104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Lezárult Real Sociedad-os pályafutásom, ugyanis több csapat megüresedett posztjáért is jelentkeztem, ami nem tetszett a vezetőségnek, így válaszút elé állítottak. Döntöttem, lemondok... Sajnos két pad közé estem, mert se Sociedad, se új csapat, így novemberig kellett mellőznöm a klubcsapati légkört, mire a Reading FC-nél lehetőséget kaphattam. A köztes időszakban amúgy a horvát felnőtt válogatottat irányítottam... remélhetőleg egészen az Európa Bajnokságig (erről elfelejtettem a blogomban írni, bár nagy dolgok amúgy sem történtek válogatott szinten).

http://bit.ly/1a4dsdc
  • Darthmushroom
    utóbbi két évbe magyar karrierembe alap volt első évbe, mindig gólkirály lett.
  • Szycsu
    Nekem is sokat segít mindig, hogy teljes egészében nézem a meccset. Ha nem úgy néztem volna az előszezoni meccseket, valószínűleg soha nem veszem észre, hogy egyáltalán nem azt játssza a csapat, ami az én elvárásom. Apró finomítások és máris úgy megy minden, ahogy kell neki.
  • szabii98
    FM11ben ő volt a húzóemberem a Vidinél, valami 3-szoros gólkirály is volt mellé azthiszem, kiöregedéséig nálam volt és simán felvette az afrikai spílerekkel a versenyt az első években :D
    a többi részről nemtudok nyilatkozni
  • 00mate
    Vujovic-t a Videotonból érdemes leigazolni? 3. szezonra jönne a Nyíregyházához.
  • Solt
  • Zenszkij
    A média az alsó házba vár. Gyakorlatilag a legfontosabb célom gazdasági egyensúlyba hozni a klubot. Idén megelégszek a média elvárásával, mivel a fizetési sapka kicsi, és csak ingyen játékosokkal, többnyire 18 évesekkel tudtam "erősíteni". Aztán meglátjuk mi sül ki belőle :D.
  • banyai2000
    Feljutottként így kezdeni nagoyn szép :) . Mit vár a média és mit vársz te a csapattól ?
  • Zenszkij
    Solt lassú lefolyású játékhozzáállását alkalmaztam az első Jupiler league meccsemen a Gent ellen. majd egy órát elemeztem az ellenfelem, majd teljes egészében néztem meg a meccset, és láss csodát, meglett az eredménye! Íme.

• bakkerman
    második szezon
  • Valladolid
    első meccsen az EL-ben a Shalke-tól hazai pályán kikaptam 0-2-re nem sok esélyt látok a továbbjutásra :s
  • Valladolid
    te jó isten csodálom hogy egyáltalán élsz még egy ilyen 0-1 -es seria után
  • Blum
    Valami naggggyyyyon nem jo....

• kosheen
    akkor csak úgy puszira lenyúltak 4 millió eurót :D
    ennyiért én egyenként ültetném el a fűmagokat és még énekelnék is neki, hogy jobb kedvük legyen és zöldebbre nőjjenek
  • kosheen
    Fradi-Kecskemét szuperkupa meccs
    32-5-ös kapuralövési arány, 101. percben Adorján összehoz egy öngólt, 0-1, a kecsóé a kupa
    megyek aludni mielőtt kihajitom a gépet az ablakon
  • Valladolid
    igen, nyári szünet van :) BL-ből sajnos nem mentem tovább 6. meccsen el kalapált a Sahtar szóval irány az EL ahol egyből a Schalke-t kaptuk, hát nemtudom talán továbbjutunk (remélem :D )
  • Szycsu
    Jó világ van ott, ha ennyire ráérsz :D Gondolom nyári szünet féle van :D Hát sok sikert! BL-ben csoportkörből továbbmentél? Én is most nekiállok, letolom szerintem előszezont, vagy abból egy-két meccset (full match mellett, ilyen géppel, nem könnyű :D) VAGY nézek egy kis GoT-t, még nem döntöttem el, de sietni kéne, mert reggel korán kell kelni... :D
  • Valladolid
    jólvan Szicsu 21 forduló ment le a bajnokságból eddig 6 pontal megyek a Lyon előtt a többinek meg szitne lehetetlen hogy utolérjen de én már nem bízok semmiben abban sem hogy bajnokok leszünk lesz ami lesz ami meg a képeket illeti szerintem reggelre végzek a bajnoksággal és készítem is őket :)
  • Szycsu
    Valladolid: Jóhet a karrieredből bármi, amit meg szeretnél osztani. Szívesen látnám.

