104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #87146
    nem-nem :D én a 'The Fucking Only One' vagyok :D
  • Darthmushroom
    haha mi szöveg :D The New Special One :D
  • LasDen #87144
    Ilyenkor érzem magam taktikai zseninek....mikor 1 kattintással szájbakúrtam a menyut és megfordítottam a meccset :D
    (bár nem számít sokat...10 ponttal mennek 5 fordulóval cél előtt :D)
  • Darthmushroom
    külföldi fórumokon láttam nem 1szer h a lazio kiesik
  • bakkerman
    Juve nagyon elment,de nem is lett volna reális ezzel a kerettel...erőn felül teljesítünk ígyis,hogy 30 kör után 2. helyen állunk,nálunk nagyobb játékerőt képviselő csapatok előtt (Napoli,Inter...),szóval örülni fogok ha tartjuk ezt a formát,és bejövünk 3.-nak,és mehetünk a BL-be selejtezni :) Amúgy a Lazio a kiesés ellen küzd,jelenleg 16.-ok 2 ponttal a vonal fölött
  • LasDen #87141
    bazmeg...mikor legutóbb volt bajnok a Roma, még Batistuta volt a sztár, Totti 25 éves volt, Messi a hormonokkal harcolt és Ronaldo a sportingban kezdett villogni :DDD
  • LasDen #87140
    még a végén megnyeritek a bajnokságot....rómában pedig azt nem szokás :D
  • zorrobomber

• bakkerman
    a merda is megkapta a magáét!
    Roma - Lazio 2-1 Lamela,Destro ill. Klose

hasíííítuuunk
  • bakkerman
    nem szarral gurigázik a csapat ez szemmel látható :DDDDD
  • LasDen #87136
    emmán valami :D
  • bakkerman
    rangadót nyertünk!
    Láma góljánál felrobbbbbaaaaant az Olimpico,csicska Cavani meg az öltözőből nézte h szopik a csapata,Búrdisznó lerúgta :DDDD
  • zorrobomber
  • LasDen #87133
    sanyi 2.0 :D

én meg dűlőre jutottam saját ügyemben :D mivel jövőre (2019) lejár a szerződésem, így azt megvárom....:D
  • bakkerman
    mondjuk az tény,hogy nálam a két csatárposzt úgy van belőve,hogy oda technika kell,meg gyorsaság,Osvaldo meg amolyan lesipuskás,célember féle játékos,erős fizikummal,de elenyésző technikai tudással...nem illett bele az elképzeléseimbe!

Destro meg egy kincs...egy csiszolatlan gyémánt,a jövő AS Roma-ja ráfog épülni,már most kifizettem az opciót érte,így 5.25m€-ért véglegesen az enyém,2017-ig.
  • LasDen #87131
    biztos rossz helyen játszattad...irl azé 10 gólt megtudja rúgni :D
  • bakkerman
    a szir-szar hugyos 19 éves uruguayi Nicolas Lopez is jobban termelte a gólokat,20ad annyi fizetésért,jó hogy eladtam a 'csába ezt a tank gyereket
  • bakkerman
    ez a Pablo Osvaldo nagyon néma emberke...ősszel 5 bajnokin kezdett,9x meg csereként jött be,de se gólt nem rúgott,se gólpasszt nem adott,6.78-as ratinggel...januárban átadóra tettem,és a Chelsea elvitte 10.5m€-ért,bombaüzletet csináltam :D
  • FMfan
    Az 1.meccsen 0-0 lett Németországban, így tudtam, hogy a Dortmundnak nagyobb előnye van a visszavágó előtt. Amikor a 17.percben gólt lőttek, azt hittem vége. De Giovinco révén sikerült visszahozni.Juve-Dortmund
  • bexinho
    2022/2023-as őszi idény összegzése, BL kiesés, eddigi legnagyobb eladásból származó bevételem, magyar játékosok kezdőcsapatba való küzdelmének kezdete:

http://bit.ly/13jciH0
  • FMfan
    Juve 19 meccs után
    Bl csoportkör

Nyolcaddöntőben a Dortmunddal mérkőzünk majd.
  • geo91
  • Mor3llo
    zsír, Angliában vagy, de a híroldalad teli van olasz hírekkel :DD
    maximalista edző ftw :D
  • LasDen #87123
    nah, tetőzik a probléma :DDD
  • bakkerman
    szerintem menj el az sztk erimához
  • LasDen #87121
    aaaah dilemma a köbön.....unom már az angol bajnokságot....elegem van a manchesterekből, a cselzikből, a citykből, a unitedekből...:D spanyolba mennék, de nincs lehetőség rá...
    meg a probléma gyökere ott van, hogy a Boltonnal akarok nyerni legalább 1 valamit. és arra meg csak jövőre lesz lehetőségem. a liga- és fa-kupából csontnélkül zúgtunk ki :D a bajnokság meglőve, menyu letaszíthatatlan....
    meglőve :D amúgy ott tartok, hogyha akarnék, akkor egész életemre itt maradhatnék a balonnnál :D
  • bakkerman
    mögöttem 4.-ek 1 pont hátránnyal!
  • FMfan
    Juve hogy all nalad?
  • bakkerman
    ahhoz képest milyen erősségű a Roma alapkerete,nem panaszkodhatok! Bajnokságban 13 forduló után 3.-ok vagyunk,3 pont választ el az 1. Napolitól,ami eléggé bíztató,szezon előtt célnak az 5. helyet jelöltem meg,szépen haladunk afelé :) Az eredményeink se rosszak,eddigi rangadóinkon szépen teljesítettünk.
    -Milan idegenben 2-1 győzelem
    -Napoli idegenben 2-0 győzelem
    -Lazio ellen 2-4 vereség
    -Juventus idegenben 3-2 győzelem
    -Inter otthon 0-1 vereség

szerintem ez nagyon jó eredménysor
  • szabii98
    Azzz komoly:D
    Olaszhonban nem jön be a csoda taktik?xD
  • bakkerman
    ne tapsolj,Romaval voltam :DDD
    ---------------------------------------------
    Roma - Inter 0-1

erre a meccsre nagyon felszívtuk magunkat,olyannyira hogy a 18 éves saját nevelésű tehetségem Marco Frediani úgy gondolta 8 perc játék is elég,hogy megmutassa magát...az Intert is megjárt világklasszis védő(NEM AZ) Búrdisznó is megunta a banánt,sietett haza,mert 22:00-tól ment a Family Guy a comedyn...a kopasz amerikai Bradley azt hitte amerikai foci meccsen van,egyből piros. Szép munka! :DDDDD

• zorrobomber
  • bakkerman
    római derbi
    Lazio - Roma 4-2 Mauri,Candreva,Klose(2) ill. Destro (2)

a köcsög Marquinhos gyerek 1 félidő alatt beszedett két sárgát,emberhátrányban esélyünk se volt.
  • bakkerman
    Roma első 9 bajnoki

Bánom a Siena elleni hazai buktát,ráadásul vezettünk,de mégis kikaptunk,hála a drága Lamela gyereknek,mert kiállítta magát rögtön a vezető gólunk után,és bedarált minket a Siena a második félidőben...
  • Darthmushroom
    legalább jól indul a nap
    Napoli
  • bakkerman
    40 bajnoki 40 győzelem,hát nem tudom mit mondjak,óriási Gratula!
  • LasDen #87110
    izgalmas...végletekig kiélezett....haggyámá :DDDD
  • Huni92
    Nyári kiképzés. :D
  • FMfan
    Az szép:D
  • Darthmushroom
    az igazi olasz bunda meccs..-.-
    asdasdadads