104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Milyen patchekre gondolsz? Honnan tudom leszedni azokat? -
kombány #89723 valaki tudna dobni egy linket ahonnan le tudnék tölteni logo meg face pakkokat és müködik is fm13 hoz? olyat lehetöleg ahol le van irva hogy mit hova kell bemásolni elöre is kösz! -
korbin555 #89722 Én úgy emlékszem,hogy ahhoz sem jó a magyarítás.Az utolsó,aminél jól működik,az a 11. -
Gondolkodok igazából melyik legyen mert az angolom szinte semmilyen és ahogy halttam ehhez nincs magyarosítás.szóval lehet a 12 lesz belőle -
ha a 13-ban gondolkodsz akkor a patcheket is tedd fel mindenképpen -
Tehát akkor alapjáték fel. Arra logo mez és arcpack és ennyi? -
korbin555 #89718 Szerintem a játéknak semmi baja,csak bonyolultabb,mint előzők.És a 12-be is betölthetsz akár százezer játékost is.A kérdés csak az,hogy a gép bírja-e? -
Zenszkij #89717 Nagy meglepetések ritkán vannak. Sokkal többet kell mókolni egy meccs előtt. -
o0Sagem0o #89716 Elején voltak vele problémák, de a peccsek sokat javítottak a dolgon, szerintem mára már nincs vele semmi nagyobb gond:) -
Ahogy olvasgattam hozzászólásokat itt és máshol is sok helyen azzal találkoztam hogy nem sikerült valmai jóra az idei játék nehéz nyerni idegenben stb.... erről tudtok bővebbet mondani? -
A 13 ban van eredetileg huge database mert ha jól emlékszem azt régen le kellett tölteni valahonnan! -
korbin555 #89713 1.A 12 nem olyan összetett,mint a 13.(De miért játszanál egy régebbivel?)
2.Egy face meg egy logo pack sokat tud dobni a játékélményen. -
Sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni. Jó pár éve rengeteget játszottam a játékkal de azóta sajnos nem nagyon volt időm lehetőségem játszani vele. azt szeretném kérdezni tőletek melyikkel érdemes játszani mostanság a 13-al vagy esetleg a 12vel?
Az alap játékon kívül milyen kiegészítőket érdemes feltenni mert nincs kedvem visszaolvasni ennyi oldalt. Örülnék ha segítenétek előre is köszönöm! -
korbin555 #89711 Én az ideit négy nappal a megjelenés előtt vettem(8e forint).Valami hasonlóval kiegyeznék most is:http://kepkezelo.com/images/e9oly9n2sc57v6wnhhd.png -
o0Sagem0o #89710 Ha nem lesz régiózáras (és tartalmazza mindegyik az Angol nyelvet), akkor kb. 18 TF2 kulcsért meg lehet venni a Brazil/Orosz storeból származó példányt is..az meg olyan 30 euró. -
korbin555 #89709 De a Steam a legdrágább.A megjelenés ideje körül ennél sokkal olcsóbb lesz sok helyen.És lesz benne felhő mentés,workshop támogatás,valamint német nyelv is. -
ez nem is kérdés sztem :D -
o0Sagem0o #89707 Egen:) Amiért betettem az igazából az, hogy vannak hozzá képek, meg feature leírások is akit érdekel, szóval érdemes rákattintani!:) -
50 euró aztabüdös...idén is valami lengyel cd kulcsos oldalról fogom beszerezni már látom előre -
Blum #89705 Es lesz Linuxra is! \o/ -
o0Sagem0o #89704 Nem tudom, hogy láttátok e, de Steamen már előrendelhető a 2014 - 50 euró.
-
Zenszkij #89703 :( -
korbin555 #89702 Azért én némileg speciális speciális helyzetben vagyok.Egy négy évvel ezelőtti balesetből kifolyólag gyakorlatilag a lakáshoz vagyok kötve.Amíg dolgoztam,napi két-három órám ha volt játszani,sokszor pedig semmi.Jelenleg a TV mellett szinte ez az egyetlen szórakozásom.Sajnos sok választásom nincs. -
ismerős szitu,még anno középsuliban utolsó órán már azon kattogott az agyam,hogy otthon az FM-be mit hogy csináljak,kivel kéne kezdeni :DD suli után irány a bolt,csipsz,kóla,és délután 3tól este 9ig ültem a gép előtt,se tanulás,se haverok,semmi :DD persze ahogy idősödtem már háttérbe szorult(hálistennek) az FM,de még a mai napig nem telhet el úgy nap,hogy 1-2 órát ne tegyek bele az éppen aktuális részbe,vagy korábbiakba :D most is felvan pakolva 09-től a 13-ig :D -
"megérdemlem,hogy egy kis időre legyen valós életem is."
