104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    mi a bajod Velük? :D Brady a Best!! :D
  • korbin555
    Bromley FC.2012-2013.
    Még nem végeztem teljesen,de a lényegi dolgok eldőltek.A bolondok napján ünnepeltük a bajnoki címet,négy fordulóval a vége előtt.Összességében úgy alakult,mint amire számítottam.Mindig támadtam,sokszor nyertem,néha vesztettem,döntetlent szinte nem is játszottam.A szezon első felében nem volt ellenfelünk,nagy gólarányú győzelmek sora.Aztán a télen megtört valami,sok volt a sérülés is.Előfordult,hogy egy időben két csatárom is 14 órás góltalanságban szenvedett,jöttek a váratlan vereségek.Idegen posztokon voltam kénytelen játszatni a fiúkat,mert nem volt cserém.De azért megcsináltuk.A szezon embere kétségtelenül Harwood,aki 13 gólt fejelt,meg berúgott egy 11-est.Meccseket hozott az utolsó perces fejeseivel tavasszal.Az FA Trophy döntőjében lemostuk a Wrexhamot,úgyhogy két trófeával zárjuk a szezont.A hátralévő négy meccs már nem érdekel,az játszik,aki kevés lehetőséget kapott.Azért remélem,hogy meglesz a 100 gól.Majd egy stresszes időszak következik.Két ember kivételével a komplett csapatot elbocsátom,mert a Blue Square Premierbe sem szenvedni megyek.Húsz körüli új emberre lesz szükségem a céljaim eléréséhez,ami ugyanaz,mint itt volt.Az azonnali feljutás.A vezetőséget pedig döntés elé fogom állítani,mert profi státuszra kell váltanunk.A BSP-ben a csapatok nagy része profi,nem akarok kilógni.Az anyagiak remekül állnak.Most a current profit 963K.Komoly meccsbevételeink voltak.Az FA Trophy elődöntőn 4900 néző volt.Ez a 276-os jegyárral számolva egy vagyon.De amúgy sem volt ritka a 2500-3000 néző.A kezdeti 4-500 nézőhöz képest hatalmas ugrás,amit soha nem lehetne elérni egy falusi csapattal.Tehát az első rész kipipálva,jöhet a követekező.

Bajnoki cím:http://kepkezelo.com/images/iaxyc0ds8ca8k1p1pwe.png
    FA Trophy:http://kepkezelo.com/images/r14xgdc5mecdspfrwdk.png
    Tabella:http://kepkezelo.com/images/juzddgkv5cqf8942xrp1.png
    A CSAPAT,ami nem lesz többé:http://kepkezelo.com/images/z89i2reea1doj0ygf3db.png
    És a házi gólkirály:http://kepkezelo.com/images/y0ha5axvbdkp0h4dmib.png
  • Szycsu
    Off: Most olvasom az aláírásodban: New England Fan.. FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ :DDDDDD
  • banyai2000
    Nállam ez fordítva van . 2-0-ra vezetek helyzetnek is örülnek,de a 2.félidőben hengerelnek és feljönnek döntetlenre vagy megvernek .
  • Darthmushroom
    Úgy bírom mikor 2:0 a félidő közünk nincs a meccshez.. de összeszedjük magunkat feljövünk 2:2-re és láss csodát rúgnak még1t és kikapunk.. annyiszor eljátssza a gép..-.-

