104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
BetonK #86378 Mák! :)
Várjuk a visszavágót:)! -
Itsuki #86377
buta játék... -
a játékot mindenki úgy játssza, ahogy neki a legnagyobb élményt adja....szóval tökéletesen mindegy, hogy editor vagy nem editor. csak te játszol és más nem....
:D
hajrá elnök úr! :D -
ambrus11 #86375 hali!!
tudna nekem valaki abban segíteni hogy a 2011-et szeretném felrakni de nem fogadja el egyik cd-kulcsot sem a steam :(
megtudná valaki mondani hogy miért van ez?
de ugyan ez van a 2010-nél a 2012nél.... -
megvan a csapatom,a cseh másodosztály újonca,a HFK Olomouc! Történetük során még sose voltak az elsőosztályban,a cseh kupában viszont már 4x is eljutottak a legjobb 16-ig. A személy akinek a nevében játszok,az pedig nem más,mint a Cseh Köztársaság első elnöke,Václav Havel. :D na hajrá -
geo91 #86373 csákvár, nb2 nyugati csoport :DDD -
gondolkodom egy fun mentésen,egy kis ország másodosztályú csapatának editorral adnék 10 millio eurot a kasszába,és 5 milliót a transfer budgetbe,és a cél az lenne,hogy a legrövidebb idő alatt BL főtáblára jutni! Tudom,nem helyes editorral piszkálni a játékot,de ez nem olyan méretű "csalás" :) Valami tippeket tudnátok adni,hol érdemes körülnézni? Inkább olyan klubot keresnek,aminek elég szegényes a történelme,vagy egyáltalán nem voltak még elsőosztályban,vagy ha voltak is max pár szezont. -
Utley #86371 Szépen indultunk neki az olimpiai selejtezőnek,és a teveknek megfelelően alakult a dolog.Na de a gép gondoskodott,hogy idegbajos legyek...
De a rájátszásba a 93.ba nyeltünk be egy mandarin gólt...és az első meccsen a kapusom zseniál 5,8-ra nyomta...hááááááát
-
Lancelot1983 #86370 Hi!
A meccs előtti utasításoknál mennyire számít, hogy milyen stílusban mondom, hogy vettétek észre, mert ahogy látom van 6 stílus (calm, passionate assertive, stb)? Utána 2. lépésben ti még külön a védősornak, középpályának, csatársornak is adtok utasítást általában vagy csak speciális esetben?
Valamint az edzés, az tényleg szinte csak annyiból áll, hogy hét elején kiadom, hogy egész héten gyakorolják a taktikát, vagy mindent intenzíven, aztán meccs előtt pár nappal, valami hasonló és kb ennyi? + még lehet játékossal cselezést, gyorsulást, szerelést stb gyakoroltatni -
nono28 #86369 köszi -
information/affiliated clubs -
nono28 #86367 Azt hol tudom megnézni hogy egy adott klubnak van-e fiók csapata? -
Nálam is ugyanez van.Második vagyok 71 ponttal az első 74-el megy a harmadik mögöttem 70-el áll.Matematikailag a 6. helyen lévő Lyon is befuthat de inkább a Toulouse Sochaux OM és mi közülünk kerül ki a győztes 5 forduló van még hátra bármi lehet. De egy kis öröm: vár ránk a Mu a Bl döntőben... -
izgalmas a bajnokság hajrája, kár hgoy közben beleőszülök. Simán a kezemben lenne a sorsom, már rég behúzhattam volna de lehet a végén elcseszem.
A 25. fordulóig talán egyszer se álltam az első helyen, akkor végre helyemre kerültem. 2 fordulóval a vége előtt még 4 csapat is bajnok lehet papiron. A 28. fordulóban én játszottam az utolsó meccset, az üldözőim mind pontot hullajtottak, én Miskolcra mentem, ha ott nyerek akkor 4 pont az előnyöm. 3-0-ra kiszoptam, úgy hogy volt 21 kapura lövésem, de nem akart összejönni semmi azon a meccsen. Előző fordulóban meg otthon csak egy döntetlenre futotta a középmezőnyös Győr ellen.
1 ponttal vezetek, az utolsó két meccsen győzni KELL és megvan a bajnoki cim.
Kupában az Újpest elleni visszavágó valszeg formalitás (első meccsen 4-1-re győztem idegenben), döntőben a Videoton lesz az ellenfél.
Ma még be akarom fejezni a szezont, aztán talán vmi beszámoló félét is összehozok a héten -
olyanom nekem is van, nem kell :D -
Neoncsoves #86363 nálam csak 1200 perce nem lőtt gólt. nem vészes! -
nem kell :D -
Neoncsoves #86361 és Jesé hol van? -
nejad #86360 jó kis csapat grat!
