104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• banyai2000
    Sziasztok! Véget ért 1.szezonom az AC Milannal . A bajnoksgban nagy harcban meglett a 2. 1 ponttal az Inter előtt úgy hogy az Inter utolsó 3 meccsét elvesztette egyik meccsét ellenünk 3-0-ra . A bajnokságot a Juventus nyerte .A kupában a Chievo ellen estünk ki a 8 között . A BL-ben egy elég nehéz csoportba kerültünk és csak a 4.hle jött össze :( . Csak Cahillt vettem meg még év elején más igazolásom nem volt és még Kolarov jött kölcsönbe . Ennyit az 1.szezonomról :) .
  • Gerdzso
    A honvágyat hogyan lehet kezelni? Adtam neki szabadságot már 2x is, de nem igazán segített...
  • kombány
    idegenben alkalmazz másik formációt meg taktikát meg nézd meg a reportot amit az ellenfélről kapsz mecs elött hogy ők milyen taktikával nyomulnak meg hogy milyen felállás ellen kapják a legtöbb gólt és probáld meg azt
  • StephenKing
    Egy kis segítség kellene Derby County-val játszok általában 4-1-3-2-es felállásban. Ez a taktika hazai pályán tökéletesen müködik uraljuk a középpályát egész jól megy a letámadás és a labdabirtoklással is elégedett vagyok, viszont idegenben nagyon nem megy.
    Az ellenfél legyen az tabella elejéről vagy végéről egyáltalán nem tudjuk azt a játékot hozni mint hazai pályán.Nincs labdabirtoklásunk teljesen alárendelt szerepet játszik a csapat. Próbáltam kicsit defenzívebbre állítani a taktikát de semmi javulás.
    Valakinek valami jó tanács ötlet hogy hogyan lehetne javítani ezen a helyzeten?
  • Solt
    Szerintem felesleges! :)
  • Szycsu
    Nagy már a mentés. Sok évet letoltál, stb.
  • kosheen
    ó fasza, kösz szépen
    amúgy nem gáz hogy 14 edzőm van? :D lassan mindenkire jut 1-1
  • Gerdzso
    Az miért van hogy nagyon belassult a játék? Lassan ment, lassan lép tovább...
  • Solt
    ITT megtalálsz minden infót!
  • Szycsu
    Attól függ mit akarsz vele edzetni. Legjobb tudomásom szerint First Team Coach és sima Coach között az a különbség, hogy a FTC csak az első csapatot, míg a C az mindenkit edz.
  • kosheen
    first team coachnál milyen érteket kell nézni 12ben?
    most láttam hogy lehet 2-t is felvennem, végre megszánt a vezetőség, gyorsan fel is töltötm edzőkkel a keretet :D
  • Neoncsoves
    Relatív, kinek mi az öreg :D Én egy elég fiatal csapatot próbálok összerakni többnyire spanyol játékosokból... Ricardo Rodriguez (mondjuk ő elvileg svájci), Nacho, Azpilicueta, Isco, Callejón, Álvaro, Pablo Sarabia, Varane, Ramos, Albiol, Jimenez (generált player, kurvajó majd rakok képet róla). Ezek közül nem mind fiatal, de legalább spanyol :D
  • Gerdzso
    Kommentár sound? Az mit takar? :D
  • Hunor1
    hali. letöltöttem egy kommentár sound peccset az fm13-ra, de most látom hogy azt a 12-höz adták ki. ne, lehet hogy ettől még működhetne a 13-ban is?
  • Gerdzso
    Bocs, 18-ban.
  • Gerdzso
    Ronaldo 2015-ben már kieregedik? Nálam még 2019-ben is aranylabdát kapott... (FM2012) persze nem az én csapatomban.
  • Neoncsoves
    Real Madrid 2014/2015

A 2015/2016os szezonra nagy átalakulásokat terveztem be. Egyelőre 1 biztos távozó van Higuaín személyében, a másik kérdéses pedig Cristiano Ronaldo (nem illik bele a taktikába, mindent ellő 40 méterről persze mellé-fölé meg kidobásra megy... hiába állítgattam) aki már kezd kiöregedni a csapatból is. Higu helyére a Getafe-ból hozom Álvaro-t (23 éves spanyol csatár) illetve Pablo Sarabia-t visszahozom 5 millió euroért. További átalakulások is várhatóak, egyelőre még nem végeztem a 14/15ös szezonnal. Majd jön beszámoló :D
  • Zenszkij
    természetesen, editorral
  • Gerdzso
    Amúgy lehet valahogyan B csapatot létrehozni?
