104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91
    ez nem bug, a valóságban is feljutásra áll és fel is juthat. ugyanis a Puskás akadémia többé nem egyenlő a vidi 2-vel. csak papíron önálló csapat...
  • bakkerman
    atyaég mekkora bug...második évemben járok a Vidivel,október van,nézem a naptárat,következő bajnoki a Puskás Akadémia ellen...fiókcsapatunk,és ezekszerint megnyerték az nb2-es csoportjukat,és feljuthattak...ez annyira kiábrándító amikor ilyen nyílvánvaló bugot talál az ember :SS ott van a Vidinél a fiókcsapatok között,és a naptárban is rendesen kékkel írja a nevüket,hihetetlen basszus
  • bakkerman
    ASDF:DASSFG jaja beszélj Neymarra,hogy facebookon tartsa a kapcsolatot Danteval,IRL úgyis akkora nagy facebook buzi Neymar
  • gojoci
    Kösz. Tényleg nem illik a képbe, de nem tudtam kihagyni, ha már átadólistán volt. 21 éves, a Robben-Ribéry kettős meg lassan 30. A jövő a Xhaqiri-Kroos-Müller hármas, előttük meg Neymar. Vagy Gómez elől, mögötte meg Neymar-Kroos-Müller/Shaqiri.
  • Mor3llo
    Hatalmas gratula, szívemhez közelálló eredmények :))
    Neymar nem illik a Bayern-képhez, persze remélem nagy eredményeket hoz neked :D
  • Volcanor
    Mondd neki, hogy jelölje be Facebookon.
  • gojoci
    Marha jó... Júl. 1.-jén megtörtént Neymar átigazolása. A sajtótájékoztatón elmondtam, hogy Dante mivel szintén brazil, majd segít neki letelepedni. Erre Neymar most a general happinessnél meg van sértődve. Azt mondja, keresi Dantét hogy segítsen neki, de nem találja. Jóhogy nem találja, mivel Dante még 7.-éig szabadságon van. Na mindegy, remélem ezalatt a 6 nap alatt nem vágja fel az ereit Dante hiányában.
  • Utley
    A 2013-as idény jelentése Cook-Szigetekről.Szigetünk aranylábú fiai,idén nem igazán tettek ki magukért.Az év eleje szépnek indult,de a közepe nem igazán sikerült.Az egyetlen jó dolog,hogy Tisam ék párját sikerült megtalálnom Strickland személyében.A terveim szerint a 2014-es évben sikerül a védekezésünket helyre tenni,mert idén ez elég gyászos volt.Na de akit érdekel,az most meglesheti az erdményeket is.
    ( Tisam 13/11-es mutatóval rendelkezik )
  • webibebi
    köszönöm! ti azt általában kinél alkalmazzátok melyik poszotn játszónál?
  • LasDen #86249
    szoros emberfogás
  • webibebi
    amikor taktikát csináltok akkor a tight marking mit jelent?
  • gojoci
    Újabb érdekesség:

Közben beindultam az átigazolási piacon. Kaptam (a fizetéstől függően) 20-30millió €-t. Ebből rögtön sikerült ezt összehoznom:

Év közben folyamatosan hangoztatta Villanovának, hogy vegye meg, így végül átadólistára tették. De a Barcelona nem tett ajánlatot, én viszont igen
    A 43 millát 7M+ 36M/3év alatt fizetem ki, szóval az idei költségvetést "csak" 19millával terheltem.
    (Már hónapok óta udvaroltam neki, de mindig elutasította a Bayernt. Sőt, a játékosaim is kigúnyoltak, hogy elérhetetlen célpontot akarok leigazolni, de ki nevet a végén... )
  • Ars3nal
    Paks-Roma 0-3 három gólom elvették
    Rosenborg-Paks 1-2
    Paks-Metalist 0-1

10 ponttal továbbmentünk jön az Olympiakos
  • Ars3nal
    bajnokságban 12 forduló után 2. helyen vagyunk 27 ponttal a 32 pontos Győr mögött
    leigazoltam Némethet, ELben sajnos nem játszhat

EL eredmények:
    Paks-Rosenborg 2-1
    Metalist-Paks 1-1
    és végül Roma-Paksról a kép:)

• gojoci
    Véget ért az első szezon. Folytatva a 86220-as hozzászólásom, tehát utolsó fordulóban csak megnyertük a bajnokságot. Német kupában a nyolcaddöntőig, a BL-ben az elődöntőig jutottunk. A BL-t végül a ManCity nyerte:

A csapat viszonylag jól teljesített, sajnos a kezdeti taktikai szenvedésem és a folyamatos rotáció miatt nem sok kiugró teljesítmény volt az idény során:

Pizarrot száműztem a B csapatba, mert piszok gyenge volt, gólt sem lőtt.
    Gómez sokszor volt sérült, de így is lőtt 25 gólt az idényben.
    A középpályán a Martínez-Schweinsteiger duó remek volt.
    A védelemben Dante teljesített a legjobban, a 86%-os passzolás a legmagasabb lett a Bundesligában.
    A legtöbb assistot Kroos adta, de a legnagyobb király Müller volt, aki 17 gólt és 12 gólpasszt ért el. Többnyire ő játszott a jobbon, mert Robben rengetegszer sérült volt. Nem is ment neki a játék.
    Neuer megbízható volt, hozta a kötelezőt.
    Az alapfelállás így nézett ki:

