104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #88684
    simába is lehetett régen az elnökön/igazgatón variálni. hogy mostanába hogy van, nemtom...
  • Szycsu
    De az fmrte vagy a sima, gyári? Feltettem az rte-t, hogy meglessem, ő lesz e a kiválasztott, de valamiért nem indul (van rajta meg jön minden - framework, stb.)
  • LasDen #88682
    editor...
  • Szycsu
    Van valami módja, hogy sugardaddy-t állítsak be egy csapatnak? Rendes karrierhez nincs kedvem, de fanolni jó lenne
  • zavbal
    én első szezon után elhoztam már akkor 17 millió eurót kértek érte de nem hiszem hogy volt valaha olyan védőm aki képes 8 feletti átlag ratinget hozni majdnem 40 meccs alatt szóval megéri.

más kérdés: más is küszködik az eladásokkal? hiába ajánlok fel akárkit vagy senki sem jön vagy csak kölcsön.Bezzeg más csapatok úgy adnak vesznek hulladék játékosokat például a Real 52 milliót adott Boriniért... a 12-ben azért a gyengéket ki lehetett dobálni itt nem igazán.A transfer requesttel sem érnek semmit mindenki vissza kéri magát mert nincs ajánlat.Az is feltűnt hogy ha volt kiemelkedően teljesítő játékosod akkor azért próbálkoztak ajánlatokkal de nálam idén meg senki nem volt ilyen.
  • Szycsu
    Nem jól tolja, vagy miért adnám el? :D
  • LasDen #88678
    so-so...van pénz, főleg ha Falcaot eladod...
  • peti1100
    Sziasztok!
    A stadion háttért azt hova kell bemásolni?
    Meg ha letöltök egy képet a Fradi szurkolókról azt mekkorára kell méreteznem?
    Előre is köszi! :)
  • Szycsu
    Atletico Madrid mennyire kihívás? Torrente ihletet adott :D
  • zyndar
    Én egy évvel később vettem Zoumat, de "csak" 24.5 millió euróba került.
  • Darthmushroom
    itt kezdődik egy kapus :D
    Del Moro
  • Darthmushroom
    ingyen se kéne :D potya király :D
  • szabii98
    nalam volt mar Cristiano is atadon, vegul a Chelsea vitte. Erdekes de nem gyakori. Szep fogas :D
  • geo91
    joe hart átadóra sírta magát! én ilyet még nem láttam... ráadásul piszlicsáré összegért.

még szép hogy lecsaptam rá! a kért fizuja viszont horribilis, persze örülök hogy egyáltalán szóba állt velem. mondjuk a kérésre átadón lévő játékosoknál normális, hogy kicsit lejjebb adják a reputációs igényeiket, az anyagiakat meg feljebb.

• zavbal
    ZOUMAA! Amúgy szép karrier gratula, Halilovicra meg kíváncsi leszek nálad mire lesz képes az első idényében.
  • Blum
  • geo91
    Southampton FC, 2013/2014

röviden, tömören: újabb bronz a bajnokságban, leégés a hazai kupákban, tűrhető teljesítmény a bl csoportban, el menetelés egészen a döntőig, ahol aztán veszítettünk. jöjjenek a képek.

átigazolások és nagyobb fogások:

keret, kapusok és védők ill. középpályások és csatárok:

a wanyama - ramirez tengely idén is tarolt a középpályán:

pl tabella és meccsek:

bl:

el menetelés:

fontosabb el meccsek:

• Blum
    Hmmm...

Na holnap irany az 576 :D
  • Hunor1
    nah végre átvették a klubot. Az új tulaj egyből felbett 450K euró bank kölcsönt ... basszus mi lesz ebből...????
  • Zenszkij
    steam-library-football manager 2013 jobb klikk-properties, local files- verify integrity of game cach-problem solved

