104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    pontosan, ezért jó közép-kis csapatokkal lenni évekig el van vele az ember, főleg ha 13ba bl-t akar nyerni. régebbi fm-be 1-2 év bőven elég volt egy jó taktikával.
  • bakkerman
    múltkor volt egy hosszabb karrierem fm13-ban,Granadával első két évben 7.-ek voltunk,így kijutottunk az EL-be,de túlköltekeztem,lement nagyon pirosba az egyenleg,lószar pénzt se kaptam,és így befuccsolt
  • Solt
    Az igen! :D
  • LasDen #87587
    ha nem csak 1-2 szezont játszanál folyton, akkor talán nem unnál bele :D
  • bakkerman
    Gerard= Gerard Lopez aki esetleg félreértené :D
  • bakkerman
    2005 január 26. spanyol kupa negyeddöntő első meccs Barca - Malaga 2-0 Gabri,és Giuly góljaival,Leo Messi kiállítva a 70. percben :DDDDD muszáj játszatnom a kicsit,mert Dinho válogatottnál van valami buziságon,Sneijder sérült,Iniesta meg Gerard-nak nem fekszik a szélső poszt,szóval nincs emberem oda...
  • bakkerman
    párhuzamosan tolom,ott első szezon februárjában járok vezetjük a bajnokságot 1 ponttal,meg most tolom a 2005-öt :) picit beleuntam ebbe a mai foci világba,meg az fm13-ba,jó újra elővenni a régebbi játékokat :)
  • LasDen #87583
    mivan, már a 2009-cel sem megy a játék azt mész egyre vissza? :D
  • bakkerman
    fm 2005 :DDD
  • Solt
    2009? Jó ötlet, asszem én is belevágok... :D
  • bakkerman
    Lionel Messi 17 évesen meglőtte első gólját a Barca színeiben
    ezzel a meccsel indul el a "sztori" :D
  • Szycsu
    Köszi és még egyszer, bocs, hogy ideírtam.
  • bakkerman
    off topikban válaszoltam
  • Szycsu
    Bocsánat, amennyiben az off-topicba kéne írni: Újraraktam a vasat, felrakom a 12-t, indítanám el, de erre ezt az üzenetet kapom (jelezném, nem eredeti a játék): Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000005). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra. Ez micsoda? Ilyennel még nem találkoztam..
  • cortez91
    Sikerült megnyernem az Olasz Kupát, a Milan ellenében 1-0-ra, remélem ez megmenti az állásom. Jövőre aztán nagyon erősek leszünk.
  • Szycsu
    Ismerős :D Nekem is meg volt ez, csak a legjobbkor.. BL döntő :D
  • Darthmushroom
    az fm-be minden csapatnál meg van a MU mentalitás :D mindenkinek vannak ilyen élményei. mikor veretlen szezont/veretlenséget az utolsó addig nyeretlen csapat veszi el a hosszabbításba meg hasonlók :D
  • zavbal
    jé ezt nem is néztem :D Akkor innen viszont már a nyakamat teszem rá hogy jövőre Lens rendezi a finálét
  • cortez91
    Úristen :D Hát felidegesít estére! Diogo hazapasszolja Vivianonak, erre az meg bevédi. Hát befosok.
  • cortez91
    Velem kibasz ez a játék! Utolsó percekbe kapok egyenlítő vagy vereséget jelentő gólokat, utána meg a morál mindenkinél vörös lesz. Na, a megspórolt zsetonból nyáron úgy beerősítek azért is, ha ki nem basznak addig. :D
  • Darthmushroom
    Most nézem a rendező stadionok ismétlik magukat szépen ugyanolyan sorrendbe :D
  • zavbal
    11 évig voltam ott velem nyertek egyet aztán utánam, William Rémyvel még ötöt (de Ligue-1-t csak 4-t).Brutál csapat volt az a legjobb játékosok mindig oda kerültek.
  • Darthmushroom
    :D mi az előtte a 30s évekbe 8 döntő 6 toulouse győzelem LOL vagy akkor Te irányítottad őket? :D
  • geo91
    toulouse-nál mi volt az az aranygeneráció a 2030-as években? :D
  • zavbal
    De kis lúzerek vagyunk. Az Arsenal 2012 után először nyert BL-t.Hurrá...
  • cortez91
    Na neki futok, lejátszom azt a 6 meccset, de ha megint önkívületi állapotba kerülök, és lemondok. Akkor delete game, olyan paprikás hangulatomba leszek. :D
  • LasDen #87564
    nekem meg kezd szétesni a játékom...folyamat crashbe ütközöm....már csak az újra rakás maradt...ha azután is szar, kezdhetek újat :(
  • cortez91
    Úgy néz ki, akkor a játékban is elég szenilis már ez a Moratti ás bohóc társulata. Pedig olyan jó volt alakítgatni a csapatot. Nyáron jött volna Guardado-Schelotto-Yaya Sanogo ingyen. Stanciu 2,3M, Niedermeyer 600 ezer euróért. Simán bajnokesélyes csapat lettünk volna szinte 0 pénzből.
  • Darthmushroom
    érdekes, ha bug akkor nagyon új, hasonlót se olvastam semmilyen fórumon pedig 1,5 éves játék a 12. csak azt tudom elképzelni akkor h meggondolták magukat és kirúgtak. csak a fordítás ilyen. vagy szabira akartál menni és félre kattoltál :D
  • cortez91
    Nos. Bevallom, nem igazán ment a szekér mostanában. Első szezonom volt, azt a célt tűztem ki magam elé, hogy új klubmodellt alakítok ki az Internél. Nagy fizetésű játékosok távoztak. Nyári+téli mercato alatt bejött ~150 milla igazolásokból + a fizetések megspórolása, költeni 600 ezret költöttem csak. Jól indult a szezon, aztán kicsit döcögősebbé vált. Azt írták, hogy jobb teljesítményt várnak el tőlem, viszont az tetszik nekik, ahogy gazdálkodok. 8. helyen voltam, 10 ponttal lemaradva az első Udinesetől, és volt még vissza 10 meccs, miközben az Udinese 2 meccsel többet tolt le. Aztán kértem egy kis türelmet, a tapasztalatlanságomra hivatkozva. Azt mondták, hogy őket nem érdekli ez, csak eredményt lássanak. Nemsoká kérvényeztem új szerződést, amire azt mondták, hogy egyetértenek, hamarosan új szerződést kínálnak. Rá 4 napra meg jött az üzenet, hogy "Cortez lemondott ...", pedig ilyet én nem tettem. Nem adtam semmi féle ultimátumot.
  • cortez91
    Teljesen elvette a kedvem az egésztől. Semmi kedvem újra lejátszani azt a szaros 6 meccset, aztán lehet megint lemondanék!? :D
  • Darthmushroom
    ultimátumot adtál? mert akkor lehet azért történt, az meg kirúg vagy lemond lehet fordítási hiba is.
  • zavbal
    olaszok....Még jó hogy nem kaptál egy betoncsizmát is...
    Amúgy ez valami fincsi bug lehet, nálam nem volt hiszen sosem kértem szerződést.Első alkalommal felhúzom a szerződés hosszát maxra és kész...
  • cortez91
    Az mi, hogy új szerződést kérvényezek a vezetőségtől, azt mondja Moratti, hogy rendben. Rá 4 napra meg jön az üzenet, hogy lemondtam, miközben nem is. Kirúgtak! :D De azt írta, hogy lemondtam, pedig eszem ágában sem volt. És nem volt friss mentésem, csak vagy 5-6 meccsel korábbról.

