104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pótmeccs Lazio 2:0 Pescara majd jött a derby
[URL=http://imagerz.com/QFdDWVoDUgc]Derby della Capitale "otthon"[/URL]
Juve X újra 6pont előny 7 fordulóval a vége előtt -
2 egymás követtő piros lapos meccs (mind2 0:0 bologna-samp) bár így nyerhető lett volna mind2 1pont előnyünk maradt a Juve-val szembe, bár 1 szerencsénk h van elmaradt meccsünk. asszem hiába vagyunk jók idén nem lesz bajnoki cím -
geo91 #87184 eric torres + fierro párosra kíváncsi leszek -
mondjuk ő a Bundesligában lett az,aki -
Borzaskutya #87182 IRL nem nézek olasz focit, talán ezért sem ismertem Lúcio ezen tulajdonságát :D (mondjuk számomra meglepő volt) -
Borzaskutya #87181 Első bajnoki: Siena - Napoli 1 - 1 (0 - 0)
A 48. percben ember előnybe kerültünk, aztán a 83.ban a Siena szerzett vezetést és a 88.ban Albiol ( :D ) egyenlített. a kapura lövési mutató 23 -2 ide (max 5 távoli lövéssel), labda birtoklás 62 - 38% ide. tiszta helyzetek 2-0 ide. Erre nincs mit mondani... -
azért Lúciótól sosem állt messze az, hogy megindul előre mint egy tank, miközben cselez :D -
Borzaskutya #87179 Volt egy Arsenalos mentésem (januárig vittem, de meguntam). Abban Albiol 7,6 - 7,8as meccs átlagot hozott, azért hoztam el ide is... nameg azért mert a képességeihez képest olcsó. Zuniga és Pandev eladadása összesen majdnem 17 misit hozott a házhoz ugyhogy van pénz dögivel :D -
énis megvettem volna a Romamhoz még 1. szezon előtt,de nem volt pénzem... -
Albiol az fm13-ban gecijó vétel,alapból átadón van,simán elhozható részletre még egy kisebb csapatnál is,és nagyon jó játékos,stabil értékeket hoz le,jól tetted hogy megvetted -
Borzaskutya #87176 üdv! kezdtem egy uj game-t a Napolival. a keret egész jó, eddig a barátságos meccsek mentek le + a szuper kupa a juve ellen. egész jól ment ameddig ki nem állították Inlert (38 perc) aztán a juve folyamatosan átvette az irányítást a meccsen. Röhely h a meccset a 200 éves Lució döntötte el egy (álltalában CR7től vagy Messitől látott) középpályáról indult 50 méteres szólóval :P.
Eddigi igazolások: mentek: Pandev 8,25 M font és valami fiatal kölök
Jöttek: Sam Sidney (Leverkusen 5,5 M), Albiol (R.Madrid 7,25 M) Alderweireld (Ajax 13 M), Kiko Fermenia (Barca, Kölcsön) a legtöbben részlet + kp-ért jöttek. -
na, találtam új kihívást Bolton mellé :D
-
fhúúú de jó vagy...:D
több sárga nem volt a bírónál? :D -
csőőőőőő Conte,mizu? :DDDDDDDDDDDDDD -
a B csapat meg:
-------------------Curci-------------------
Crescenzi-----Burdisso----Romagnoli----José Angel
----------------------------------------------------------------
Tachtsidis----Pjanic----Bradley-----Marquinho
---------------------------------------------------------------
------------Totti---------------Nicolas López------------
-
ezt tervezem alapfelállásnak a következő szezonra:
----------------------Stekelenburg--------------------
Piris----Papadopoulos----Castán-----Balzaretti
-----------------------------------------------------------
Schelotto----Lamela----De Rossi----Florenzi
-----------------------------------------------------------
-----------Boriello------------Destro-----------------
nem rossz kis csapat azért :)
-
Neoncsoves #87170 akarod mondani Mennyei Bajnokság -
Kiryakos Papadopoulos jött végülis a Schalkeból :) -
jah...de elsőre elfogadták...szóval gyanús, hogy még olcsóbban is behúzhattam volna :D
| #87167: ha középhátvéd kell igazold le Marco Capuanot a Pescaraból. már az első évben odabaszott rendesen nálam :D -
a nyár első igazolása: Matias Ezequiel Schelotto! 22 millióért jött 4 éves részletre,nagyon penge szezont futott az Atalantában,gyakorlatilag neki köszönheti az Atalanta,hogy végül 6. helyen értek be,és indulhatnak az európa ligában! Már az olasz nagyválogatottnál is bemutatkozhatott. 24 éves,remek korban van,és nagyon nagyon jó játékos már most! Jobbszélen sokat várok tőle. Még tervezem egy középhátvéd leigazolását,és annyi is a mercato -
