104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #89404 Ha te is kiscsapatnál lennél,mindent bevetnél,hogy megtartsd.Vagy tévedek? -
még másfél évig.... De azért egy ennyire kiscsapatnál örüljenek már a morzsáknak is
. Mindegy megoldottam kölcsönjátékossal.
-
Meddig él a szerződése a jelenlegi klubnál? -
Grat mindenkinek
!
Tegnap én is előkapartam a Toulouset és ki is néztem egy 250 ezer eurós gyereket.Tipp, mennyiért adja az Académica? Csak 34,5 millió euróért
-
korbin555 #89400 Megvan a feljutás,a bajnoki címhez még egy-két meccsre szükség lesz.
Tabella:http://kepkezelo.com/images/qe177sbwjfp8ym6qz7y.png
-
Elkezdtem munkát keresni más csapatoknál. Azóta 2 meccs 2 győzelem 5-1-es gólarány. Ha már semmilyen taktikai vagy személyi változtatás nem használ, ez is megteszi.
-
korbin555 #89398 Én anno direkt ezért töröltem ki.Ez a sok sületlenség nem méltó ehhez a játékhoz. -
Gerdzso #89397 Az angol kommentárt eddig nem igazán figyeltem, de most, hogy magyar néha olvasgatom és hát eszméletlen, hogy miket nem ír xD -
Nekem már fel se tűnnek a 4-5 percig tartó 2 perces hosszabbítások. Többnyire addig tartanak, amíg az ellenfél ki nem egyenlít, vagy meg nem szerzi a vezetést. És 10 másodpercet el nem tekerne belőle. Állítsd max. közelire az időhúzást. -
korbin555 #89395 Közben meglett a klub történetének első válogatottja.Büszke vagyok rá meg minden,de ez nem akadályoz meg abban,hogy szezon végén lapátra kerüljön.
http://kepkezelo.com/images/i2bycy62pujzx4rzej9q.png
-
korbin555 #89394 Már több pontot vesztettünk,mint tavaly az egész szezonban.Panaszra azért így sincs okom.Bár pont most kaptunk ki a második Oxfordtól itthon,aminek nem örülök.Szezon végén okvetlenül kell szereznem egy jó kapust,mert ez a srác lassan minden meccsen potyázik.Itt még nem tragédia,de eggyel feljebb már nem biztos,hogy elbírjuk.
Tabella:http://kepkezelo.com/images/k4c43yyusi36mb4x097h.png
Aki Gordon Banks-nek hiszi magát:http://kepkezelo.com/images/mb2per2ot62mxlvkxfsm.png -
Valladolid #89393 az igen! :) Raúl is elég egyenge fizikailag de egy West Ham-be csak meg állja a helyét habár eddig nem úgy tűnik a 6,68-ával
amúgy az nemtudod mért van hogy a nagyok ellen (WHU-Chelsea 4-1, Man UTD-WHU 2-2 ) brillirozik a csapat a kicsik ellen meg bukdácsolok
-
SeLFisCH #89392 Fizikailag elég gyenge, de szerintem hatalmas igazolás ingyen
-
Valladolid #89391 az mi hogy 3 perc hosszabítás és a 97. percben kapom a gólt?
-
Valladolid #89390 Carizzo,Raúl,Vukcevic talán "nagyobb" nevek akik idén érkeztek a csapatba és csak Vukcevic ért kelett fizetnem aprópénzt 2,4 millió fontot -
Valladolid #89389 ilyen velem is most tőrtént meg a játékban, West Ham-nél eltöltött 2. szezonom elején bejelentette a vezetőség a stadionbővítést meg az edzőközpont fejlesztését persze anyagiak nálam is nagyjából most rendeződtek volna... nemcsodálom hogy 5-6 milliókat kapok csak igazolni de persze mikor én kérem hogy fejlesszék akkor áá nincs pénz de utálum az ilyet
-
*vagy -
Adtál ezekre utasítást, agy csak úgy csinálták? -
SeLFisCH #89386 Gyönyörű...
Nekem is nagy nehezen sikerült rendbe hozni a pénzügyeket, erre bővítik a stadiont 2500 hellyel és fejlesztik az edzőközpontot, eltűnt a számlámról egyből 6 millió font...
