104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Neoncsoves #90444 Alonso spanunkat add el szípen oszt rakd be Granit Xhaka-t a helyére. -
jó legtöbbször Én is 442-t vagy különböző variációit használom 4141,4411,451 szerűség, de pl az új Schalke mentésbe egyértelmű a 4231 és 41221 variáció mert az illik a kerethez. -
Blum #90442 En most a 3-1-3-1-2 Attack/fluid-ot toltam Skot 3. osztalyban es pontrekorddal jutottunk fel.
Idegenben pedig 4-1-3-2 Control/Fluid ment es bevalt.
En is sok helyen olvastam amugy,hogy a 4-4-2 a kiraly csak en meg szeretek kutyulni a dolgokkal,amivel altalaban racseszek de most kivetelesen jol jott ki a lepes. :DD
Sot,kifejezetten orulnek neki ha valaki kiprobalna,hogy nala is mukodik-e ez az abszurd felallas vagy csak makom volt-e :D
3-1-3-1-2 letoltes
4-1-3-2 letoltes
-
egy hasonlót érzek még az ideibe az pedig Giroud, 1szerűen vicc h egy jó francia év miatt úgy felhúzták mint a szemét, és egyszerűen megállíthatatlan a játékba. olyan ellenem mintha Messi vagy Ronaldo lenne 2-3 elképesztő gólt rúg mindig nekem. pedig a valóságba egy kalap sz@r kb. és még se húzták még le a febr. patch-be se. -
na pedig pont egy Real-al nem kell kb. semmit csinálni csak beállítod a felállást, főleg ezzel a update kerettel. ez a Barca-val működik még a 13-ba és a bajnokságba kb. csak a classicon szenvedsz (ha nem szokják meg a felállást) többi meg sima.. és 120-130 rúgott gól a bajnokság. nevetséges a bajnokság is meg h így felhúzták őket a játékba. -
igen,jobban illene...az fm12-ben :D de én a 13-ban a sikereimet csak és kizárólag a 442-vel értem el,csapattól függetlenül,hazai pályán fluid-attacking,idegenben balanced-counter. Minden más felállásnál nálam úgy néz ki a dolog,hogy otthon nyerünk,idegenben 3-al kikapunk,ez van,nincsen az idei gémhez érzékem sajnos :D De eddig a Reallal minden fasza,9 bajnokiból 7 győzelem 2 döntetlen,BL-ben 2 győzelem 1 döntetlen. A Morata-Benzema kettős teszi a dolgát,CR jobbszélen pedig nem lő sok gólt,de az aszisztokat szórja,és jönnek az eredmények is. -
Osztom, a Real tipikusan 4-2-3-1ben tolja. -
Blum #90437 Ronaldo egy kicsit rossz helyen van :D -
4231 szerintem jobban illene ilyen kerethez, valahogy így elől:
---Csabi Alonso--Modrid-----
Ronaldo----Isco-----------Bale
-----------Benzema-------------- -
3 fordulóval a vége előtt.
Rengeteg döntetlent játszunk sokszor megnyert meccset adtunk el, az első hely ugrott pedig az 1 millió euróval járt volna ami nekünk óriási pénz pláne azért mert ha feljutnánk talán félprofi lehetne a klub. -
BL csoport: Real Madrid,PSG,City,Napoli....a transfer updatenek hála totál megjósolhatatlan a csoport kimenetele,és az a helyzet hogy kibaszott nehéz lesz továbbjutni -
na engedtem a csábításnak,és kezdtem egyet a linkelt update-el :D Real :D
ebben a felállásban gondolkodom a szezonra
-
szerintem hétvégéig mindenképpen érdemes várni az LFC féle update-ra,még minden nap jelentenek be kisebb mozgásokat,hétvégére viszont már tényleg lecsendesedik minden -
köszi, tényleg faja. Schalke világ uralomra tör :) sajnos még 2 szezonom van az offline-ba is ami sajnos nem is túl izgalmas, de megoldom felváltva utána meg csak Szalai -
banyai2000 #90430 Szerintem megéri leszedni . -
kombány #90429 első mecset megnyertem idegenben 2-3-ra blackburn ellen ligakupában elődöntő így oda vissza vágós 2. meccsen 90 percben 1-0 nyert a blackburn hosszabbítás következett ott nem született gól és én jutottam a döntőbe, most ez mi akar lenni miért én jutottam tovább idegenben lőtt gól? akkor meg miért volt hosszabítás? ez msot vicc vagy bug? -
Van/lesz a 12-re is? Mert, csak Júliusit találtam eddig.. -
jóféle? vagy jobban megéri várni? -
banyai2000 #90426 Transfer update! -
