104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
épp tesztelem a 4-1-1-4-0-ás taktikot,valaki már próbálta?
4 védő előtt egy DM,aztán egy MC,és 4 AM,klasszikus csatár nincs -
csak nem az a Farkas Norbi? :D -
nono28 #87304 http://imagerz.com/QFdDWVpSAwM -
nono28 #87303 http://imagerz.com/QE8VDEtvAwMBUA1NRAVQ -
-
Borzaskutya #87301 És a csapat az AS Romahoz ment
nekem így megy idegenben :)
Az öreg DeSanctis mindent fogott mint a radiátor zománc.
Cavanit le kellett cseszni és máris megy neki.
El Kaddourri is a legnagyobb meccsét tolta a szezonban
És ezzel a Romával találkozunk a kupa döntőben :D -
én idegenben vagyok lófing, eddig majdnem mindenkitől kikaptam, pedig ősszel 2. volt a csapat , most 5. ...
nem lesz ez így jó. épp a 'pool elleni 3-0nál léptem ki, a 20. percben -
Borzaskutya #87299 Serie A 23. forduló
Napoli - Bologna: 1 - 5
Maggio és Aronica 5,2 és 4,2es osztályzat, mondjuk Cavani is odatette magát az 5,7tel.
Pedig most akartam dicsekedni milyen parádés tavaszt futunk, de otthon vmiér nem megy.
Köszönöm többet nem szeretnék mondtani, kérem kapcsolja ki a kamerát. -
ismerős név, ismerős nemzet...de valami mégsem stimmel...who are you? :D
-
őket én leigazoltam Arsenalba xDD
hihetetlen mi pénzeket kapok, először Hummels, aztán Destro és Stephan :D:D -
ha jól emlékszem El Shaarawy-t most húzták fel az új patchbe. legalább is úgy rémlik mintha fm basen azt írták volna.mondjuk legdurvább Bale lett, kapott egy kis javítást. -
Destro - 20-30 gólokat rúgott az elmúlt pár évben....
Stephen - az ő értékét nem értem. anno 9-ért vette napoli, de nagy átlag amit játszik. 10 gól fölé egyetlen szezonjában sem jutott....
-
hát azóta ahogy néztem nagyon lehúzták a játékosokat csak pislogtam mondjuk pénz van 10m+ igazolni -
egy Wolfsubrgon én elfogok gondolkodni,félelmetes hogy olyan lehetőségeik vannak amilyenek,és mégis a bajnoki címük óta kalap szarok,én kivinném őket ismét a BL-be! -
nálam is már 100.000-es a trafford...Cét még sose láttam edzőnek, tavaly se :D -
kipróbáltam a Sevilla-Wolfsburg kettőst hát egyenlőre nem nagyon kötött le inkább pár meccset nyomtam a Feyenoord-nál (1. hónap) a barátságos meccseket már letoltam régebben 442-re álltunk át a 41221-ről eddig sikeresen, bl csoport szokás szerint gyilkol de 2-szer már rosszabból is továbbmentünk.
meccsek
tabella -
egy kis érdekesség fmbase-ről :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Destroról és Shaarawyról nyomsz képet?:D -
most már értem mér van annyi péz a fizura....há alig van játékosom :DD
-
érdekesen....az elmúlt 3 szezonban stabilan mindig a 12. helyen végeztek :D előtte volt egy 17. hely, aztán 13, majd 16 és a végül a 12/13-as szezonba 13. hely....
szóval semmi komoly...
viszont - bár nemtom mióta - de új elnök van. van 5 millám igazolni és elég komoly fizetési keret, amit jól meglehet terhelni vagy átcsoportosítani...
még ki kell értékelnem a keretet, hogy tudjam mi kell :D -
sok sikert :D h szerepeltek eddig az elmúlt jó pár évbe? -
nos két említésre méltó dolog történt 2019-ben.....
az egyik....
és a másik :DDDDDDD
-
most nézem a Juvenál van Villa meg Callejón is,az szép :D -
ez a 3. Romas szezonom ugyanolyan nehezen indul mint a tavalyi...ez a BL nagyon bekavar,rövid a pad,vagyis nem az hogy rövid,hanem nincs minőség,így ennek a csapatnak nagy megterhelés ez a heti 2 meccs,de bízom a továbbjutásunkban a csoportkörből idén is,a bajnokságot meg megnyomjuk tavasszal! -
az igaz, én se szeretem hallgatni a tagot, de amit mond, az jó... -
nekem ő alapból nem szimpatikus, túl erőltettet látszik h csomót csak rájátszik nem ilyen ő alapból. -
az is, film kritikusnak jó, de focihoz annyira ért, mint bármelyik szurkoló... -
azon mindig olyan jót nevetek,fantasztikus ahogy fossa a szót de a végére már ő se tudja hol akar kilyukadni...:DDD -
hát igen a "nagy" Juventus drukker -
simán...:D meg hogy fél év után kirúgtak, szóval ezt és ezt nem kéne csinálni :D -
meg Puzsér -
azt majd mondod Kokónak hogy te FM-ben kiket igazoltál le meg ilyenek -
igaz...:D esetleg nem lehet jelentkezni, hogy Fio meccsre beülnék szakérteni? :D -
sportklubbal??? ne viccelj már :D hát a műsorvezető is Kokó szokott lenni :D -
addig oké...és bírom mint standupost, de ennyi erővel bárki lehetne :D a focihoz közeli szakértők nem állnak szóba velük? :D -
nézzed comedyt ember,hatalmas tag! :D -
hatalmas Lazio drukker azért szokott szakértő lenni :D -
rekop??? te jó ég, milyen emberek mennek oda?? :D -
jaja tegnap sportklubon mondta is Rekop Gyuri a meccs félidejében,hogy így nehéz lez a 3. helyre odaérni -
Lazio drukkerek nagy bánata ez. télen is csak dobálóztak a nevekkel de semmi komoly igazolás nem volt, bezzeg a riválisok (Napoli,Milan,Fior stb.) akik szintén a bl-ért mennek elég jól erősítettek.