-
Erre a kib@szott sajtó azt írja, hogy megérdemelten nyertek. Na ja. 70 percig 1-1 volt...................................................................... -
SeLFisCH #89384 Köszönöm. Kemény volt a bíró :D
Első évben az EL legjobb 8 csapatába jutottunk, másodiék évben a BL csoportkörből 3. helyen kiesve ugyanezt ismételtük meg, idén az EL-ben indultunk és veretlenül nyerve a csoportot az első kieséses körben a Bilbaotol kaptunk ki oda-vissza 1-0ra. Bár mindegy, a következő körben a Barcelona (!) lett volna az ellenfél...
-
Egymás után 3. meccsen ítélnek ellenem 11-est 3 különböző csapatommal. A jó qrva anyját, annak, amelyik ezeket a meccseket programozta. Kezdem unni, hogy akármi történik a végén úgyis én szívom meg.................... 
-
Blum #89382 Grat! 
Sok sikert a nemzetkozi porondon :)
Amugy ez a rengeteg sargalap hogy sikerult? :D -
SeLFisCH #89381 Itt van Parades, előző link rossz lett
-
SeLFisCH #89380 SC HEERENVEEN 3. ÉV
Az tavalyi bronzérmet idén sikerült aranyra cserélni, valamint a Holland kupát is megnyertük. Pénzügyileg sajnos nem vagyunk túl stabilak, ennek köszönhetően el kellett adjam Finnbogasson 7.5M fontért. A cél továbbra is az olcsó fiatalok kinevelése, majd megtartása/eladása.
Beszéljenek a képek:
Holland Bajnokság
Holland Kupa
Jorge Alberto Urbina 3M fontért jött tavaly
Svensson 3 éve érkezett 375e fontért
Vazquezt a Real Madridtól vásároltam ki 1.7 millióért
Paradesert tavaly 5M fontos is kiadtam volna, de üres volt a kassza. Mivel lejár a szerződése, így örömmel írt alá INGYEN hozzám.
-
12.0.4-es patch bocsi:D -
na..fm12,11.3-as patch,új karrier CELTIC! Full match nézet,csak és kizárólag skót játékosok játszatása,egyelőre annyi a célkitűzés hogy megnyerjük a bajnokságot. Nyílván új csapatot építek,a külföldiek kidobálása miatt,maximum a bajnoki cím lehet reális -
hú nem semmi :)
na ettől én még durva messze vagyok
amúgy ha már ilyen szintre jutok egyszer hogy 100% közeli bajnokságok akkor az lenne a cél hogy a komplett bajnokságot felhúzni. Tehát a klasszisnak induló srácokat átpasszolgatni nb1-es csapatoknak, gondolom itt már 5 perc alatt találsz 4 csapatra való zsenipalántát -
Most hogy mondod
. Nem baj, max.-ra állítottam az időhúzást, 11 emberem állt a saját 16-oson belül és így maradt az eredmény.
-
Blum #89375 Ez azert van,mert mar elhasznaltad mind a 3 csere jatekosodat. :) -
De még a játékos helye sincs a taktikai rajzon:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Az bug, hogy a sérült játékos helyére nem állíthatok be újat? -
Solt #89372 
-
Nem :D -
world cup 2014
http://imagerz.com/QE5AC0tvAwMCVV0bQgVQ -
2. idény végén V. Valdez szerződése lejárt, most free transferen van.
potom 220.000 ojrót kér fizunak.
Hát hülye ez?
De tuti hogy valahová elmegy 40.000-ért. -
Valladolid #89368 az se mai darab :D
West Ham-Chelsea : http://imagerz.com/QE5AC0tvAwMCVV0YRwVQ
végre valami elfogadható teljesítmény :D mivel tavaly egyet se sikerült megfogni a nagyok közül idén legalább már ennyivel előrébb vagyok :D ez is valami -
Blum #89367 Recreativo de Huelva
Spanyol 2. osztaly -
Valladolid #89366 az se rossz, melyik csapatot manageled éppen? :) -
Blum #89365 En most egyelore lovet csinalok a csapatnak. Folyamatosan jarok haknizni idegenbe 1. osztalyu csapatokhoz. Az mar csak raadas,hogy tonkrevertem a Granadat,Sevillat,Malagat idegenben. Pedig egyikse tartalekos jatekosokkal allt fel. :D