104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #91204 Csak a classic mód megy aVita-ra.Ez egy eléggé egyszerűsített változat. -
puma1 #91203 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a ps vita-ra megjelenő Fm 2014 ugyan az lewz mint ami pcre is megjelenik, vagy esetleg valami zanzásított változat mint amilyen a mobilokra van? -
Zenszkij #91202 Én Katart is meglesném, de esély sincs egy olyan db-re. -
omg nekem ilyen bajnokságokhoz nem lenne türelmem, magyarba is 3 év volt a legtöbb amit bírtam, mellette talán a dán volt a legkisebb ahol 2 szezont bírtam. -
korbin555 #91200 Játszottam egy Egyiptomi db-vel a 12-ben.Az Al-Ahly csapatával nyertem vagy nyolc Afrikai BL-t.120 ezres stadionunk volt,Kuvaiti milliárdos tulaj,ömlött a pénz. Többször megnyertük a Világ Kupát is.Egyiptom is kétszer játszott VB-döntőt, egyszer meg is nyerték Argentína ellen.Piszkosul élveztem azt a karriert.Erről a Japán db-ről jutott csak eszembe. -
az biztos! sajnos Én idén csak később tudom megvenni :/ -
és mi lesz még itt 31.-e után :) -
Zenszkij #91197 Igen, Japánt én is nagyon hiányolom. Remélem idén lesz egy jó db hozzá! Gamba Osakával tolnék egy fun karriert. -
korbin555 #91196 Mégis van Japán!Persze ez csalóka,mivel a Japán Liga nincs benne a játékban,ezért alig van valódi játékos.Ha jól emlékszem,még a 12-nél volt hozzá egy remek db.Komplett bajnokságok,csapatok,több ezer valódi játékos. -
lol top 10-ben a topic. fuhh de rég volt már ilyen. -
korbin555 #91194 Deutschland:1,2.És 3.
Ha kitörölted,új játékot is kell indítanod.Japánra ez nem vonatkozik,az db nélkül nem fog menni sajnos. -
korbin555 #91193 Közben megtaláltam.És már azt is tudom,miért nem láttam sehol a 13-ban. Bennett,és Maupay is az a tipikus koraérett srác.Az alapról keveset fejlődnek, mindkettőnek alacsony a PA értéke.Maupay-131,Bennett-136.És így néztek ki nálam 2020-ban:Bennett.Maupay.Mindkettő elérte a fejlődése végső határát.Nem rossz játékosok,de egy világklasszis csapat közelébe sem kerültek soha.Nálam a Bromley-ban a tartalékba se fértek volna be.Talán a 14-ben változik a PA értékük.Egyébként ezért van szükség kiemelkedő scoutokra,hogy ne hagyjuk magunkat félreinformálni.Egy közepesen erős csapatnál egyikért nem adnék egy centet sem.A Nice meg adott Maupay-nak 4,5 csillagot.Ha valakit átver a scoutja,ad ezért a gyerekért egy rakás pénzt,aztán lesz egy olyan csatára,akinél a saját ifik közül is illene sokkal jobbakat kinevelni. -
benne van. sokszor megvettem mert legalább húzta az ifiket a sok góljával. meg mikor derbyvel voltam így 16 évesen is 2.osztályba 15+gólt rúgott. -
Zenszkij #91191 Képeket, valódi kupaneveket már sikerült beizzítani, de a német és a japán válogatott továbbra is szürke, pedig kitöröltem a fake.inc-et és társait. -
korbin555 #91190 Benne van a 13-ban is?Hogy a fenébe nem láttam sehol a rengeteg karrier alatt? -
tudom ismerem :D sajnos itt bagoly mentésembe nem volt az elején pénzem rá, most meg már drága lenne, meg van elég csatárom. csak mondtam h valamikor Bennett is befut, am nem nálam volt hanem gépnél mikor befutott. -
korbin555 #91188 Ha jó poachert akarsz,nyúld le a Maupay srácot.Ha jó kezekbe kerül,a világ egyik legjobb csatára lesz.Belőle mindent kinézek.Hacsak nincs üvegből a lába. -
pedig szerintem pont nem olyan mint a Theo W. a valóságba. am Bennett egy két karrierembe elég szépen befutott tipikus poacher lett 15-20 gólokat megrúgta és válogatottba is bejátszotta magát, de talán mintha rajta lefele húztak volna egy keveset mert mintha kicsit jobb lett volna a 13ba. -
