104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij
    Nyomassad, kiváncsian várjuk az eredményeket! Én meg agyalok egy rém gyenge német, angol vagy valami romantikusabb nemzetű csapattal kezdeni egy grandiózus karriert a béke feneke alól.
  • bakkerman
    nagy grat,látom sikerült megvenned a gémet! :)
  • bakkerman
    friss német harmadosztályú bajnokként,és a német harmadosztály év managere címmel a zsebemben úgy döntöttem lemondok a Rostocknál,és belevágok egy kalandba,a genie scout segitségével kilistáztam a csapatokat hogy a jelenlegi reputációmmal hol jöhetnék szóba,és megtaláltam ezt a kis izraeli élvonalbeli klubot,a Hapoel Ako-t! :D szóval kezdődjék hát a kaland !!
  • geo91
    bl-ről kicsit bővebben:

psg (h)
    schalke (a)
    milan (a)

ez pedig az év meccse, ami mellesleg továbbjutást ért. 0-3-as hátrányból győzelem a schalke ellen:
    schalke (h)
    ratings

csoport végeredménye
  • Zenszkij
  • geo91
    Kolozsvári Vasutas - 2012/2013

Átigazolások:
    Csapat:

Bajnokság:
    Meccsek:

Kupa:

BL:

Legjobbak:

• kosheen
    csak kezdtem egy új Fradi mentést...
    valami tippek ingyen igazolható játékosokra?
    egy olyasmi taktikán gondolkozok hogy 3-2-2-1-2
    3 hátvéd, előttük 2 szűrő akik közül az egyik védekező lenne a másik meg mélységi irányitó.
    2 szélső középpályás (de nem támadó középpályás)
    elől egy amc meg 2 csatár.
    Nem tudom mennyire működik majd, de most valamiért ezzel akarok kisérletezgetni, csak ugye ember nincs még hozzá rendesen
    egy olyan kezdőt tudtam összerakni a kapott anyagból hogy
    jova
    sváb,grúz,csizmadia
    otten, maróti
    józsi,jovanovic
    lisztes
    somalia, abdi
    Kellene mindenképpen maróti helyett egy szűrő, csizmadia helyett egy jobbhátvéd, a szélső középpályosok mellé se ártana plusz ember. Az amc is fontos lenne, csatárnak meg valamelyik csak beválik a keretből
  • LasDen #87663
    a korábbi mentésemben valamikor 16-7-ben feljutottak az NB1-be....de csak azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy sorozatban kevesebbnél kevesebb nézők voltak a meccseiken. ilyen 200 körül :D Aztán csont nélkül ki is estek :D
  • Darthmushroom
    Valaki nézte már a Puskás Akadémiát a 13ba? külföldi fórumon téma volt a hagi csapata, úgy merült fel bennem h Puskás Akadémia se régi szóval kb. ugyanaz a kihívás.
  • kosheen
    AKIF!
    Az agybaj kerülget már...10 szezonos mentésem megmurdelt. Fasza. Crashdumpol állandóan, még egy vakációt se tudok megcsinálni mert a lapom már be se tölt. Lenne egy 1 hónappal korábbi mentés, de azt meg nem tudja betölteni.
    Azon agyalok, hogy kezdjek még egyet a Fradival (tényleg jó lenne bl győzelemre vezetni őket), vagy csináljak valami nagycsapatos bohóckodást
  • Solt
  • Huni92
    Hm. Jó ötletet adtál, lehet, hogy ráállunk erre. :)
  • Darthmushroom
    kicsit beléptem a feyenoord mentésembe kicsit haladjak azzal is.. télen újabb ember távozott jó pénzért. "kicsi" bevétel jön idén a klubnak
  • szabii98
    meg Lewandowski átmegy 4 kp-n, 5 védőn, lepasszolja Reusnak és gól :D jó nem vártam hogy egy borussiát meg állítok, de azért...
  • szabii98
    de ez amúgy mindig így van velem, kezdek belejönni és ilyen augsburgal x-elek meg ilyenek :D
  • LasDen #87655
    csak mert szar vagy...azé :D
  • szabii98
    rájöttem (megint), hogy ezzel a játékkal nem szabad órákat játszani, mert a kezdetleges sikerek után a legalja csapattól is kikapsz.
  • LasDen #87653
    az a baj magyarul nem nagyon vannak. egyedül Csanádi Árpád Labdarúgás könyvének 2. része foglalkozik a stratégiával.
    Angolul meg ezek az ajánlottak....ezek
  • bakkerman
    egyébként nem tudtok valami könyvet,ami a futball taktikákkal kapcsolatos? Maximum 2 ezer forintot adnék érte,lehetőleg 21. századi kiadású legyen,tehát a modernebb taktikák is benne legyenek. Ami érdekelne elemzések,okosságok,amiket akár a való életben,akár az FM-nél használni lehetne,és alkalmazni
  • bakkerman
    nagyon príma oldal az tuti
  • Darthmushroom
    fm-base-n kívül tud valaki valami oldalt ahol hasonlóan sok karrier beszámoló van fórumon?
  • Solt
    Igen, ezt is én javasoltam anno! :) Rengeteg gyöngyszem van azon az oldalon, jó lenne, ha egyszer mind elérhető lenne magyarul! :) A 2009-hez készült magyar leírás is halhatatlan lett! :)
  • Huni92
    Innen fordítunk egyébként, ez is onnan van :)
  • Solt
    Engedelmeddel én meg munkát adnék nektek! :D Fordítsátok le az egész LEÍRÁST! :)))))
  • bakkerman
    igenigen,meg van egy pár jónevű játékos is. Amúgy nagyon korrekt kis bajnokság,elég kiélezettek a meccsek,nincsenek nagy különbségek a csapatok között,1-2 jó igazolással a tabella alsófelében lévő csapatok is feljöhetnek pár forduló alatt a top 8-ba. Nincs még lefutva a bajnokság,minimum a 2. helyet meg kell tartani,nem akarok playoff-ot játszani
  • Darthmushroom
    lol viszonylag "nagy" nevek vannak ebbe a német 3ba :O pár éve ezekből még csomó első osztályú is volt (aachen,bielefeld,karlsruhe)
  • bakkerman
    pénz nincs,fizukeret nincs,szóval feljuttatom a csapatot a másodosztályba,és viszontlátás,és kezdetét veszi a vándorkarrier :D
  • bakkerman
    bajnokság állása a téliszünet előtt
  • bakkerman
    3 osztály különbség...but...who cares?!
    Hansa Rostock - Frankfurt német kupa 3. forduló
  • szabii98