-
BOLTON - 2015/2016
Kicsit nehezen indult a szezon, de nagyon pozitív vége lett. Ademílson sajna nem sokat tudott hozzátenni a szezonhoz, mert lesérült hosszú időre. Azért így is sokiat értünk el...:D Voltak nehéz meccsek és igazságtalanok is, de a végén jól jöttünk ki a dologból....
Csapat:
Bajnokság:
És a fiatal játékosok, akik a csapat jövője :D
Ők meg az igazolási célpontok:
-
unalmas kupadöntő...
-
cynicism on
HATALMAS meccset játszottunk,ez igen,respect
off
-
bevezethetnék az összes bajnokságba amúgy,első osztályú kluboknak a stadionjaiban úgyis van elég hely a kispadon. Jelenleg aki nem fér be a 7 csere közé,de egészséges az vagy fennt ül a vipben és nyomkodja a telefonját,vagy kurvázik valahol -
methyliso #86355 Én lehúztam egy idényt kísérletképpen hogy meccs napján szabira mentem és az assistant manager ült a kispadon. Mindig a kurrens ability szerint állította össze a csapatot, a potential-t soha nem vette figyelembe. Vagyis mindig ugyanaz a 11 ember játszott. A többi meg fellázadt.
Az jópofa volt az FM12 részéről hogy az idény végén nem én lettem az év menedzsere hanem az asszisztensem :DDDD -
az nb2-es utánpótlás csapathoz milyen karakterű edzőt érdemes betenni? Úgy értem milyen mutatói legyenek jók? Kinomban már cserélgetem össze-vissza őket, de mindegyik hülye, nekem meg nincs kedvem az nb2-es meg akár az u19-es csapatot is irányitani (ha lehet azt egyáltalán). Idén is ki fognak esni a másodosztályból és kénytelen leszek kölcsönadogatni az emberkéimet ami meg macerás. Pedig abszolút nem gyenge a második csapat, mindig akad néhány olyan visszajátszó akik bármelyik élcsapatba beférnének (jó bő a keretem) és mégis tök utolsó helyen vannak, mindenkitől kiszopnak.
Az u19-eseknél meg van a keretben egy pár olyan akiből jó játékos lehet, erre az edzőjük a félcsillagos szerencsétlenek játszatja, ezeket meg még padra se teszi. Igy aztán tudnak is fejlődni
A 12-vel tolom még, szóval ehhez kéne valami tipp -
hehe, tök poén, hogy a 30 éves Nikolicsom, aki időközben kb a keret legszarabb csatára lett, és el is akartam zavarni a vérbe, úgy beindult, hogy a millió dolláros bébiket a padra ültettem miatta, és kapott egy 2 éves szerződést még. Az értékei nagyon gyengék a többiekéhez képest, mégis úgy rugdossa a gólokat hogy öröm nézni. Most is mig irom ezt pörög a Tatabánya elleni meccs és már 2 gólnál jár -
Ligakupa
Az első meccsen 3-0 oda, visszavágó:
az utolsó edzésünk dráma szakkör volt
-
mindenki jobb nálam?? na elmentek a francba :D -
Ez csak uj jatekkal mukodik ugye,? -
5542.---5.532.844---ez jonak szamit? :D -
Taibi #86348 Nekem minden így van alapból ahogy te írod, sőt fullos Physio stábom van meg fitness edzőim, ennek ellenére bajlódok a sérülésekkel. Rotálok is rendesen
De végülis annyira nem gáz a helyzet, csak kicsit bosszantó. -
Ricco87 #86347 146960. 429,431 48óra :) -
De utálom angliába ezt a kurva munkavállalóit...megtaláltam, aki szerintem a kp rugója lehetne, erre nem tudom az engedély miatt leigazolni....szopjanak már keresztbe :D -
afene...:D 87, de levagyok ám maradva :D -
147066. 428,047 ponttal 77 óra játékidővel -
aki 13-mal játszik....ti hanyadikak vagytok leaderboardon és hány pontotok van? :D
én 181862. 283,643 ponttal :DDD
nem is tudtam hogy van ilyen :DDD -
Próbáld ezt, nekem működik. És nem csak a német válogatottat, hanem mindent helyrehoz:
katt
-
Janika114 #86341 Idén hozták be ez az új szabályt olaszba, való életbe is így van már. -
EL playoff kör
Red Star-Inter 0-0
Inter-Red Star 1-1
egy gonddal kevesebb -
inc mappát töröld