104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Volcanor
    Ez is egészen jó újítás. Kíváncsi leszek, hogy kisebb csapatoknál mennyit adnak el.
  • Darthmushroom
    köszi szépen, majd tervezek idén is egy Honvéd karriert, mert am nagyon jó karrier lett volna, csak a nagyon csúnyán bekavart a megyei kieg, újra meg nem akartam kezdeni velük. ha lesz időd majd róluk pár képet tudnál dobni? keret, fiatalok (bobál,vermes,hidi stb..) factilities. stb.
  • korbin555
    Köszi.
  • szabii98
    Az sg-n most fejlesztések vannak , ennek lehet oka hogy az euró jelet nem jeleníti meg pl a fórum. Valszeg dolgoznak már rajta
  • korbin555
    Ahol beszúrt linket látni,az Euro akart lenni.Ha valaki elmagyarázná,mit rontottam el,megköszönném.
  • korbin555
    Fordítottam egy kis időt az NB1 tanulmányozására.Akinek még nincs meg a 14, tudja, mire számíthat.A három új stadion 2014 tavaszára,nyarára elkészül.(FTC-22000;DVSC-2020;Puskás-3500)
    Nem éppen pozitív változás,hogy a klubok többségénél tovább romlott a training,és youth facilities állapota.Ahol ez átlagos volt,ott átlag alatti lett,ahol átlag alatti volt,ott pedig már csak poor.
    A játékosok értékei viszont nőttek a korábbi évekhez képest.Már nem ritka a több százezer euro értékű magyar játékos.Az NB1 három legdrágább focistája:Pátkai-1,2M; Lipták 1M;Szakály 800k.
    A három legjobban kereső:Filipe Oliveira-5k;Bönig-4,1k.Futács-3,5k.(Futács ennyit kap Diósgyőrben,alapból 8,2k a bére)
    Az NB1 győztese €456k-t kap,az utolsó €191k-t.
    A meccsre kijelölt csapatban öt non-EU player lehet,de nálunk továbbra is a fél világ Úniósnak számít.(?)
    A csapatok anyagi helyzete továbbra is szörnyű.Ami szemet szúrt,az a Fradi értéke:€43M.Ez érthetetlen számomra,különösen annak tükrében,hogy az átigazolási keret 100k,a még elérhető fizetési keret pedig 0.Ha teljesen lehúzom az átig.keretet,akkor lesz + 2k a fizetésekre.Érdekes.Valószínű,hogy a klub magas értélében sokat nyom a latba a stadionnak megadott 56000-all seeter Puskás stadion.De még így sem nagyon értem.Ha kiveszem a játékosok értékét,és a romhalmaz épületeket,az összes csapat a koldusszegény kategóriába tartozik.Még a papíron 9,25M értékű Győr is 43K transfer budget,és 0 wage budget-et tesz elérhetővé.Kicsit jobb a helyzet a Videoton esetében,de ez is trükkös.275k a transfer budget,de az elérhető wage budget itt is 0. Átcsoportosítva adnak még +5k-t.A Debrecennél ugyanez van.
    Az Európai kupainduló helyek ebben az évben (még)nem változtak.
    Sok szerencsét!
  • LasDen #91358
    őőő...senki :DD oopsz...
  • Darthmushroom
    mert angliába ki esett ki bajnoki címvédőként?
  • Volcanor
    Fradinál és Debrecennél is elkészült 2014-re az új stadion.
  • Darthmushroom
    tényleg aki bétááázik a magyar csapatoknál ahol már épül a stadion Puskás,Debrecen,Fradi ott be van állítva h X időpontba átadják? mert gondolom max ezeknek vannak, nincs haladás,honvéd stb.. akinek terv szinten van csak
  • Darthmushroom
    de Debrecen is fideszes talán egyik legrégebb óta, tudom mivel közel lakok hozzá meg tanultam ott. Vagy nem így érted a pártot? :D
  • LasDen #91353
    ha angliában megtörténhetett, akkor itt is megtörténhet...
  • Volcanor
    Én arra gondoltam, hogy egy másik párt került az ország élére 2014-ben. :D
  • Darthmushroom
    MB1 :D tényleg hatalmas h kiesik a bajnoki címvédő, nem tudom történt e már valaha ilyen :D mert nem hiszem csak max csőd miatt :D
  • Volcanor
    Találkoztam az első komolyabb buggal, nem tudok másik csapathoz szerződni, a "view offer' opciónál crash dump hibával kifagy mindig a játék.

Ez meg elég vicces:
    egy - kettő
  • Volcanor
    FM14 - Real Madrid:
    Első évben lerendeztem az igazolásokat, majd május végéig szabadságra mentem. A csapat a BL-döntőig menetelt, és megnyerte a Spanyol Kupát az asszisztenssel
    Második szezon, bajnokság, kupa, BL,statok, Coentrao. Eléggé bejött neki ez az új Complete Wingback poszt.
    Érdekes, hogy milyen durva átlaga volt minden védőmnek...
  • LasDen #91348
    ilyenek
  • 00mate
    Én viszont alig követtem az új részt. Az új taktikai részen és az új posztokon kívül milyen változások lesznek benne?
  • kombány
    érdemes megvenni az újat? az ok hogy sok mindenen változtattak de élményre milyen?
  • Darthmushroom
    uhh most nézem h Seria B-be Palermo-ba még ott van Dybala meg Abel Hernandez.. omg mit lehet azokkal abba az osztályba művelni, utána meg milyen bevétel van a 2 játékosból.
  • Darthmushroom
    Nálam is bevált anno a Lazio-ba, bár csak 3. évbe vettem meg.
