104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Ezt is megéltük, magyar mesterlövész:

Kádár

Ez pedig egy bundagyanús feltámadás a részünkről, még akár ki is juthatunk a 2018-as VB-re. (nem egy halálcsoport mondjuk )

csoport
  • kosheen
    csak azért kérdeztem meg, mert nincs gyors netem és ha nem muszáj nem töltögetném órákig hogy aztán töröljem :)
    amúgy azt tudja vki hogy van olyan oldal ahol le van irva részletesen hogy x felállásnak elvben mi az ellenszere? Tehát ha mondjuk az ellen 442-vel jön, akkor nekem mi az ideális hadrend amivel kiherélhetem a csapatjátékukat.
  • Darthmushroom
    valamennyit fog rajta, sajnos nekem is laptopon nem száguld és még van egy pár logo is de leszarom... legrosszabb a válogatott meccsek leszimulásása... megyek szabira köv meccsig és nyugodtan lehet enni,cigizni,kávézni és kb. akkor mennek le
  • bakkerman
    próbáld ki,ha érezhetően lassul a gémszpíd akkor meg egyszerűen törlöd
  • kosheen
    lenne egy kérdésem. ha logópackokkal megdobom a játékot az lassit valamennyit rajta? Most se nagyon száguld, nem akarom h megfogja még jobban
  • szabii98
    Stuttgart-> AS Roma lett, 2 meccset éltem meg, meguntam a Bundesligát. Nem az én műfajom. A Roma viszont jó kerettel rendelkezik, de csak a 14. helyen van(volt), fogalmam sincs hogyan csinálják, bár egy olyan ligában, ahol a Fiorentina 13 ponttal vezet a 23. fordulóban..háááát :D
    Jó karrier lesz, Destro egy álom csatár
  • geo91

• szabii98
    Vass Ádámot nálam 2012-ben ingyen elvitte az Olympiakos aztán 1 évre rá 2,8 milláért megvette a Schalke
  • geo91
    a bl csoportban vitézkedésünk eredménye idén is európa liga lett, ami reális eredmény a csoportban, az olympiakos és az inter helycseréjét leszámítva.

az utolsó csoportmeccs, ahol kellett az 1 pont a harmadik helyhez. nem semmi meccs volt.

európa liga, első kieséses kör

európa liga, második kieséses kör. vass ádi egy félisten, védekezésben is odabasz és még a gólokat gólpasszokat is szórja. a visszavágó nem volt szar meccs. idegenben lőtt több góllal jutottunk végül tovább.

• geo91
    dettó
  • kosheen
    korábbi mentésekben én használtam, igaz akkor ilyen lóbaszó nagy culákat akik lefejelgették a másik csatárnak a labdákat. Most csak úgy kipróbálgattam.
  • Darthmushroom
    nálam be szokott válni jó mondjuk ilyen Kozák,Necid,Helenius,Traoré ilyeneknél akik bőven 190cm+ magasságúak.
  • kosheen
    hát fene tudja. Most a loki ellen rúgott egy hármast, meg adott egy gólpasszt. :D
  • Szycsu
    Én sem szoktam TM-t alkalmazni, abszolút elvész a mezőnyben a csatár nálam olyankor.
  • Solt
    Ja-ja, Somi jó... viszont a target man funkció szerintem csak akkor működik jól, ha kimagasló értékei vannak a target man-nak... legalábbis a védőkhöz képest.
  • kosheen
    Somalia lett betéve ide, 11-es off the ball (úgy rémlett ezt lehet edzésen fejleszteni, de mégse), 14-es sebesség. Poacher lenne a drága amúgy.
    Ki akartam vágni először, de minden meccsen gólt rúg, igy meg nem fogom eladni, majd padoznak az újak. Az értékei se túl jók, de ameddig eredményes addig nem igazán érdekel :D
  • Solt
    Igen, de ahhoz terület is kell, és fontos, hogy jó off the ball értéke legyen. No meg nem árt, ha jó gyors is az a target man.
  • szabii98
    A Fio 3 éve, minden évben az első 3ban van. A Stuttgart után lehet átmegyek hozzájuk :O
    De először itt akarok egy kupát nyerni :D
  • kosheen
    ez a run onto ball parancs az lenne hogy bepasszolják a target mannek üres területre aki meg fut utána, ugye?
  • Darthmushroom
    I love fm!!! Ferreyra meg van veszve (20m 28 gól) erre edzésen kidől 5-6 hétre...-.-
  • FMfan
    Hungary es Novothny paradeeeeeeeeeeeee
  • kosheen
    biszem-baszom portugál bajnokság
    a Siófoktól csak 1 pontot tudtam elhozni, aztán leszerveztem még egy barimeccset a hét közepére, ahol 7-0-ra megagyaltam a Leixoest a Fradival. Ennyi a különbség a magyar bajnokság javára.
  • Neoncsoves
    erősen gondolkodom egy MB1es karrier elkezdését, lehet táncolok dalolászok egyet :)
  • Darthmushroom
    barca nem szarral meszel :O
  • szabocsaba1983
    Málaga, 2. szezon, 2/3-ad:

Tudom, mi van irl, de ez azért egy kicsit sok(k).
  • LasDen #87805
    elismerésem, de ülné végig a franc :D
  • Solt
  • Zenszkij
    én se nézem végig, key moments azt csókolom, kinek van erre ideje? :D
  • szabocsaba1983
    Szintén nagy helyzetek funkció előnyben nálam is.
  • Szycsu
    Én türelmesen végigülöm :D
  • LasDen #87800
    nézze végig akinek hat anyja van :D részletes nekem elég :D
  • szabocsaba1983
  • Szycsu
    Egyértelmű, hogy nézem, sőt, végignézem (Full Match). Máshogy nem is tudnám kiszűrni, hogy ki jó és ki nem, stb.
  • Zolika60
    Sziasztok!

FM12-ben Ti nézitek a meccset is és beavatkoztok szükség esetén, vagy "lepörgetitek" a meccset és csak az eredmény, illetve a statisztikák függvénye hogy változtattok-e hadrendet vagy embert?

Köszi a választ!
  • Szycsu
    Én pont, hogy azon az oldalon állok, akik szeretnek klubcsapatot és válogatottat is irányítani egyszerre.
  • bakkerman
    én válogatottat se...vagy klubcsapat,vagy válogatott,ha felvesznek valamelyik nemzethez szöv.kapnak,akkor lemondok a klubomnál,főleg az idei FM már annyira időigényes,hogy sok ez a két "front" egyszerre
  • Zenszkij
    én a régi fm-ben amikor még cm volt előszeretettel irányítottam több csapatot, de mára már annyira részletgazdag lett a játék, hogy nincs rá se időm se energiám, max válogatott
  • LasDen #87793
    max válogatott-klub csapat...
  • KaZsolt
    Sziasztok!
    Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy szoktatok-e egy mentésen belül mondjuk két csapatot írányítani-e,vagy az már túl sok lenne?
  • Szycsu
    Csak idegtépő, de nem baj. Nem is lenne poén, egyből jönnének a jó eredmények, hamar beleünnék