  • Gerdzso
    Szerintem a játékosok árát felesleges nézni, mert rengeteg a túlértékelt/túlárazott játékos.. sokszor feleannyiért is találsz jobbat mint amilyeneket ajánl a staff.
  • Hunor1
    a 30 gólos csatárom senkinek nem kell.... ez miért lehet? miközben ha rányomok arra hogy find similar player akkor csupa több millás játékost dob ki a kereső.
  • Szycsu
    Nem tudom mióta játszol a játékkal, de szerintem eléggé egyértelmű: Mikor valaki gólt rúg/gólpasszt ad illetve nagyarányú győzelmet arat a csapat, akkor szokott magas lenni. Lehet, hogy a gép ad neki egy 7.0-át, de, ha te végignézed a meccset és látod, hogy pl a bal szélsőn egyszer nem vitték túl a labdát/nem ívelték be róla vagy, ha igen, akkor középen állandóan kifejelték attól az még jó nem? Azt nézd, hogyan játszanak. Ha neked megfelel, akkor jó, ha nem, nem. Valaki pl egész meccsen kiválóan játszik, aztán kap egy sárgát/pirosat a végén, az is lehúzhatja a ratinget. Amikor meg valaki nagyon alacsonyat kap (ötössel kezdődik), az meg eléggé egyértelmű, hogy miért van, még akkor is, ha Key-re van állítva a meccs nézése. Lényeg, hogy nem mindig az alapján osztályoz, ami alapján kéne.
  • kosheen
    de nem akarom eladni. Nem lesz gáz ha az átadólistás kérelmére nemet mondok?
  • korbin555
    Ötödosztályú csapat elleni kupameccsen 1-0-ás győzelem a 87.percben.Az egész csapat 7-7,5-ös osztályzatokat kapott.
    Fel nem foghatom,hogy osztályoz a gép.Ez egy amatőr csapat volt,nem a Juventus.
    Nálam ez inkább 5-5,5 öt ért volna.Ordítoztam is a meccs után velük,mégsem háborodott fel senki.
  • Gerdzso
    Ja csak fura hogy a jó meccseken mindenki kapja 7,8-as osztályzatokat, de ők szinte soha... csak ha gólt lőnek.
  • bakkerman
    leszarod,játszatod tovább,nem fog gyengébben teljesíteni,sőt ha azt akarja hogy átadóra tedd,fogadd el,és továbbra is játszasd.
  • LasDen #88738
    mit akarsz, a 7-es bőven jó...
  • Gerdzso
    Az miért van, hogy a 2 középpályásom és az 1 védekező középpályásom állandóan csak ilyen 6.7-7.0-es meccsértékelést érnek el? Valami nem okés a középpályán vagy mi lehet a gond? Mert a tudásuk bőven megvan...
  • kosheen
    az t hogy lenne érdemes kezelni, hogy a fél csapatnak sir a szája hogy menne nagyobb klubhoz? Ha nem szólok nekik semmit akkor befogják előbb-utóbb vagy csak egyre rosszabb lesz? Igérni nem akarom hogy veszünk játékost és húdefaszák leszünk, mert nem fogok játékost venni és akkor meg az lesz a bajuk :D
  • Gerdzso
    Eltudod adni őket, amikből steam-en játékot tudsz venni :)
  • kombány
    kösz a választ semmi értelme ezeknek a vackoknak :D
  • Gerdzso
    STEAM TRADINK kártyák
  • kombány
    kösz
  • LasDen #88731
    steam trading kártyák. steamen minden játékod után lehet kapni ilyen kártyákat. azt meg majd valaki elmondja mit lehet velük csinálni....
  • kombány
    valaki megmondaná mik azok a kártyák amiket steamon kap az ember és a játék dobozán látható faszi pozol rajtuk?
  • Hunor1
    OK, ha már a Mennyei Bajnokságnál tartunk akkor én a kreált Hunnia FC.-vel feljutottam!
    Most nem untatok senkit a történtekkel, csak ajánlani szerettem volna egy remek mb2-es csatárt !
    Csermelyi Imre!! free transzfer volt az idény elején és fejjel lábbal remekül szórta a gólokat. Ő lett a 2. osztály gólkirálya is 26 lőtt góllal! most 17 -es a finishing értéke, nem sérülékeny, jó vétel!!
  • kosheen
    az FM is tudja hogy mennek a dolgok Mo-n
    Várhidi boborján kiejtette a Haladást, erre miután kivágták onnan, rá 1 hétre már a Lokit irányitja :D
  • Neoncsoves
    tudom, de hátha beugrott egy-két meccsre
  • Mor3llo
    ő nem focizik
    ő csak táncol, meg dalolászik :D
  • Neoncsoves
    újpesti néger? csak nem a Lupo?