104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #86780 Robbie Keane-t igazold le. 4-3-3ban játszasd középső csatárként! Hatalmas csíter a srác xd. -
megoldottam,no para,indulhat a banzáj,FC Barcelona 01/02 ! -
felraktam a cm01/02-t,rámegyek start new game-re,és ez az üzenet fogad játékon belül:
"There is not enough available system memory to create the game. Please free up some more and try again."
nyílván egy 12 éves játéknak kevés a 2 mag 3.1 Ghz-en meg a 2 GB ram

valaki valami tipp,hogy miért nem jó? :)
-
köszi a linket!!
-
Zenszkij #86776 Micsoda csapat volt ez! -
Zenszkij #86775 Én emlékszem rá, mikor a gólvonalról visszapasszoltak igen XD. Az én első manager játékom! A második a jóöreg USM. Stadionépítéstől kezdve, a hamburgerárakig mindent mi csináltunk. Meccsmotor 3D-ben már akkor:D.. EZ pedig az első CM ami a kezem ügyébe került. Knutsen nagy világsztár volt benne :). Itt a link a CM2-höz. -
Münchner Derby
És a Tabella eddig xD
-
nejad #86773 Minimális rendszerkövetelmény: Pentium 200, 64 MB RAM, 8xCD-ROM
-
nejad #86772 nekem ez volt az első manager játékom emléxik rá valaki? http://www.playdome.hu/cikk/25280/the_f_a_premier_league_football_manager_2000_pc -
Lezárult az átigazolási szezon és lement pár meccs, eddig mondhatni erőn felül teljesítünk 
Transzferek
Meccsek
-
off totyikba valaki nem tudna linket adni a cm01/02höz? :) Át akarom írni a futballtörténelmet :DD -
ne is mondd, CM 01/02ben, Simeone, Veron, Mendieta, Crespo...
Kb lehetetlen volt őket megfogni, szarrávágtak mindenkit
mint ahogy a Roma is...:D Batistuta, Montella, Totti, Emerson, Cafu, Lima stbstb :D -
Neoncsoves #86768 köszi, ezaz. igazából a Realra játszott dolog inkább annyira mégsem érdekel, hiszen az "újabbakat" tudom, a régiek meg már vagy visszavonultak vagy már öregek :) -
Játékos keresésénél be kell állítani h Home grown status - Grown at club, és akkor kidobja a saját nevelésű játékosokat. Persze ez nem egyenlő azzal, akik valaha is a Realban játszottak, de arra nem tudom hogyan lehetne bővebben keresni -
Janika114 #86766 Nekem pár név aki beugrik az Soldado, Javi Garcia (City), Szalai, Parejo, Jurado, Carvajal. -
Neoncsoves #86765 Meg lehet nézni valahogy azt, hogy egy játékos játszott-e valamikor a Real Madridban? vagyis inkább lista kéne róla. Szeretném látni a jelenleg aktív, de ex-madridista játékosokat (a célom visszahozni a fiatalabbakat, illetve a saját neveléseket). Mata tudom, hogy Real nevelés, de rajta kívül még biztos van 1-2 jó játékos. A segítséget előre is köszönöm. -
Borzaskutya #86764 Nálam tavaly (2012-2013 idény) a Madrid nem tudott tovább menni a BL csoportjából ahol még a city, a monpölié és az udinese voltak (3.ként europa ligában nyomultak tovább), amit az atletico ellen meg is nyertek mondjuk :D
a bajnokságban a 3. helyre jöttek be végül (épphogy) és kaptak tőlem laza 20 pontot. Ugyhogy náluk már elmulott a világ dicsősége 2013ra :D -
nejad #86763 itt a csapatom http://imagerz.com/QE9PUUtvAwMBVwkcGAVQ -
nejad #86762 jah cm-ben a lazio meg a roma verhetetlen volt 
-
Zenszkij #86761 lassan lökök már én is képet a Barcelonáról, 2019-ben nem jutottak tovább a BL csoportból, három 10 pontos lett, ők lettek a harmadikak LOÁL, Celtic verte őket a NOU Campban....így múlik el a világ dicsősége
CR7 meg a Tolouseban játszik, szabadon volt igazolható 34 évesen XD -
Zenszkij #86760 Claudio Lopz se jó példa, a Valenciában lett nagy játékos. -
Borzaskutya #86759 Jaj szegény City BL csoport 3. forduló :D -
mondjuk még mindig azt az adósságot nyögik ami az akkori (túl)költekezés miatt született... -
Solt #86757 Mancini nagyon rossz példa, ő 15 évig a Sampdoria játékosa volt... de a Verón is többet játszott a Samp-ban mint a Lazio-ban! :)) -
az biztos!! 2001-es keretük: Mihajlovic,Nesta,Stam,Mendieta,Simeone,Crespo,Kovacevic...előkéne venni valami régebbi CM-et -
múltkor volt szó a lazio-ról hát tényleg ők jönnek majd a feyenoord után. most utána nézve úristen milyen neveket adtak a foci világához: Salas,Nedved,Nesta,Mancini,Vieri,Ravanelli,Di Canio,Verón,Claudio Lopez,Dejan Stankoviæ,Fernando Couto ... és még sorolhatnám -
ebbe belenézett a special one...vagy inkább special SIX? ASF:ASDS:ASDSGD -
így múlik el a világ dicsősége...Fernando Torres 2014 nyarán,30 évesen átadólistán és kölcsönlistán van a Chelseanél,az értéke 9 millió euró,de 7 millióért már vihető -
