104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    pár kulcsjátékos:
    Abeijon
    Bruma
    Del Moro
    Ferreyra
    Gaspar
    Houben
    Molteni
    Moreno
    Reyna
    Romero
    Valdez
  • Darthmushroom
    Feyenoord 5. szezon. bajnokság sima volt bár utolsó fordulóba a 60+ meccses veretlenségünk megszakadt, sorozatba 5. bajnoki cím. még a kupába 5 év alatt a 4. kupánkat hoztuk haza. a bl-be nem volt könnyű sorsolásunk de hazai pályán nagyon jók voltunk és idegenbeli gólokkal mindig tovább szenvedtük magunkat, így végre összejött a hőn áhított bl győzelem a milan ellen a döntőbe.
    tabella
    bl meccsek
    bl döntő
  • Darthmushroom
    lol végre sikerült a 13-ba bl-t nyernem Feyenoord 5.szezonba a milan ellen. képek holnap.
  • Volcanor
    Másnál is állandóan "torn hamstring" sérülést szenvednek a játékosai? Nekem a szezonban most jön a harmadik, persze mind a 3 kulcsjátékosnál... Sima 2-3 hónap kihagyás.
  • bakkerman
    eltaktikáztam magamat,kimentünk támadófocival idegenben,ami az fm13-ban egyenlő az öngyilkossággal ellenféltől függően,20. percben már 2-0-ra vezettek aztán megfordítottuk a meccset,de jött az a kurva gól a 92.-ben és 3-3 lett...
  • LasDen #87705
    azé walest illet volna több góllal verni...:D
  • bakkerman
    első három meccsünk:
    (H) Észtország 1-0
    (A) Anglia 0-3
    (A) Wales 3-3

A walesi meccsen jó magyar/FM13 szokás szerint a 92. percben kaptunk gólt,természetesen szöglet utáni kavarodásban. Így két pontot otthagytunk. Következő két meccsünk júniusban lesz,fogadjuk Feröer szigeteket és megyünk az észtekhez,ha a 6 pont megvan,akkor saját kezünkben lesz a sorsunk,és várhatjuk az őszi Wales elleni hazai sorsdöntő összecsapást. RIA!
  • bakkerman
    én meg folytattam a magyar válogatottal
    pótselejtező visszavágó Oroszország - Magyarország 2-3 közel voltunk a bravúrhoz,nem sikerült,de ez egy nagyon szép eredmény! 21. a magyar válogatott a világranglistán!!! Így a 2016-os EB selejtezőkre a második kalapba kerültünk,és ez lett a csoportunk:
    -Anglia
    -MAGYARORSZÁG
    -Wales
    -Észtország
    -Feröer szigetek
    a csoportok első két helyezettje egyenes úton ott lesz Franciaországban,szóval nagyon bízom benne,hogy kihasználjuk ezt a jó sorsolást,és kijutunk az EB-re!
  • bakkerman
    a panelszámot,hogy hány darab legyen azt nem tudod állítani,de a lenyiló fülecskére rákattintasz módosíthatod a panelek információ tartalmát,éppen amire kiváncsi vagy
  • zyndar
    Valaki meg tudná mondani, hogy ezt a panelt hogyan lehet személyre szabni? 3 ablak elég lenne nekem, de nem találom a beállítás lehetőségét.
  • DONGUBA
    en most debrecennel nyomom kiestek 4.helyen...hollandia a 3. lett :DDD
  • LasDen #87699
    jólvan...az én brazíl mentésemben második helyen ki is jutott az egervári banda...szóval van még mit tanulnod :D
  • bakkerman
    egervári baszakodik,én meg leszopattam a hollandokat is,holnap indulok az mlszhez,megpályázom a posztját sancibának!
  • szabii98
  • LasDen #87696
    várható volt...majd jövőre...:D
  • bakkerman
    Magyarország - Oroszország 0-2 nem voltunk rosszak,de amit mi kihagytunk helyzeteket azokat a ruszkik belőtték...így formalitás lesz a visszavágó,lehetőséget adok pár U21-es tehetségnek,meg az MB1-ben focizóknak
  • bakkerman
  • Zenszkij
    oroszokat nem ér újratölteni
  • LasDen #87692
    akkor ennyi...bukta a vb...de szép eredmény...
  • bakkerman
    utolsó meccsünkön 3-1-re megvertük Andorrát
    Csoportvégeredmény:
    1. Hollandia 24 pont
    2. MAGYARORSZÁG 20 pont
    3. Románia 16 pont
    4. Törökország 15 pont
    5. Észtország 10 pont
    6. Andorra 3 pont

