104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• 7r1v1um
    Szervezek barátságos meccset minden 1,5 hétre. Ha formán kívül a csapat, akkor szezon közben is.
  • Valladolid
    West Ham-Chelsea 3-1 az első félidőben most kezdem a második félidőt remélem végre gatyába rázok egy nagy kutyát
  • Solt
    A szezon kezdet sokáig tart... napok telnek el mire lejátszom az első edző meccset.
  • 7r1v1um
    És managelés mint olyan?
    Van hogy 20-25 percig nem látok focipályát, pedig 5 csapatom van.
  • Solt
    Napi 1-2 órát játszom mostanában... ez 1-2 meccs. :)
  • Valladolid
    2D-s nézetbe gyorsabb a játék mint a 3D-s be?
  • 7r1v1um
    Én meg zenét hallgatok mellette.
  • 7r1v1um
    Jahh! Gondolom.:-D
  • Solt
    Nem idő kérdése! :)
  • Valladolid
    hát j aelég sok időm van, :D éjszaka igy tóltam le egy szezont a west ham-el haha :DD
  • korbin555
    Nálam is key-re van állítva.Az utolsó 20 percben megnézem,hogy van-e félhalott.Ennyi.Az meg ki van zárva,hogy meccs közben bekiabáljak.Ha egy felnőtt ember 45 percig nem tudja megjegyezni amit a szájába rágnak,az hülye.Ennél fogja azt sem fogja megjegyezni,amit kiabálnék neki.Viszont a fórum kiváló időtöltés közben.
  • 7r1v1um
    Jobb sarokban van fogaskerék, rákattintasz és a highlights-nál tudod állítgatni.
    @Solt: Biztos sok időd van.
  • Valladolid
    énis megnézem máshogy nemtudom hogykell nézni csak azért
  • Solt
    Csak én vagyok olyan perverz, hogy az egész meccset megnézem? :D
  • 7r1v1um
    Én nem tudok csapatot építeni, ha rövidebb, mint comprehensive. Így vagy negyed óra egy meccs, de be tudok avatkozni, ha muszáj, meg látom melyik játékos mit tud vagy nem tud.
  • Zenszkij
    Extended volt a Fradival, de a végén a bajnokság alatt holiday, csak a BL. Jelenleg a 13-ban átálltam key-re.
  • 7r1v1um
    És a meccseidet milyen részletességgel nézed? Comprehensive vagy hosszabb?
  • Szycsu
    nem vagyok itt másfél napig és 3 oldalnyi írás. Lesz mit pótolni :D
  • Zenszkij
    kb 3-4 hét

BL győzelem: #83573

Azonban hozzáteszem az FM 12 egy vicckategória az ideihez képest.
  • 7r1v1um
    És ez a 6-7 év mennyi játékidőbe tellett, 2-3 hét?
  • korbin555
    Minden évben ott kell leni a csoportkörben,de ez még nem elég.Akkor még csak egy vagy a sok tucatból.Ha nyolcban,négyben vagy rendszeresen,akkor majd viszik a játékosaidat,jobban mint szeretnéd.Töltsd be a brazil/argentin első három ligát.Igazolj brazil/argentin scoutokat,többet is.(De nagyon jókat,és piszkosul fizesd meg őket,hidd el,megéri)Aztán zavard ki őket a saját országukba.Nekem a Haladás mentésemben 2020 körül/után,már annyi volt a klasszis dél-amerikai ifim,hogy nem győztem eladni őket.Persze 40-50%-os továbbadási záradékkal.Vagyonokat lehet keresni így.Természetesen el kell érni egy szintet,hogy szóba álljanak veled.De még ha nem a legjobbakat is tudod elhozni,akkor is olyanokat fogsz tudni igazolni,akikkel már sokkal többre leszel képes.Nagyobb lesz a reputációd,ami ugye azt jelenti,hogy később még jobbak jönnek majd.Ez is egy nagyon jó módszer a gyors hírnév felé.Legyen sokszínű az edzői stáb.Minél több országból jönnek az edzőid,annál nagyobb az esély,hogy onnan is jönnek jó ifik.Először persze ki kell építeni a hátteret.
  • Zenszkij
    Olvass vissza, az FM 2012-ben a Fradiból 6-7 év alatt olyan BL győztest csináltam, hogy a Real Madrid 7-0-ra kikapott az Üllői úton.

