104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• SeLFisCH
    Értem én, odafigyelek a jövőben.

Bár ma már 5 Mbps alatti netek nem nagyon vannak, annak pedig egy ekkora képet, ami 300-400 Kb fél másodperc betölteni :)
  • kombány
    hát nekem se 100 megás a netem és egyből hozza
  • bakkerman
    csak az a baj,hogy akinek nincsen 100/100 megás nete,az nem szereti ha 5 percet kell várni arra amíg betölt az oldal,a nagy képek miatt
  • kombány
    miért zavar annyira a kép mérete? nem hogy örülnél hogy van élet a forumon
  • SeLFisCH
    640*480ban raktam, de elég undorító a minősége
  • Zenszkij
    GZ, de KÉPMÉRET! Vagy pakold spoilerba.
  • SeLFisCH
    Az Európa Ligában nagyon túlteljesítünk eddig

• Darthmushroom
    3szoros Bl győztes Feyenoordomba alap ember volt Bruma (Chelsea) együtt utána valami 35-40mért adtam el :D
  • Zenszkij
    Ne játszasd :D.
  • hofimark922
    Pfff, meg akartam venni Van Dijk-ot a Groningentől. Ajánlottam 3 milliót, elutasították. Utánna 3.5 plusz 30 pályára lépés után 300ezer és kiírta hogy a Groningen elfogadta a 12 milliós ajánlatomat :D Még véletlenül sem ajánlottam annyit, bár most ahogy ezt írom eszembe jutott, hogy lehet, hogy meccsenként 300ezer 30 meccsig :D Olyan létezik?
  • Darthmushroom
    az asszem úgy van mint a részlet fizetésnél, h a fizu keret számít ott. legalább is 0 átigazolási kerettel, hatalmas szabad fizuval simán lehet igazolni. mert gondolom a szabad fizu keretet "haszonként" számolja el havonta pl. 100e heti szabad fizu az 400e havonta
  • BBeno2
    akkor elvileg mikor eléred a 40 bajnokit jön majd egy üzenet hogy a transzfer véglegesítéséhez módosítanod kell a büdzsét. tehát elfognak venni a fizetésekből nagy valószínűséggel
  • bakkerman
    nem tudom hogy ti észrevettétek-e,valószínűleg igen,de én ma vettem észre egy szerint elég komoly bug-ot az fm12-ben :D átigazolásnál van ugye a részletfizetés,meg van olyan,hogy bizonyos számú bajnoki után kap az eladó csapat XY összeget. Na én a csapatommal úgy igazoltam egy játékost,hogy beraktam ezt a záradékot 40 bajnokira,azután kapnak 4 millió eurót,elfogadta az eladó csapat,és a "játék" is engedte a tranzakciót,pedig a klub kassza durván ~700 ezer eurón áll,azaz olyan pénzt "költöttem" el,ami megsincsen még :DDD mivan ha letelik a 40 bajnoki,nekem ki kell perkálni azt a 4 milliót,és akkor se lesz annyi a klub kasszában? ezzel azért durván visszalehet élni :DD
  • bakkerman
    basszameg...:(

azért linkeltem ide mert FM rajongóknak ismerős :(
  • bakkerman
    a játékoskeresésnél a filternél beállítod hogy contract status-és expiring 6 months,így azokat listázza ki,akikkel már megállapodhatsz átigazolási összeg nélkül
  • zavbal
    Carlos Fierrora (Chivas tarcsi) nézz rá ha még nem írt alá profi szerződést az elején nevelési költségért hozható... Jó csatár lesz nagy benne a potenciál. Amúgy a keresőben le tudod őket szűrni
  • hofimark922
    Biztos a börtön válogatottban volt :D :D
  • Valladolid
    Sziasztok! :)
    Ac Milanos karrierem felénél tartok (fm12) valaki tudna ajánlani jó játékosokat akik az első szezon végén ingyen igazolhatóak? mert nemnagyon akarok költekezni és elég sok lesz a távozó játékos is csak végső esetben szeretnék a kasszához nyúlni :D
  • Szycsu
    STADLER E :DDDDDDDDDD
    Haverom egyik mentésében volt egy ember, már nem tudom, hogy playa vagy manager, de József Stadler volt a neve. Azon röhögtünk 2 napig :DDDDDDD
  • hofimark922
    Egy kis kihívás...elkezdtem egy szezont a Hoffenheimmel :D Alapból szimpatikus csapat mivel én akasztói vagyok (Stadler stadion), és így közel érzem őket magamhoz :D, márcsak a két csapat múltja miatt is. Hoffenheim asszem 3-4 ezer lakosú, kb. mint Akasztó, szóval... :D

Ahogy néztem még nem jártak Európában, szóval az elsődleges cél, az első 6 hely valamelyike, hogy én legyek az első edző akivel ez sikerül nekik :D De lehet, hogy majd örülök ha bentmaradok velük :D
  • Darthmushroom
    képméretre figyelj légyszíves, egymás után a 2. nagy kép már
  • SeLFisCH
    Hihetetlen, mit hoztunk vissza, 0-2nél már agyfaszt kaptam (helyzetek számát érdemes nézni)

• Szycsu
    Grat!
  • SeLFisCH
    A cél az Európa Ligába való bejutás volt, amit sikerült bőven túlteljesíteni.