kombány #90425 jó lenne ha a managerként megkeresett lovéval lehetne valamit kezdeni mondjuk részvényt venni a klubban -
banyai2000 #90424 Hajrá! Remélem fogsz írni onnan is beszámolókat :) . Én azt mondom Marseille . -
korbin555 #90423 Azt hiszem,ha kijön az új db,Franciaország felé veszem az irányt.A Bordeaux-Marseille páros közül valamelyikkel kezdek egy karriert.Kíváncsi leszek,meddig bírják idegileg a PSG és az ASM tulajdonosai,hogy az égvilágon semmit sem fognak nyerni.B.N. -
jee, az első félidőt végignyomtuk mint a szemét, félidőben bátorítás, 46. percben az első kaput találó lövésből vezetést szerez az ellen, 61. percben egy csere és támadóbbra vesszük a figurát és a hátralevő 30 percben SEMMI nem történt. kézcsókom -
OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!inkább Pereznek ez bosszú volt Neymarért,mert nehogy már a Barca vesz egy fiatal "sztárt" Ők nem, így hát nem számított a pénz se. -
banyai2000 #90420 OFF: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a legnagyobb baj,hogy Perez fel akart mutatni megint valamit,hogy hiába van egy Monaco aki 60 milláért vesz Falcaot vagy egy PSG aki 64ért Cavanit itt ő a király és neki van a legtöbb pénze. Én már reménykedtem,hogy megússzuk és nem lez itt 100 milliós vétel,hanem megjöttek a fiatalok (Illaramendi,Carvajal,Isco(nem semmi ez a srác hatalmas tehetség) és rájuk fogunk építeni,na Perez jött és megint tönkretett mindent . Wengernek itt akarok gratulálni,hogy megvette Özilt,de van itt egy dolog amit még nem nagyon mondtak,hogy,hogy lesz ez az Özil,Cazorla páros,mert nem hiszem hogy 2 írányítóval fog játszani Wenger. -
korbin555 #90419 OFF: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyetértek.Gyerekkorom óta imádom a Real Madridot,az pedig nem most volt.Csodálatos játékosok egész sorát láthattam a 70-es évektől fogva a Real-ban(hála érte az ORF-nek),de az ilyen igazolások nálam is kiverik a biztosítékot.Ennyi pénzt kiadni egy brit futóbolondért.És eladják azt az Özilt,aki a csapat legkreatívabb játékosa volt,és élmény volt nézni a játékát.(Kivéve,ha nem volt kedve focizni.)Nem csodálom,hogy a szurkolók dühösek.De cáfoljon ránk,és átgondoljuk. -
ahogy néztem a Marshall update topicot csak most fizetős mivel nincs kész, és az fizet aki nem tud várni, még dániába tart pár napig az átigazolási szezon és majd utána adja ki. ha jól értelmeztem 9.én vagy addig tart a dán vagy valami ilyesmi :D -
banyai2000 #90417 OFF: Real szurkoló vagyok,de ez már nagyon idegesít . Mi a francért veszik meg Balet iylen horribilis árért amikor ugyan azon a poszton van egy elég ismeretlen ember Cristiano Ronaldo aki klasszisokkal jobb nálla ? És eladják azt az Özilt aki CR mellett a csapat legjobbja fele annyiért,mint Balet vették . Mikor Özil szerintem jobb játékos,mint Bale .Ez csak engem idegesít hihetetlenül ? (bocsi az offért,de érdekell a véelményetek) -
kombány #90416 minek a pecs ha kell valaki szerezd meg az arsenal most majd az özillel full csiter csapat lesz
de a real megint nem nyer bl-t még a játékban sem muahahha
-
Szombaton lesz kint elvileg,az bebaszna ha pénzért adná akkoris.. -
kombány #90414 tuti mert ha a csapatorvosra biznám 2 nap lenne ha meg hazaküldöm 1 nap -
kamuuuuu!!! hazudik :D -
kombány #90412 hogy lehet egy napra megfázni?????????áááááááááá -
haha -
kombány #90410 ez a 100 millios
-
banyai2000 #90409 Ez melyik skin ? -
úgy kb. nincs jelentése, neten terjedt el mint a lol. és azért asd mert egymás mellet lévő billentyűk. ált. inkább azt fejezik ki h: "..." kb. h igazán nem tudod mit szólsz hozzá, de inkább ilyen szomorúbb/szánakozó vagy hasonló környezetbe használják. pl. nem igazán tudom h mit szóljak hozzá de szánalmas -
páran fizetnek érte - a hülyék - aztán úgyis felrakják :D -
korbin555 #90406 Mi az az asd? -
asd az mi...