Zaha értékei is katasztrófálisak,abszolút nem MU szint,bár lehet a potencialja jó,de 20 évesen nem tud passzolni,nem tud helyezkedni,nulla kreativitás,nem tud lőni,befejezni,egy sokadosztályú futóbolond. -
korbin555 #91185 Ahogy elnézem ezt a Bennett gyereket,ebből soha nem lesz futballista.Szánalmas értékei vannak,főleg mentális téren.Viszont megint lesz az angoloknak egy jó futójuk. -
korbin555 #91184 Igen.A Sortitoutsi face pack.Mindig jön ki hozzá frissítés is.És mindegyik FM-hez jó. -
köszi, és persze neked is Korbin. ahogy nézem nem nagyon változott senki max a potenciáljuk. -
Zenszkij #91182 Tavalyi kép packot használsz? -
Zenszkij #91181 Tessék:
Antonio Candreva
Felipe Anderson
Adnan Januzaj
Kurt Zouma
Mason Bennett
Neal Maupay
Ross Barkley
Wilfried Zaha
Will Hughes
-
korbin555 #91180 Januzaj,Candreva,Zouma,Barkley,Zaha,W.Hughes.
Ezeket találtam.A többihez nekem nincsenek betöltve a ligák.Eddig nagy ívben elkerültem Európát. -
am valaki tenne fel nekem pár játékosról képet? (fm 2014)
főleg fiatalok érdekelnének h változtak e 13hoz képest: Januzaj,Zaha,Barkley,Will Hughes,Mason Bennett, Zouma, Maupay,Candreva,Felipe Andersson -
korbin555 #91178 Igaz,kevertem a dolgokat. -
a demo volt ami megállt dec.be :D béta elméletileg más mivel ez teljes játék, csak nem 100% befejezetségű -
a demo az ami időkorlátos,a béta változatot bármeddig lehet vinni,és lehet is folyatni a mentést a teljes verzióban -
Zenszkij #91175 A játék hosszúsága nekem is rejtély, de az új karrierben meglesem meddig lehet vinni a csapatot. -
átbaszás csak :D ha azzal állsz ki úgy rommá vernek mint állat :D -
korbin555 #91173 Nem csoda,hogy jól megy,ha ilyen ravasz,öreg menedzser dirigál.
Úgy emlékeztem,hogy a Beta megáll december végénél.Ezért meglepett,hogy már januárban is játszottam meccset.Lehet,hogy akár egy szezont is le lehet tolni?
A Hold Meeting elindításánál nálam is sokat tököl a játék,mire kapcsol.Emiatt nem aggódom.A Beta mérete jelenleg 2,56 Gb.Az FM 13 meg 6,3.Ez is combosodik még,ahogy kijön a kész játék,meg jönnek sorban az update-ek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Befejeztem áldásos tevékenységemet az Orlando Pirates csapatánál is.A média a második helyre várta a csapatot.Nagyjából féltávnál így állt a tabella.És a lejátszott meccsek.A Kalózok helyi szinten egy nagyon erős csapatnak számít,túl nehéz dolgom azért nem volt.Elégedett voltam a kapott gólok számával is.Főleg azért, mert ott volt a leggyengébb a játékosanyag.Bár erősen odafigyeltem a taktika beállításánál,hogy hátul senki sem mehet bele a kockázatos passzokba.Jobb helyen van a labda a nézőtér 18.sorában,mint az ellenfél csatáránál.Ami többször is komoly fejtörést okozott,az megint csak a sérülések száma.Jól indult,de december elejére kilenc sérültem is volt egy időben.Szerencsére volt három hét szünet,így januárra nagyjából felgyógyultak.Viszont emiatt az egész első keretben csak hét játékos van,akinek a match fitness értéke megfelelő szinten van.Ez még további sérüléseket helyez kilátásba(mivel nem maradok tovább,már nem érint).A magasra húzott training workload azért megtette a hatását,mert már gyakorlatilag elértük a 100%-os taktikai szintet.Mivel klasszis, taktikailag érett játékosok itt nincsenek,túl sok következtetést nem tudtam levonni,de azért onnantól már fel-fel csillant valami a tanultakból.Itt már néhány nagy gólarányú győzelem is összejött,ami a Cruz Azul-nál még nem sikerült.Nagyjából elmondható,hogy nem volt rossz itt játszani.Arra pedig emlékezni fogok,hogy itt szereztem az FM 14-ben az első trófeámat.Nem tudom milyen kupa ez,de közel 1M€-t hozott a klubnak.