Ebbe az angol cuccba meg majd beleolvasok én is, úgy hiszem :D
  • Solt
    Hosszú hónapok óta linkelgetem! :))

Huni már fordított belőle egy oldalt... Ha az egészet elérhetővé tennétek magyarul, akkor azonnal szobrot állítok nektek itt a kert végében! :D

( Publikálás előtt azért kérj engedélyt a szerzőtől... )
  • Blum
    Ezt mar en is olvasgattam,valoban nagyon hasznos dolgok vannak leirva.

Amugy ezen az oldalon nem csak a taktikai dolgok vannak kimeritve hanem kvazi minden. A jatekos tulajdonsagoktol kezdve a penzugyi dolgokon at egeszen a meccsekre valo felkeszulesekig.
  • kombány
    kezdtem egyet shaktarral 30 milla induló költőpénz plusz még 15 simán bejön azokból akik alapból átadón vannak hübschman eduardo razvan rat meg még egy két banánzabáló brazil megvettem oscar cardozot öt még soha nem vettem meg az értékei jók kiváncsi leszek hogy bevállik e még jött abel hernandez és toby ader nemtom mi a neve az ajaxból és wanyama vagy ki a celticből szerződtettem pár edzőt mert azok nem a legjobbak eddig jutottam az miért van hogy kb 8 országot betöltöttem de a kereső alig dob be nyugati edzőket?
  • Zenszkij
    Aki jól tud angolul annak ez a honlap nagyon ajánlott. Gyakorlatilag minden benne van amit a taktikáról tudni kell és tudni érdemes. Egy ideje már fordítgatom a saját honlapomon, ha egyszer a végére érek, akkor magyarul is elérhető lesz ez a kincs.
  • banyai2000
    Én kitaláltam magamnak,hogy megszerzem a Real 10.BL címét . Ez ilyen rövid karriernek készül (1-2 évre tervezem) . 80 milliós büdzsével kezdtem a szezont . Úgy döntötem ráhajtok az azonnali sikerre . Megvettema Bale,Lewandowski párost és egyedül Arbeloa ment el .
    A BL sorsolás nem volt a legkönnyebb . Leverkusen,Benfica,Galatasaray 3-as nehéz feladat lesz/lett . Jelenleg 3 kör ment le és csak a Leverkusen ellen szenvedtünk .
    De hogy a bajnoskgáról is szó essen . A Barcelona a nagy ellenfél csak úgy,mint a BL-ben . 1.fordulóban Coentrao a 3.percben kiálítatta magát és ki is kaptunk a Valencia ellen azóta stabilak vagyunk . Folytatás hamarosan :) .
  • hofimark922
    http://imagerz.com/QFdDWl9QB14
    http://imagerz.com/QFdDWl9QBwc
    http://imagerz.com/QFdDWl9QBwQ

Na végül 3 idény után elhagytam a Fulham-et. Egyszerűen nem tudtam 6.-nál jobb lenni a PL-ben. Egy 9. és és kettő 6.hely volt a termés, kupa semmi. Az utolsó idényben meglett az EL, a Man.utd BL döntője miatt. Bajnokságban pocsékul kezdtük, ezért döntöttem a távozás mellett. Tudom a süllyedő hajó...:D

Novemberben az olasz Inter adott ajánlatot és elfogadtam. Bár nem igazán szeretem a Seria A-t a sok közös tulajdon miatt már azt se tudom néha ki-kivel van :D
    Középmezőnyben van a csapat, ezért is menesztették az előző trénert. Az Európa ligában az uccsó két meccsen már én voltam, ott Podolskinak nagyon jól megy :D Bajnokságban viszont brutális a sorsolás: Genoa (aktuális bajnok), Roma, Juventus, Milán, Palermo, Napoli...csak hogy az utolsó pár meccset említsem. Ebből a Genoát megvertem Milán ellen 0-3-ról álltunk fel x-re! Roma, Juve nyista, többi meccs még most jön majd. Télen eddig megvettem Ever Banega-t (Valnecia/5millió) és Alvaro Morata-t (Real/3.millió), de tervezek még igazolgatni! Európa ligában a 32 között az Asteras Tripolisszal játszok. Kötelező! Utána Porto - Cszka Moszkva győztesével, az már neccesebb. Cél a bajnoki dobogó (két év nem tudnak dobogós helyen végezni).

