104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Neoncsoves
    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh

52 milla Benzemáért? 42 milla Khediráért? wtf? :D
  • Szycsu
    Grat! BL-ben hogy meneteltél?
  • BBeno2
    [color=#0000FF]befejeztem első szezonomat a Real kispadján FM13-ban. nem sikerült olyan rosszra én azt mondom :mrgreen: első évben még hagytam a keretet amennyire tudtam aztán jött a nagytakarítás. kiszórtam a felesleget.

ami nagyon idegesít hogy mocskos kapzsik a játékosok. van hogy a jelenlegi fizujuknál háromszor többet akarnak és nem hajlandóak engedni belőle. Roncival sem tudtam még megállapodni mert a jelenlegi heti 230.000 euróról ő heti 320.000-re akar emelni.

képek:

bajnoki táblázat

transfers 2012_13

transfers 13_14

Jesé volt a kicsik közül akit mindenképp beépítem és szerintem nem is sikerült szarul az első éve. Nacho is fent volt a nagyoknál de epizódhős sem volt. idénre kölcsön listára kérte magát.

jesé.
    [/color]
  • Szycsu
    :DDDDDDDDDDDDDDDD Amúgy kösz, most már csak az a kérdés, melyik a legújabb? :D gondolom google, latest patch oszt jóvan, de az túl mainstream
  • zavbal
    a legutolsóban csak azok már :D

Egy kis maffia fm módra: korrekt majdnem átigazolás mentes és hosszú Bl kalandos szezon után 70 millió euró volt a kasszában. Nos a vezetőség úgy döntött hogy a 14000 fős stadion helyett építünk egy 24000 fős arénát.(Ezt se rólam nevezték el, ezért dekkolok itt már 4 éve?) Le is vontak frankón 45 milió eurót (ennyit kóstál cakkompakk) de jött az üzenet hogy 21,3 millió összejött a szponzoroktól. De akkor hol a különbözet? Így meg az az eredmény hogy a kasszában lévő 25 millióhoz képest igazolni 40 millió eurót adtak...Osztalékként se mosták tisztára mert idén 150000 eurót osztottunk ki
  • Szycsu
    Lenne egy kérdésem: Melyik 12-es patch-ben gazdag már a PSG? :D
  • nono28
    Jó estét!

Nem tud valaki az FM 2013 Puskás Akadémia FC logót?
  • kosheen
    vigyázz a szádra. Ő csak ebben a hülye játékban béna :D

Amúgy meg - hehe. Hülye Hakola nem akart hosszabbitani velem, mert a tavalyi szezonja brutál jó lett (29 meccs/6gól, 21 assziszt)
    Nem tudtam el se adni semmilyen nyomott áron és már szerződést is kináltak neki, bár épp akkor jött ki egy 2 hónapos térdsérülésből. Erre most kapom az üzenetet hogy megint az a térde beszart és puff - 6 hónap. Kiváncsi vagoyk kinek fog igy kelleni.
  • Hunor1
    valaki segítene? Nagyon régen játszottam már FM-mel. Érdekelne hogy a 13-ban van-e:
    1. korrekt magyar aktuális keretű magyar liga, vagy le kell tölteni hozzá valami kiegészítőt?
    2. lehet -e új klubot alakítani? Nevet adni, logót mezeket szerkeszteni hozzá?
    Mert vagy a Fradi érdekelne Leonardóval Besiccel, vagy csinálni egy "Hunnia" klubot és alulról feltörni(persze évek alatt)
    köszi!
  • Hunor1
    hehehe. sanyi az FM-ben is béna? :)
  • kosheen
    Fradi 2012-13 szezon féltáv
    A loki hozza a tavalyi qva mákos formáját, valami 50 meccse zsinórban mindig gólt rúgott. 2 ponttal megy előttem, mert drága lila barátaink pl elkapták őket, meg most azért picit jobban bukdácsolnak.
    Kupában épp őket vertem ki, aztán jön majd a Vasas.
    Irtó mákom volt, mert a 18 meccsen 15 gólos Kulabát eladták 20 ezerért francia 2-be.

