104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Szycsu
    Nem feltétlen fog fejlődni mindene. Lehet, hogy a fejelés fejlődik még 10-et, de a szerelés és az emberfogás egyet-egyet aztán cső.
  • kosheen
    amikor a különedzését beállitjátok 12-ben egy fiatal tehetségnek akkor arra mentek hogy egy jó tulajdonságát kimaxoljátok, vagy mondjuk gyakrabban váltogatva a fókuszt mindent fejlesztgettek egyenként?
    tehát mondjuk egy 18 éves védőnél ha beteszem a fejelést egyénire akkor ugye elkezd nőni szép lassan és 1-2 szezon alatt felkúszik +4-5 pont. De úgy is lehetne hogy 1-1 pont a fejelés, szerelés, erő stb-re
    Melyik célszerűbb?
  • HIHI18
    Köszi a segítséget :)
  • Darthmushroom
    hirtelen, bár a magyar asszem pl. nincs frissitve benne
    http://www.fm-base.co.uk/forum/transfer-updates-custom-leagues-editing/120976-2013-update-fm12.html
  • HIHI18
    Köszi a választ nézegettem,de nem igazán találtam, ha nagyon szépen megkérlek esetleg rá tudná pillantani te is, hátha átsiklottam felette, nagyon hálás lennék. :)
  • Darthmushroom
    fm-base-n szerintem van
  • HIHI18
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne,hogy Football Manager 2012 - hez, 2012\13 as téli átigazolási frissítés van-e, és ha van honnan tudom letölteni? :)

Válaszokat, segítséget előre is köszönöm! :)
  • Szycsu
    Ha én elkaptam otthon a Malagát és a PSG-t is egy-egy döntetlenre, neked is meglesz, simán :D
  • zavbal
    Kösz kösz bár idén se sok sót fogunk megenni a City,Inter,Dinamo Kijev mellett.Talán az ukránokat tudjuk fogni a többi esélytelen....
  • Szycsu
    Grat! Jövőre BL csoportkörből tovább kéne menni :D
  • zavbal
    Csak legyenek gyorsak hogy vissza is érjenek. Ha pluszba még cselezni is tud akkor meg...

Na de a második szezonom képei.Ez a szezon a totális keveredésről szólt.A mi végső helyezésünk vagy az hogy a Saint Etienne szinte a végéig vezetett.Az elért pontszámunk mindössze 9-el több mint tavaly idén ez ennyire volt elegendő.Amúgy ha az idén elért pontszámokat a tavalyi végeredményhez képest nézném akkor a Psg harmadik mi az ötödik helyre értünk volna be. Jövőre nagy kérdés leszünk sok távozónk volt plusz a több frontos harc se tudom hogy fog ránk hatni.
    Képek:
    Tabella
    Meccsek első fele
    Meccsek második fele

A hazai kupában idén sem volt sok sikerélmény mindkétszer jóval esélytelenebb csapattól kaptunk ki.
    Kupa meccsek

Idén a jó játékunk a védelemnek köszönhető akik hála Isten kihúzták hosszabb sérülés nélkül (kopp-kopp), bátran ajánlom mindkettejüket.
    Martial
    Zouma
    A több frontos harcra készülvén próbálok erősíteni bár Capouet a csk pont most hagyott itt minket.A francia vonalat követem a 22 fős keretből 18, francia játékos.Köszönöm ha elolvastad
  • hNeo2
    lehet hogy szélső védő volt.
    én is szeretem ha felfutnak, és betekerik a Target man fejére.

csak jó állóképességű, crossingos wingback kell hozzá:)
  • Szycsu
    Bírom mikor a belső védőkre olyan tanácsot ad, hogy próbálkozzon hosszú keresztlabdákkal. Felteszem a kérdést ilyenkor, hogy minek? :D
  • korbin555
    Szerintem te is tudod,hogy az adott poszton mire van szüksége egy játékosnak.
    Ha mindig elfogadod amit mond,a végén az egész csapat új posztot vagy skilleket
    tanul.Én csak akkor hallgatok rá,ha valami negatív tulajdonságról kell leszoktatni
    valakit.Pl.vitatkozik a bíróval,vagy hasonló.Máskülönben mindenki a saját helyének
    megfelelő edzésre van beosztva.Ha nagyon kell,akkor egyéni edzés is van.
    Ráadásul nem mindenki boldog az extra edzéstől,még alacsony terhelésen sem.
    Én legalábbis 99 %-ban ignorálom a legtöbbször haszontalan,idióta javaslatait.
  • 00mate
    Az assisstant manager mondja mindig hogy "érdemes egy játékosnál, hogy fejlessze ezt meg ezt"... ezt mennyire érdemes figyelembe venni?
  • korbin555
    Huni!