ha baxakodna a verify mert foglalt a steam kicsit várni kell, vagy 20 alkalommal folyamodtam ehhez a módszerhez, mindig működött
  • kosheen
    akkor se tudok mit tenni, csak emiatt nem tudok 25-öt költeni, egy linux-al meg talán valami kis gyorsulást el leeht érni. Na mindegy, ne offoljuk szét a topicot :)
    on
    20. fordulóra kipukkadt a Győr, át is vettem a vezetést, ők meg csúsznak lefelé, már csak 3. helyen vannak, idén visszaszerzem az engem megillető helyet a dobogó tetején
  • Solt
    Nem lesz jobb! A laptopban a hdd a leggyengébb láncszem, mindegy mit teszel rá, akkor is lassú marad. Egy 128-s SSD 25000.-ft körül kapható.
  • kosheen
    fele annyiba kerülne mint amennyiért az egész cuccot vettem :)
    inkább agyalok még vmi linuxos megoldáson win7 skinnel
  • Hunor1
    bocs de van egy másik furcsaság amit nem értek. MINDEN nap kapok olyan hírt hogy valaki át akarja venni(megvenni a klubot) a klubot a jelenlegi tulajdonostól (Minarik Edétől...), de nem történik semmi...sajnos nem vagyok jó angolból, de valami olyasmi hogy megindultak a tárgyalások és hamarosan megtörténik az átadás. de mégsem történik meg. viszont minden nap felugrik az üzenetek között ez a hír. bugos talán?
  • Hunor1
    ok, már megoldottam. valamit nem jól kerestem azelőtt. F6-ra végre behozta a listát és mindent be tudok tölteni.
  • Hunor1
    srácok, már futó karrierben be lehet állítani nagy adatbázist és több ligát? mert a legtöbb "sportlists" letöltés állítólag csak ekkor importálható a járékba.
  • Darthmushroom
    Fent van a megye kieg az fm13-n le is nyomtam egy szezont a honvéd-dal erre 2.évbe minden/összes hülye megyei kupába indulok, erre valaki tud megoldást h ne így legyen? nem nagyon van kedvem újra kezdeni
  • Blum
    Remek...Valerenga mentesemnek annyi. Tovabb akarok haladni akkor kapasbol crash dumpol. Valami jotanacs hogy hogyan tudnam megmenteni?
  • Solt
    Vegyél bele egy SSD-t, hasítani fog. Nekem laptop HDD-n kb 1 perc volt mire elindult az outlook, ugyanez SSD-n 1-2 másodperc!
  • kosheen
    egy ilyen kis fis-fos netbookom van és kb minden lassú rajta, nem csak a játék. Fél percig gondolkozik mig elinditok egy filmet. Hiába tölt 4-5 Mbyte/sec-el, egy nagyobb oldal megnyitása van hogy 1 percet vesz igénybe, skype elinditása szintén bőven 1 perc feletti. Ugyanezeket egy normális asztali gép pillanatok alatt csinálja. Hiába a 2 giga RAM, a 2 gigás proci, akkor is gyengécske. Ezért gondolkozok a linuxon, ahhoz van elvileg win7 skin is, szóval talán-talán nem lenne akkora változás
  • korbin555
    Miért nem jó a Windows? 1134 óra játék,és egy crash dump-om nem volt az ideiben.Pedig vagy 140 ezer kép,logó,
    tucatnyi adatbázis,stb.
  • kosheen
    atya ég, milyen hiszti megy a kommentekben. ez a linux úgy látom nem sokkal jobb mint a win :D lehet csak nem lesz csere
    azért köszi a segitséget
  • korbin555
    Fogalmam sem volt eddig,de most csoda történt.Beírtam a Google-ba hogy Football Manager 2012 Linux és már az
    első találatra kiírta hogy igen,megoldható.
    http://asivarajan.blogspot.hu/2011/11/football-manager-2012-on-ubuntu-1110.html
  • kosheen
    annyi hsz volt hogy el is tűnt a kérdésem a süllyesztőben lassan :D
    szóval vmi linuxon elmegy a 12?
  • korbin555
    Arról a listáról egy sem jön Magyarországra.

Közben megnéztem a lifetime mentésemben ezt a stadion dolgot.Szombathelyen alapból 14 ezres a stadion,az átlag nézőszám pedig 5 ezer.2019-ben kibővítették 22 ezerre.Akkor itthon már bőven egyeduralkodó volt a csapat.Amikor kezdtek jönni a BL-sikerek is,jött a nép is szép lassan.2025-re elkészült az új stadion,a régit eladták.(Csak azt tudnám,hogy kinek?)Fűthető talaj,
    behúzható tető,40900 férőhely.Ez gyönyörűen hangzik,két apróságtól eltekintve.Az egyik a 20 évre szóló százvalahány milliós bankkölcsön.A másik,hogy nem rólam nevezték el,be is rágtam érte.Haladás Park.Érdemes volt itt klublegendának lenni?
  • Hunor1
    köszönöm!
  • zavbal
    ha az egy gyorslista játékosokról akik később jók lesznek akkor az egyrészt nem adatbázis másrészt akkor a szűkített lista menüpontban keress olyat hogy import .Ha 13-d van akkor a Shortlist ablakban Shortlists menüpont jobb oldalon lenyitod és abban import.
  • Hunor1
    bocs hogy újra kérdezem de az ilyen adatbázisokat melyik menüpontban lehet előhívni? ( szuper tehetségek stb)
  • 00mate
    13-ba kezdtem egyet a Reallal, ez az első idényem velük. Az lenne a kérdésem, hogy Benzema-t érdemes eladni? Mert nem nagyon muzsikál...
  • korbin555
    Így már érthető.