Man City - Barca BL döntő
weeee are the champioooons,weeee are the champiooooonssssss -
2013/2014-es spanyol bajnok az FC Barcelona! Sikerült a címvédés
Jöhet a City elleni BL döntő,illene visszavágni nekik a tavalyiért,na meg nehogymár egy arab bérenc csapat legyen az első együttes,aki megvédi BL címét... -
nejad #86750 na elindult a 2015-16-os szezonom a swanseaval első mecs félidő 3-1 az everton ellen második félidő elindul lerugják mattia destrot akit anno ingyen igazoltam a romától qurva jó játékos nagyon jól fejlődik rugja a gólokat elmegy 5 perc lerugják t walcotot őt 6.75 vettem meg arsenaltól azoz képest hogy milyenek a tulajdonságai nagyon jól teljesit jobb tpk játszatok vele meg csatárt ha otthon játszom lemegy a mecs jolvan mondom valamikor mecs után semmi bajuk mind a kettő 4-5 hétre kidőlt
azt most ujra betöltöm a mecset mert nebasszonmár kivelem leszarom ha kikapok de fél csapatot ne vágják haza első mecsen
-
Borzaskutya #86749 Messi 3 perc alatt eldöntötte a szuperkupa sorsát:
Barcelona - Real Madrid: 2 - 0 (Összetettben 2-1)
Messi (14, 17)
visszavágtunk a tavalyi vereségért... -
BL elődöntő első meccs
Barca - Man United

-
nem hiszem el...TOVÁBBJUTOTTUNK GECI nem igaz hihetetlen minden úgy történt ahogy elvártam,félidőre dolgozzunk le legalább 2 gólt a hátrányból,a második félidőben pedig rohamozzunk,és majd alakul valahogy,és megcsinálták!!!! ennyire büszke még nem voltam a csapatra pedig már másfél szezont toltam le,és voltak fantasztikus meccseink,de ez...a sírból jöttünk vissza,és ott van a Barca zsinórban 7. alkalommal a Bajnokok Ligája elődöntőjében!!!! -
újabb bajnoki cimért robogok a Fradi élén, BL csoportban még van esély a harmadik hely elcsipésére. Nb1-ben viszont most nagyon felhúztak...
Pont egy újpest és vidi meccs közé rakták be a BL meccset és tartalékolnom kellett. A 35 (!) meccses bajnoki veretlenségi sorozatom egy 2 perces hosszabbitás után a 96. percben lőtt 11-essel szakadt meg, ráadásul az újpest vert meg. És a poén hogy nem is kellett volna befújni a 11-est. Féltávnál 10 pont az előnyöm, be fogom húzni valszeg, mert a Haladás üldöz csak, de akkor is idegesitő hogy igy bukok el -
erőt vettem magamon,és a Lille elleni szopás után folytattam a játékot,Bilbao ellen idegenbeli bajnoki,sima 2-0-ás vereség,és ismét Fabregas piros lap...Lille ellen is,3 napra rá a Bilbao ellen is kiállíttatja magát...ez egy vicc bazmeg ASF:SASDGsdsg mi a faszomat képzel ez? -
Azon gondolkozom szezon végén kölcsönadom Cuencat valahova,és felhozom Deulofeut. Edzőim szerint 4.5 csillagos a PA-ja és 20 éves lesz már nyáron,legjobb kor arra hogy beépítsem,és világklasszist neveljek belőle,csak nincs szívem kitenni Cuencat,hihetetlen amit produkál idén is,7.7-es átlag,és ahhoz képest mennyi percet kap lövi a gólokat meg aszisztokat ad. Mindezt 2 csillagos CA-PAval... -
liverpool19 #86743 bár ahogy nézem a Celtic bajnokit játszik abban az időpontban, amikor mi a MU-hoz megyünk, szóval legalább nekik sem lesz a legegyszerűbb (ráadásul ők 2-án is játszanak, 4 nap alatt 3 meccs elég durva, mi viszont 'csak' 3-án játszunk utána). mondjuk a bajnokság szempontjából nincs okom aggodalomra, mert több, mint 20 pont az előnyünk 8 fordulóval a vége előtt, csak eddig veretlenek vagyunk. -
liverpool19 #86742 a szerbeket könnyedén, 7-2-es összesítéssel búcsúztattuk --> nyolcaddöntő vs Chelsea
hazain 3-1-re vezettünk a 93. percben, de egy utolsó utáni perces büntetővel 3-2-re szépítettek, viszont ezt a pechet bőven visszakaptuk a visszavágó első félidejében, amikor 4 kapufát rúgtak és 4 ziccerük is volt, de mégis mi vezettünk 2-1-re. aztán a második félidőben némi meglepetésre már teljesen a mi akaratunk érvényesült és akár növelhettük is volna az előnyt, de végül maradt ez a végeredmény, úgyhogy 5-3-as összesítéssel a Chelsea-t is kiütöttük :)
a negyeddöntőben egy másik angol csapat, a Man Utd jön majd brutálisan erős kerettel, szóval érdekes meccsek lesznek. főleg a sorsolás szeszélye miatt...
-
Itsuki #86741 Jó de öö kb 8 meccsen át 2-3 játékos lesérül,be le se kezdek így a játékba értelmetlenséget súrolja és érdekes mindig a nélkülözhetetlen alapemberek... azért IRL nagyon nagyon pechesnek kellene lenni h ilyen történjen,föleg nyáron,mert ha még fagyott talaj...