104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Barca - RB Salzburg
előző körben már kivívtuk a továbbjutást,így csak a B csapatot küldtem ki,pár ifivel kiegészítve,de ez a teljesitményen nem látszott meg :DD -
képeket beszámolókat nyomassátok emberek!! -
Bazz en is most vettem meg steamen na mind1 indulhat a bajnoksag...
-
Barca - Juventus
hát ebbe belenéztek az olaszok ASF:ASDASG:ASDSGDG -
Zenszkij #86656 ezeket a help topikba írjátok már légyszives -
Borzaskutya #86655 beregisztráltam megadtam a kártya adatokat stb. és azt irja h 4 órát igénybe vesz az adatok ellenőrzése. k&h visa kártyám van (nem dombornyomott), azzal is mennie kell? vgy ez így esélyteten szerintetek. volt már valaki aki ilyen kártyával tudott amazonon vagy máshol fizetni?
-
El Clasico -
Sevilla-Barca 3-1 Negredo,Navas,Perotti ill. Pedro
21. percben vezetést szereztünk,uraltuk a meccset,de a 30. percben kiállították Cesc-et,a félidőt még kihúztuk 0-1-el,de a második félidő elején rögtön jött az egyenlítő gól,átvette a játék irányítását a hazai csapat,próbáltam cserékkel belenyúlni a meccsbe,lehoztam Javier Hernandezt csatár posztról jött helyette Song hogy erősítem a középpályát,de kevés volt sajnos,70.-80. perc között kaptunk két gólt,és utána már sima volt a meccs vége :SS Most jön a Braga elleni BL meccs otthon,javítanunk kell! -
nerve80 #86652 Vicces, én ilyenre nem is gondoltam 
Majd legközelebb... -
Amazon-on 20$ ~ 4,453.36 HUF
míg a steam-es €25 ~ 7,240.17 HUF
Regisztrációnál, vásárlásnál amerikai címet kell megadni, amit itt tudtok generálni:
http://hu.fakenamegenerator.com/
Emiatt nem kell aggódni, én is innen vettem, aktiváltam és már játszok vele. -
Barca-Valencia 4-0 Iniesta,Fabregas,Alexis,Villa
meccs stat:
lövések 26-11
kapura 16-5
ziccerek 6-0
labda 63-37
szögletek 11-2
Xavi,Puyi,Leo végig ülték a meccset a padon,nem volt rájuk szükség :DD Jöhet a Getafe idegenben! -
nerve80 #86649 Bocsánat amit elfelejtettem, hogy még 33 órán keresztül érhető el ez az akció -
nerve80 #86648 Haligali, steamen most 50%-al olcsóbban (24,99eur) meg lehet venni a 2013-at, hátha valakinek így már elérhető -
Na megvettem én is az ideit, az szerintetek normális hogy eszméletlen mennyiségű kapuralövés és gól van eddig nálam? Létavértest 9-0ra vertem Lokival, a Bl selejtezőben pedig a Neftçi ellen idegenben úgy nyertem 3-1re hogy nekem 20 feletti, nekik pedig ~15 kapuralövésük volt.
Másik ami feltűnt, talán a minden eddiginél részletesebb grafika miatt, hogy miért ilyen rohadt pici a labda? :D
A többi meccsmotort nem érintő újítás egyébként nagyon tetszik. -
Zenszkij #86646 4-4-2-őt én is utálom, de az ideiben ezt kell preferálni -
fmclassiccal az a baj,hogy csak 3 országot lehet betölteni,én meg hozzávagyok szokva az 50-60 ezres játékos détbészhez... -
ja ideibe a 442 nagyon nyerő, celticbe azt használtam, sajnos feyenoord kerete nem épp alkalmas arra úgyh most 41221 használok, elég jól megy, majd képek rakok fel ha befejeztem a szezont. -
májkiboy #86643 Na csak hogy valami jót is írjak, kezdtem egyet a Spursszel, hát most meg eddig nem lehet megállítani.:D Tényleg fontos, hogy legyen 3-4 jó taktika elmentve, és azokat megpróbálni meccsen belül is jól cserélgetni. Illetve amit korábban többen is írtak megerősítem, a 4-4-2-re érdemes alapozni szerintem is, pedig ezt nem használtam kb 8 éve.:) -
ha a régi élményt akarjátok, akkor arra találták ki az FMClassicot...semmi cifrázás, egy jó taktika és mindenkit versz...... -
szerintem csak azért nehezebb a játék, mert itt nem elég h egy kis csapatba veszel 2-3embert meg egy jól betanult taktika és kész, jövünk fel. itt szerintem igazolni is nehezebb, nem elég h max aláírási pénz és biztos téged választ. meg egy taktika nem elég h idegenbe meg otthon is jó legyél.(max ha ilyen védekezős kontrázos focit akarsz)+ég és föld mint a valóságba egy nagy csapat meg egy kicsi, max szerencsével lehet nyerni. lásd Celtic-el vertem a Realt, de a Pool meg lefocizott, de végül is 1:1 maradt de az max hazai pálya előnye volt. -
*szakadék -