A csoportban elért edemények:
    Heerenveen - Leverkusen 1-1
    Slask - Heerenveen 2-4
    Rubin - Heerenveen 4-0
    Heerenveen - Rubin 2-1
    Leverkusen - Heerenveen 1-0

És a mindent eldöntő, 6. meccs

• Darthmushroom
    ilyen is ritkán van, és a legvégére a sérülés miatt még 4 fős emberelőnyünk is lett :D
    qpr
  • Gerdzso
    Hát ez jó volt :D
  • kosheen
    Schalke-Fradi, 6. percben egy 30 méteres bomba - 0-1
    9. percben öngól, 1-1
    20. perc, a kis buzigyerek amelyik az öngólt összehozta kiállittatja magát...mikor megsúroltam 2 heti fizujára még neki állt feljebb. Hát én mindjárt kivágom a rákba a kis majmot, minthogy örülne hogy nem törettem el a térdét. A vége 3-1 és esélyem sincs a csoport 3. helyére se, van még egy nagy oboáztatás az Arsenaltól (első meccs sima 5-0)
  • bakkerman
    hibás a taktikád védekezésre vonatkozó része,elemezd ki milyen szituációkból kapod a gólokat,és annak függvényében finomíts a hátsó alakzaton,húzd visszább a védővonalat,vagy ha nincs szűrőd akkor tegyél be egyet a védelem elé stb stb...
  • kosheen
    az ellen mi a fenét tudok csinálni hogy rendszeresek a vízilabda eredmények nálam? Agyalom a csapatokat, de egy kieső ellen se tudom 0-ra hozni a meccset, 5-2, 4-3, meg ilyen eredmények vannak. Nem gyenge a csapat, BL-ben elkaptam Ajaxot, Schalket is a Fradival, de ez rohadt idegesitő hogy a liga legjobb hátvédjei nálam vannak, a kapusom se kutyaütő, és mégis folyamatosan gólokat kapok.
  • Rot
    kis Sport&Leisure update:
    eddigi talán legnevetségesebb szezonunk, a 4. után most végre az ötödik évünkben bejutottunk az európa liga csoportkörébe! A dinamo kiev-et búcsúztattuk az utolsó körben, nem akármilyen drámai végjátéknak köszönhetően. Sorsolás még nem volt, a realitás így látatlanba 0 pont, de akkor is ott vagyunk! Messze legnagyobb sikerünk eddig ez, beszámoló később.
  • 00mate
    Az egy bug, ha egy játékosnál az értéke egyik meccsről a másikra 20k euró-ról leesik 0-ra majd vissza? Az asking price meg állandóan 0-n van és nem tudom átállítani... De már egy másik mentésemben is előfordult ugyanúgy vele.
  • Mor3llo
    2014 nyarán jár le egy 800k/hó törlesztés. Azt már nagyon várom :D
    Baines nálam is kurva jó volt!
  • Darthmushroom
    megnéztem 50m+ eladással is csak 15m-ra tornázták fel az átigazolási keretem, szóval nem mentek, irány vissza az igazolási szezon elejére.
  • zyndar
    3. évre szerintem lesz már pénzetek, én ezt a szezont 91 milliós egyenleggel zártam.
  • Darthmushroom
    az a sok mínusz tartozás miatt van, első nyáron jött hír róla h nem tudom már hány évig kell fizetni. valószínűleg én Jelavic-től válok meg h tudjak egy két fiatal angolt hozni (mivel cél kitűzés a brit keret), de félek h felét lenyúlja a vezetőség az eladásból és akkor muszáj lesz Baines-től is megválni pedig zseniális éve volt: 41m 6gól 20assist
  • Mor3llo
    most +22 millió az egyenlegem, 2. idény elején vagyok
    nekem is totál gatya volt a pénzügyem, mint írtam, 1. évben eladtam Fellainit (25m), annak a pénznek a felét forgattam kb vissza igazolásokba, de minden hónapban 3-4-5 millió mínusz. A 7. helyezésért kaptam ugye vmennyi zsét, így álltam az idény végén -6 millió eurón...el kellett adnom Bainest (22m), így azért helyreállt a helyzet, igazolásra alig költöttem, egyedül Vossenért adtam ki 6 milliót. + ugye bérletek, UEFA kupa bejutás, stb. De félek, ha lemennek az év eleji nagy pénzdömpingek, megint elkezdek zuhanni ezerrel...
    Tulajdonosváltás nem volt, de nem lennék boldogtalan miatta :D
  • Darthmushroom
    anyagilag h állsz? mert nálam katasztrófa a helyzet, még úgyis h 60+m eladásom volt első évbe és csak 40t költöttem. a 6. helyre befutottunk (végére kifulladtunk pedig harcba voltunk bl-ért) és így is 1,8m fontot kaptam igazolni 2. évre. ja meg h volt e már tulaj váltásod? mert nálam minden mentésbe meg külföldi fórumokon is max 2-3 év és megy a tulaj és jön egy új (ált. gazdag)
  • 00mate
    Olyankor mit érdemes csinálni, ha vezetek a félidőben 1-0-ra és a második félidőben egyszerűen semmi nem jön össze, vannak nagy helyzeteink(több is mint az ellenfélnek), erre a 70. perc környékén talál egy gólt az ellenfél és így lesz X... rohadtul idegesít mert ez már az 5. ilyen meccsem és nem tudok mit cinálni vele... :@
  • Mor3llo
    Viszont ezek a sorozatmeccsek kikészítenek...most éppen 1 hét alatt 3 bajnokit kellett letolnunk!
  • Mor3llo
    Mozgalmas meccs volt....kár, hogy a cumit mi nyeltük be többször :DDD

Sebaj, a munka folyik tovább...