AS Roma 2012/2013
Bajnokság végeredménye
Kupadöntő
A két milánói csapat meg óriási szégyenbe rakta magát,egyik se lesz ott jövőre a nemzetközi kupákban,de a Lazio teljesítménye is rohadt halovány,3 ponttal maradtak a vonal fölött... -
na látod,adtak egy kiinduló árat,ahhoz képest 18.5-ért elhoztad :D -
ez könnyebben ment, mint vártam :D
-
hoppá hoppá...fejlődik a magyar bajnokság :D
-
FMfan #87162 Véget ért az 1.évem a Juve kispadján. Tabella -
neked meg gratulamatula...nálam is 2. helyen értek be a juve mögött (Destro meg pont a juveban játszik) :D
jövőre BL és bajnokság minimum...:D -
a PL-be mindig van péz...minimum 20m-d van költeni
championshipben v lejebb kész szenvedés, alig van péz bármire is, de ahogy feljutsz a tv-s pézek miatt egyszerűen ömlik a péz :D -
ha kivesszük a De Rossi,Totti kettőst akkor abszolút nincsen olyan játékosa ennek a csapatnak,amelyikre azt mondanám,hogy na igen,nemzetközi szintű klasszis játékos...Destroból is csak LEHET klasszis,de még ő se kész játékos. Serie A szinten se vagyunk top4-ben játékerőt illetően,de mégis megmutattuk hogy mifán terem a banán a kurvaéletbe! :DDDD Castán,Piris,Lamela,Tachtsidis,Florenzi,Destro...nagyon megkedveltem ezeket a srácokat! :D 1-2 igazolás(ha lenne miből...),és leszopatjuk európát! -
kicsit elszámoltam :D:DDD:D -
az előző 2 szezonban 50 milláim voltak költekezni...szóval nem vész...
előző nyáron pont 50-et perkáltam a csatáromért :D -
Serie A 36. forduló
Fiorentina - AS Roma 3-3 Jovetic(2),Seferovic ill. Destro(2),Tachtsidis
Ezzel a döntetlennel két fordulóval a vége előtt MATEMATIKAILAG is bebiztosítottuk a 2. helyet,ami azt jelenti,hogy OTTLESZ a BL főtáblán az AS Roma a 2013/2014-es szezonban

beszarok mekkorát ment ez a csapat egész évben,és még hátravan a kupadöntő...IC ÁNBÖLIVÖBÓL
-
az egy boltonnál 3 szezonnyi átigazolási pénz -
jah ez igaz :D Ruud Gullit (ő az edző kékeknél) szinte minden 2. meccsre kijárt megnézni a srácot
és hát tényleg jó lenne. angol, fiatal és kurva jó. plusz tökéletesen megy a 3-6-1-es taktikámba. beton hármas van vele együtt hátul.... -
nézd a jó oldalát,szóba álltak veled...:DDD most el kell kezdeni alkudozni,és olyan 35 millió plusz záradékoknál talán beadják a derekukat :D -
volt nálam egy srác kölcsönbe cselzitől. középső védő és kurva jól tolta egész szezonba....gondoltam megvenném, érdeklődtem, hogy hány pengőért válnának meg tőle...hát jött a válasz...:D
-
én meg ügyes voltam....tavaly nyáron elkúrtam majdnem20millióejrót egy szelsőre, aki egy kalap szart nem ér...:D
most adhatom el 10m-ért, ha ad valaki egyáltalán annyit :D -
a 3 bl helyt nem értem én se, mert 2. a bajnokságok közül a spanyol :D
a real barcanal meg nincs változás. messi és cr is ugyanúgy ott van. sőt, cr 20 góllal lett a 2. Negredo után, aki 27-t vágott (47m 35g összesen am). de a realnál még 3-n jutott 10 gól fölé. de nincs változás náluk, ugyanúgy josé az edző még mindig.
viszont a barcanal mióta laudrup edzősködik átáltak 4-2-3-1-re. így messi már nem első szándékból tör a kapura. bár így is 13 gólt szerzett. e mellé még jön 14 assist. és ez csak a bajnokság. összesítésben 29/25 az aránya. a legtöbb gólt a bajnokságban Doumbia szerezte, 16-ot.
igazából semmi kiugró nincs a sevillaban. a real ellen mindkét meccset bukták, míg a barca ellen egyszer nyertek, majd kikaptak. a statisztikájuk sem egetrengető. néhány játékosnak kiemelkedőbb a teljesítménye, de ettől még nem mondanám, hogy intsant win lenne :D
szóval csak véletlenül összejött nekik azt hiszem :D ja és Bilic az edző ottan mostan -
meg most nézem,3 BL hely maradt a spanyoloknak?? mi a faszt csináltak azok? -
aztamindenit,Messi CR már nincsenek a csapataikban? Mást nem tudok elképzelni,hogy érhetett oda egy 3. csapat az első helyre -
ilyet láttatok é máá?? :D