104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
banyai2000 #89244 Az elég dúrva hogy Görög nyelv lesz Magyar meg nem . -
korbin555 #89243 Megvan a legnagyobb égésem a Bromley karrieremben.Már az utolsó három meccs szenvedése sem tetszett,de erre azért nem számítottam.
http://kepkezelo.com/images/b40ozgo1jcaajun1xgzj.png
http://kepkezelo.com/images/2kf2s9eyyhyn4l9g3oz1.png
De nem baj,boldog vagyok,mert profi a klub.Így azonnal kioszthattam hét emberkének két heti fizetéslovonást a nagy mellényért.Bár az egyik megpróbált okoskodni,de megmondtam neki,ha vitatni meri a döntéseimet,baj lesz.Erre ő is lenyugodott.
Pontosan erre jó,ha az ember ex-válogatott múlttal kezdi a karrierjét.Ilyen kis csapatoknál már a kezdetnél megvan a tekintélye. -
Gerdzso #89242 Köszi a választ! :) -
korbin555 #89241 Nem.Elfogadjuk,vagy visszaállítjuk angolra.Nem olyan zavaró.A 14-hez már talán lesz rendes magyarítás.Mert a SEGA-ra nem számíthatunk.Előbb lesz üzbég vagy bolgár mint magyar. -
Gerdzso #89240 Akkor ezen nem is lehet változtatni? -
korbin555 #89239 Azért,mert a korábbi magyarítások a német átdolgozásával készültek.Így egypár helyen benne maradt németül,ami nem lett/lehetett lefordítva. -
Gerdzso #89238 Na ennek az évnek is vége :D
Tabella
Év legjobbjai
BL
Ez mi akar lenni? :D
Az év legjobb fiatal játékosa
Az év játékosa -
Gerdzso #89237 Valaki megtudná mondani hogy bizonyos szavak miért németül vannak és miért nem magyarul v angolul? (a játék steam-es, de ha ez a gond beszerezhetek egy "másik verziót" is.) -
banyai2000 #89236 7r1v1um köszönöm a 2.-at haszánltam és a rá következő 2.meccsen valami hihetetlenül jól játszott Bale . -
banyai2000 #89235 Nem hiszem el az emberhátrányban játszó Stoke kiejtett minket . -
Az úgy volt, hogy backroom meetingen figyelmeztettek valami edzésen elkövetett szabálytalanságra és választhattam 3 lehetőség közül. Ezt választottam.
Ha nem követett el szabálysértést, akkor csak azt tudod csinálni, hogy tartalékok közé rakod, vagy figyelmezteted ezekkel (Cautious hangnemben):
- transfer status/warn player to loan/transfer list
-match performance/recent form/ és a 2. lehetőség.
-
banyai2000 #89233 Köszönöm,nem fogom figyelmeztetni . -
Megnézem. De ne figyelmeztesd előtte. -
banyai2000 #89231 Hol is kell megvonni tőlle ? :D -
Megtettem én is 1 hétre hisztizett Cornelius a sajtónak, de semmi azóta se... -
banyai2000 #89229 Nem már :( . Most komolyan ordítozok velük és akkor is kikapnak . Bale lesz a ludas mert egyszerüen nem akar játszani . Fizetés megvonás lesz tőlle meg lehet a cspaattól is . -
Gondolhatod :D Feljárok jártatni a pofám, de amúgy játszani nem játszom. Nem nagyon van időm, de a hétvégén elkezdem :D -
1. FC Köbenhavn-dán 1. osztály
2. Dalian A'erbin-kínai 1.
3. Portland Timbers-amerikai 1.
4. Kelantan-maláj 1.
5. Albirex Niigata-japán 1.
Szándékosan nem játszok ""topligába"" tartozó csapattal. Az nekem nem kihívás. Ebből a dánnal bajnokságot fogok nyerni, ha végre ismét megtanulnak játszani. A japánnal az első 5 be leszek, Portlandben meg a rájátszás első köre a cél. -
Amúgy meg, ha tényleg nagyon elfogult akarok lenni, akkor Favre :D De, most már lakat a számon.