Nálam kis tisztogatás lesz a télen a keretben. Korábban elb.sztam és túl sok brazil gyereket hoztam, de utána kapcsoltam hogy a meccskeretbe már nem férnek be mert nem EU-sok. Szóval most szevasz lesz nekik. Helyettük pár afrikai gyerek, szintén befektetési célzattal.
    Kezsman után újabb sztárt sikerült amúgy leigazolni a szezon elején - AirSanyi zöld mezbe öltözött, kellett egy másik targetman ha Kezsmannak nyűgje van. De Xanyi nem akarta szépalázni az mb1-et és egy gólt se lőtt, szóval megköszönöm a szolgálatait.
  • Szycsu
    Ez az ukrán liga.. :D
  • hNeo2
    2012-es verzióval már 2 szezont lenyomtam. Érdemes-e 2013-mal újat kezdeni, vagy akkora újítások nincsenek? (magyar nb2-től indulva)
  • Szycsu
    Képet nem, csak a mondatokat. Grat! :DDD
  • Szycsu
    Ferencvárosi Torna Club 2011/2012
    Football Manager 2012

1. szezon:
    A bajnokság felénél 7 pont előnyünk volt a Videoton ellőtt, de aztán valami megzavarta a srácokat - Meccsek első.. ...és második fele - és végül csak a 2. hely lett meg.
    EL-ből hamar kiestünk..
    A Hazai kupákról nem ejtenék szót, egyik sem érdekelt nagyon, így hamar ki is estünk (Zs csapatot futtattam)

2. szezon (folyamatban van, illetve, stagnál):
    A bajnokságban elég gyérül állunk, miután nem úgy sikerültek az eddigi meccseink.
    Az EL-ben már-már azt hittem, hogy sikerül a terv, de nem, mert U21-es válogatott meccsre elvitték Dibusz-t és, itt abbahagynám, hogy ne idegesítsen fel :D

Félbehagytam, nincs jelenleg motivációm hozzájuk, kezdtem egyet a Sahtar-ral és majd jövök egy beszámolóval a szezon végén.

Kösz, hogy olvastad (mindjárt kiderül, mennyi képet rontottam el),
    Szycsu
  • LasDen #88095
    azokhoz nincs kedvem...most valami másra vágyom, valami akció dúsabbra (egy AitD5-tel már felsültem), van egy mentőötletem, de az 12 giga cakumpakk...:D
  • bakkerman
    játszál korábbi verziókkal,funolni jó,nekemis most fenntvan a 05-től a 13-ig az összes FM :D most épp a 11-et csapatom
  • LasDen #88093
    nálam ennyi volt az idei játék....mióta elszállt a mentésem egyszerűen nem találtam motivációt egyetlen játéknál sem. Próbálkozhattam bármilyen csapattal, de rövid időn belül beleuntam. Úgyhogy nem szenvedek tovább vele, nincs értelme. Várok a 14-esre...
    244 óra után töröltem...a tavalyi 500hoz képest ez picsaszar....:D
  • bakkerman
    Zeljeznicar :D jól játszottunk,de nem ment be semmi,ők kaptak egy tizit,belőtték,beálltak bunkerbe,nem tudtunk gólt lőni...
  • zavbal
    épül a német válogatott védelme bécsi módra:
    Grauer
    Rau
    Herings

Kár hogy nem osztrákok.....

bakkerman nice de hogy tudtál kikapni a zejez...zeljez... na szóval tőlük?
  • bakkerman
    Nyáron nem történt semmi,a spanyol szuperkupát elbuktunk összesítésben az Athletic ellen 2-3-ra,de az európai szuperkupát megnyertük a Juve ellen 3-1-re.
  • bakkerman
    Real Madrid 2010/2011 (FM 2011)
    Bajnokság végeredmény
    Spanyol kupa menetelés
    Bajnokok Ligája menetelés
    Bajnokok Ligája döntő

3 fix érkező,és távozó van nyárra,a Valencia siralmas szezont futott,utolsóként estek ki,így a nagy hármasukat nyomott áron,összesen 19 millió euróért eltudtam hozni,névszerint a Juan Mata-Pablo Hernandez.-Ever Banega hármast. A távozók értelemszerűen az érkezők posztján vannak,azaz távozni fog Granero,Canales,és Gago. Más igazolást egyelőre nem tervezek. Na csumi van pacsi.
  • Zséé
    Pl.
  • puskas84
    Helló

