104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lazio mentésből gondolom mert ott 6.+Chievo (10nsokadik hely) is indult. és a szuperkupát is Chievoval játszottam h kupa győztes lett -
majd meglátjuk :D
-
én úgy tudom h 1-3 BL (olaszba) 4-6 EL+kupa győztes EL -
Olasz Coppa kérdés:
Ha a győztes indul a blben, a másik döntős pedig az Elben, akkor a 6. helyezett nem kap indulási jogot? Mert jelenleg a 6. helyen állunk, és közel van a 4. is, de lesz még 2 húzósabb meccsünk, és pont a nagy riválisok ellen -
Így még sosem aláztak meg minket
Igaz, hogy B csapat állt ki, mert 3 nap múlva a listavezető Gladbach-al meccselünk, de ez nem mentség.
BL csoport végeredménye:
-
Gratula! 
Pereira gyerekről tolsz egy pikcsört? -
geo91 #87944 Kolozsvári Vasutas - 2015/2016 (4. szezon)
igazolások:
paulo, verza, machado, said
keret:
bajnokság, kupa:
bl, el:
aranycipő:
-
Én már attól boldog vagyok, hogy Kenesei a csapatban van :D -
lehet bug :D
mert amúgy igaz, hogy pláne első években mikor béka segge alatt van az nb1 megitélése akkor szinte lehetetlen nyugatról játékost hozni, max brazil, afrikai kölyköket.
de azért elég meredeken ivelt lefelé a pályája, a BATE előtt Kinában játszott. Na mindegy, örömködés megy, meglátjuk mit tud nyújtani, rámférne egy stabil menetelés, 9 pont a Loki előnye a téli szünetben -
Hogy ilyen olcsó. Azt nem értem én, nem a leigazolás tényét. Oké, hogy 32 éves meg ilyenek, de azért NB1-es színvonalban igencsak nagy név.. Elhiszem én, hogy leigazoltad, csak nem értem, hogy ment oda. De, örülj neki :D -
hát nem tudom...most hogy nézegetem én se értem miért bólintott az ajánlatomra, de nem bánom. 32 éves, mire kitölti a 2,5 éves szerződését remélem rúg vagy 70 gólt :)
a BATE-nál lejárt a szerződése év közben és úgy jött hozzám ingyen. Ráadásul nem is kért túl sokat. (mondjuk azért megizzadtam mire letárgyaltuk a dolgot)
1200euró/hét, kicsit kevesebb mint 1000/meccs illetve /gól bónusz (ez utóbbi mondjuk magas a többiekéhez viszonyitva). 5 játékosnak is magasabb a fizetése mint neki
az már nem rémlik hogy az ügynökével mit tárgyaltunk, de az biztos hogy a maximumot sajtolta ki belőlem, mindig úgy szokták a kis tetű vérszivók -
Ez a Kezman érdekes. Szar afrikai srácok agent-jére nem enged magas zsét adni, nemhogy neki.... -
igen-igen, jöjjön csak az infó
mindig csodálkoztam hogy magyar bajnokságból hogy tudtok ilyen hamar ilyen eredményesek lenni. Nekem előző mentésnél szintén a Fradival 2020-ra se sikerült Bl-ben mondjuk legalább 8-ig jutni -
2012 februárjában a Fradiba tudtam csábitani Kezsmant :D
kiváncsi leszek mit mutat majd, most még 1-2 barátságos meccsen villoghatott, de nagy lemaradása van fizikailag. -
ennek fényében kíváncsivá tettél, hogy mennyit szívsz egy nap?! :D -
Ide vele! Tippet is kérhetnék esetleg felállásról, taktikáról, stb. A bajnokságban jól szerepelünk (1. szezon, 9 forduló: 7 gy, 1 d, 1 v, fradi), de nemzetközi... kiestünk egyből EL-selejtezőiben... :D -
StillAwesome #87934 Én jelenleg FM 12-ben 2014 március 1-jén a Vidi kispadját koptatom. A jelenlegi legerősebb kezdőm talán: Garcia - Kádár - Juhász - Lipták - M. Fernandes - Tóth - Buzsáky - Babovic - Soukouna (Nadal) - Villalva - Hauche
BL-ben idén még mindig állunk, nyolcaddöntőt a Porto ellen vívjuk. Otthon 0-0-ra hoztuk a meccset, de 3 kulcsjátékos is kiesett a visszavágóra, így kisebb csoda kell, hogy kiejtsem a portugálokat. Ha érdekel valakit, írok egy nagy karrierbeszámolót az eddigi évekről. -
nekem se fénysebbeségű de el vagyok közbe, mondjuk válogatott meccseknél tényleg nagyon sok idő nálam is mire legenerálja (10-15perc az a 2hét) akkor mindig megyek szabira és csinálok kaját,vagy cigizek kávézok stb.. -
2011. 12 már nem nagyon sokat töltött, 13 meg se próbáltam. hiába, kezd aggastyán korba lépni a laptopom :)
két nagyreményű generáltam:
Noll
4,5 millióért jött, ez lesz a harmadik éve nálam. csodagyerek, tele reményekkel.
