104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #89204
    a Setubal portugál csapat. Majdnem brazil, de egy apró víztömeg elválasztja a kettőt. Nem tudom komolyna gondoltad-e ezt, mert hogy lenne már brazil az EL-ben?? :DDD
  • Valladolid
    Vitoria az nem brazil csapat? mert azthiszem Braziliába is van egy Vitoria bocs ha tévedek javits ki lehet hogy összekevertem valamelyik másik csapattal :D
  • Blum
    Milyen brazil csapat?
  • Valladolid
    azért a Bordeaux is okozhat meglepetést :D Brazil csapatokba meg mindig benne van a meglepetés kitudja ez csak a szerencsén meg a csapatodon múlik
  • SeLFisCH
    Elég simának kell lennie annak a továbbjutásnak,egyedül Udinese okozhat gondot :)
  • LasDen #89199
    a Bodeaux kiemelkedik, a Vítória meg kb egy szint...
  • Blum
    EURO Cup Group D

Girondins Bordeaux
    Stoke
    Udinese
    Vit. Setúbal

Udineset ugy ahogy ismerem,tobbirol semmit nem tudok. Velemeny? Van ra esely,hogy tovabbjutok?
  • Valladolid
    hát ez már több mint durva kapott gól komoly 3 db :D ilyet se láttam még a rugott gólokról meg ne is beszéljünk :D nemismerem az fm 06-ot de az ificsapatod még az el-t vagy bl-t érő helyekért is versenybe szálhatott volna talán :D
  • SeLFisCH
    Bizony

A kép minősége nem az igazi, az előző képen szereplő U18-as csapatom +108-as gólkülönbséggel nyert bajnokságot.
  • Valladolid
    kis nosztalgia? :)
  • SeLFisCH
    A galériámban találtam pár képet még FM 2006-ból :D

Elég erős csatársor 6 évvel később :D
    A BL győztes Ajaxomból a 23 éves Sneijder
    Egy szimpla U18 meccs Atléticos játékból
  • zyndar
    Büntetőt rúgni nehéz, 11 méterről a 7 méter 32 centis kapuba
  • SeLFisCH
    Srácok, csak nálam van ez a jelenség, hogy tizenegyesből alig lehet gólt szerezni? Hiába van két emberemnek is 18as penalty taking, 15-16 finishing és hasonló concentration, minden 2. büntető kimarad. De az ellenfélnél is majdnem ugyanez a helyzet...
  • Szycsu
    19-es Markingja volt azt hiszem. Itt hogy-hogy csak 16?
  • Szycsu
    Azaz :D
    Nálam Lille-ben beton biztosan állta a sarat, a védelem ásza volt a Ligue 1-ben is.
  • Blum
    Megjott a mester,rettegj Van Persie :D

• banyai2000
    Rossz képet raktam be de mindegy :D
  • banyai2000
    Továbbmenés az EL-ben Köszi a segítséget .
  • Blum
    URL beszurasa gombbal. 1. ablakba beszurod a linket,2.-ba a szoveget irod.
  • banyai2000
    Off:hogy lehet a linkben írni ? mint pl ez hogy Ő a legjobb .
  • Szycsu
    Ő a legjobb :D
  • Zenszkij
    már 4 éve játszik a srác :D, és fog is
  • banyai2000
    Gratulálok az FA Kupa megnyeréséhez :) .
  • Blum
    ....es vege a bajnoksagnak is.

Tabella
    Meccsek1
    Meccsek2
    Az ev jatekosa (Rendesen megnott az erteke szezon vegere)
    Ligakupa (Jol racsesztunk a Spurs-szel )

Ha az FA kupa dontojere osszerakott taktikat hasznaltam volna szezon kozben is a huzosabb meccseken,akkor meglehetett volna 4-5. hely is,de sebaj. A varakozasokat felulmultuk,ugyhogy elegedett vagyok. 1 uj csatar es 2-3 minosegi kozeppalyas mindenkepp kelleni fog,ugyhogy most varok hogy mennyi penzt kapok igazolni,aztan hajra.

