104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
bazmeg ADSF:SADAGSSF -
xD grat -
micsoda? véletlenül? szerencséd, hogy ezt nem hallotta :D -
csak egy gólt? gólpaszt véletlenül is lehet adni.. -
a 16 éves dán tkp-m az első három meccsén egy gólt és hat gólpasszt osztott ki. like a boss? -
gratula....szép volt -
jaja,az edzőjük 2. lett az év legjobb managere díjért,nagyon jól tolták egész szezonban,ellenük csak két döntetlen jött össze! -
Blum #86452 Wolves 
Szep volt,grat!
En most az orosz 2. osztalyban vergodok -vagyis vergodnek- csak random restartol a gepem,elmentem a kedvem megint az egesztol.
-
we are the champions... 
degeci nehéz szezon volt uhh. De megvan muhaha!!!
-
őőő ezt én nem értem...
megegyezek a klubbal, aztán megegyezek a játékossal, aztán jön az üzenet hogy kútba esett az üzlet mert nem tudtunk megegyezni a játékossal. Csak úgy halkan kérdezem meg hogy mi a büdös franc baja van? :O
Ráadásul 2x egymás után szivat meg igy
(ja és nem olyan mérföldes szakadék volt alapból se a két álláspont között, az ügynöki dijon ment a vita, aztán nagy nehezen csak elfogadta a max összeget amit kinálni tudtam) -
nincs digim,angol bajnokit nagyritkán néztem streamen :S ilyen chelsea-arsenal MU-city ilyeneket néztem csak -
punkers #86448 nem, nézted tavaly az everton meccseit :) -
Ha jól emlékszem, még várható egy ME patch, ugye? -
az biztos :D -
csak olyan exkluzív neve van :DDD -
most akartam linkelni neked :DD nemtom mér hihetetlen, hogy létezik :DD -
kajak létezik :O -
ki ez a Stracqualursi gyerek az FM12-ben? Ilyen névvel nekem ilyen fakenek tűnik,Evertonban tolja,30 bajnokin már 16 gólnál jár,csak nézem a képernyőt,azt mindig látom hogy ez a gyerek gólt lő az Everton meccsén :O Több mint 1 éve játszom az fm12-vel de még sose láttam a nevét,IRL se hallottam még róla -
11nél ha új patchet dobok fel, akkor csak új játék kezdésénél aktiválódik, ugye?
fasza a csapat. produkáltunk egy 7 meccses kapott gól nélküli sorozatot. a gond, hogy ez alatt össz vissz 5 gólt lőttem, abból 4 egy meccsen. :D -
pár kérdésem lenne: miért veszel bele a szerződésbe kivásárlási záradékot? Ha ennyire pénzes suttyókat veszel akkor inkább a kiesési záradékot ajánld fel gondolom kiesni úgy se fogsz. A másik: akinek 2-3 éve van az neked szezon közben nem fog hosszabbítani pláne ha érdeklődnek érte.Ha szezon végén domborítasz valamit ott fog tobzódni hogy hosszabbíts vele.Én más dologgal küzdöm: van egy spílerem 22 éves spanyol válogatott. Idéntől szánnék neki kulcsszerepet de vinnék többen is.Sír az új szerződés miatt de nem hajlandó tárgyalni velem.....Lényeg tudja mit akar -
a 12-ben mi a fenét lehet azzal kezdeni hogy nem hajlandó senki se hosszabbitani????
plusz 1 évet akarok beletenni a szerződésbe, az 1-2 ezres fizut felvinném 4-5 ezerre plusz a bónuszokat is és az sincs hogy egyezkedne, simán rávágja hogy nem. 2-3 év múlva egyszerre a fél kezdőnek lejár a szerződése, ráadásul mindegyiknek van pár millás kivásárlási bónusz, ami először tök magasnak tűnt, de most már 8-10 milliókat is simán fizetnének értük én meg nyilván nem akarom elengedni őket. -
Zenszkij #86438 csak nem windows 8? :D -
májkiboy #86437 Köszönöm, müködik.:) -
májkiboy #86436 Köszi szépen, remélem beválik.:) -
steamben a játékra jobb katt/properties/local files/verify integrity of game cache....
ez megoldja. -
májkiboy #86434 Üdv. A játék valamiért kidobál, crash dump a következő hibakóddal (egy könyvtárba rakja) FM 2013 v13.1.3.334797 (2012.12.16 16.37.19).dmp
Mit lehet ezzel kezdeni? A játék eredeti. Kérem aki tud segítsen! -
Sziasztok ...