mekkorát játszott a csapat (én vagyok a Mainz-cal)
    Igeeen, 4-2, de ha látjátok, hogy mikor lőtték a gólt, érteni fogjátok :D
    Gyorsan megszerezték a vezetést, aztán kiegyenlítettünk a semmiből, hirtelen vissza jöttünk a versenybe :D
    Gómez belőtte a második góljukat....Aztán Svájni volt olyan kedves, és belerúgta Wokklebe a tizit, és egy gyors kontrából Szalai bevágta (2/2 eddig a meccs/gól átlaga)
    De utána Gómez megint gólt lőtt(kis fasz :D) és a végén Alaba begurította. De a játék, az valami hihetetlen, ha csak kicsit jobbak lettünk volna, akkor simán lehozzuk X-re. Majd jövőre
  • Huni92
    Engedelmetekkel reklámozom egy kicsit magunkat, és egyúttal lehetőséget nyújtok arra, hogy nyerjetek egy eredeti FM14-et :D
  • ENVE
    Az oreg Cico :D

• Szycsu
    Így már jó. Köszi és grat!
  • bakkerman
    hihetetlen mekkora különbség van a hazai és idegenbeli meccsek között...hazai pályán 2-0-nál még mindig tudunk nyomni,jön a 3.,esetleg 4. gól,idegenben 1 gólos előnyben nem akár játsszuk tovább a játékunkat,akár visszább állunk egy picit,még emberHÁTRÁNYBAN is kiegyenlít az ellenfél...persze úgy,hogy hazai pályán fogadunk egy velünk egy erősségű csapatot,megtudjuk verni 2-0-ra is,idegenben meg megyünk egy nálunk gyengébb csapathoz,és kiszopunk,vagy leadjuk az előnyt...fm13 természetesen
  • bakkerman
    gratu!! Ezzel a fiataos kerettel,na meg elől Damiao-val simán 5-6 éves távlatban nyerő csapat lesz ez
  • liverpool19
    és beért a 15 évnyi munka és csapatépítés a 6 perces hosszabbításban kicsit lerágtam a körmeim, de ahogy a statból is lejön, nem sok köze volt a meccshez a Juventusnak.
  • szabocsaba1983
    Szóval: FM2012

MÁLAGA

Cél:

Igazi nagycsapatot faragni belőlük, de fenntartható költségvetéssel, ami nem egyszerű (lsd. irl), hiszen nem indulnak nemzetközi kupában. Azért van mozgástér.

