104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Ha futószalagon oktatnak a tiédnél gyengébb csapatok.Lekopogom,nem igazán volt részem ilyenben.Hullámvölgy pedig volt és lesz.Ha tiéd a világ 20 legjobb játékosa,előbb utóbb akkor is elver valaki.Így van ez jól.
  • Zenszkij
    Na, mert?
  • korbin555
    Az sajnos nem.Mi pedig felrobbanunk a méregtől közben.
  • Blum
    Koszi szepen. Akkor ezert nem talaltam,mert mindegyiknel No Action felirat van. Ezek szerint akkor nem szamit disznosagnak zsinorban 5 alkalommal kikapni szar-fos csapatok ellen. :D
  • korbin555
    Egy átadólistára tett játékosom fellázadt,kihagyta az edzést.Erre azonnal -két hét.Még három négy alkalommal megcsinálta,és újra és újra megkapta érte.A végén megkérdezte tőlem,hogy elengedném-e ingyen.Elengedtem,semmit sem ért az ürge.
  • 7r1v1um
    Persze, csak irónia volt. Van 1-2 7es osztályzat is, de zömmel 6 alatt. 4 meccs után 0 pont 3-15-ös gól különbség 30% körüli labda birtoklási arány per meccs. Ilyet Én még soha sehol nem láttam.... Ugyanaz a csapat, mint az előző szezonban, hasonló taktikával.
    Egyszerűen nem tudok mit kitalálni. Sajnos erre a szezonra még van szerződésem, és felállni se tudok a kispadról, mert nem fog utána alkalmazni semelyik csapat se.
  • korbin555
    11-et nem fog engedni,mert nem hiszem,hogy mindenki 6.2 alatti osztályzatot kapna.
    De pont ma délután írtam,hogy bizony heten megkapták,és azonnal kéthetit.Hülyére verem az egész ligát,erre kapok egy hatost a 15.helyezett ellen?Hemzsegtek az 5.2-5.5-ök,úgyhogy nem fogtam vissza magam.Csábított máskor is,de csak alapos indokkal szabad alkalmazni.Ha nincs meg a kellő tekintélyed a csapat előtt,rosszul is elsülhet.Van aki képes úgy megsértődni,hogy hetekig nem tér magához belőle.Ha valaki igazságtalannak érzi a büntetést,higgadtan azt kell neki mondani,hogy kitartasz a döntésed mellett.Tízből kilencszer ezzel meg is van oldva a dolog.Egy-két esetben megtörtént,hogy tovább lázadozott,de én az ilyet azonnal kivágom a tarcsiba egy hónapra.Majd ott lenyugszik.De a csapatnak tudnia kell,hogy ki a főnök.
  • Zenszkij
    csak akkor tudod, ha kiállítják
  • 7r1v1um
    S ezt vajon 11 emberrel kipróbáltad már, mert 1-2 csapatnál nagyon közel állok hozzá, hogy kollektíve -2 heti bér...
  • korbin555
    Köszi szépen.Még nem tudom,mára befejeztem.Reggel öt óta nyomtam egyfolytában,elég volt.Majd reggel frissen folytatom.
  • korbin555
    Jobb klikk a játékos nevére-Discipline player for...három lehetőség van.Szóbeli,egyheti,kétheti fizumegvonás.Csak akkor aktív,ha a delikvens valami disznóságot követett el.Pl.gyenge teljesítmény,fegyelmezetlenség.Fontos dolog,mert egy kiállítás mellett nem mehetsz el szótlanul.Kockáztatod,hogy gyenge embernek tartanak, megjegyzést is tesznek.
  • banyai2000
    Nagyon szép gratulálok :) . League Twoban ki lesz a nagy ellenfél ?
  • korbin555
    Bromley FC.2013-14.Blue Square Premier.
    Véget ért a második szezon.Nagyon simán behúztuk,nem volt ellenfelünk.Sok szót nem is érdemes pazarolni rá.A végére sikerült néhány góllal megdönteni a régi gólrekordot is.A nagy dolgok a klub életében most nem(csak) a pályán történtek.Jött egy új szponzor,és ugyan nem tízmilliókról van szó,de öt éven át évi 500 ezer euró is szép pénz.Nagyon remélem,hogy ez csak az első fecske.Épül az új utánpótlásközpont, szeptemberre elkészül.Az új ifik között van kettő,aki a tavalyi csapatba még be is fért volna.Jövőre sokkal jobbakat kapok majd.Szép jövő előtt áll a klub.Ismét nyereséggel zártam,ezúttal 1,6 M.Most már 14-15 hazai meccsen is telt ház volt,ami itt 5000 embert jelent.Stadionbővítésben még nem gondolkozom,szerintem előbb az állóhelyeket fogják ülővé alakítani.A csapatot megint szétrobbantom,a League Two-ban más taktikával is játszom majd.Már előre félek,hogy meglincselnek a szurkolók,mert McBean is menni fog.Övé a legtöbb meccs a klubnál(192)és a legtöbb gól(103).Komolyan megkedveltem ezt a palit.Az értékei alapján a leggyengébb csatárom,és mégis megint gólkirály lett.Sajnos ahová én tartok,ott már csak szenvedne.Most van egy 380k igazolási,és 22k fizetési keretem,okosan kell igazolnom.Idén enyém volt a legerősebb keret,és az új szezonra is ezt szeretném elérni.
    Tabella:http://kepkezelo.com/images/abajsms8ecpq7qky3gnr.png
    Csapat(Már múlt idő):http://kepkezelo.com/images/tq1q8kidpawj5f62bszl.png
    Gólkirály:http://kepkezelo.com/images/tznk5lg7cyk4l08czh.png
  • Bagitsiga
    ja bocsi
    cm 00-01 óta játszok.
    Sorry :)
    http://imagerz.com/QFdDWl8BUV4
    http://imagerz.com/QFdDWl8BUV8
  • Zenszkij
    Nem csodálom, hisz az egy egészen más game.
  • Bagitsiga
    Sziasztok!
    Kb 5-6 éve olvasom a fórumot de eddig nem nagyon voltam aktív.
    Most szeretnék én is hasznos tagja lenni a fórumnak. (cm 00-01 játszok is)
    Remélem nem baj! :)
    Amúgy én nem vettem észre hogy nehezebb lenne a 2. év. Hamarosan jövök képekkel is, hogy bizonyítsam.
    Hajrá MINDENKINEK!
  • Blum
    Fizeteseket hogy lehet megvonni a jatekosoktol?
  • 7r1v1um
    Az utasításokban ne nagyon bízz. A meccsek színvonala nagyjából a Tetrix színvonalával egyenértékű. Most például egy meccsen 2 kulcsjátékosomat rúgták le 5 percen belül (nem hogy szabadrúgást, nem kaptam, de sárga lapot se osztottak ki.....). Szerencse, hogy azokon a posztokon, ahová a cseréket is neveztem. Olyan megoldásokat választanak a játékosok, ami profi futballistának meg se fordulna a fejében....
  • banyai2000
    Tottenham Hotspur 2013/2014-es szezon