Akik meg féltávnál járnak a szezonban, csak ennyit mondanék: Brace yourself, winter is coming! :DDDD -
banyai2000 #89225 NFL uhh de várom már a következő szezont
.Szycsu Lilles karriert elkezdted ?
-
szerkesztés... Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy az összerázta az egész csapatot, mondván, a nagy öreg stílszerűen búcsúzzon a profi játéktól. Flaccótól kezdve mindenkit felhúzott teljesítmény terén, de, ha nem vonul vissza, megkockáztatom, hogy megint maximum egy konferencia döntő jut ki nekik. Nézd meg Rodgers statisztikáit és ahogy él a pályán. Nem azt mondtam, hogy Brady nem jó, csak nem a legjobb. Legjobbnak egyértelműen PM-et lehet kijelenteni, amennyiben nem vagyunk elfogultak, de mivel azok vagyunk, így ott Brady, itt meg A-Rod. OFF vége :D -
OFF: Nem csapatról beszélünk, irányítóról :D Oké, hogy nagyrészt a csapat "feje" az irányító, de nem csak rajta múlik. Példának okáért, itt az elmúlt szezon: Ray Lewis bejelentette, hogy visszavonul, onnantól szárnyaltak. -
korbin555 #89222 Nem értem mi az,hogy két csapatod?Melyik bajnokságban játszol,és kivel,ha nem titok? -
Ordítozni főleg ázsiai bajnokságban éri meg.
Ellenben visszajött 2 csapatom a téli szünetről úgy, hogy elfelejtettek focizni. 3. hete very high edzéseket vezetek, kiabálok velük minden második meccs után, falra borsó, le borsó, haszna az nagyon nincs. A ligák hátsó felébe tartozó csapatokkal is max. döntetlen, feljebb esélytelen a dolog. Szünet előtt az FCK lazán első volt, a kínai csapat meg 8-10. -
korbin555 #89220 Persze ilyet csak akkor szabad csinálni,ha nagy a tekintélyed a csapatnál. -
korbin555 #89219 Tarts egy csapatmegbeszélést.Én nem átallottam elkövetni azt a merészséget hasonló helyzetben,hogy mind a három kulcsjátékosomat kivágtam a tarcsiba egy-két hétre.Hadd lázadozzanak,majd megnyugszanak.Hamar észbe kapott a többi is,egyből megtanultak nyerni.Én nem állítom,hogy feltaláltam a rák gyógyszerét,de nálam működött.Ha sokszor kikapsz nálad gyengébb csapatoktól,van ott néhány ember,aki nem lát a nagyképűségtől.
Nem árt néha ordítozni,ha megver az utolsó is. -
banyai2000 #89218 Megint egy vereség . Mit tegyek ? A Pool 2 emccsel kevesebbet játszott és ha azokat megnyeri 4 pontra jön fel . Mi lehet a baj ? -
korbin555 #89217 Hát a cél mindenképpen az,hogy a Championship-et elérjem évi egy ugrással.Ezt meg fogom csinálni,már korábban is sikerült.Ott pedig döntő lesz,hogy állok anyagilag.Azért bizakodó vagyok,mert nagy előny londoni csapattal játszani.Már egy League 1-es csapat is vonzó a szponzoroknak,én pedig jól bánok a pénzzel.A következő évtől már kiemelt fontossággal kezelem az utánpótlás kiépítését,majd magas szintre emelését.Komoly,sokmilliós bevételeket jelent egy fullos utánpótlás bázis.Jelenleg egy ifit sem tartok,visszaléptem az ifi-bajnokságtól,mert spórolok.Amíg nincs meg hozzá a háttér,addig úgyis csak moslék ifiket generál a játék.Úgyhogy a tervek itt vannak a fejemben,de most csak egy a cél,mindig feljebb és feljebb,a lehető leggyorsabban.
