104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
uhh ezért megérte fent maradni
csodát látott az Albert közönsége :D
ráadásul meg kell emlitenem, hogy kiállitottak tőlem egy játékost a 23. percben
http://imagerz.com/QFdDWVtSAFY -
ja és közbe volt egy ilyenem...hát igen...király vagyok :D
-
a szuperkupa első meccsén 4-2-re vágtuk meg a Barcat....köcsögök :D
és utána is....:D
-
nagyon jól halad a magyar játékosok generálása
a legutóbbi válogatott meccsre az nb3-as Makóból hivtak be egy 20 éves hátvéd srácot. (na jó, meg kell jegyezni hogy tavaly még nb2-es volt a Makó és a srác 15 éves kora óta stabil nb2-es játékos, de azért csak sikerült kizúgniuk)
bezzeg az én játékosaimat nem hivogatják be.
Tetű Adorján lett a meccs embere a Moldávok elleni 3-1-es győzelmen
faszán felépitettem a srácot, aztán elment ingyen svédországba, onnan meg fél év után az Olympiakosba, ahol a harmadik szezonját kezdi és termeli a gólokat. Én meg kénytelen vagyok chilei AMC-t játszatni (mondjuk ő is 40x-es válogatott 20-22 éves korára) -
A helyzetkihasználáson van még mit csiszolni... valami tipp, hogyan tudnék, mert ötlettelenné váltam :D -
faszom, fm a napokban folyton szarakodik...játszom vele, majd kilépek. mikor később újra elindítom crash-sel. verify int cache, majd kilépek steamből. újraindítom, utána a játékot indítom és működik.... -
Zenszkij #87500 itt is fogy annyi, csak ugye én is cd kulcsot veszek és az nincs a statisztikába -
nem olyan nagy vész...
petert egyszer én is edzettem...valami fél év után ki is rúgtak :D -
Millwall 3:0 Derby hm.. oda is az első hely a tabellán. csúcsformába a csapat :D -
i love this game
csúnyaa -
Solt #87496 Számomra is megterhelő, ráadásul utálom is, mert egy logikátlan fos. (magánvélemény)
-
igen,a macedón mellé nem fér még oda az angol. -
Solt #87494 Nem, nem ezzel! INGYEN(!) ajánlottuk fel, és így sem kérnek belőle, mert jogilag ők csak hivatalos fordítást tehetnek bele. Na most egy hivatalos fordítás ilyen mértékben több milliós tétel... amennyiben a bevételekhez képest ez veszteséget termel, nyilván nem mennek bele.
Mondjuk egyszer kell lefordítani, utána már nem kell túl sokat hozzátenni évente... -
Neked megterhelő az angol tanulás? -
ezzel próbálkoztak már és nem kérnek belőle. -
egyébként nem igaz,hogy nem tudna az SI felbérelni itthonról 3-4 embert,aki nettó 100-ért 2-3 hónap alatt megcsinálja a szövegforditásokat...kurvára nem lenne megterhelő pénz ez az SI-nek -
Solt #87490 Remélem idén ez másképpen lesz! :) Mindenesetre Huni mester írhatna egy "siránkozó" levelet a kontaktjának, hogy nem lehet kapni a játékot, emiatt sokan külföldi online shopokban veszik meg... :S Jó lenne legalább azt elérni, hogy a steamen regisztrált, magyar ip-ről játszott példányokat vegyék alapul... :) -
mégis több fogyhat arra, ha van saját lokalizációjuk...és ugye az számít...
