104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    nb1-ben mekkora kerettel dolgoztok?
    Én eleinte próbálgattam a rotálást, de semmi értelme nincs nálam egyelőre. Heti 1 meccs, simán birja a kezdő 11-em. Bl-ben sajnos még nem tartok ott hogy csoportból tovább tudjak menni és hosszú menetelésem legyen.
    Jelenleg van 23 játékosom, illetve 9 kölcsönben itt-ott. A 23-ból általában olyan 2-3 játékos szokott sérült lenni huzamosabb ideig. Ráadásul ebből a 23-ból 8 olyan aki nagyon-nagyon elvétve kap lehetőséget. Egy tökutolsó elleni meccsen is próbálom alegjobb kezdőm szerepltetni, pláne hogy gólkirályt akarok csinálni ismét :D
  • bakkerman
    az semmit nem jelent hogy mennyit ér,ha nincs játékban,nincs szem előtt,érhet bármennyit,egy fillért nem fogsz kapni érte,nem kell senkinek
  • kosheen
    az m a fenéért van, hogy nem tudom kölcsönbe elpasszolni egy fiatal hátvédemet? 200 ezret ér, heti 15 eurót kellett volna fizetnie a kölcsönvevőnek de egy sz.ros nb2-es csapat se jelentkezett be érte
  • Valladolid
    énis a 12 vel játszok de szerinte mjobb a 13-as csak nyelvtudás híján elég nehézkes számomra a játék :D
  • Darthmushroom
    am nem unnod még ezt a 13 fossozást? oké tudjuk h Neked nem jön át mert nehéz meg szopat, de nem kell mindig leírni. am két karriert nem nyomtál benne ami 2 szezonnál hosszabb, de Te bizton állítod h szar. akkor nyomd a 12-vel, de nem kell mindig leírni mikor lehetőséged van rá h szar.
  • Szycsu
    Ez a pikantériája a francia bajnokságnak :D. Mikor már azt hinnéd, hogy nincs ellenfeled, akkor a legnehezebb az egész. Egyszerűen olyan körbeverések mennek a bajnokságban, hogy az hihetetlen. A nagy hármason kívül (+ a Lille, természetesen :DDD) a többinek nem igen van esélye nemzetközi szinten, de a bajnokság más. Nálam volt olyan FM11-ben, hogy a Le Mans abszolút utolsó helyen esett ki, 40 fordulóval a szezonzáró előtt, de engem oda-vissza megvertek és ezen ment el a bajnoki cím, miközben az EL-ben meneteltem, mint a koreai katonák.
  • 7r1v1um
    Ide is beteszem, hátha többen látogatják ezt a topicot, mit a help-et:
    Van valakinek stadium superpack? 3 óra sz@rakodás után letöltöttem, installáltam pipáltam amit kell és nem igazán műxik. Végig olvastam, vagy 4-5 fórumot, de nem találtam megoldást. Frusztráló, a belé fektetett idő miatt
  • Gerdzso
    Azért ez még engem is meglepett. :D

Köszi! :)
  • 7r1v1um
    Magasabb árat tudsz kérni érte, ha magasabb státuszra állítod. Köbenhavn-ból eladtam Vingaardot (státusz: important first team player) 1.600.000-ért, úgy, hogy az értéke 875.000 $. Abból a csapatból, amelyik elvitte, viszont 2.2 millióért lehetne megvenni, amiből kapok 15%-ot.
    Ellenben, ha nagyon meg akarsz válni tőle, akkor igyekezz alacsonyabb szintre tenni (pl. used in rotation system), mert könnyebben elviszik.
  • Taibi
    Megpróbálom.
    Elég frusztráló, hogy szerdán rúgok egy hatost a MU-nak a BL-ben, majd vasárnap kikapok 1-0-ra az Eviantól. :D
  • zavbal
    én is így kezdtem 1-0 meg 1-1 de később már offenzívebb taktikkal sikerült 5-1-t meg 4-0-t játszani. Hazai pályán nem kell félni már az elejétől overloadra dobni a srácokat nekem többször is bejött
  • Taibi
    Üdv!
    Az létezik, hogy a francia bajnokságban le van korlátozva a mérkőzésenként szerezhető gólok száma?
    A PSG-vel kezdtem egyet, gondoltam biztos könnyű lesz, erre a az összes bajnoki egy szenvedős 1-2 gólos meccs.
    Viszont a kupában, meg a BL-ben szórom a gólokat zsák számra.
  • Gerdzso
    Amúgy az, hogy megváltoztatom egy játékos státuszát a csapatnál az mire jó?