Erdekes egyebkent,hogy messze nem ez a legsikeresebb karrierem,de megis ez kot le a legjobban es most meg motivaltabb vagyok. Talan az az oka,hogy a valo eletben is szurkolok egy kicsit a Stoke-nak....fene tudja. :)

Hajra mindenki!
  • Blum
    Megvan az FA Kupa :P

Döntő
  • banyai2000
    Ajánlom mindenkinek aki nagyobb csapattal játszik,hogy a 21 éves görög Papadopoulost vegye meg még így fiatalon is nagyon szuper .
  • zyndar
    Ilyenkor az is fontos, hogy mekkora a scouting ranged, amin Genie kolléga tud segíteni :)
    Én használom, amióta nincs 3-4 órám játékosokat nézegetni. Egy héten összesen tudok kb ennyit játszani
  • Zenszkij
    De, talált. De a fizetési keretemből van még 1K.
  • zyndar
    Ott valami bűzlik. Nem vagy mínuszban nagyon?
  • korbin555
    Ugyanez van nálam is már vagy 300 playert csekkoltam le,de senki nem akar idejönni.Azért már egy egész jó csatárt,meg egy 17 éves balhátvédet szereztem,de jelenleg 7 emberből áll a csapat,és június 11 van.
  • Zenszkij
    Istenem, micsoda magasságok ezek! Amúgy GZ.
  • banyai2000
    Akkor leszedek pár bajnoksághoz .
    Elég érdekes lesz még a helyzet . City már inkább velem és az Arsenallal van meccsben,mint a Chelseavel,akik egyszerüen verhetetlenek . Az Unitedel meg nem tudom mi történhetett a nyáron még igazolgattak is nagyobb neveket,most meg mennek el a játékosok tőllük .
  • Zenszkij
    Hát ezt is megértük. SENKI nem akar a Gloucesterbe jönni. Megalol. Search players, semmit nem adok meg, csak betickelem az unrealistickot és NULLA az eredmény. 4 játékosom van, a többi szürke. Most döntöttem el, hogy ez lesz életem mentése, nem fejezem be a karriert, ha több évbe is kerül de BL-t nyerek!
  • korbin555
    Szerintem semmit.Csak az elindításnál.
  • banyai2000
    A facepack mennyit lassít a játékon ?
  • Blum
    SG-n csak a VIP forumozok szerkeszthetik a HSZ-t. (Jo nagy f.szsag,tudom...:D )
  • korbin555
    Ez kész idegbaj lesz.Június elseje van,öt játékosom van.A vezetőség azt mondta,hogy a következő szezon előtt váltunk profi státuszra.Hoztam ezeknek a majmoknak egy 1 milliós szezont,de a fizetési keretet mégis lejjebb vitték,mint tavaly volt.Talán az volt a bajuk,hogy a felét sem használtam fel?A szabadpiacon csak olyan emberek tömkelege van,akik ugyanolyanok,mint akiket elengedtem.Kaptam ugyan 290k átigazolási keretet,de feldughatom magamnak,ha nem tudok fizetést adni a játékosnak.Ez kemény két hónap lesz.Most minden okosságra szükségem lesz.Azt a 276-ot pedig elírtam,mert az a bérlet ára,nem a jegyé.
    (Egyébként miért nem lehet szerkeszteni a hozzászólást?)
  • Blum
    107 gol...ez igen
  • Blum
    Ket csatart milyen beallitasban jatszassam? Most az egyik Complete Forward,masik Poacher de valami nem jo.
  • korbin555
    Azért a végén még egy kicsit felbosszantottak.Az utolsó hazai bajnokit telt ház előtt elveszítettük.A végleges tabella:http://kepkezelo.com/images/tmeh1cvi2l1gs287zd30.png