A football manager 2008-hoz kiegészítőket hol találok....
    Nagy segítség lenne egy kis logócsomag, töltöttem le de nem rakta be jól sajna pl Liverpoolnak nincs logoja...
    Az FM hungary-n már elég sok törölve lett sajna.
  • bakkerman
    a db könyvtárból töröld az "inc" mappát,és akkor rendes nevek lesznek
  • bexinho
    Kétéves szezon összefoglaló! FTC karrierem után York City FC (angol negyedosztály) FM13

http://bit.ly/10GqzIe
  • bfrenk
    Köszi Zenszkij, Szycsu, zavbal! A következő kérdés már csak az, meg bírom e ezeket tartani a következő szezonban
  • Szycsu
    Én a gépet, falat ütöttem-vágtam, amikor.... majd du beszámolóban elmondom :D
  • zavbal
    minden beszámoló érdekel (engem legalább is) a Mucsaröcsögei vsktc-től a Barcelonáig.
    Mi is esélyesként indítottuk a szezont : 10 csapatos mezőnyben 9. hely de a bizalom töretlen mert ütünk vágunk a BL-ben.

bfrenk
  • Szycsu
    Lusta vagyok megírni a fradis beszámolómat (másfél évről), nem tudom érdekel-e valakit. Amennyiben igen, megírom :D
  • Szycsu
    Szép eredmények, grat! Az a 2. szezonbéli bajnoki szépre sikerült! :D
  • Zenszkij
    gratula; szep bl siker
  • bfrenk
    Két szezon képekben a Bayern München csapatával. 2. szezonomban csak a bajnokságot nyertem meg, amiatt nem is írtam ide fórumra, de 3. szezonom igen csak sikeres volt. Beszéljenek helyettem a képek.

2012-13
    Bajnokság Tabella
    Bajnokság Játékos Statisztika

2013-14
    Bajnokság Tabella
    Bajnokság Játékos Statisztika
    Német Kupa Menetelés
    Bajnokok Ligája Mentelés

Utóbbi szezonomra nagyon büszke vagyok!
  • Zenszkij
    ??? virágboltival tolod?
  • tobias88
    Jah meg valami fixet tud valaki a legújabb updatehez a válogatottakhoz (az a 4 vagy mennyi aminél hamis játékosok vannak bent)
  • tobias88
    Válogatottnál tudja valaki hogy tudok új edzőket felvenni? Mert kirúgni ki tudom őket, azt megtaláltam, de a felvenni senkit sem tudok...
  • kosheen
    beraktam a tarcsit a loki elleni ligakupameccsen megint rugdosódómódba, hátha legalább 1 játékost lerúgnának, de csak tőlem sérült le egy srác 1 hónapra :D kabbe fm
  • kosheen
    na, a második szezonomban se lesz meg a bajnoki cim, nagyon úgy fest. Féltávnál a Lokinak van 3 döntetlenje, én meg sorban szivok (4 vereség, 1 döntetlen). 8 pont hátrány 15 meccs alatt. Esélytelen a forditás. Ráadásul a tavaly brillirozó csatárkettősöm egy nagy fos. Az 1 milláért hozott szélsőm "kicsit" adós a jó játékkal, A cseh válogatott kapusom meg állandóan kap legalább 1 gólt meccsenként. Ráadásul csomószor van olyan hogy 1 lövése van az ellennek az be is akad rendre.
    Valami nem a legjobb, ám nem tudok rájönni mit rontok el a taktikában
  • puskas84
    Sziasztok,

A football manager 2008-hoz kiegészítőket hol találok....
    Az FM hungary-n már elég sok törölve lett sajna.
  • zavbal
    és miért fontos hogy a lapok szerinti tabellát te vezeted? Fair play helyre vársz?
    A szerelést meg vedd óvatosra az egyéni utasításoknál is vedd ki a szerelést. Figyeld az asszisztenst mit mondd...Ennyi