eredményeink:
    -(H) Észtország 3-1
    -(A) Törökország 0-3
    -(A) Románia 0-0
    -(H) Hollandia 0-2
    -(A) Észtország 1-1
    -(A) Andorra 4-1
    -(H) Törökország 2-1
    -(H) Románia 5-2
    -(A) Hollandia 2-1
    -(H) Andorra 3-1

A pótselejtezőn Oroszország lesz az ellenfél,első meccset itthon játsszuk. Ria!
  • bakkerman
    ezt nem hiszem el...Szalai Ádi a 93. percben "befejelt" minket a pótselejtezőbe,szó szerint...nem hiszem el geci FM13-ban eddigi legnagyobb sikerem,basszameg geci....
    Hollandia - Magyarország 1-2
  • Liszi
    szerk.: kicsit fáradt vagyok..., elég kevésszer fordul elő az "esetleg" szó az előző postban.. :D
  • Liszi
    Sziasztok!
    Ma délelőtt óta ismét játszom a 2012-es verzióval, annyi kérésem lenne, hogy tudnátok esetleg linkelni olyan mez-arc-logo packot ami esetleg egyben van? tehát egy nagyobb torrent esetleg vagy valami gigapack, hogy ne egyesével kelljen letölteni ezeket.. előre is köszönöm!
  • bakkerman
    szokásos,csodálkozom hogy valaki még fennakad ezen
  • szabii98
    ilyen a valóságban is van :D:D 1 kapura tartó lövés, 1 gól XD
  • szabocsaba1983
  • LasDen #87684
    őőő....semmi?
  • szabocsaba1983
    Keresd a hibát!

• Balázs 17
    hi
    nem tudja valaki mi történhetett a játékkal?
    letöltöttem újra steamről, de nincs változás, próbáltam skinnel is, de úgy se jó
    kösz!
  • kosheen
    hehe tök jó
    Rósa nem kell senkinek ingyér se. Nem is csodálom az 1800-as fizujával (dupla annyi mint a másodiknak). Ha meg elküldeném akkor fizetnem kéne neki 100 ezret.
    Igy meg nincs fizukeretem. Érdekes lesz :)
  • kosheen
    offban nem olvassák, szal ide
    a genieben megnéztem a klub repjét. HOgy lehet rákeresni azokra akik hajlandóak lennének velem tárgyalgatni?
    A klubnak van 4000-es repje, beállitom h max 4000-es reppel rendelkező játékosokat mutasson, de azok között is 95% szóba se áll velem
  • LasDen #87679
    hát most szólj hozzá....
  • bakkerman
    az kaka akkor :/
  • LasDen #87677
    az sem
  • bakkerman
    nem a nevére gondoltam,hanem hogy az 5 csapatos csoportkör átváltozik a mostani 4 csapatosra
  • LasDen #87675
    mivel sem a bl, sem az el nem hivatalos nevén fut a játékban...nem fog....
  • bakkerman
    fm2008ban mikor fog átalakulni az uefa kupa európa ligává? vagy nincs beépítve az átszervezés?
  • geo91
    igen, már megvan két hónapja lassan, de most meg már időm nincs játszani annyit mint régen... :/
  • geo91
    dynamo dresden!
  • bakkerman
    szerb másodosztály,mint "romantikus nemzet"? :DDD