hát igen,óriási a szakad a nehéz,de izgalmas játék és az idegörlő között. sajnos az idei jópár alkalommal átmegy utóbbiba. eddigi részeknek is voltak agybaszó dolgai,de volt megoldás mindenre,ha jó az ember a játékhoz! De az ideiben nagyon sokszor azt érzem,hogy csinálhatok én bármit,fölösleges. Ha néha fut a szekér,örülni se merek,mert ismerem már annyira ezt az idei gémet,hogy tudjam korai örülni...na mind1 -
Zenszkij #86638 Az idei játék valóban nehezebb, és azért mert egyszerűen belekerült ez a gép csakazértis lő egy gólt effektus. 3-0-s állásnál se vagyok nyugodt. EZ a szélről bead gól meg az agyamra megy. Múltkor betettem egy full és egy winbacket is, mindkét poszton. És így is elmentek a szélen :D. Casualkodásra jó az idei, tolni egyet a MU-val Barcával. Komoly karrier idegörlő és felesleges próbálkozás. Mondhatnánk élethű lett a játék, mivel egy Scunthorpe sose lesz BL győztes. Pont az élmény tűnt el, hogy mi elérhetjük ezt a játékban. -
nejad #86637 én max akkor állok vissza ha 3-0-ra vezetek vmi szar csapat ellen és pihentetni akarom öket de az a való életben is ugy van ha egy csapat korán vezetés szerez és ráül a végén tuti kiegyenlít az ellen pl everton-tottenham 0-1 90. percben még és 2-1 lett az evertonnak nemrég volt ez a mecs ha látta valaki -
lófaszt nem ér,próbáltam már én is,előnyben hátratoltam a védelmet,megmondtam a csapatnak hogy becsüljék meg a labdát,ne vállaljanak rizikót,a meccsmotor lepörgette a komplett második félidőt,majd a 90+2. percben a semmiből jön egy szöglettel az ellenfél,és persze gól. És ezt nem egyszer eljátszotta velem a gép -
az idei játékban már egyáltalán az problémát jelent,hogy 2 év alatt egy Cityvel bajnok legyen az ember :) én pl.: még nem is kezdtem feljutó,nagy kis csapattal,mert tudom hogy csont nélkül kiejteném őket. Még mindig tanulom a játékot,próbálok rájönni melyik lehet az a taktika,formáció amit széleskörben lehetne alkalmazni. És néha lazitásképpen játszok a 12-vel,ahol szarrá nyerem magam :DDD -
Hidd el, vásárlás után még rosszabbul hangzik! :D -
Rot #86633 nemrégiben befejeztem az első szezonom a 13-mal is (nb2-putnok), és nekem is vegyes érzelmeim vannak a meccsmotorral kapcsolatban, de ugyanakkor a többi újítás tetszik nagyjából, szóval pozitív az összkép. persze azért ebben az is szerepet játszik, hogy 1 elég jó szezonom volt, mindennel megpakolva.. jó formák és egyéni teljesítmények mellé néhány gólgazdag, izgalmas meccs, meg ezek ellenkezői is.. no meg a kapusom is betalált egy alkalommal..
vmi összefoglaló félét írok, ha lesz kedvem és érdekel is valakit :D
-
nejad #86632 vedd meg nyugodtan a hibái ellenére is nagyon jó meg nem is baj hogy 2 szezon után nem lesz bajnok az ember egy feljutó csapattal mert az nem is lenne reális -
nejad #86631 húzd hátrébb a védelmet meg a két középső védő legyen gyors nekem bevált így már nem kapok olyan sok gólt a szélről mert máshonnan szinte nem is kap gólt az ember az ideiben
meg nekem nincsenek kései gólok a meccseken se én se az ellenfél nem rúg a 90. perc után
-
azért elég szar ilyeneket olvasni, vásárlás előtt állva, úgy hogy az fm11-12 már nem elég jó, mert tudom hogy van jobb :D:D:D vicces szitu -
májkiboy #86629 Tök mindegy melyik csapattal kezdek, hiába csinálok 4-5x mutatókat lefocizva az ellenfelet, állandóan gólt rugat az ellenféllel, 1-2 alap, ha nem rúgnak kapura sem egy öngólt simán összehoz. nagyon bosszantó az idei játék, ha tudom ilyen meg nem veszem... -
sziasztok! az mitől lehet h indításnál ezt írja ki a játék: not well-formed (invalid token) at line 1 of window1.xml ? -
jobb meccsmotorban gazdag boldog új évet kívánok
(másnaposság) -
Boldogat... -
BUÉK nektek -
nejad #86624 van benne valami de azért elég jól leköti az embert még a hibái ellenére is -
ebben az idei játékban nagyon úgytűnik ALAPJAIBAN lett elbaszva a meccsmotor,és ezen nem fognak segíteni a patchek... -
visszaléptem fmbe de gyorsan ki is léptem. hiába a 80. patch már..-.- ugyebár 13.2.1 ekkora fos meccs motort én még nem láttam. 20-5 lővés stat nekünk és akkor 1:1 meg 2:2 a VVV és a Dinamo meccs első idegenbe második otthon. oké van ilyen de kétszer egymás után az már vicc,semmiből 70.perce első valami amit mutat (extended-n) a meccsből nekik egyből gól, PSV meccs jönne szóval kilépés. -
Ligakupa az ér? 40 meccse veretlen voltam, de most a B/u19-es vegyes csapat kikapott Debrecenben :D