Fontos kezdőjátékos -> Kulcsjátékos és fordítva, ezek mit befolyásolnak?
  • Sysfox
    Nálam az Arsenalban játszik az FM12-ben, már vagy 4 éve ő a gólkirály minden évben, ilyen 35/34-es teljesítménnyel. Esélytelen vele szemben bárki a gólkirályi címre. :(

(2017-ben vagyok)
  • lookin
    üdv!

Ha Classic módban kezdek újat, akkor nem lehet a megye aktivátort használni?
  • Zenszkij
    Igen. Neymar már 32 éves :D. A Club World Cup meg bebugolt 2020 óta nem rendezték meg :D. Már tudom mért tettem félre a mentést. 3. lettem a BL csoportkörbe, de most behúztam az EL-t.
  • bakkerman
    2024? :O én ebben a szar fos fm13-ban 2014-ig jutottam el maximum :D
  • Valladolid
    4-4-1-1 ben játszok elöl Damiao mögötte meg Modric volt Modricot eladtam a City-nek 20m-ért és megvettem a helyére Oscar-t ugyan onnan mint Damiao-t gondoltam elöl megértik egymást hamár csapat társak voltak, így is lett beraktam Oscart a kezdőbe 2 gólpassz Damiao meg rugott Oscar-nak hála 2 gólt :)
  • Zenszkij
    NA rommá szívat az FM 13. Visszatértem hát a Manchesteres mentésemhez, 2024et írunk, 15 meccs 15 győzelem. Most jót érzek :D.
  • Szycsu
    Nálam fradis mentésben a pool-nál volt, 2-3. szezonban gólkirály lett.
  • bakkerman
    elég technikás játékos,és még fog is fejlődni,adj neki szabadkezet,tedd be advanced forward szerepkörbe,hogy saját magát hozza helyzetbe
  • Valladolid
    Leandro Damiao-t (FM 12) milyen szerep körben érdemes játszatni szezon felénél hoztam el de a 6,0-6,5-ös osztályzataival nem nagyon vagyok kisegítve :s
  • Blum
    10 perce jatszok a 13-mal de mar erzem,hogy nehezebb. Kapasbol az a kovetelmeny,hogy nyerjem meg a ligat :|

Kirugjak-e Blum forumozot az elso szezon vegen?

Igen 1.02
    Nem 8.95
    De igen 1.03
  • zavbal
    hajrá hajrá ha már új mentés én egy 13-as Feyenoord mentésen gondolkozom. Az alapcsapat nagyon jó (Clasie, Martins Indi, de Vrij) és a tehetségek sem ritkák.
  • Szycsu
    Nem érzem magaménak egyik mentést sem, amit tolok, így belekezdek a Lille-es menetelésbe. Nem érzem még annyira a 12-t, mint a 11-et, ezért nem kezdtem még velük, de majd most :D
  • banyai2000
    Igen . Bele kell tenni a lehető legtöbb bajnokságot ?
  • bakkerman
    az az 5 kontinenses dolog? Én egy olyasminek egyszer nekivágtam a tavalyi gémben,de rohadt sok időt igényel
  • banyai2000
    Valaki kipróbálta már a Pentagon Challenget ?
  • korbin555
    Miért nem kiabáltál be neki,hogy tegye le a szivart meg az újságot?Nálam ez egyébként azonnali két heti fizetésmegvonás.Főleg úgy,hogy a csapatban többen is egész jól játszottak.
  • SeLFisCH
    Hetedik éve játszok a játékkal, de ilyetmég nem nagyon láttam ...
  • hofimark922
    Még a régi tulaj van benne. Most kaptam 42 milliót igazolásokra az új szezonra, az előbb említett két játékos ára erről már nem jön le, de most megvettem Etienne Capoue-t a Toulouse-ból. A fizetésekkel van gond, nem az átigazolási összeggel, hiába tudom megvenni, ha kevés fizetést tudok neki adni. Kulcs játékosnak is "csak" 85 ezret. Szóval azért nagy költekezés nem lehet.
  • Darthmushroom
    nem vagy gazdag? vagy pont nem az olyan friss db h ott legyen az arab csávó aki a világ egyik leggazdagabb embere?
  • hofimark922
    http://imagerz.com/QFdDWl5WVlE
    http://imagerz.com/QFdDWl5WVl4
    http://imagerz.com/QFdDWl5WVl8
    http://imagerz.com/QFdDWl5WVgc

