104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Meg hát ki a pöcsöm akarna évekig szenvedni? Inkább felakasztom egy kampóra magam és elmegyek boxzsáknak. -
ááá ilyen karrierhez nekem nincs időm, el vagyok a brit everton-nal és kész -
Hát, sok sikert hozzá :D -
Kíváncsiságból belenéztem a Pompey-ba nyári update-al (legfrissebb marshall) tehát 4. osztály és már első évbe se tudsz igazolni nem úgy mint a 13.3-ba h legalább első évbe lehetett. keret rohadt szűk, morál a béka s*gge alatt, és kieső helyre is várják őket. pár hét után megszakítják a tiltást,és lehetne igazolni DE a kölcsönt a vezetőség aláíráskor megszakítja, ingyenes játékosoknak meg 90 FONT/ HÉT fizetést lehet ajánlani, szóval gyakorlatilag senki nem jön el.
Lehet velük próbálkozni :D innen azért nehéz vissza menni premier ligába is h nemhogy Európába. -
ja közben megtaláltam.
mocskos a játék.
Roman Eremenko Moszkvában született. Finn és Orosz állampolgársága van és mégis Légiósnak kezeli a játék. elég undorító. -
13-ban hol találom hogy hány nap kell egy játékosnak hogy megkapja az állampolgárságot? -
Igen, azt látom, hogy "nem rossz" csak éppen esélyt arra, hogy elhozzam... :D -
Azért írtam
Ha esetleg nem hosszabbít akkor vidd.A kép önmagáért beszél
-
@Valladolid: Most egy 4-2-3-1-gyel próbálkozok. Az eredmény jön, de a játék még nem tetszik, de lehet, hogy ez csak azért van, mert még csak két meccset toltunk és nem igazán szokták meg. FM 11-ben 4-3-3at játszottam és azzal nyertem BL-t, Bajnokságot, Kupát stb.. Amúgy meg, miért haragudnék? :DD
Zavbal: AHA, szóba sem akar velem állni :DDDDDDDDDDDDDD -
köszi,kipróbálom egy teszt karrierben! -
Zenszkij #89594 a tactics menüpontnál oldalt van ilyen, hogy add tactic, hármat betehetsz, és mindegy melyiken játszol, megy felfele mind a háromnál a zöld csíkocska -
azt hol tudom beállítani? :O mármint hogy 3 taktika is folyamatosan fluid legyen -
Psg
15 vagy 16 éves de 20-21 éves korára brutális lesz.
-
Zenszkij #89591 de három taktikát folyton maxom tarthatsz, vagyis elviekben ugyanúgy tudják játszani a játékosok -
csak ezzel meg az a baj,hogy ha letolsz egy taktikkal 10-12 meccset,ahol jönnek is az eredmények,aztán jön pár szar eredmény,átakarsz váltani egy másikra,ugyanúgy jönni fognak a szar eredmények,mert a csapatod még nem alkalmazkodott a következő taktikához -
Meccs közben váltok attackingról counterre. A legerősebb ellenfelet is meglepi. Kiegészítem zóna-védekezéssel, 65-70% időhúzással, meg stand off more bekiabálással és a meglévő 41221-el is legalább döntetlent hozok szinte bárki ellen. -
Zenszkij #89588 Este átbújtam én is rengeteg angol nyelvű oldalt. Habár már több százszor böngésztem rajtuk, most megfogta valami a figyelmemet. A régebbi FM-ekben összeállítottunk egy jól működő taktikát és azt manipulálva meccs közben vagy meccs előtt elég volt, hogy jól működjön. Ez lehetett egy 4-4-2, 4-5-1, vagy bármi. Most azonban 3 taktikát javasolnak összerakni, ami felállásban is különbözik egymástól. Véleményem szerint ebben van a játék achilles pontja. Nyerek 10-12 meccset zsinórba, dominálok, és aztán pukk, nem jönnek többé az eredmények. Na ilyenkor kell betenni a másik, illetve a harmadik felállást. Év közben, ha úgy érezzük a gép alkalmazkodott, azonnal váltanunk kell, mert kiismert minket a játék. Habár eddig is változtattam a taktikán, meg többet is használtam, erre túl nagy hangsúlyt nem fektettem, mert hamar visszaálltam. Meglátjuk beválik -e. -
Valladolid #89587 majd legközelebb :) -
Blum #89586 5. forduloban kiejtett a Valencia. Otthon nyertem 1-0-ra,idegenben kaptam 3-at :( -
Valladolid #89585 Gratulálok! ha jól emlékszem 10. helyre vártak, ahoz képest bőven felűlmúltad az elvárásokat. Kupában mennyit haladtál? -
Blum #89584 Ez egy idegtepo szezon volt....kicsit hulyen erzem magam,de konretan extazisban vagyok :D Ezt nem gondoltam volna...
-
Valladolid #89583 Szicsu ha nem haragszol kezdek én is egyet a Lille-el francia csapattal még úgyse játszotam :) mondjuk nehéz dolgom lesz szerintem, annyit kérdezhetnék hogy milyen alap felállásban játszol?
-
Letoltuk az első két felkészülési meccset, mindkettőt megnyertük. "Apró" savanyú ízt érzek, hogy a játékunk valami förtelmes. Egyáltalán nem azt játsszák, amit kérek/próbálok kérni tőlük. Hiába van a két győzelem, abszolút nem érdekel, mert a mutatott játék fostalicska... Valamit nagyon elszúrtam és addig nem hagyom, amíg nem derítem ki, hogy mit. Ha kell, két naponta tolok edzőmeccset, hogy kiderüljön a turpisság. -
TAC-fájlt mivel tudok megnyitni? -
Solt #89580 Én évekig megvettem teli áron, de berágtam rájuk a magyar nyelv hiánya miatt. Azóta én is kulcsos oldalról veszem...
