104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Azt vágom, sajnos nem először fordult velem elő és már olvastam másnál is ezt az esetet. Egyedül csak azért említettem, mert elég visszaszerzése dolog az, h papíron nem játszhat, de nyávog h tegyem be az első csapatba. Sajnos amúgy hatareset a koraval, mivel 20eves. De a Parmalat meghatározó játékosa volt az első csapatban. Sajnos erre rafutottam. Viszont a fulladt később jelölt Readinget sikerült acelos kozepcsapatta alakítani. Ugye novemberben vettem át őket, és rögtön a chelseatol kaptam egy 4est de a united sem állt meg 4nel... Azonban bajnokság vége előtt 4 forduloval már 10 - 14. Helyeken tanyazom. Arsenalt vertem, chelseatol vitorlás Liverpool Arsenalt visszavágókon pedig szerencsétlen gólok miatt egyenlített csak. Pedig magasan többet lőttünk kapura, míg a nagyokat kb 4-6x engedtük. Hamarosan írok egy beszámolót.
  • Darthmushroom
    attól h lebírtad igazolni nem mindig kap munkavállalásit, bár ezt én se értem h mitől függ, mert néha megszakad néha csatlakozik úgyis. am ha fiatal akkor ifibe tud játszani attól függetlenül.
  • bexinho
    Bírom , hogy leigazolás előtt nem adták meg a munkavállalásit a játékosomnak (kiugró tehetség, és nem olcsó igazolás), viszont fellebeztem, majd utána simán aláírt... majd ezután semmi nem törtétn, csak annyi, hogy nem tudom játszatni.... mindegy.... kölcsönbe se akar menni, akkor marad év végéig... erre 2-3 hónap elteltével naponta reklamál h játszani akar... most ez mi ?:))
  • Krigare90
    Úgy vagyok vele h ha már egyszer játszok akkor legyen benne kihívás. A tippeket köszi
  • bakkerman
    töltsd be az összes játékost afrikából és dél amerikából
  • Darthmushroom
    fuhh ott nem lesz könnyű dolgod, én lengyel 1.osztályba se nagyon találtam normális játékost.
  • Krigare90
    Hali. Sok időnyi kihagyás után kezdtem egy karriert a belorusz 2. osztály friss feljutójával. A 15-ből a 14. helyre vár minket a média, a cél a konszolidáció az osztályban. Tudnátok ajánlani esetleg valami olyan játékost akit le tudok szerződtetni és azért nem is túl rossz?
  • zyndar
    Lehet, hogy én vagyok hülye, de counternél nem kell letámadni meg nem játszol lesre.
  • 00mate
    Hogy mennyire jó ifiket generál a gép az csak attól függ, hogy milyen jó a youth training meg youth recruit network?
  • korbin555
    Munkanélküliként,tíz év szabadság után kezdek majd egy karriert.Kíváncsi leszek,addig mi történik.Ugyanis az ifi szintet beállítottam a francia/német színvonalra.Már van jó sok fiatal magyar játékos.Sajnos ez a szabadság dolog nagyon lassan megy.Reggel óta pörögnek a napok,hónapok,évek,de még csak 2019-ben járok.Azért mutatóba a legjobb srác,Videoton nevelés: http://imgsrv02.kepkezelo.com/images/vaeti3j91u1ch1j65g28.png
    Fogalmam sincs,hol kezdek majd,de ilyeneket elfogadnék.
  • banyai2000
    Hogy tudnák igazolásokat csinálni ? FMRTE-ben csak játékos cserével tudtam . Van más amivel lehet ?
  • 7r1v1um
    Van egy kis időm játszani, így kipróbáltam egy olyan counter-szisztémát, amit eddig még nem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Elég jól sikerült, bár a csatárom nagyon egyedül volt AM és előrébb játszó szélsők hiányában. Az ellenfél hasonló képességű, mint az én csapatom, sőt még így is megelőznek minket 2 ponttal.
  • Zenszkij
    Kérni nem lehet. De minél több napot vannak 1 országban annál közelebb kerülnek, hogy állampolgárok legyenek. Van erre egy mutató is a játékosok információs menüjében. Országonként változik, hogy ez hány évbe telik.
  • Blum
    Jatekosokat meglehet valahogy kerni arra,hogy legyenek XY orszag allampolgarai? Mert a spanyol bajnoksagban max. 3 nem EU-s jatekos lehet csapatonkent,nalam pedig 4-5 van,es mindegyikuk eleg fontos jatekos (mondjuk erre figyelhettem volna...)
  • SeLFisCH

Ui: Ideje lesz egy VIP-ra előfizetnem.
  • SeLFisCH
    Mekkora meccs, sosem gondoltam volna ilyen jó eredményt

• SeLFisCH
    Hollandia egy szinten van körülbelül. Akkor kezd el majd nőni az értékük, ha európai kupameccseket játszasz. Amúgy mindenkit én is dupla áron adtam el.
  • Zenszkij
    Itt a belga ligában a játékos árak nem szálltak el sajnos. 250K meg ilyenek. De idén bajnokságot kell nyernem, mert kell a bl pénz.
  • SeLFisCH
    Gratula

Meccsek után is jó pénz jár, egy-egy győzelem sokat tud dobni a költségvetésen.