am meg ekkora köcsögöt a játékba mint a Giroud még nem láttam. mi az anyámért húzták ezt ennyire fel??? mert volt egy jó éve franciába??? remélem idén nerfelik... mert vicc h mit művel a játékba.. mintha Messi lenne
  • banyai2000
    Itt valami hiba lehet .
  • Darthmushroom
    Vedd meg!!! egyik ha nem a legjobb csatár a játékba. MU mentésem megdöntötte Law rekordját 51 gól egy szezonba
  • banyai2000
    Mit tegyek ? Cavani átigazolási listán van és ha emgveszem ő lenne az 1.számu csatár,de Soldado ontja a gólokat,mint az állat . Vegyem emg Cavanit vagy ne ?
  • banyai2000
    Hát 8 veretlen emccsu tán a QPR megver . Utálom ezt a December végi Január eleji sok meccses sorozatot .
  • Darthmushroom
    6,5m egybe és 10m 4 éves részletre, Wilshere az enyém nyártól :D még egy angol :D átadóra kérte magát és Én egyből csaptam is le rá :D
  • Gerdzso
    Aránylag helyreállt a rend bár a lövések nagy része lekerülte a kaput, szóval van még min alakítani. :)
  • korbin555
    Na itt a hullámvölgy,amit nem vártam nagyon.Az egész őszi szezonban két meccset vesztettem.januárban már hármat.Sok a sérülés,ami ősszel elkerült.Még mindig toronymagasan vezetek a bajnokságban,ekkora előnynek ki kell tartania.Mind a két anyaklubbal azonnali hatállyal megszüntettem a kapcsolatot,nem hajlandók senkit kölcsönadni.Bezzeg a Mansfieldnek odaadták a fiatal csatárt,akit nekem nem.A Challenge Trophy-ban elődöntősek vagyunk.Ha minden jól megy a Luton lesz az ellenfél,aki vezeti a Blue Square Premiert.
    Tabella:http://kepkezelo.com/images/454yvo4cch229htit2a.png
  • Darthmushroom
    haha sérülés miatt bekerült Jagielka is a keretbe :D 14 játékosom van az angol keretbe :D
  • banyai2000
    8 sérültem van :( . Ebből 4 ember a kezdőböl .
  • Darthmushroom
    Everton 3. év tavasz:
    Az angol válogatott 25 fős keretébe 13 játékosom került be :D hát igen ilyen az ha valaki hazai játékosokkal foglalkozik :D mellettük egy ír és egy skót felnőtt válogatott van.
  • Darthmushroom
    Én nem nagyon kedvelem 1szer volt nálam 12be de nagyon nem vált be, inkább Zouma
  • korbin555
    Feljebb tornászod a koncentráció,döntés,helyezkedés értékeit és van egy világklasszis védőd.Még nagyon fiatal,sokat fejlődhet.Biztosan jó üzlet lesz.
  • banyai2000
    Bocsi a nagy képért .
  • banyai2000
    A fiatal 21 éves Papadopoulosért 17.5 milliót adtam jó üzlet volt ?
  • Gerdzso
    Én a Colchester-el játszok, eddig még sohasem volt semmi probléma a csapattal, szépen feljutottunk a legjobbak közé, egyenletesen fejlődött a csapat, de most hogy nálam van szinte az összes klasszis játékos, mintha egyre bénábbak lennének :D Most már 4 döntetlen meccs sorban, de az a vicc, hogy sem mi sem az ellenfél nem tudunk még csak gólig se jutni, az utolsó meccsen 6 ziccert hagyott ki a csapat... 18 kapura lövésből 15 talált, de most majd elmagyarázom nekik hogy nem a kapus eltalálása a cél... valami tipp jól jönne, mert ilyen még nem volt. :)
  • korbin555
    7,5 millió?.Az évszázad üzlete,klasszis játékos.Az én mentésemben 20 milliót ér 2013 elején.
    259 meccs az ugye azt jelenti,hogy kb 4 évig tartott?Na ez meg karrierben klasszis teljesítmény.Én magyarországon belül voltam veretlen hat évig.De hát az nem egy nagy dolog itthon egyeduralkodó csapatot csinálni.
  • Zenszkij
    Nem rossz teljesítmény! A fejelő embered meglátásom szerint kutyaütő lesz a Blue Premierben, de majd kiderül. Nálam a Forest Green lett a bajnok vagy 12 pontot rávertek mindenkire, a York jutott még fel selejtezőn. Érkezett egy csóka free transferen, egy középpályás, 23 éves a MANCHESTER CITYBŐL, ahol játszott is egy ligakupa meccsen 2 percet XD! Értékei gatyamadzag de a rutin reméljük segít neki :D.
  • Gerdzso
    Nem tudom, elég "elcseszett" csapatom van... BL döntő Barcelona ellen 5-1, év közben meg volt hogy épphogy kihúztam döntetlenre a kiesőjelölt csapatok ellen :D