Vlcek
nevetséges összegért hoztam el most nyáron, és hiába 17 éves, Ochsszal elég durván fogom rotálni.
-
geo91 #87931 megint csak európa liga... mondjuk egy ilyen csoportban ez nem csoda...
amúgy szépen lassan haladgat a dolog, mert idén már a harmadik kalapból sorsoltak minket és már selejtezőt sem kellett játszanunk, a bajnokság megnyerésével automatikusan bejutottunk a csoportkörbe.
-
én ma elfunoltam egy félévet a MUval holnap viszont be akarom fejezni a Real Sociedad 1.szezonom utána jöhet a 2. vagy Feyenoord 7.szezon vagy Derby 4.szezon :D felváltva rendszer nem rossz :D -
nagyon ritkán szenvedek két taktikával max több szezon után mikor az elsőt már totálisan ismerik, ha van több taktikám is azokon is min. változtatások vannak (mentalitás hasonlók), de maga a felállás mindig ugyanaz mindengyiknél pl 442 vagy 41221 stb.. nem szeretem bezavarni a csapatott :D -
2013? am ha tudsz rakj képeket is :) ja persze Grat és további szép sikereket :D -
Szevasztok!
Mivel a 2013-as verziót még máig sem tudtam beszerezni, visszatértem a 2012-höz. Hogy egy kicsit feldobjam egy elég új taktikát és felállást fogok próbálgatni. Csapatnak a Swansea-t választottam, talán az ő játékuk fog passzolni ehhez a leginkább. Képek hamarosan... :) -
akkor a négy brémai évről röviden:
első szezon:
utolsó fordulóig vezettük a bajnokságot, de az utolsó meccsen buktunk és csak a harmadik hely jutott.
kupában rögtön az első fordulóban elbuktunk (otthon másodosztályú csapat ellen...), nemzetközi porondon BL-ből selejtezőben kiestünk a Samp ellen, EL-ben a legjobb 16ig jutottunk el.
második szezon:
német kupában negyeddöntő (2-3 Köln), BL-ben szintén negyeddöntő (0-4 Arsenal), bajnokságban viszont csak a 7. hely jött össze.
harmadik szezon:
végre összejött a bajnoki cím, bár nem sok hiányzott, hogy megint elbukjuk az utolsó fordulóban.
kupában harmadik forduló (0-3 Stuttgart), az előző év miatt nem indultunk európában.
negyedik szezon:
bajnoki második hely - nem lehetett megfogni a Leverkusent. sokat mondó: Lever 77p Werder 74p Bayern 61p BVB 53p...
kupában második kör (az örök mumus HSV ellen 0-1), BL-ből csoportkörben búcsú, EL-ben negyeddöntő (későbbi győztes Atl.Madrid ellen 1-2).
jelenleg a legerősebb kezdőm:
Adler - Vlcek*, Noll*, Reinartz, Fuchs - Biglia, Nuri Sahin - Hunt, Ménez, Gebhart - Roux
*-gal jelölve a generált játékosokat.
Roux ingyen jött, 70 meccsen 47 gól, zseni a srác. kiemelkedő még Adler és Gebhart, a két generált pedig hatalmas jövő előtt áll.
hát ennyi most így nagy hirtelen. ha valakinek van kérdése, kérése, állok rendelkezésére. -
van értelme MB1-ben annak, hogy két felállással is nyomjam?
van egy jól megszokott 4-2-2-2-m, és most gondolkozok másodlagos taktikán, egy 4-3-1-2-n, hogy legyen egy szélsők nélküli, irányitós is.