A következő úti célnak Kolumbiát tervezem,de ezt még egyszer átgondolom. -
Zenszkij #91172 Bezony, sokat segít ez az opció. Meg is van közben a következő állomáshely, mely nem más, mint a Monaco és Falcao. Kicsit elmélyedek az új átigazolási rendszerbe is. -
"most vulnerable to facing" azaz ezellen a Jeju ellen a 3-4-3 lehet például hatásos,és ezt így ki is írja a gép? -
Zenszkij #91170
Nos, ahogy tegnap ígértem, jön a beszámoló. Szeretném ismét kiemelni, hogy a taktika begyakorlása az achilles pontja a játéknak.
Ahogy a meccsekből is kitűnik, rendkívül döcögősre sikeredett a szezon eleje a taktika elsajátítása miatt. Az első 4 meccsből 2 pontot gurítottunk. Mire elértük a taktika megfelelő szintjén végre érkeztek az eredmények. Fontosnak tartom kiemelni, hogy a maximális 3 begyakorolható taktikát használjuk is ki, mert szükség lesz rá. A gép jól alkalmazkodik, de meccs közbeni variálással a taktikák között meg lehet lepni.
Löknék egy érdekes képet az ellenfél feltérképezéséről is.
Ez a hírfolyamban fogadja a játékost, és tökéletes rámutatást ad az ellenfél harci képességeire is. Persze el lehet benne jobban mélyülni, de szerintem ez a kis összefoglaló felület nagyon hasznos lehet kezdő menedzserek számára.
-
Blum #91169 FM 2013-ban meg en is belevagok egy FC Utrecht karrierbe,1-2 evet biztos lenyomok.
[Koszonom Istenem,hogy kurvara faj a labam es van idom FM-ezni! :DDD] -
korbin555 #91168 Úgy látszik,hogy itt a nem gond a very high training intensity.Mind a 77 ember elégedett.Sokkal előbbre tartok a taktika elsajátításában is.A sérülések is elfogadható kereten belül vannak(eddig).Training.
Ami az elégedetlenkedőket illeti,még egy csatlakozott,így már öten nyilvánították ki a távozási szándékukat.Ebből négynek lejár szezon végén a szerződése,így ingyen távoznak majd.Még a szezon legelején próbáltam velük hosszabbítani,de egyik sem volt rá hajlandó.Azóta oda sem figyelek a morgásukra.Az egyik már azóta a tartalékban dühöng.Kihagyott egy edzést is,ezért elbúcsúzott két heti bérétől.A többiek szépen dolgoznak,most vettük át az első helyet a tabellán.Sajnos mindkét jobbhátvédem sérült(nem súlyos),a felhozott srác meg lúdtalpas,úgyhogy ott sebezhető leszek a következő két hétben.De november elején úgyis tovább állok.Megyek Kolumbiába. -
Zenszkij #91167 Féltávhoz értem az FC Seoul karrierben, ennyi elég is volt Koreából. Holnap tolok pár képet. -
Akkor pls BAN!!!
-
nem lehet kifogás. ITT nem! :D