Viszont most nagyon megindult a csapat azon a bizonyos lejtőn... sorozatban 3 döntetlen gyenge csapatok ellen... :(
  • banyai2000
    259 meccs ? Azt meg hogy ? Nagy gratuláció hozzá :) .
  • Gerdzso
    Szomorú nap ez a mai... vége lett a 259 meccses veretlenségi sorozatomnak...
  • banyai2000
    7.5 millió volt . Szerintem ez még elég jó ár érte .
  • korbin555
    Gratula.A Khedirát mennyiért vetted meg?
  • banyai2000
    Nagyon nagy sorozatba kezdem a Tottenhammel. Az utóbbi 9 meccsemből 8-at megnyertem ezzel a bajnokságban feljöttem a 3.helyre .
  • korbin555
    Nem lett meg a tíz zsinórban.2-3 a Sutton United ellen.Ráadásul újabb sérült,most már négy.Itt a karácsony,azonnal körül kell néznem,mert nincs balhávédem.Középpályás játszott helyette.Meg is látszott.
  • korbin555
    Szerencsére nekem nincs nagy gondom.Nyerünk folyamatosan,a Harwood már kilenc fejesgólnál tart.Most inkább az idegesít,hogy van három sérültem,és a 3-4 naponkénti meccsek miatt hullafáradtak a játékosok.De a morál az egekben,mindenki vigyorog.Kilences győzelmi sorozatban vagyunk,bár az FA-kupa első fordulójában kizúgtunk a Dag&Red ellen.Saját fegyverünkkel vertek meg,két fejesgóllal. Az anyagiak jól alakulnak.Mivel nincs ifi csapatom,és a tartalékban is csak egy ember van,alaposan lefaragtam a kiadásokat.Ráadásul már állandósul az 1500 körüli nézőszám,köszönhetően a remek eredményeknek.Ez pedig szép meccsbevételeket hoz.Már most eldöntöttem,hogy két ember jön velem a Blue Square Premierbe:
    http://kepkezelo.com/images/rh5vyjajyqzhga4dp60.png - a fejelőkirály
    http://kepkezelo.com/images/9jc6nsii4b1266hepblh.png - egyes teamwork-10 gólpassz?
    A többit kivétel nélkül lecserélem,és remélem,hogy feljebb már sikerül néhány kölcsönjátékost is hoznom.
    Próbáld megszerezni kölcsönbe Corey Gameiro-t a Fulhamtól.Csak vegetál,még a tartalékban sem játszatják.14-es gyorsaság,16-os gyorsulás,13-as befejezés.Mit művelne egy ilyen srác a Blue Square-ben?De érdemes körülnézni,mert sok ilyen van még.Sajnos tudom,hogy nem vonzók nekik ezek a ligák,de próbálkozni kell.
    Ne add fel,menni fog ez.
  • Zenszkij
    Na vége a szezonnak a Blue Premierben. 16. hely. Most lecsökkentették a fizetési sapkát 4 ezerről 3,3 ezerre, köszönjük szépen. Meglátjuk kit sikerül loanon ide hozni, de nem nagyon van juelentkező és parent klub sem. Lehet kezdek egy újat meglátjuk.
  • Blum
    4-4-2,Fluid,Control,Direct Pass...halal

Tartottam egy Team Talkot,most osztottunk egy 8-0-at idegenben a Readingnek :D
  • Valladolid
    idegbaj kerülget... folytattam a Cagliaris karrieremet Cesana megszerzi a vezetést még a meccs elején erre kapunk egy büntetőt mondom jó végre X van kihagyta Thiago Riberio... 92 . perc kapunk még egy büntetőt mostmár Ekdal állt oda a büntetőhöz ő meg úgy fölé lőtte hogy azt a mai napig keresik szerintem és akkor ne legyen ideges az ember :D
  • SeLFisCH
    Karrierem 3. évének elején megvan az eddigi legnagyobb arányú győzelmem. A Madridtól 1.7 M fontért elcsábított irányítóm szépen mutatkozott be.
  • Blum
    Miert van az,hogy csak akkor kepesek ertekelheto teljesitmenyt nyujtani a jatekosok ha hatranyba kerulnek? Felidoben vezet az ellenfel 1-0-ra,akkor a 60. percben mar vezetunk 3-1-re. Nincs ezzel gond,mert vegulis nyerunk...de azert egy kicsit zavar.

A fazekasokhoz csapodtam amugy :)
  • Szycsu
    Volt nekem is anno a fradiban egy hasonló, csak jobb volt technikailag és még volt benne potenciál bőven.
  • SeLFisCH
    Ez a 640*480 undorító minőségű, itt az eredeti.
  • SeLFisCH
    Nálam ő súrolja a csodagyerek kategóriát, nemrég töltötte a 18-at, kezdő lesz végig.

Urbina
  • Zenszkij
    Közeleg a szezon vége és a bent maradásért küzdök. Év végén Pericard kivételével kivágok mindenkit és megnézzük kiket sikerülni hozni. Ha jövőre nem jutok fel a league 2-be, vagy idén kiesek, akkor ugrott a mentés.
  • korbin555
    Hasonlóval én is találkoztam.Valamikor a 2020-as évek második felében egy cseh head of youth developmentem volt.Öt év alatt három olyan cseh gyereket hozott az ifibe,ami már súrolta a csodagyerek kategóriát.