104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pár kulcsjátékos:
Abeijon
Bruma
Del Moro
Ferreyra
Gaspar
Houben
Molteni
Moreno
Reyna
Romero
Valdez -
Feyenoord 5. szezon. bajnokság sima volt bár utolsó fordulóba a 60+ meccses veretlenségünk megszakadt, sorozatba 5. bajnoki cím. még a kupába 5 év alatt a 4. kupánkat hoztuk haza. a bl-be nem volt könnyű sorsolásunk de hazai pályán nagyon jók voltunk és idegenbeli gólokkal mindig tovább szenvedtük magunkat, így végre összejött a hőn áhított bl győzelem a milan ellen a döntőbe.
tabella
bl meccsek
bl döntő -
lol végre sikerült a 13-ba bl-t nyernem Feyenoord 5.szezonba a milan ellen. képek holnap. -
Másnál is állandóan "torn hamstring" sérülést szenvednek a játékosai? Nekem a szezonban most jön a harmadik, persze mind a 3 kulcsjátékosnál... Sima 2-3 hónap kihagyás. -
eltaktikáztam magamat,kimentünk támadófocival idegenben,ami az fm13-ban egyenlő az öngyilkossággal ellenféltől függően,20. percben már 2-0-ra vezettek aztán megfordítottuk a meccset,de jött az a kurva gól a 92.-ben és 3-3 lett... -
azé walest illet volna több góllal verni...:D -
első három meccsünk:
(H) Észtország 1-0
(A) Anglia 0-3
(A) Wales 3-3
A walesi meccsen jó magyar/FM13 szokás szerint a 92. percben kaptunk gólt,természetesen szöglet utáni kavarodásban. Így két pontot otthagytunk. Következő két meccsünk júniusban lesz,fogadjuk Feröer szigeteket és megyünk az észtekhez,ha a 6 pont megvan,akkor saját kezünkben lesz a sorsunk,és várhatjuk az őszi Wales elleni hazai sorsdöntő összecsapást. RIA! -
én meg folytattam a magyar válogatottal
pótselejtező visszavágó Oroszország - Magyarország 2-3 közel voltunk a bravúrhoz,nem sikerült,de ez egy nagyon szép eredmény! 21. a magyar válogatott a világranglistán!!! Így a 2016-os EB selejtezőkre a második kalapba kerültünk,és ez lett a csoportunk:
-Anglia
-MAGYARORSZÁG
-Wales
-Észtország
-Feröer szigetek
a csoportok első két helyezettje egyenes úton ott lesz Franciaországban,szóval nagyon bízom benne,hogy kihasználjuk ezt a jó sorsolást,és kijutunk az EB-re! -
a panelszámot,hogy hány darab legyen azt nem tudod állítani,de a lenyiló fülecskére rákattintasz módosíthatod a panelek információ tartalmát,éppen amire kiváncsi vagy -
Valaki meg tudná mondani, hogy ezt a panelt hogyan lehet személyre szabni? 3 ablak elég lenne nekem, de nem találom a beállítás lehetőségét. -
en most debrecennel nyomom kiestek 4.helyen...hollandia a 3. lett :DDD -
jólvan...az én brazíl mentésemben második helyen ki is jutott az egervári banda...szóval van még mit tanulnod :D -
egervári baszakodik,én meg leszopattam a hollandokat is,holnap indulok az mlszhez,megpályázom a posztját sancibának! -
-
várható volt...majd jövőre...:D -
Magyarország - Oroszország 0-2 nem voltunk rosszak,de amit mi kihagytunk helyzeteket azokat a ruszkik belőtték...így formalitás lesz a visszavágó,lehetőséget adok pár U21-es tehetségnek,meg az MB1-ben focizóknak -
-
Zenszkij #87693 oroszokat nem ér újratölteni
-
akkor ennyi...bukta a vb...de szép eredmény... -
utolsó meccsünkön 3-1-re megvertük Andorrát
Csoportvégeredmény:
1. Hollandia 24 pont
2. MAGYARORSZÁG 20 pont
3. Románia 16 pont
4. Törökország 15 pont
5. Észtország 10 pont
6. Andorra 3 pont
eredményeink:
-(H) Észtország 3-1
-(A) Törökország 0-3
-(A) Románia 0-0
-(H) Hollandia 0-2
-(A) Észtország 1-1
-(A) Andorra 4-1
-(H) Törökország 2-1
-(H) Románia 5-2
-(A) Hollandia 2-1
-(H) Andorra 3-1
A pótselejtezőn Oroszország lesz az ellenfél,első meccset itthon játsszuk. Ria! -
ezt nem hiszem el...Szalai Ádi a 93. percben "befejelt" minket a pótselejtezőbe,szó szerint...nem hiszem el geci FM13-ban eddigi legnagyobb sikerem,basszameg geci....
Hollandia - Magyarország 1-2 -
Liszi #87689 szerk.: kicsit fáradt vagyok..., elég kevésszer fordul elő az "esetleg" szó az előző postban.. :D -
Liszi #87688 Sziasztok!
Ma délelőtt óta ismét játszom a 2012-es verzióval, annyi kérésem lenne, hogy tudnátok esetleg linkelni olyan mez-arc-logo packot ami esetleg egyben van? tehát egy nagyobb torrent esetleg vagy valami gigapack, hogy ne egyesével kelljen letölteni ezeket.. előre is köszönöm! -
szokásos,csodálkozom hogy valaki még fennakad ezen -
ilyen a valóságban is van :D:D 1 kapura tartó lövés, 1 gól XD -
-
őőő....semmi? -
Keresd a hibát!
-
Balázs 17 #87682 hi
nem tudja valaki mi történhetett a játékkal?
letöltöttem újra steamről, de nincs változás, próbáltam skinnel is, de úgy se jó
kösz! -
hehe tök jó
Rósa nem kell senkinek ingyér se. Nem is csodálom az 1800-as fizujával (dupla annyi mint a másodiknak). Ha meg elküldeném akkor fizetnem kéne neki 100 ezret.
Igy meg nincs fizukeretem. Érdekes lesz :) -
offban nem olvassák, szal ide
a genieben megnéztem a klub repjét. HOgy lehet rákeresni azokra akik hajlandóak lennének velem tárgyalgatni?
A klubnak van 4000-es repje, beállitom h max 4000-es reppel rendelkező játékosokat mutasson, de azok között is 95% szóba se áll velem -
hát most szólj hozzá.... -
az kaka akkor :/ -
az sem -
nem a nevére gondoltam,hanem hogy az 5 csapatos csoportkör átváltozik a mostani 4 csapatosra -
mivel sem a bl, sem az el nem hivatalos nevén fut a játékban...nem fog.... -
fm2008ban mikor fog átalakulni az uefa kupa európa ligává? vagy nincs beépítve az átszervezés? -
geo91 #87673 igen, már megvan két hónapja lassan, de most meg már időm nincs játszani annyit mint régen... :/ -
geo91 #87672 dynamo dresden! -
szerb másodosztály,mint "romantikus nemzet"? :DDD