Az idényt a Szuperkupával kezdtük a Bayern ellen egy sima vereséggel .
    A bajnokságban sikerült megszerezni nagy nehezen a 4.helyet,így jövőre mehetünk a BL-be . A Chelsea végig nagyon magabiztos volt és hozta is a némikép kötelező bajnoki címet .
    Az EL-ben címvédők voltunk,de sajnos a 8 között megvert minket a Stoke nagy küzdelemben .
    A Ligakupában megkaptuk a Man.Utd és ki is estünk ellenük szóval nem volt nagy menetelés itt sem .
    És akkor a legfájóbb az FA Kupa kiesés 11-es párbajban a Newcastle ellen .
  • Blum
    Nalatok is jelen van az a bug a 2013-ban,hogy a kapus kifut a kapujabol hogy elorevagja a labdat,de "veletlenul" ellenfelhez passzolja a labdat,az meg a felpalyarol belovi az ures kapuba? Barmit allitok a kapus viselkedesen,ez akkoris jelen van...rohadt idegesito.

Eltunt a "rovid oldalra beadott szogletbol golszerzes" bug,erre most van ez....vicc.
  • banyai2000
    'Ne igyál előre a medve bőrére' Igen örülj :D .
  • Blum
    Tovabbjutottam a csoportbol,Besiktas lesz az ellenfelem. Oruljek?
  • banyai2000
    Mindig mondják hogy a 2.szezon nehezebb mint az 1. .
  • 7r1v1um
    Szívok Én is Kínában, pedig nem gyengült a csapat. Talán az ellenfelek kiismerték a taktikámat. Most megnézem a 451-et hátha az meglepi Őket....
  • Blum
    A 2. szezon mindig nehezebb mint az 1. volt? Vagy csak en balfaszkodok mar megint? :D
  • korbin555
    Törölj ki mindent ami a magyarítással kapcsolatos.És/vagy a Steamen belül:tulajdonságok-helyi fájlok-játékfájlok épségének ellenőrzése.
  • Blum
    Megvettem Youssef El Arabit a Granadatol 9.7M fontert.
  • 7r1v1um
    Erősítsem a csapoatot, úgy, hogy az egész keretben 2 külföldi lehet.....
  • Gerdzso
    Visszaraktam a játékot angolra, de a magyarítást nem vettem ki, most a meccsen a kommentátor magyar, ami eddig magyarnál angol volt, viszont minden más angol, most ez hogy van? :D
  • Blum
    wow...kaptam ujabb 11 milliot igazolni. Csak ugy...erdekes.
  • Gerdzso
    Hihetetlen, hogy a felkészülési mérkőzések alatt már 4 fontos játékosom lesérült... lehet lefizették őket, hogy meggyengítsenek minket...
  • 7r1v1um
    Böngészhető méretben
    [spoiler][/spoiler}
  • 7r1v1um
    Kössz.
    Amikor azt írom, hogy elfelejtett a csapat focizni ezt értem alatta:

A Guangzhout az előző szezonban jó meccsen 3-1 el küldtük haza, hiába Marcello Lippi az edzőjük. Most meg a gólon kívül a játékosaim akkor értek labdába, ha be kellett azt dobni.
  • korbin555
    Alt+F9
  • 7r1v1um
    Hogy tudok ebbe screenshotot csinálni?
  • 7r1v1um
    Várni kell egy kicsit és újra meg próbálni, de egyszerre 1-et és arra a feladatra, amire nincs edző, vagy senki se alkalmas rá a stábból.
  • korbin555
    Klikk a Boardroom-ra,és a bal alsó sarokban a staff-nál látod,hogy melyikből mennyi van,és mennyi lehet.Ha többre van szükséged,külön kell kérni,de nehezen engedik.
  • 7r1v1um
    Nincs mit. Nekem is sokszor bejön, főleg Ázsiában, ahol nem akarnak érteni a szép szóból, csak a fenyítésből.
  • Blum
    Edzoket hogy tudok meg tobbet alkalmazni? Most van 3-4 darab,mert ev elejen kirugtam mindenkit es akartam ujakat hozni. Meg is egyeztem veluk,de a vezetoseg azt mondta,hogy nincs rajuk szukseg es nem engedelyeztek a "transfert". Eleg gyenge most az edzoi stab.
  • korbin555
    fm13-török;fm14-görög;fm28-magyar.Ne legyen igazam.