Igazolások:

Sok pénzbe kerülő, öregedő, még értékesíthető sztárok ki, jövő tehetségei elérhető áron és fizuval be. Sajna 1-2 aranyásó maradt, őket majd jövő nyáron kiszórom.

Szerettem volna mindenképpen magyar pléját a keretbe, ez duplán megvalósult, illetve célom volt, hogy ne ultra pénzekért építsek fenntarthatatlanul drága csapatot. Tudom, Fellaini kivétel, de azthiszem, őt nem kell magyaráznom. A 2 szélső védő sem volt olcsó, de ők akár évtizedes megoldást jelenthetnek.

Keret:

Ádám kivállóan teljesített a kapuban!
    A védelem középső részével nem vagyok megelégedve, ez le lesz cserélve. A szélső védők jól játszott, és fiatalok!
    A középpályán Vass Ádámot nem lehetett kihagyni! Jenssen igazi karmester volt, Isconak később találtam meg a helyét, a taktika szezon közben változott.
    Elöl Rondón egy állat, Buonanotte sokat segítette, Kadlecre még ráfér a fejlődés. Egy fő erősítés várható nyáron.

Cazorla szar volt, télen eladtam. Joaquín szar volt, és sokat keresett, később megszűnt a posztja a taktika miatt :) , kölcsönbe tudott menni. Nyáron sale! Baptista most még jó pénzzért eladható volt.

Taktika:

Szezon elején 2 védekező középpályással, 2 szélsővel, 1 irányítóval és 1 csatárral próbálkoztam, nem akart összeállni. Aztán áttértem a kedvenc 4-1-2-3-as taktikára. Ezzel sokkal jobban ment.
    Isco mélységi irányító, Jenssen kimondott irányító, a 3 csatár mélységi, kimondott támadó, és Rondón lesipuskás. Természetesen mindenkinek egyéni utasítások.
    Erős letámadás, gyors játék, közvetlen passzok, stb.
    A taktika lelke a 2 szélső védőm játéka, mind előre, mind hátra, és persze a labdaszerzés!

Stat:

Szezon meglepetése:

A 700e-es Vass Ádám kiszorította a 23m-ós Fellainit a kezdőből!
    Stadsgaard-ot ki akartam szórni szezon elején, de maradt, játszott, és ő teljesített legjobban a védők közül! Bejátszotta magát, marad kiegészítő embernek!

Bajnokság:

A Barca és a Real más kategória. A cél, a BL-indulás meglett! Jövőre 3 front!!!
    Kupában a negyeddöntőig jutottunk, a Valencia állított meg minket.

Jövőbeni érkezők:

Szükség van a kezdőben védőre, középre minőségi cserére, továbbá 1 klasszis csatárra. 'Oszt kész. És a jövő fiataljai mindíg célpontban vannak!

Nem bíztam semmit a véletlenre, már március felé kialakult az érkezők névsora: Mario Arce, Bertolacci, Mateo Kovacic, Miguel Torres, Kara, éééés: Leandro Damiao!!!
    Mindenki egész jó áron, Damiao a kivétel ;)
    Már csak ki kell szórnom a felesleget, hogy ne menjünk csődbe!

• punkers
    Itt a kép mégegyszer, akit érdekel
  • Darthmushroom
    Na akkor a beígért képek.
    igazolások
    tabella
    Graham
    Bennett
    Hughes
    Fa kupa győztes: Spurs, Ligakupa: Chelsea, BL: MU, EL: Sparta Moszkva
  • zavbal
    egyszerűbb ha linkeled úgyis megnézi aki olvassa a beszámolót. Este felé jövök egy beszámolóval képekkel...