104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Drizzthsz
    Gamestop, 19.99 USD, megvettem végülis innen, PayPallal, Diablo3-ból kivett pénzből. :) Ide jó volt a magyar cím is.
  • Pettersson
    Itt most a legolcsóbb. Igen, meglehet oldani. Kell hozzá egy amazon.com regisztráció, és egy dombornyomott (internetes fizetésre alkalmas bankkártya, Visa, Mastercard). Aztán elkezded a vásárlást, majd amikor kéri, hogy adj meg egy új címet, oda kamuzol valamit az USA-ból, bár, amikor én vettem, akkor nekem az utca, város, házszám magyar volt és azért kezdett el nyávogni, hogy a beírt magyar irányítószám, nem egyezik a kiválasztott amerikai állam ZIP kódjával.

Ezek után fogtam, random kerestem egy new yorki ZIP-et, beírtam neki és kész is. Már fel is ajánlotta, hogy leakarom-e tölteni. De, mivel steamből akartam, ezért nyomtam egy not.

Ezek után, pedig itt kell megkeresni az amazon profilodon belül a kapott keyt:
    Your Account > Your Games and Software Library
  • tomip81
    Fradival játszom, és a második csapat már kiesett az NB2-ből 2 éve, és azóta nem játszik sehol. Lehet valahol állítani, hogy valahol játszon?
  • Drizzthsz
    Merre most a legolcsóbb EU-ban srácok?

Ezt látom:

http://www.fmscout.com/a-download-football-manager-2013.html

De azért ez is 7K. Az amazont meg lehet oldani Magyarországról is?
  • 00mate
    Hali!

Egy kapusnál milyen értékeket érdemes nézni? Van egy kapusom: Vlachodimos vagy mi a neve. 17-es a rexlexe, ennek ellenére nem véd olyan jól. Gondolok itt arra, hogy mondjuk egyedül viszik rá a labdát: a helyezkedés és az egy az egy ellen is ugyanolyan fontos mint a reflexek?
  • Darthmushroom
    Zaha-t próbáld meg majd még megszerezni nagyon jó poacherként de szélsőként is, szélsőként 10+gól és 15+ assist volt celticbe, Walcottal veszélyes szélső páros lenne, lefutnának mindenkit :D :D
  • bakkerman
    na visszatértem a 13-hoz,kezdtem egy játékot az Arsenallal! Az alapkeret nem rossz,4. helyre simán elég,igazából fő cél első évben,hogy nyerjünk egy kupát,vagy a Ligakupát vagy az FA kupát :) Igazolásaim:
    -Yann M'Vila 25m€ Rennes
    -Jonathan Parr 5m€ fiatal angol balhátvéd Crystal Palace
    -Vaclav Kadlec 8.75m€ fiatal cseh csatártehetség Sparta Praha
    Távoztak:
    -Francis Coquelin kölcsönbe Marseille
    -André Santos 5.25m€ Inter Milan
    -Sebastian Squillaci kölcsönbe Lorient
    -Andrey Arshavin 2.1m€ ManCity
    -Maruane Chamakh 7.5m€ Newcastle