-
úgy értettem,hogy dánia nem sokkal nagyobb futballkultúrával rendelkezik nálunk,hogy ott jóval több példány fogyjon ebből a játékból -
Solt #87487 Na az meg a másik... kizártnak tartom, hogy ebben a két országban (főleg a cseheknél) sokkal több fogy mint nálunk... -
nem mondanám, hogy mi futballhatalom vagyunk... -
ha ez a tendencia növekedni tud - bár a fene tudja hány db fogyott itthon (1000 fölött? alatt? vagy az nagyon kevés? :D) - akkor 4-5 év múlva akár magyar fm is lehet... -
de a magyar vs dánt is megnézném,lehet hogy sokkal jobban élnek,de nem akkor futballhatalom dánia,hogy nagyobb igény lenne ott egy focis játékra mint itthon -
Solt #87483 Csak remélem ezt majd értékelni is fogják... :) Ölni tudnék egy magyar vs cseh eladási statisztikáért! :)) -
viszont ez azt is jelenti, hogy folyton veszik. Jó, ha 20db érkezik 1 hónapra, akkor az nem sok, de legalább veszik :D -
fm2009-ben hogy lehet kikapcsolni a blur-t? nézem a meccset 3D-ben és elvan mosódva,nagyon zavar :S -
Solt #87480 Megint nem lehet kapni a játékot... ( CD galaxis, 576 ) vegyünk sokat a magyarításért, de kapni nem lehet... :S -
Bajnoki rajt is a City-vel kezdődött, idegenben. Ismét egy távoli lövésből szereztek gólt (kezd gyanús lenni, hogy másból nem, csak azokból kapok gólokat, de abból "rendszeresen") és bár nyomtunk utána végig, hiába, hiszen nem tudtunk egyenlíteni, pedig mezőnyfölény megvolt és a helyzetek is, egyszerűen képtelenek voltak berúgni azokat, amiket a felkészülési időszakban csukott szemmel bevagdostak a srácok....
Következő meccs a Bolton ellen volt, otthon. Rooney vezetést szerzett, Hazard megduplázhatta volna, de állítólag les volt, Fellaini-t kiállították, de 10 emberrel is tudtunk még egyet rúgni, Rooney-dupla. Még egy gólt visszafújtak les miatt (Rooney), aztán rögtön volt jött egy gól a semmiből az ellenféltől. Volt még hátra 10 perc, komolyan azt gondoltam, itt még én ma kikapok. A vége 2-1 maradt.
Itt tartok most, majd féltávnál jövök egy részletesebb, képes beszámolóval.
Jócakát! -
én is ott szoktam -
Fmbasen szoktam -
Amúgy, simább volt a meccs, mint, amit az eredmény mutat, mindkét bekapott gól a világűrből érkezett, valószínűleg az Oroszországban leesett meteorit részei voltak... -
Szoktátok olvasgatni Sorti-n a karrierbeszámolókat? -
geo91 #87474 aztakurva!
-
Első tétmeccsem A United-del, FM '12-ben. -
Zenszkij #87472 Ezért szép ez a játék. A Lens-al a negyedik szezonomat kezdem. Eldöntöttem hogy minél több francia titánt akarok kinevelni és velük eredményt elérni. Kirúgták az EB után a Francia szövetségi kapitányt, rápróbáltam, hát nem elfogadták!!! Teletömöm a játékosaimmal a nemzeti csapatot. Hatalmas lesz! -
Őt sikerült igazolni 0.0 pesetáér...úgy érzem van benne lehetőség :D
-
menj át hozzájuk, juttasd fel a bilant a b-ből :D -
Még egy kis érdekesség a szezonból...ha nem haragszotok meg :D
Most az olasz bajnokságból...megint a Juve nyerte, a Napoli és a Roma előtt...de a kiesők érdekesebbek :D
-
Közbe rájöttem, hogy tudott a Haladás 5 bajnokságot, 3 Magyar Kupát, 5 Szuperkupát és 3 Ligakupát nyerni, szinte a semmiből :D
De a Hali mellett a Kecskemét spanyol és az Eger angol kézben van...bár, így is szarok :D -
így é
én pont játszottam 3-5-2-t. Vagyis az inkább 3-6-1 volt inkább. Teljesen életképes. Eleinte nem működött, de aztán finomhangoltam és korrekten oda lehetett csapni vele. Bár én főként nagy csapatok ellen használtam. Nagyon erős védelmem volt, így alig tudtak gólt lőni a nagyok. Kontrával tudtam csak visszacsapni. Később más csapatok ellen is bevetettem, nem rossz eredménnyel. Ekkor lettem 2. a Boltonnal...