Elküldtem privátban azt a keveset,amit eddig megtudtam.
  • Huni92
    Erről írhatnál nekem bővebben, akár privátban is. Számomra ez abszolút új info, viszont ha valóban megoldható, akkor örülnék, ha néhány dolgot mondanál róla. Talán a 2014-eshez meg tudjuk csinálni, ha valóban van/lesz rá mód.
  • Szycsu
    Akkor mindegy, 1-2 éven belül jönnek a generált dél-amerikaiak, addig meg valahogy elboldogulok majd a neymar - ganso duóval :D
  • LasDen #88266
    van ott pénz, de európaiakról ne ábrándozz. max az ilyen 35-6 éves vének....
  • Szycsu
    Brazil bajnokságba mennyire lehet leigazolni az európai sztárokat/játékosokat? Kezdenék Santos-szal, de nem tudom mennyire kéne hozott anyagból dolgozni (annyira nem rossz azért) és mennyire lehet bevásárolni.
  • korbin555
    Le lehet(ne) fordítani..Decemberben a héber,januárban a német is kész volt.
    Bár mi is gyorsak gyorsak voltunk,hiszen már decemberben kész volt nálunk
    az urban legend-"Ez a játék fordíthatatlan."
    Ők nem álltak meg azzal,hogy az előző évivel nem megy,hanem tovább
    gondolkodtak.A héber csak egyedi skin-nel működik a speciális nyelvi
    karakterek miatt,de a németet használom,és kifogástalanul működik.
    Az SI trükkje ott miért nem működött?Egy-két hónapon belül már az
    anyanyelvükön játszhattak.
  • Szycsu
    -c
  • Szycsu
    Teszem fel, Working witch Youngsters az egyik nem elhanyagolható kritérium, a többi nevére meg nem emlékszem :DDDDDD
  • Gerdzso
    A Football Manager 2012-ben a fiatalok edzőjét mi alapján kell kiválasztani?
  • Szycsu
    Nálam az NB 2 - Nyugatot vezetik a fiatalok, akiket majd később hozok át a nagycsapatba, 1 döntetlen, 1 vereség, a többi győzelem. Messze ők lőtték és ők kapták a legkevesebb gólt, fejlődnek is szépen.
  • kosheen
    szoktátok 2 taktikával tolni egyszerre?
    csak mert most a 4-2-2-2ről átálltam egy szélsők nélküli 4-3-1-2-re.
    Az eddigi szélsőkkel nincs is baj, egyik amc-t, másik csatárt tud játszani. De van 2 fiatal akik fullosak lesznek majd idővel, na ővelük nem tudom mit kezdjek. Kölcsön nem tudtam elpasszolni, max nb2-be fiókcsapathoz, de ugyanott vagyok ha a fakóban játszatom őket. 10-20 percekre most nem tudom be se tenni hogy valamit fejlődhessenek.
    vagy nem éri meg a macera és adjam el inkább őket és kész?
    de annnnyira pro játékosok lennének majd pedig. Á fene se tudja. Javaslat?
  • LasDen #88258
    szerintem jobb
  • Gerdzso
    Nagy kár érte, viszont akkor nem is várok tovább, nekiállok így. :)

Amúgy sokkal jobb mint a 2012?
  • LasDen #88256
    de, ez így van, de jövőre (még) nem lesz magyar nyelv. A 2014-ben a görög, török és a brazil portugál kerül be új nyelvként.

Az a baj, hogy sokan külföldről veszik meg, ami meg nem figyel az SI....
  • Gerdzso
    De gáz... :S Végülis a 2012-t is sokáig úgy játszottam, de azért volt párszor olyan hogy kellett egy szótár hogy értsem miről is van szó...

Amúgy nem úgy volt hogy ha elég sokan megveszik akkor lesz hivatalos fordítás! Én néztem hogy az egyik legjobban fogyó játék volt az országban...

Amúgy köszi :)
  • LasDen #88254
    Sőt...a 2014-hez sem...

mert az SI úgy csinálta meg, hogy nem lehet sufni fordítást csinálni....
  • Gerdzso
    Mert hogy?
  • bakkerman
    nem :)
  • Gerdzso
    A 2013-hoz várható magyarosítás? :)
  • Szycsu
    15 évesen nem rossz :D
  • zavbal
    Korrektül fejlődik a fiú.
    (Ha már edzés ez az új rendszer nekem nem jön be bár lehet hogy a hiányos angol tudás teszi)
  • zavbal
    próbáld meg hogy visszatöltöd és a hír beállításoknál kiveszed a srácról szóló híreket.Ez egy bug nem tudsz vele mit csinálni....
  • Gerdzso
    Ez miért van?
    Nem enged tovább a játék... hiba
  • Szycsu
    A másikat külön akartam, nem feltétlen egy embernek szánni, de most már mindegy :D
  • Szycsu
    Csak nekem már nem nagyon van mit variálnom, mert akik HG miatt vannak bent, mind olyan, hogy még a megye 6 szintjét sem érik el...
    Amúgy, általában 2-3 meccs, amit maximum lenyomok egy játszás alatt, most is csak egyet toltam (MK 1:5 ide, idegenben), de elvette a kedvem a CD..... Nem szokta csinálni a játék, fm 11-gyel is kb háromszor volt, ezzel is, de 1-2 hét alatt (nem emlékszem pontosan mikor volt, de nem rég) ez már a második...