Off, időközben meghalt a videókártyám mert kipróbáltam az FM speedet és megölte...Itt a sarkon van egy PC bolt, -17 ezerért ismét műxik hasonló vidikártyával. Én vagyok a barom tudom. Jól indul a hétvége.
  • 7r1v1um
    Jobb megoldást találtam: meccs közben olyan utasítást adok, hogy "work ball into box". Így nem rugdossák ész nélkül a labdát, vagy csak nagyon ritkán.
  • kosheen
    b.ssza meg....
    oda lett a veretlenségi szériám :( szezon elején megvert a loki 1x, azóta 22 gy, 3 d és most a szezon végén újra összetalálkoztam a lokival aki vagy 15 pont hátrányból figyelt és otthon ismét kikaptam tőlük.
    2016-ban járok amúgy, de eddig egy bl csoportkör jött össze, ott 3 döntetlent elcsiptem. Jó lenne következő szezonban ismét csoportkörbe jutni és ott egy kellemes sorsolással elcsipni a harmadik helyet
    játékosokkal nincs gond, simán jók lennének nagyobb csapatba is a mutatóik alapján csak hát tőlem sajnos ritkán visznek most még sok-sok milliókért el, pedig nem bánnám ha kicsit fel tudnám turbózni a kasszát.
    A fő baj az, hogy aki a kezdőben van folyamatosan azt marhára nem akarom eladni, akit meg nem játszatok azt meg nem akarja senki elvinni :D
    az idei szezont is vagy 16 játékossal nyomtam le kb, birták a heti 1 meccses terhelést, nem láttam okát a rotációnak, a kezdő tagjai azok irtó sokat fejlődtek épp ezért
  • korbin555
    Egy jó évtized alatt meg lehet csinálni.Sugar daddyvel gyorsabb.Arra azért készülj fel,hogy még ha wonderkid-ek lesznek is nálad,vért fogsz izzadni,hogy megtartsd őket.A magyar piac nem teszi lehetővé,hogy 150 ezres fizetéseket adjál.27 éves karrier után mondom ezt.Állandóan újra kell építeni a csapatot.Csak akkor tudsz hosszú távon sikeres maradni,ha magad "termeled" ki a tehetségeket,aztán nagyon magas áron adod el őket.Mifelénk a 100 milliós szponzort még hírből sem ismerik.Nem költhetsz 10-20 milliókat játékosokra,mert az egyenes út a csőd felé.Nagyon-nagyon fájdalmas tud lenni a "Magyar Koldus Liga".De persze meg lehet csinálni.
  • Valladolid
    énis végeztem a west ham 2012/2013-as szezonjával kicsit többet vártam a csapat tól de sebaj az a lényeg hogy sikerült bentmaradni
    íme a tabelle : http://imagerz.com/QE5AC0tvAwMCVV0cQgVQ
  • kosheen
    Magyar csapatot mennyi idő alatt tudtatok felvinni egy mostani gigaklub szintjére?
  • korbin555
    Igen sokat vándorol a T.menedzser úr.Huelva forró hely még télen is.
  • korbin555
    Még nem tudtam meglógni,de nem is kell,bőven elég nekem az első három is.Sok az egygólos győzelem,de az is 3 pont.400 ezerért elkészült a top youth facilities,bár morogtam érte eleget az elnöknek.A hülye képtelen felfogni a skót agyával,hogy a leggyorsabb út a hírnév felé,ha ontjuk a tehetségeket.
    Tabella:http://kepkezelo.com/images/hn305er52ajj6pjodqgq.png
    Meccsek:http://kepkezelo.com/images/yj2fzz0vrmwnu7tagqf.png

Idegenben játsszuk a hazai meccseinket,de lesz itt néző,ha lesz nagyobb stadion:http://kepkezelo.com/images/ov8syrl4z94y9wnzvdg9.png
  • Blum
    Recreativo de Huelva

Spanyolorszag legregebbi csapata,2. osztaly...na hajra :D
  • Zenszkij
    Csinos, nekem fél csillagot mutat, de mindig annyit mutat, már hozzászoktam, játszottam már 60 ezres adatbázissal is. Köszi a gyors választ, megpróbálok nekiugrani így, hátha több opcióm lesz a piacon.
  • korbin555
    Tehát erről lenne szó:http://kepkezelo.com/images/wpyapvuvgiwf60cxs5d.png
    Ez összesen 16 liga.
  • korbin555
    Angol,Skót,Walesi,Ír,Észak-Ír összes liga(Players of nationality).Az adatbázis large+UK&Ireland+Európa(players with national reputation).Kb.46 ezer játékos.A gép három csillagot ad így,de ahogy lépek előre,a letudott ligákat rögtön kitörlöm a játékból.
    Tehát most már nincs a két alsó angol liga,valamit eltüntettem a többi országból is az alacsony ligákat.Két okból is.Gyorsul a játék,valamint ott már nincs olyan ember,aki jó lenne nekem.A gépem egyébként bírná,de főleg válogatott meccseknél képes két percet tökölni,mire továbblép.De azért egy gyengébb gépet lehet,hogy megfogna.
    Az enyém:i5 quadcore proci;16 Gb ram;Asus GTX650ti videokártya+ssd.Persze erre itt nincs szükség,de a Civ5 huge map még ezt is képes megizzasztani.
  • Zenszkij
    Mekkora adatbázissal játszol, mit töltöttél be?
  • banyai2000
    Meccs után Team Talkon órdítsd le őket :) .
  • 7r1v1um
    Hogy tudom megvariálni, hogy meccsek közben meg utána ne a helyettesem ossza az észt a csapatnak, hanem én?
    Meg azt is, hogy a játékosok ne rugdossák a labdát összevissza az ellenfél 16-osánál, hanem játsszák is meg?
  • korbin555
    Bromley FC.2014-2015 League Two.