Arra azért kíváncsi lennék,hogy a SEGA hogy várt engem a 11.helyre a szezon előtt,amikor még csak hét játékosom volt. -
banyai2000 #89216 Meccsek óta kikapok a kis csapatoktól . Az első 3 hely elszált,de ha így folytatom a 4.hely si veszélyben lesz . -
Zenszkij #89215 Gratula, igen megnyerő a csapat. Szerintem én kezdek egy újat, mert ez a Gloucesteres mentésem gatyára ment. -
banyai2000 #89214 Én Mr Beant olvastam :D . Jó kis csapat :) ha így folytatod 2020 környékén már a Premier Leagueban leszel . -
korbin555 #89213 Bromley FC.2013-14.Blue Square Premier.
Az fm-es karrierem legnehezebb,legstresszesebb nyári szezonja van mögöttem.Áldom az eszemet,hogy mégis megtartottam öt embert a tavalyi csapatból,mert ki sem tudtam volna állni a nyitányra.Szörnyen nehéz volt megfelelő embereket találnom,mert az ugye szóba sem jöhetett,hogy olyanokat hozzak,mint akiket elengedtem.A bajnoki rajtja előtt két nappal pont tizenegy emberem volt.Aztán,mint kiderült,megérte kivárni,nem kapkodni.Sok csapat rengeteg játékost tett szabadlistára,volt miből választani.Itt aztán jött a következő probléma.Hiába kaptam 290k-t igazolásra,a tavalyi nagyszerű pénzügyi mérleg ellenére(+975k)mégis lejjebb vették a fizetési keretet.Ez nagy csalódás volt,mert mindig betartom a limitet.Így erősen korlátozott körülmények között,mégis sikerült feltölteni a csapatot.Jött két kölcsönjátékos is,az egyik nagy segítség lesz a középpályán,a csatár Boden-től pedig sokat várok.Mikor összeállt a team, összehasonlítottam a liga két legerősebbnek tartott csapatával,ez jelenleg a Bristol City és a Wrexham.Vitán felül sokkal erősebb vagyok bármelyiknél.A védelmem és a támadósorom kiemelkedik a mezőnyből.Az előző szezonban is jól álltam,de ennek a csapatnak egy diadalmenet kell legyen a bajnokság.Azért karcsú a csapat,17 játékosom van,bár a gép adott öt generáltat a tartalékba.(semmire sem jók.)A domestic transfer alatt még hozok két-három tartalékot,mert a sérülések idén sem fognak elkerülni.Aminek nagyon örültem,hogy mégis profi lett a klub.Van négy edzőm,kapus és erőnléti edzőm is.Ezekben is magasan a liga fölött állok.Tehát nagy optimizmussal vágtam neki a szezonnak a frusztráló nyár után.Egy tízes győzelmi sorozattal kezdtem,majd egy döntetlen.A tavalyi házi gólkirályom,Warren McBean aki meglátásom szerint a 4.számú csatárom(közben a klub legtöbb meccset játszó embere lett)8 gól-7 gólpasszal kezdett.Megáll az ész.A taktikán egy fikarcnyit sem változtattam,de a League Two-ban már váltani fogok.Ha nem lesznek súlyos sérülések,rekordokat fogok döntögetni az a gyanúm.
Tabella:http://kepkezelo.com/images/6qmq8qx7olvrmfp90u1.png
Csapat:http://kepkezelo.com/images/8ldhvldbp743li06r429.png
McBean:http://kepkezelo.com/images/1te5keb36nrlj7b5w4zx.png -
banyai2000 #89212 Air Sanyival még a csapattársak se tudnak elbírni :D . -
OFF: az 1 gyűrűvel? meg 1 superbowl-lal? :D -
Vedd meg, de csak padoztasd. Az bőven elég lesz az ellenfeleknek. Ha kiállítod ellenük, a meccsekre sem utaznak el, még a hazaira sem. Egyszerűen egy pályán lenni Sanyival úgy, hogy nem csapattárs. Képtelenség! Nem volt ember, aki meg merte próbálni.. -
Blum #89209 Hopp :D
Megveszem Air Sanyit is,aztan jovore megnyerjuk a BL-t vazze :D
-
SeLFisCH #89208 Kicsit be lett nézve, annyi baj legyen 
-
nem baj. mindig tanul valamit az ember :D -
Valladolid #89206 késő van így utólag leesett hogy nem potyára az a neve hogy EURÓPA liga :D -
Blum #89205 Brazil csapat az EL-ben? Hááááát :D