Sok sikert! -
Annyiért igen. 10-11-ért nem.
Mondom, ha szabadidőm engedi böngészgetni fogom azokat a dolgokat is, amiket eddig nem, mert az esélyt nem akarom elvenni magamtól.
-
Solt #89578 Szerintem érveltem eleget, erkölcsi töltése meg van a dolognak, de ezt már végképpen nem akarom ragozni. A lényeg, hogy léptünk egyet előre...
A játék íze meg akkor érződik igazán, amikor minden apró cseprő dologba belemélyedünk... amikor kitapasztalod a miérteket, akkor jobb arányban is lehet reagálni rájuk.
Sokszor van akció steam-n, meg különböző "kulcsos" oldalakon. Sőt PH-n is hozzá lehet jutni áron... Ha napi 1 órát játszol vele, akkor 10-20 Forintra jön ki egy lejátszott óra... ennyit szerintem bőven megér! -
Ő hol játszik alapból, mert a kereső nem találja a nevét. -
Persze értettem, de akkor is teccik. -
Csak idő kérdése volt, hogy megint mi nyerjünk, de azért annyit megengedek magamnak hazaárulásként, hogy ebből kiderült, hogy nem ti nyertetek és ezt sajnálom :D
Kösz a tippet, hol találom meg a szerencsés jelöltet? Ha megtudja, hogy a világ legjobb csapatában játszhat, úgyis ideigazol :D -
hajrá hajrá és nem beleszólásként de Hervin Ongendára figyuzz én a játék legjobb csatárának tartom! Plusz: 4 év után nálam vissza ültetek a trónra
-
Nem kell a szó szoros értelmében érteni azt, hogy legmenőbb :D -
LOL. Legmenőbb! 
Itt lakok az 576 üzlettől 2,5 percnyire, azért itt néztem, a Mediába meg egyéb dolgot intézni mentem. -
Jó, hát ne a "legmenőbb" helyen nézd. Ott minden drága. Láttam itt (veszprém) GTA Vice City-t 6000, azaz 6000 Ft-ért.... -
Zenszkij #89570 Ha honlapról veszel kulcsot akkor meg:
ennyibe kerül pl -
korbin555 #89569 http://www.go2arena.com/football-manager-2013-steam-cd-key-eu.html?adid=ALLKEY&id=12
4500Ft,és tíz perc múlva játszható. -
Mondom, engem nem zavar, ha rendre intenek, de akkor ne erkölcsi példálózásba burkolva tegyék, hanem konkrétumokra hivatkozva. ha nem nézel le senkit, akkor bocs a személyeskedésért, de magam részéről nagyon ezt veszem kia mondandódból.
Media Marktban néztem nincs egy hete....
"Azért fizetsz, hogy a teljes nyugodt játékélményt megkapd". Bingó! És ez a játék ezt nem biztosítaná, számomra, ha belemerülnék akkor sem. De ez már végképp az Én dolgom.
576 -
Jó lesz ez a Lille, nem véletlen kedvenc :D Az ifiben is vannak jó játékosok (ez kezdésnél hiánycikk volt a 11-ben..) és az alap keret is bőven jó arra, hogy versenyben legyek a legjobbakkal is (Anomália, egyértelmű, hogy a Lille a legjobb :DDDDDD) -
Solt #89566 Tévedésben vagy, senkit nem nézek le! Nem azért fejtettem ki a nem tetszésemet, mert nem úgy játszol ahogy én szeretem, hanem azért, mert leszólsz valamit úgy, hogy beismerten felületesen állsz hozzá! Komolyan nem érzed az ellentmondást?
Sem a játékstílusom, sem az erkölcsi meglátásaim nem kötelező érvényűek. Elmondom a véleményemet, van akinek hasznos, van akinek nem. Viszont, ha olyat tapasztalok ami nem üti meg a kívánt erkölcsi szintet, akkor azt szóvá teszem, azért, hogy legyen ellenpólus is. No meg azért, mert zavar...
1: Nem azért fizetsz, hogy szívassanak. Azért fizetsz, hogy a teljes nyugodt játékélményt megkapd, illetve azért, mert mások dolgoztak vele.
2: Legutóbb, ha jól emlékszem kemény 3-4000.-Ft volt a játék. -
Reagálj!
Elolvasom, válaszolok, közbe zenét hallgatok, meg sörözök. És ennyi. A vérnyomásom is a helyén marad....Tetszik, hogy fel világosítanak (Te vagy más, tök mindegy), ha hibázok. Ok, majd több időt szánok olyan dolgokra amire eddig nem, kíváncsi vagyok változni fog-e valami (sanszosan nem).
Az viszont borzasztóan nem tetszik, hogy 5 kilométer magasról nézed le a fórumozó társaidat, pusztán, mert belemélyedsz, meg évek óta játszol vele. Ember, nem a te játékstílusodat, meg erkölcsi megfontolásaidat fogják (fogjuk) iránymutatásnak tekinteni.
Az, hogy sokan nem veszik meg pusztán anyagi helyzet kérdése, nem pedig hozzáállásé. Nem fogom megvenni, mert:
1.nem fizetek azért, hogy szívassanak
2. 11.000 HUF jelenleg, ennyi pénzt nekem nem ér semmilyen játék. Ha fele ennyibe kerülne elgondolkodnék rajta, de megmaradna gondolatnak....