmenni:

Na ő nagyon nem volt ingyen, ismert is, ennek megfelelően eddig hulladék:

Ö tribute-ból jött:

(Két éves szerződésével ő lesz a valaha volt legöregebb)

Végül pedig két jövő embere, akikből még bármi lehet:

Érdekes egyébként, hogy magyar csapatok szinte nem igazolnak külföldit, ami az előző részben egyébként abszolút jellemző volt.
  • kosheen
    Ezt nem hiszem el...tényleg csak engem szopat a játék azzal, hogy mindig eladja az elnök a játékosokat a megkérdezésem nélkül?
    Vettem előző szezonban egy 18 éves argentin középpályást 3 millió euróért, évekig simán jó lett volna. Játszott huszonpár meccset, aztán vmiért lement az értéke 700 ezerre (gondolom a nagyszerű nb1-es légkör miatt), most jött egy 3 milliós ajánlat és az túúúl jó volt, szóval el kellett fogadni. Ráadásul igy még a hűségbónuszt is ki kell fizetni, plusz ugye kereshetek megint valakit aki összefogja a csapatot. Imádom, egyszerűen imádom.

(csak h nehogy megint hazugsággal vádoljanak
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_29_ixlohf1dnv.jpg
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_29_2mgam2jwya.jpg)
  • BetonK
    Az szép..simán ér annyit :D
  • Huni92
    A konzolvilag is azt írta, hogy hamarosan elérhető lesz náluk.
  • zyndar
    Nézz szét a világban, hátha küldhetsz meghívót, mint ITT történt :)
  • Pettersson
    Ilyen meccsen jó bajnokságot nyerni, ilyen ellenfél ellen... :)
  • bakkerman
    Szakályért 10.5m€-ót kér a Loki...jó oké,az egy dolog hogy a MOL a főszponzorunk,de azért nincsen kolbászból a kerítés :DDD Pedig jólenne őt elhozni valahogy
  • Utley
    Na gyorsan letoltuk Cook-on a 2012-es év barátságos meccseit.Célunk kijutni a 2018-as VB-re.A keretet úgy próbálom összerakni,hogy 28 év alatt legyenek a játékosaim,hogy mire oda kerülünk a legidősebb is csak 36 legyen maximum.Mint minden játékba a keret első számú játékosa Tuka Tisam.A forma ismét nem okozott csalódást 4/4 a meccs/gól mutató
    eredmények:
    Samoa-Cook 2-3
    Cook-Tuvalu 0-2
    Cook-Tonga 3-2
    Amerikai Samoa-Cook 2-3
    Az eredmények magukért beszélnek,de a világranglistán még csak a 199.helyen állunk
    Jövőre újra jelentkezek
  • Utley
    Irány Rarotonga!!! Hajrá Cook Szigetek !
  • zyndar
    Írtam 576-nak, ott elhajtottak, mondván hiánycikk. CD Galaxistól azt írták, a héten újra lesz és a kínálatban azonnal látszódni fog.
  • Solt
    Az SI állítja össze a taktikádat? :)
  • Volcanor
    Nincs is annál szebb, mikor az utolsó bajnokin vezetsz 1-0-ra, uralod a játékot, a csatáraid kihagynak mindent, majd egy 91.-ik percben kapott góllal bukod el a bajnoki címet. Szeretlek SI.
  • kosheen
    Na jó, ez a meccs még belefért :D
    4-3-ra kikaptam, de igazából a Kecskemét úgy elvert a kupadöntőben mint szódás a lovát. Közöm nem volt a meccshez, rohantam az eredmény után állandóan. 2 gólos hátrányban becseréltem egy kreativabb középpályást aki azzal a lendülettel be is gyűjtött egy pirosat, 25 perc emberhátrányban.
    kapuralövés 26-8, labdabirtoklás 60-40, szünetben 2-0 volt. Ennyire meg se vertek még ebben az idényben :D
    Ráadásul 3-2-nél, 87. percben az addig tök megbizhatóan játszó középhátvédem szerzett egy öngólt, amit a 94. percben egy normális góllal jóvá tett. Na mindegy, bajnoki cim megvan, indulok a BL-ben, cél a csoportkör, de most már tutira holnap :D
  • kosheen
    ÁÁÁ micsoda izgalmak igy késő estére...
    Kupa elődöntő
    Újpest-FTC 2-1
    FTC-Újpest ---- 1-0, 2-0...75. pecben 2-1 - hosszabbitás. Lepörgött már majdnem, amikor robbant Adorján, akit 10 perccel korábban küldtem be, mert h ő jelenti majd a különbséget és a 120. percben berúgta a döntőt jelentő gólt.
    A meccs után külön öröm hogy a lilák felrobbantak mérgükben mert nem kaptak meg egy 11-est :D
    A döntőben szintén egy nőies szinű csapat, a Kecskemét lesz az ellenfél, de őket holnapra hagyom. Meg majd pici összegzést is a második bajnoki cimemről (remélhetőleg a kupagyőzelemről is) :)