Használható felváltva a 2 taktika, vagy az a jobb ha van egy és az fix? -
szép :D Grat. sok helyen láttam h 1-2 szezon után eladják a Glazerek -
Zenszkij #87923 7 bajnoki, utolsó ötöt behúztam egy időben a City foghatatlan volt. 3 BL cím, 1 libagupa (nemigen mozgat meg), és 3 FA kupa. 3 bukott BL döntő és 2 bukott FA kupa döntő. A klub egyenlege 850 millió font :D:D. Glazerék eltakarodtak, így az adósságnak is kampec lett :). -
Poénból megnéztem én is egy MU mentést, hát LOL. első 3 bajnokit simán hoztuk:
MU 4:1 City,Reading 0:4 MU, MU 4:1 Swansea majd jöttek a válogatott meccsek és meghaltunk...Norwich 1:0 MU,MU 1:2 Arsenal,Chelsea 2:0 MU. bl-be Shaktarral itthon 2:2, ligakupába 0:2re nyertünk liverpoolba. támadok nagyon szarok alig találunk kaput az utóbbi meccseken. -
hány bl meg bajnoki cím jött össze annyi szezon alatt? :D +hazai kupa mennyi? -
Az idei első örökrangadó összefoglalva:
2 meg nem adott les(?!)gól, 1 kapufa, 3 ziccer vs. semmi, semmi, semmi és még egyszer, semmi!
Végeredmény: FTC - UTE : 0 - 0
Majd délután folytatom, szevasztok! -
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a 2007-el kapcsolatban. Csinálni akartam egy "szuperligát" találtam egy rövid leírást is hogy kell, az alapján megcsináltam az angol 4. osztályig. A játékban kezdéskor ott van mind a 4 osztály, de generálás közben crash dump-ot kapok..neten nem találtam semmit, remélem itt ért valaki az editorhoz és tud segíteni.
előre is köszönöm -
jaj de zseniális kört csináltam :D
a második csapatom tök utolsó az nb2-ben én meg nem akarnám hogy kiessenek, csak jobb ott edződni az ifjaknak (gondolom én) mint 1 szinttel lejjebb. Ezért amikor a tökutolsó Siófokhoz mentem pár alapembert inkább a tarcsiban játszattam.
Na itt b.sztam rá, mert a Siófok amelyik vergődött addig simán nyert 2-0-ra úgy hogy momentumom nem volt és 16 meccses veretlenségi szériámat szakitotta meg.
Ráadásul a tarcsi kikapott 4-2-re a Vidi 2-től :D
fákkkk -
A többi egyénit vágom, azzal nincs gond és így már a védekezést is vágom. Köszi! -
geo91 #87916 csak azt állítottam be hogy emberfogás vagy zónavédekezés, egyéni beállítást ezeknél nem eszközöltem, inkább más dolgoknál -
És csak a védők fogjanak (egyéni beállítás), vagy egész csapatos? Aztán békén hagylak :D -
ez bug,bár én még nem találkoztam vele,nem is fogok,2021-ig nincs idegrendszerem eljutni az idei fm-el :D -
Zenszkij #87913 FM 2013-ban a Manchesteres karrieremmel 2022-ben járok, és 2021-ben nem volt Club World Cup, pedig én nyertem a BL-t, érdekesség, hogy regisztrálni kellett rá, de meccs nem volt, és a sorsolást mikor nézem mindig a következő napra írja. Mi ez valami bug? Tapasztalt már valaki ilyet? -
geo91 #87912 az elején az emberfogás az ajánlatos, de ha már vannak nb1 szinten gyors védőid, akkor át lehet állni zónavédekezésre. nekem legalábbis működött így fm12-ben. -
Mindegyik karrier szép és jó, grat mindenkinek!
Valaki, aki járatos a magyar bajnokságban: Zonal Marking egyáltalán nem szuperál a ligában? Nem merem még bekockáztatni a MM-ot, mert, nehogy még több gólt kapjunk, de ez elfogadhatatlan. Rendszeres, hogy leadjuk az előnyt (Igaz, rúgunk utána még és nyerünk) és rendkívül zavaró, hogy "hiába" rúgunk 3-4 gólt, kapunk is rendesen.. Pedig, nem rosszak a védők, van 1-2 jó afrikaim is...