Tud vki nekem linkelni egy jó kitpackot a 11hez ? lehetőleg minden csapat és válogatott legyen benne -
megyek Liverpoolba BL meccsre. Az Intert idegenben 4-1-re vertem, a Bordótól 6-0-ra kiszoptam. Most megkönnyiti a gép mert 6(!) kezdőjátékosom is barátságos válogatott meccseken van (ráadásul pl. a jobbhátvédem 1 kib.szott percre állt be a meccs végén). A fene se figyelte hogy ezek miatt nem fognak visszaérni a fontos meccsre, ha tudom biztos nem engedem el őket
Végül 1-0-ra kikaptam de úgy hogy ha 10-et rúgnak se szólhattam volna egy szót se. A csereembereim impotensek voltak a meccsen, a halálos csatárom, a szervezőm, meg a védelem oszlopa nélkül meg volt lőve a csapat. -
liverpool19 #86431 nálam ő szerzett jópár jó pontot. decemberben jött, eleinte csak csereként akartam neki lehetőséget adni, de sérülések miatt mindig a kezdőbe került és eléggé meghálálta, már két mesterhármast is vert. -
az új brazil csodagyerekem első mérkőzésén a 74. percben beáll, a 75.-ben eldönti a meccset. szerzett egy jó pontot a srác. -
ha november van, akkor még van egy 1 éved hosszabbítani vele... -
oké, hogy sok van hátra, de ha vége ennek a szezonnak (most járok novemberben), akkor nem sok időm van rávenni hosszabbitásra mert fél évvel a szerződés lejárta előtt tuti aláir valakihez (vitte volna csomó nagy csapat - Juve, ajax, lille, stb), szóval most van kb fél évem hogy hosszabbitsak, mert ha nem akkor kénytelen leszek nyáron eladni hogy pénzt lássak belőle. -
lehet azért nem akar tárgyalni...legalábbis én találkoztam már olyannal, hogy azért nem tárgyalt a hosszabbításról, mert sok volt még vissza a szerződéséből.... -
2 év, illetve kb 1,5 -
mennyi van a szerződéséből? -
hogy a francba lehet rávenni egy játékost hogy hajlandó legyen velem szerződést hosszabbitani? Vagy legalább üljünk már le tárgyalni...
5 éve, 18 éves kora óta nálam van, totál alapember lett már, kapitányhelyettes, bejutottunk most a BL csoportkörbe végre (idegenben Intert 4-1-re vertük :O :D), elmúlt 3 bajnokságot megnyertük és nem hajlandó tárgyalni. Be lett fenyitve hogy ha nem hosszabbit akkor eladom, erre azt mondja hogy maradni akar. Akkor qva anyjáért nem hallgatja meg hogy mit tudok ajánalni neki? -
február 22.-én visszatér Michael Essien a csapatban,a szezonban legelőször pályára lép a 78. percben csereként,5 perc múlva lerugják...4 hónap...meccs után szerződést bontottam vele -
van,sortitoutsi.net-en nézz szét,vagy fm-base.co.uk-n,de legyen fent a legújabb patch,márha eredeti a gémed -
macho01 #86421 Sziasztok. Azt akarom kérdezni, hogy nincs e valami frissítés az fm12-höz mostani nyári átigazolásokkal? köszi előre is -
Ramires: 33 tétmeccs,10 gól,12 gólpassz,4.0 szerelés meccsenként,7.50-es átlag rating! A csapat motorja egyértelműen,MCR-ként játszatom Lampard mellett. És még csak 24 éves