Bocsi a kicsit hosszúra nyúlt beszámolóért! :) Ja és Samuele Longo egy félisten!!! :D
  • Zenszkij
    Privátba chateljetek már, ne a fórumba, köszi.
  • Valladolid
    és olyat is aki olcsó és hasonló képességekkel bír? esetleg más posztokra is tudsz olcsó csillagokat ajánlani?
  • 7r1v1um
    Sigurdsson. Sérülékeny, mint minden izlandi (állat vikingek, de rosszabbak, mint a balerinák) stabil csere. Tudok jobbat a posztján.
  • 7r1v1um
    Egybe kipengetné, de azt hiszem teszek bele olyat, hogy kapjak 10-15%-ot a következő transzferből és egye fene, 3.75-ért viheti.
  • Zenszkij
    Letoltam az első szezonom a belga másodosztályú Westerloval. Harmadik helyre vártak minket, 2. lett belőle.

A Mouscront nem lehetett befogni. Maradt hát a Playoff. Ez egy 4 fős csoportban bonyolódik le, melyben mindenki mindenki ellen, oda vissza játszott. Résztvevői a másodvonal 2-4 helyezettjei, továbbá az első osztály egyik kiesőjelöltje. Igen izgalmas lebonyolítás, de a Jupiler League végjátéka is hasonlóan meg van variálva. majd arról is beszámolok.

Feljutás kipipálva. Év végén sok mindenkitől megszabadulok. Sajnos kevés a pénz, leállították az ifiakadémia fejlesztését is, pedig spóroltam, nem igazoltam senkit, csak a 32 éves Djimi Traorét free transferen. 2013 júniusa végén letelik a banki kölcsön, ami rengeteget vitt el havonta, így szerintem egyenesbe jön a csapat. Célom, hogy belgium csillagakadémiája legyek. Hazardokat, Fellainiket akarok kinevelni.
  • Valladolid
    én a Lille-be megvettem Sigurössont(vagy hogy kell írni) és eddig elég jó
  • Valladolid
    az lehet főleg ha nem részletre adja :) előbb adok el egy játékost 15 millióért mint hogy 30-at adjanak érte részletre
  • 7r1v1um
    Jobbat mondok:
    Viszi egy az egybe a kapussal szemben a labdát, kicsit megtolja, és a helyett, hogy ellőné a kapus mellett/felett/alatt, átlépi azt. Jó hogy 3-1-re vezetek, különben, már nem lenne a pályán.
    Jahh. Sakhtart most vertem 4-2-re FCK-val, barátságos meccsen + Jörgensenért már 4 milkát (975-öt ér) se sajnálna a Marseille. Lehet nem kéne tovább srófolni....
  • Valladolid
    nálam általában úgy fordul elő ez a jelenség elő néha hogy az adott támadó lefut az alapvonalig magára húz 2-3 védőt azok ott ugrálnak körülötte de az esetek 75%-ban sikerül visszapasszolnia a védelem vagy a közép pálya valamelyik tagjának
  • 00mate
    Nálam már egy jó két hónapja szokták csinálni, eddig még egy karrierbe sem fordult ilyen elő nálam...
  • Valladolid
    nálam általában be paszolják oda ahova kell de néha ütődöttködnek is ahogy azt most leírtad
  • 00mate
    Miért csinálja minden szélsőm vagy csatárom, hogy be tudná adni középre ahol érkezne a csapattársa...ehelyett leviszi az alapvonalig, viszi-viszi és elkezd tökölni majd belerúgja a védőbe?

A másik meg az hogy be van állítva egy szöglettaktika, erre legurítja az ott álló embernek, és ugyanúgy elkezdenek tökölni és nem lesz az akcióból semmi...

Ezeket miért csinálják? Hülyék vagy mi?
  • Blum
    Valamit jol csinalhatok,mert folyamatosan hivnak Angliaba...most a Liverpool kert fel,elotte a Bolton,szezon elejen pedig a Deportivotol es a Villarealtol kaptam ajanlatokat.

[A Huelva osi ellenfele tobbek kozott a Villareal is,ugyhogy ez egy kicsit erdekes :D]

Szerk.: Es most a Sao Paulo is beprobalkozott
  • Valladolid
    vagy ha esetleg másra is kíváncsi vagy
  • Valladolid
    Szicsu ha érdekel énis dobhatok egy képet a keret statisztikájáról