FM 12. Nektek volt már ilyen?
  • Darthmushroom
    az ilyet úgy kedvelem. kapunk a 54m fontot a tv jogokért erre célkitűzésnél minden opciónál 0 átigazolási keret... oké májusba kaptam pár milliót de az kevés.
  • bakkerman
    az fm2005 4 betöltött országgal,mindegyikben csak az első osztállyal több ideig gondolkodik,és dolgozik mint az fm2013 7 ország 14 ligájával :DDDDD én meg naívan azt hittem,hogy majd berakok a 2005-ben 15 országot,azt királykodok...hát a faszt :DDDD hót lassú
  • Szycsu
    Köszi ezt a linket, azt hiszem, ebből már tudni fogok építkezni. Kösz még egyszer!
  • Szycsu
    Az nem baj, hogy távolról nem lőnek rá (alap kérdés: mit veszünk távolnak: már a 16-os vonala is az vagy, amit én gondolok, hogy 25-től a csillagos égig), mert rühellem, mikor szabadon van a csatár, a középpályások meg 30ról kilövik Ramos műholdja mellé... Sokkal inkább az zavar, hogy a 16-oson belül totojáznak, szemben a kapuval "megvárják", míg elkerül tőlük a labda... 10-16 méterről egy Rooney igazán rálőhetné, tök mindegy, hogy be megy-e vagy sem, de még rá sem lövi. Ugyan ilyen problémám volt, ami ehhez is kapcsolódik, hogy a szélen jövők szarnak a beadásra (crossing-gal ez megoldható lenne, de nem találtam, vagy nem érzem a tökéletes balance-ot a beadások és rálövések - már, amennyiben rálőnék, ugye - között, amikor a crossing csúszkát nagyobbra tolom), amennyiben sikerül kicselezni a védőt elkezdenek bejönni a 16-os felé, be is jut és ugyan csak 1-1-ben van a kapussal, rálőhetné, hogy legalább szöglet, de nem, bepasszolja(ná) a 11-es pont környékére, ahol már azóta 4 ellenfél van, így ezt a támadást is elbasztuk. Nálunk a labda és nem tudunk vele mit kezdeni a kapu előterében.

A többiektől is kösz a tippeket, majd nap közben kipróbálom mindet. Csak bejön valamelyik, vagy addig még kapok új tippet, mind egy, csak elég lelombozó, hogy nem csinálnak semmit a kapu előtt...
  • zavbal
    baszd ki...

(Nálam a rekord a 12-ben volt Hervin Ongenda 28 bajnokin lőtt 53 illetve minden sorozatot egybe véve 44 meccsen 77 góljával)
  • LasDen #87551
    ez az ember nem normális....minden szart berúg :D