Na befejeztem a 2. szezont is a Fulham-el. Végül a 6.hely nem ért Európa ligát, de ez így is a csapat legjobb bajnoki szereplése története során, szóval én ezzel elégedett vagyok! :) Liverpool-t legalább megelőztem és a 36 fordulóban megvertem a már bajnok MU-t :D Jövőre minimum EL a cél. Érkezik Charlie Austin (Burnley, 5 millió) és Nathaniel Clyne (Soton, 6.5 millió). Szerintem mást nem veszek, max egy kapust, mivel Stekelenburg pocsék szezont zárt(6.8 átlag, a többiekhez képest nem jó). Még Rodallega-t és Sidwell-t akarom elpasszolni. Duff visszavonul. Remélem azért az értékeimet megtudom majd tartani és akkor jó előjelekkel vágok neki a következő szezonnak :)
  • Szycsu
    Akkor már 4-2-3-1 deep, az egyik támogató, szerintem.
  • kosheen
    uff. 12-vel nyomom. egy kérdésem lenne. az vajon mennyire életképes felállás hogy 4 védő, előttük 1 szűrő, középen 1 embeer aki MC playmaker, aztán 3 támadó kp és 1 csatár.
    tehát a 4-2-3-1 módositva annyiban, hogy a 2 ugye a 12-ben pont a felezővonalon van a taktikai rajzon és én az egyiket hátrább tenném egy sorral.
    Sajnos nem tudom éles meccsen megnézni hgoy gyakorlatban ogy megy, mert netbookon játszok és a meccseket nem tudom rendesn nézni csak a szöveges közvetitést látom.
    Tehát egy 4-1-1-3-1 esetén mennyire rohannának át a középpályámon?
    Azért kellene igy tennem mert ha MC-be rakom be bármelyik szűrőmet akkor közel se tudja azt nyújtani mint egy sorral hátrébb, 4-1-2-2-1-ben meg nem akarom, mert jó ha van ott fent egy AMC
    Vélemény???
  • bakkerman
    kösd fel a gatyád,majd jön a szokásos "second season syndrome",ha nem finomítasz a taktikán,és nem igazolsz minőséget. Amúgy nagy grat! :)
  • Gerdzso
    Igen-igen, csak eleinte kevertem a trap-et a crap-el. :D
  • SeLFisCH
    SC HEERENVEEN 1. SZEZON 2012-13

Fantasztikus első idényen vagyok túl a csapattal, minden sorozatban bőven túlteljesítettük az elvártakat. Holland Kupát és Holland Bajnokságot is nyertünk, az Európa Ligában a legjobb 8ig sikerült jutni.

Beszéljenek a képek:
    Holland Bajnokság
    Holland Kupa

Házi Gólkirály
    Legtöbb assist (300e fontért igazoltam)
    Legjobb játékosom (220e fontért jött, félelmetes...)

Sajnos a kapusaim nem bajnok Ligájába szintűek, az elsőszámú bal védőm és jobb védőm kölcsönben volt csak, az első számú TKP Djuricic pedig már a játék generálásakor a Benficahoz igazol 2013. júl 1-el. Kellene igazolni minimum 4-5 játékost, meglátjuk, mire és hogy futja :)
  • Szycsu
    Helyes-helyes. Lille a világ legjobbja, ez egyértelmű.
  • Darthmushroom
    *szokásos, meg a legvégén mikor kitámdtunk