Megkezdődött a harmadik szezonom.Az átigazolási időszak nem kevésbé volt stresszes mint az előző.Persze húsz perc alatt feltölthettem volna a keretet középszerű emberekkel,de az ambícióm nagy,a cél pedig a League One.Most már szembesültem a profi futball farkastörvényeivel.A világtól elrugaszkodott igényű játékosokkal,a kapzsi ügynökökkel.Úgyhogy a végletekig kivártam,már lement az első forduló,mire összeállt a csapat.Négy és fél órám ment el az előszezonnal,de összességében elégedett lehetek.Minőségi emberek jöttek,köztük egy olyan csatár,aki egy osztállyal feljebb is bárhol kulcsjátékos lenne.A felálláson változtattam,fontos stabilizálni a középpályát,itt már nem lehet ész nélkül rohamozni.Bár itthon azért mindenki ellen támadni fogok,de idegenben a kontroll,ritkán a kontra lesz az alap,ellenféltől/eredménytől függően.Irányítót majd akkor használok,ha lesz olyan emberem,akiben lesz némi kreativitás.Ilyen az egész ligában hiánycikk.A liga favoritja a Bradford,de semmivel sem erősebbek nálam.Ráadásul az első fordulóban,még foghíjas csapattal,saját pályán is megvertem őket.Talán most nem lógok ki annyira a mezőnyből játékerőt tekintve mint eddig,de nagyon ott vagyok,és az enyém a legerősebb védelem.A 21.-ik helyre várnak,ami vicces,de tavaly is a 11.-re úgy,hogy hét emberem volt csak.Az első nagy skalp már megvan,kivertük a Birmingham City-t a Liga Kupából.(Nesze neked,anyaklub!)Az őszi hazai meccsek zömét a Brentford pályáján játsszuk,ülőhelyek beépítése miatt.Sokszor volt telt ház,kíváncsi leszek mennyien jönnek ki egy 12 ezres stadionba.(Ami kb. két kilométerre van a miénktől)A háttér is szépen alakul.Már az ifiben is van edzőm,orvosom,van Head of youth development is.ami fontos dolog.Ahogy engedi a klub,folyamatosan töltöm fel a stábot.Két hónap múlva kész az utánpótlás edzőközpontja is.Mire a PL-be érek,az enyém lesz a szigetek legjobb utánpótlás nevelő csapata,ennek mindent alárendelek.Mert anyagiakban nem versenyezhetek majd egy Man.City-vel.De amikor majd sorban jönnek a klasszis ifik.És aki el akar vinni egyet is,a gatyáját is kifizeti érte,azt garantálom.

A csapat:http://kepkezelo.com/images/kkghvxz1zlaqpo7tw176.png
    Néhány ember,akiktől (nagyon) sokat várok:
    Skliopidis:http://kepkezelo.com/images/k6ja7thpf5ue6iknhl.png
    Lorusso:http://kepkezelo.com/images/m32fbk9abdmrncl9j7.png
    Vergonis:http://kepkezelo.com/images/h99ezv7olobw89jd0lm.png
    Galán:http://kepkezelo.com/images/cipl2qr1un7lo9cq83ri.png

Hát ennyit a tervekről és a reményekről.Úgyis elég hosszúra sikerült.
  • hofimark922
    Feltettem az előbb említett Barcasabes update-ot és amikor kiválasztanám, hogy melyik bajnokságban szeretnék játszani az angol, német, holland bajnokságot nem tudom választani és utána később sem tudom ezt megtenni. Ugyanúgy másoltam be mint az eddigi update-ot, ami rajta volt. Megpróbáltam ugy is , hogy azt kivettem, de akkor is ez jött elő. Viszont amikor a frissen bemásolt update-ot kivettem, akkor jó volt minden. Az lehet, hogy ezzel van gond?
  • Darthmushroom
    jónak jó, kipróbáltam Én is, csak nem látom még értelmét mivel bő egy hónapig lehet igazolni. majd szept 1. utáni lesz az igazi.
  • banyai2000
    Én azt használom/használtam teljesen pnotos . Mondjuk most a Monacos kariernél Barcasebs Summer Transfers 2013 (8.8.2013) ezt használom ,mert enénl van a legújabb frissítés .