Szóval igyekeztem megfiatalítani a keretet,és a béreket is lejjebb vinni,ami sikerült is,nagyon sok pénzt megspórolunk,hogy elküldtem a Santos-Arshavin-Chamakh hármast.
  • Darthmushroom
    7m font volt, abból 1 vagy 1,5t fizettem ki többi részlet. nagy remény fűzök hozzá. mellé még érkezett Chamakh (átadó listás volt) 4,4m, weiss ingyen, forren 10m (ajaxból már) és de ceglie ingyen
  • gilgamesv2
    erre van valami megoldás ? :)
  • grebber
    Már megvettem neki! 4375 ft-ot vontak le! (Amazonosat vettem meg végül is)
  • Huni92
    Ennél olcsóbban nem kapod meg ha jól tudom :)
  • grebber
    Még mindig annyi de az kb ugyanannyi vagy talán picit több mint a Nuuvemről!
    Havernak kell csak előtte körbejárom hol a legolcsóbb neki!
  • BBeno2
    amazonon volt tegnap 20 dodóért. lehet még ma is annyi. nézd meg.
  • grebber
    Itt
  • geo91
    hol láttad annyiért?
  • grebber
    Tud valaki olyan helyet ,ahol legolcsóbban lehetne beszerezni a Football Manager 2013-at?
    4320ft-ért találtam csak!
  • Taibi
    13.2.1-es javítással nagyjából korrigálták ezeket a jelenségeket, legalábbis nálam életszagúbb eredmények születnek mostanában.
  • kosheen
    Megértem én, csak akkor is vicces, hogy nb2-ből megy valaki a világbajnokságra 20 évesen kb 0 felnőtt meccsrutinnal
  • Blum
    Guidettit mennyiert szervaltad?
  • Darthmushroom
    istenem de szarok voltunk :D forrest is csak 5 assistot adott :S :D
    9:0
  • nepszter1
    megoldva
  • nepszter1
    csak annyi a baj hogy szürke a mező és nem tudom kipipálni hogy unrelastic players.
  • DONGUBA
    persze...jatekos kereses es szukited lejart szerzodesuekre es akik erdeklodenk a klubbod irant
  • nepszter1
    Srácok tudnátok ajánlani olyan játékosokat aki 2. szezon után ingyen jönnek a Cheester csapatában ?
  • FMfan
    Tegnap megkaptam a 13at, kezdtem a Sociedaddal. Féltávnál így állunk: Féltáv
  • Darthmushroom
    kupa simán 5:0 behúzva két újabb achi,
    do the double megvan de champion nem hát ez fun :D pedig mind2nél top league van :D
  • Volcanor
    Én 39-nél járok, 8 stuttgarti szezon után. :D Kíváncsi vagyok, lesz-e olyan őrült, aki kimaxolja.
  • Darthmushroom
    mondjuk What a Goal, Splasing The Cash,The Performance achit se adta be pedig hónap gólja is volt sokszor, pont 30m költöttem (font) és volt 5nél több játékosom a hét keretébe
  • LasDen #86552
    15....béndzsa vagyok :D
  • Darthmushroom
    Champions achit nem tom miért nem adta meg mikor bajnokok lettünk és ez a legnagyobb osztály, még vár ránk egy hazai kupa meg egy ajándék bl döntő a barca ellen az esélytelenek nyugalmával, egyet remélek h hooper-macheda kettősből rúg valaki gólt h gólkirály legyen :D
  • Ricco87
    Én 22nél járok a 4.szezonban :D
  • Darthmushroom
    vicces mennyi achit kaptam 13s első szezonom után :D
    Star Man, Goal Machine, Unstoppable Force,Iron Curtain,The Boss, Superb Strike,Tremendous Trio,Fantastic Five
    így 23 achi megvan a 107ből
  • Ricco87
    semmi extra...frissített keretek azt nagyjából ennyi...meg játékosképek(asszem a 12be nem volt)...
  • Zenszkij
    jóöreg Windows 8? LOOL Veryfájold a game cachet, én is jártam így, már megbántam, hogy felraktam ezt a xart a steam se szeresse
  • Darthmushroom
    hát igen ideibe nagyon más otthon-idegenbe a meccs, én 3 taktikát is alkalmazok mostmár egy hazai, egy idegen, meg egy bl-s. elég idegesítő így-úgyis szerencsére nem sok vízet zavar mivel azért a Celtic kimagaslik skóciába.
  • Pettersson
    általában én is mindig saját magamban keresem a hibát, de ez-az idei valahogy olyan bicska beletörős... nem tudok igazából dominálni, hisz 1-2 szélen való elhúzás és visszalőtt labda és már ott is a cumi. :(
  • Darthmushroom
    úgy látom csinálhatnak 750millió patchet, a meccs motorba az h, az ellenfél egyik játékosa elmegy szélen és beadja akár rövid vagy hosszú vagy visszagurítja az 1000% h gól. csak ilyen gólt kapok meg védelmi hiba
  • nepszter1
    A Chester angol csapattal kezdtem egyet utolsó osztályból cél a PL .
  • bakkerman
    csak előtte töröld a crash dump mappát dokumentumok/sports interactive/fm13
  • nepszter1
    sajnos így se jó :( akkor kezdek egy új karriert lesz ami lesz