De 2 taktikát folyamatosan váltogattam. A másik, mikor az AMC helyett DMC van.
    A legtöbbet fejlődő játékosok:

A következő idényre cél a címvédés, BL döntő, kupagyőzelem. De addig is jöhet az átigazolási időszak, meg a felkészülés, ami nálam lesz vagy 20-30 óra játékidő.
  • bakkerman
    Vidi 2012/2013
    Bajnokságban 3.-ok lettünk,tavasszal csak 2 bajnokit (KETTŐT!!) tudott megnyerni a csapat,ami rohadt szar teljesítmény. Az Újpest lett a bajnok,2. a Debrecen. A kupát az Újpest ellen nyertük meg 2-0-ra. Nyáron picit átalakítom a keretet,igyekszem több magyart igazolni. Na hajrá!
  • kosheen
    tök jó, át kellett vennem a második csapatot is, mert 6 meccs alatt 0 rúgott góllal tök utolsó helyen voltak az nb2-ben, és nem akarom hogy kiessenek.
  • nejad
    na cd galaxisban ujra kaphato a gém
  • methyliso
    Hinckley United végül sikerült a bennmaradás a 9. helyen végeztünk.
  • Ars3nal
    hali

még 12vel nyomom, mivel a netbook egy szutyok így magyar bajnokság, úgyis csak magyarokat igazolok

Paksra esett a választás, jól bevásároltam még talán jön Németh vagy TS9(Torghelle) de nem túl valószínű egyik sem
    Mainzot itthon lefociztuk, idegenben meg kiküzdöttük, hiába tolta őket a bíró
    EL 4. körben jön az FC Vaslui

igazolasok

Mainz meccs
  • horrorpops
    ha a csatár gólínségben szenved, akkor van olyan opció a ráhatásoknál, amivel meg lehet nyugtatni? (fm11)
  • kosheen
    ó igen, egy újabb edzőkolléga köszönheti nekem, hogy fel kell állnia a kispadról :D
    Urbányit kirúgták a Viditől miután idegenben 4-0-ra szétszedtem őket. A szezon elején volt egy kis visszaesés, egyből a fél csapat jött hisztizni, hogy elvesztik a bizalmukat irántam. 10 meccs után a 3. helyen vagyok, 5 ponttal lemaradva az első mögött, de be fogom érni őket, ebben biztos vagyok. Sajnos kicsit kevés gólt szereztem eddig (ezzel a négyessel van 18)
  • kosheen
    Igen, el tudtam volna képzelni könnyebb ellenfeleket is :)
    Első meccsen a QPR-hoz mentem, sima 2-0 nekik, helyzetem se nagyon volt. A Bilbao meg 5-1-el zavarta haza a Stuttgartot, pedig őket gondoltam a legkönnyebbnek mind közül. Nehéz lesz, remélem otthon azért el tudom kapni vmelyiket, ha más nem amikor már kevésbé van tétje nekik. Bár direkt a nemzetközi kupára ki van már dolgozva egy ultradefenziv taktika, szóval vmelyiket csak meg tudom tán fogni :D
  • BetonK
    Na, grat az EL-hez, lehetett volna kedvezőbb is a sorsolás..:)
  • kosheen
    EL csoportkör - Bilbao, QPR, Stuttgart
    Jó lenne egy olyan 4-6 pontot összeszedni. A Koppenhága ütött el a BL csoportkörtől, akik aztán a Juventus, Chelsea, Valencia hármas mellé kerültek, és első meccsükön el is verték a Juvét. Lehet jobb helyen vannak ők ott :D
  • horrorpops
    mivel nincs időm komolyabb mentésre, ezért szórakozásból összehoztam editorban régi kedvencekből álló csapatot olyan klasszisokkal mint Jeremies, Zé Roberto (ő legalább még tényleg játszik, nem kellett megcsinálni), Sammer, Scholl, Köpkem Hässler etc. holland másodosztályban indultunk a Fortuna Sittard helyén.
    ...és bizony már a bajnokság elején bebizonyosodott, hogy a tapasztalat sokat számít, meg az olyan menedzser, aki zseniálisan tud hatni a csapatára. ennek eredménye egy 1-3-ról megnyert meccs. szeretni fogom ezt a bohóc mentést. :)
  • methyliso
    Hogy van ez az osztalék fizetése a részvényeseknek?
    A PL első évében 27 millió font nyereségem volt, aztán ebből 10 milliót adtak a részvényeseknek. El kellett volna költenem előbb azt a pénzt? ;)
  • liverpool19
    grat mindenkinek, nálam a scottish hero teljesítve :)

másodosztály végeredmény
    érdekesség, hogy mindkét vereségünket a Ross County ellen szenvedtük el, sőt, idegenben még gólt sem bírtunk lőni nekik.
    skót kupa elődöntő
    ligakupa döntő
    challange kupa döntő

közben elkezdődött a SPL, a rajtnál kicsit beragadtunk, ami több összetevő eredménye. elsősorban annak köszönhető, hogy azonnal bevethető játékost nem sikerült igazolni* (kivéve Petrucci, de ő másfél évig nálam volt kölcsönben). nagy szükségem lett volna egy kapusra, de végül senki sem jött, így a 37 éves Alexander áll jelenleg is a kapuban (sajnos többnyire tényleg csak áll...)