Anyagilag én sem állok túl fényesen, eladtam az egyik 2 éve ingyen érkezett csatárom 6.5 millió fontért, a 1.5 éve 500e fontért igazolt védőmet pedig 5 millió fontért. De hogy rajta mi ér 9 milliót jelenleg...

• Zenszkij
    Kivertük a Parmat is. Végre tényleg bent vagyunk ismét az EL csoportkörében. Mit mondjak kaptam 1,3 milla eurót, mint a falat kenyér úgy kellett.
  • SeLFisCH
    Az úgynevezett 6 pontos meccset sikerült behúzni
  • Zenszkij
    Nem sokat.
  • Blum
    Szamit az valamit a jatekban,hogy a csapatkapitany milyen poszton jatszik?
  • korbin555
    Azért mindig törekszem arra,hogy legyen egy-két nagyon jó scoutom.Meg lehet bízni bennük,és így nincs szükség külső segítségre.Mindig van néhány erős free scout is a játékban,bár azokat megtalálni sem öt percig tart.
  • korbin555
    Értem.Így legalább nem zsákbamacskát vettél.A GS-t pedig néha én is használom.
  • Blum
    Nem allitottam ra scoutot,de egyre csak ajanlottak a sracot (minden heten felbukkant a listan,meg hogy ez meg az a csapat erdeklodik iranta) ugyhogy -es most kovezzetek meg- megneztem Genie Scouttal es ott David Luiz szintet varnak tole,az meg azert nem lenne rossz. Majd meglatjuk,egyszer elunk :D
  • korbin555
    Lehet hogy az lesz,de azért én alaposan megfigyeltettem volna.Kulcsképességei vannak homályban.(marking,tackling,decisions,jumping)Ha valakit nálam megnéz a scouting pool,legalább a jelenlegi képességei mind láthatók lesznek.Szerintem rizikós így igazolni.
  • Blum
    Ot pedig meg tavaly vettem meg 2.5M-ert,jovore csatlakozik hozzank. Allitolag nagy jovo all elotte,kegyetlen kozephatved lesz belole.

Agustin Mantilla
  • Blum
    Keszulni kell a 3. szezonra,ugyhogy elkoltottem nemi zsebpenzt uj jatekosokra. Ime:

-Dariusz Dudka - 450K,Levante
    -Denis Suarez -Ingyen,Manchester City
    -Everton - Ingyen
    -Jordi Masip - Barcelona B,120K
    -Juan Muniz - Sporting,2.1M
    -Juanpe - Las Palmas,2.2M
    -Lamine Gassama - FC Lorient,450K
    -Michel Santos - Ingyen
    -Michel - SL Benfica,775K
    -Neal Eardley - Blackpool,2.5M
    -Tony Hibbert - Ingyen
  • Rot
    sport&leisure: sikerült a barca ifijei ellen nagy nehezen kiharcolni 1 x-et a bl-ben, így már 2 ponttal álltunk.. és crash dump (virágbolti verzió), csak néhány meccs veszett el, de sok idő volt, így ezzel szerintem az fm12-t félre is tettem most már végleg.

úgyhogy fm13 elő ismét (ez meg van véve), már úgyis elfelejtettem mivel idegesített fel utoljára. új karrier, ez biztos, de hogy hol, azt még nem tudom...
  • Blum
    2. szezon vége

Az volt a cel,hogy bentmaradjunk,ez siman meglett.
  • 00mate
    Meg voltam lepődve: ha továbbjutok(márpedig 5-2-re megvertem őket idegenbe :D), akkor a 3. selejtező körben is kiemelt leszek. Mondom az dá. :DDD
  • Zenszkij
    Én meg EL selejtezőben kivertem egy retket, mondom jöhet a csoportkör, de nem, jött helyette a Beitar Jeruzsálem, mondom ok. Kivertem őket, na készülök a csoportkörre, erre jön a Parma előtte. Belga liga coefficiens, én így szeretlek.
  • 00mate
    Nyíregyházával EL 2. selejtező körben megkaptam a nagy cseh Prague-t... csak én abba a hitbe éltem hogy egy Prague, a Sparta Prague létezik... kiderült hogy nem... kicsit be voltam fosva.
  • Solt
  • Zenszkij
    Köszi megvan. Nem láttam sose, mert windowed módban játszok és akkor nem mutatja ezt :D. Így egy vicckategória lett a játék. Mióta látom ezt, azóta 4 meccset behúztam nevetve :D.
  • Solt
    Amikor meccs előtt állítod össze a csapatot, ott van a jobb alsó sarokban... :)

Én mindig ezt használva készültem rá az ellenfélre, de eddig nem tűnt fel, hogy pályaadat is szerepel ott! :)
  • Zenszkij
    De nem találom így se :).
  • Zenszkij
    Ne már, megtaláltad! Epic!
  • Solt
    Nem tudom kivel hiányoltuk az ellenfél jelentésnél a pályaadatokat...

Ott van az... :)