Ezen kifeküdtem
-
korbin555 #89699 Néhány hétig szüneteltetem a játékot,mert kiégtem.Az elmúlt két hónapban minden áldott nap játszottam,sokszor reggeltől estig.Már mögöttem van egy 25 és egy 27 éves karrier,meg rengeteg 5-7 éves.1300 óra fölött járok, megérdemlem,hogy egy kis időre legyen valós életem is.De 2015 decemberben simán vezettem a League One-t.Majd valamikor szeptemberben folytatom. -
Zenszkij #89698 Korbeen mi a helyzet a Bromleyval? -
Zenszkij #89697 Nevetségesen kis fizetési sapka van a belga ligában. Legalább 10 év lesz, mire a Westerloból világverő gárdát fabrikálok. Vége a második évnek is, megnyertük a kupát legalább. Majd jövök beszámolóval is. -
Blum #89696 Féltáv
Kicsit osszeszedtuk magunkat,de ez a rengeteg 1-0-s eredmeny mar kicsit kiborit. Vagy 1-0-ra nyerunk vagy ugyanigy kikapunk. -
fm2013-ban hozzá lehet adni bajnokságot Playable -módra? jelenleg view-only -ban van, ha igen, hol? -
00mate #89694 Engem azok szoktak bosszantani( többek között), hogy van egy játékosom akinek a távoli lövése 13-as meg azért nem kutyaütő. Sose találja el a kaput. Az ellenfélnél meg van egy botlábú és 30ról megöli a pókot a sarokból. És nem csak egyszer fordul elő ilyen... -
Én is tudom ezt az alapszabályt, de ezt akkor is túlzásnak érzem. Na mindegy, majd bajnokságban javítunk -
00mate #89692 Én már rájöttem arra, hogy az előszezonból semmilyen következtetést nem szabad levonni. Nálam volt olyan hogy az előszezon utolsó meccsén játszottam asszem a Szolnokkal, sima 3-0 nekem. Első meccs ugyanúgy a Szolnokkal, és közöm nem volt a meccshez... -
Nagy grat! Nemzetköziben hogy szerepeltél? Első szezonra igencsak jó eredmény, nagy grat, még egyszer :D -
Káprázatos előszezon után egy olyan meccs, ami, mintha nem is ez a mentés lenne... A 3. gól is szinte öngól volt, egy gólt nem adtak meg, mert les volt (nem volt az...), a labdabirtoklás lehet, hogy egál közeli, de az is csak azért annyi, mert a védőimnél volt csak a labda és arra használták, hogy felszabadítsák.... Én nem értem, hogy itt mi van, de nem először történik ilyen. Közünk nem volt a meccshez és ez nem formahanyatlás vagy ilyenek. Erősebb csapatokat vertünk otthon és idegenben egyaránt, még akkor is, ha azok csak barátságosak voltak... Majd később folytatom a bajnoksággal, most egy kicsit mással kell, hogy foglalkozzak... -
banyai2000 #89689 Hatalmas győzelem a Barcát nagyon simán sikerült elkapálni . Igaz Messi sérült,de akkor is nagy győzelem volt . -
Zenszkij #89688 2013 év végét írjuk a belga ligában. Erre jön ez a szalaghír. Nesze neked szobor, hülyegyerek! Dobtam egy hátast, régóta játszok, de ilyet még nem láttam
.
-
Valladolid #89687 na véget ért az első szezonom a Lille élén
Tabella: http://imagerz.com/QE5BWUtvAwMCVQ4fFwVQ
Taktika: http://imagerz.com/QE5BWUtvAwMCVQ4fFgVQ
Keret: http://imagerz.com/QE5BWUtvAwMCVQ4fGQVQ
ha valaki esetleg valamire még kíváncsi az nyugodtan kérdezzen! :) -
Mindenhol, még az index fórumon is :) Ugyanis rendszerint olvasom a beszámolókat, hozzászólásokat, és mivel pörögnek ezek a felületek, így általában én is megosztom "tapasztalataimat", életutamat. Igaz én ritkán írok, akkor is leginkább poszt formájában.
Külföldi fórumokon is szeretem olvasni, ki mit és hogyan ért el. Csak sajnos nem tudok annyira választékosan angolul írni, hogy oda is posztoljak egy-egy rövidebb bejegyzés formájában. -
észrevettem facen is üzzöd az fm csoportot ;)