* az mondjuk röhej, hogy az összes ingyen igazolható játékos 5-10-szeres fizetést kér tőlem, mint ott, ahova végül alá írnak. legújabb példa Thuram-Ulien, aki nálam 30k/hét fizut kért, pár nappal később pedig elment a Sionhoz 5k/hétre...

második ok a gyenge rajtra, hogy teljesen más team talkok kellenek, mint az alsóbb osztályokban és ezt nem sikerült az elején kitapasztalni. a harmadik pedig, hogy eddig mindig beállítottam az opp instructions-t, de a sok kapott gól miatt pár forduló után kipróbáltam nélküle és az utóbbi 4 meccsen csak 1 gólt kaptunk. ez pedig biztató lehet a továbbiakra nézve, kár hogy csak 1-0 lett, mert egy kicsit meg lehetett volna törni őket. de talán még így sincs minden veszve, 7 pont a hátrány jelenleg.
  • Zenszkij
    Nem töltöttem vissza, leszimuláltam az első idegenbeli meccset, 1-3 ide :D. Nem volt kedvem azt nézni ahogy a Real végig támad, így szimuláltam és ez jött ki. Végre valami malac.
  • bakkerman
    igen igen,aznap nem szabad visszatölteni mert nem lesz változás
  • gojoci
    A sorsolás random, ha visszatöltöd mindig más jön ki. Csak a sorsolás előtt legalább 1 nappal kell visszatölteni.
  • gojoci
    Én meg azt imádom, mikor a német kupában minden fm sorozatban olyan ellenfelet kapok a nyolcad- vagy negyeddöntőben, hogy 1 héten belül tutira kétszer játszok azzal a csapattal. Szombat bundesliga, szerda kupameccs.
    Bl-re is jellemző, hogy ha német csapattal hoz össze a sors, tutira szerda bl, szombat bundes, aztán szerdán bl visszavágó. 3 meccs egymás után.
  • bakkerman
    sorsolásnál fölösleges újratölteni,a sorsolások scriptelve vannak,10-ből 10x ugyanúgy megfogod kapni a Realt,esetleg a többi csapat esetében lesz némi változás.
  • Zenszkij
    Tényleg nem bántani akarom a játékot, de kicsit nevetséges, hogy már a harmadik éve csoportelsőként a Real Madriddal rak össze a BL kieséses szakaszában. Egy fiatalított Manchesterrel képtelen vagyok továbbjutni, már előre félek. Ezt életemben először lehet visszatöltöm, menjen a játék a bús picsába.
  • Volcanor
    Cseles, nagyon cseles:
    http://kepkezelo.com/images/vb0ygj089cg97xhi25r7.jpg
  • kosheen
    hülye gép, szivassál még...
    1. percben kiállitják a középhátvédemet, aztán 60. percben a balhátvédet úgy hogy nem volt agressziv szerelés beállitva, sőt egyéninél se volt kemény szerelés
  • nejad
    a csapatmegbeszélés se hülyeség kajak feljavult töle a morál meg jobban is teljesitenek
  • horrorpops
    azért reméljük IRL nem lesz ilyen szoros a bajnokság :) Gomezék milyen produkciót nyújtottak? pakold csak befele a képeket, ritkán látok itt Bayernes menetelést.
  • gojoci
    67 órányi megfeszített tempót követően csak behúztuk a bundást a jobb gólkülönbségnek köszönhetően úgy, hogy egyszer sem vezettem a tabellát, csak a legvégén. Pedig még 3. is lehettem volna, de Szalai két gólt vert így a Dortmund kikapott, a Schalke meg szintén vesztett a HSV ellen idegenben.

Jövőre cél a BL döntő és a címvédés. Meg hogy a meghosszabbított szerződésemnek eleget tegyek, amibe 3 kritérium is van: 1. a saját nevelésű fiatalok játszatása 2. magabiztos labdabirtoklás a meccseken 3. közönségszórakoztató, támadó foci
  • gojoci
    Közben rájöttem mi volt a gond, miért nem reagált a játék a taktikai változtatásokra. Hétközben kiszoptunk a ManCitytől, kiestünk a bl-ből. A csapatmorál leromlott, a Stuttgart elleni sajtótájékoztatón még rátettem egy lapáttal azzal, hogy azt mondtam, a csapat még mindig nagyon csalódott.
    Szóval idén ezek a meccs előtti dolgok sokkal jobban előtérbe kerültek. Ilyen előzményekkel tökmindegy volt a taktika, meg a felállás, eleve vereségre volt ítélve a csapat. Ezért nem tudtam motiválni sem őket.