  • LasDen #91343
    tavaly is ott volt még, de úgy rémlett, hogy Samp elvitte. Na mindegy. Éljen én. :D Am tavalyiba nagyon alulértékelt játékos volt. Már a kezdetektől ilyen 7.70-80-as szezonokat futott Premiere Leagueben, a védelem pillére, a szart is kivédekezte nekem, de a válogatottban számításba se vették....
  • korbin555
    Nálam a Real Madrid a kedvenc,mindig is az volt.De a játékban már évek óta nem bírom rávenni magam,hogy egy ilyen mega-giga klubot irányítsak.Még a 09-ben játszottam ott,de három év után lemondtam.Az égvilágon semmi kihívást nem találtam benne.Azt azért lehet,hogy megfontolom,hogy mégis lehúzok ott két-három évet,aztán már mint világhírű menedzser bejárom a top ligákat.
    A 12-ben csináltam egy világcsavargó karriert.10 csapat 8 országban,három kontinensen.Plusz három válogatott.Brazíliával VB-t,Kamerunnal meg Afrika Kupát is nyertem.A végén már annyi nyelven beszéltem,hogy elég volt utánaszámolni.Ebben az volt a jó,hegy nem lehetett megunni.Mert azért őszintén,egyetlen csapatnál 15,vagy ne adj isten 20+éves karrierhez már komoly akaraterőre van szükség.Sokszor már inkább tűnik munkának, mint játéknak.Egy kávé ott nem segít.
  • Zenszkij
    Én is csak egy nagy csapattal vagyok hajlandó játszani, azzal viszont korlátlan ideig. Manchester United :D.
  • korbin555
    Én már meg is bocsátottam.A lentebb emlegetett emberkékkel úgyis csak ellenfélként fogok találkozni.Nekem teljesen mindegy,hogy milyen színű mezben sírnak majd.
  • Darthmushroom
    ez kényszer a készítők számára, mivel ha ez nem így lenne gyakorlatilag kettő meg több adatbázis kéne alapból a játékba, szóval simán megbocsájtható.
  • korbin555
    Tényleg nincs jelentősége.Számomra biztos nincs.Csak ha kötözködni akarnék,akkor megkérdezném,hogy hol a sokat hangoztatott realitás?Nem hiszem,hogy olyan nehéz lett volna beletenni, hogy "Csatlakozik a Real Madridhoz 2013 július x-én."És ez a kis anomália eléggé érzékenyen érinti a rengeteg Brazil FM-est,mert már 2012-ben eltüntették Neymar-t a Santos-ból.Szerintem náluk ez nem anomália,hanem abnormális.És biztos van még több ilyen is.
  • bakkerman
    ahogy közelebb a bűvös időpont,egyre többször jelenik meg lelki szemeim előtt ez a csoda
  • bakkerman
    igen,főleg hogy a history résznél ugyanúgy bevan írva a játékosnak a 2012/2013-as szezon statisztikái is,pedig a játékban még csak 2013 január van például,ez egy kisebb anomália,de azt mondom ez legyen a legnagyobb gond
  • korbin555
    Utánanéztem,és igazad van.Bár egy kicsit furcsa,hogyha Brazíliában kezdek,akkor már 2012-ben is a Madridnál van.
  • bakkerman
    *2013 januárjában,vagy februárjában
  • bakkerman
    attól hogy három hónappal előbb indul maga a játék,az adatbázis ugyanaz,tehát ha svédeknél kezded a karriert 2013 telén,attól még pl.: Bale a Real Madrid játékosa,ahogy Özil is az Arsenalban lesz
  • korbin555
    Van számodra egy jó hírem.A játék indításakor még a Serie B-s Pescara játékosa.A jónál is jobb az esélyed,hogy magadhoz tudd csábítani.De egyébként is lenne megoldás.Elébe lehet vágni a frissen igazoltaknak,ha Svédországból indítasz,és három hónappal előbb kezded a karriert.Nem mellékesen a taktikát is hamarabb be lehet gyakorolni.Ez elég hasznosnak tűnik,az eddigi tapasztalatok alapján.Mindkét lehetőség nyitott előtted.
    Lehet,hogy nem is kellene mondanom,de egy kicsit odafigyelnék az edzésénél a mentális(concentration,decision)értékeire.Három-néggyel még talán feljebb lehet húzni,és lesz egy world class középhátvéded.Sok szerencsét hozzá.
  • LasDen #91331
    a kezdés mindig Fiorentina. De 1 év még belefér. Most került Samphoz szóval a szezont ott tölti. Aztán majd kiderül. Boltonomban nagy spíler volt, most is kell :D Editort már tavaly sem töltöttem le...
  • korbin555
    Elég combos csapattal kell majd kezdened.Valamelyik top ligás élcsapaton kívül nem hiszem,hogy bárkivel is szóba állna.Vagy átrakod az editorral.
  • LasDen #91329
    még mindig király :D valahogy majd elkéne hoznom Sampdoriából mielőtt valami köcsög lecsap rá...
  • bakkerman
    mondjuk én az anyagiaktól azért nem vagyok elszállva,6 misi van a klubkasszában,3 millió igazolásra,fizukeret meg éppenhogy nincs minuszba,szóval nem ugrálhatok majd nyáron,de tény hogy az alapkeret is sokkal sokkal jobb mint a többi osztrák csapaté
  • Darthmushroom
    ezen kár csodálkozni :D akkor anyagi előnyük van h eszméletlen, tavaly csak elb*szták am simán nyerniük kellet volna IRL
  • bakkerman
    ez az osztrák bajnokság kritikán aluli,színvonaltalan,RB Salzburggal kezdtem,első szezonban járok márciusban,22 forduló után 16 pont az előnyünk a második Austria Wien-nel szemben,úgy hogy ősszel mi érdekeltek voltunk az EL főtáblán is,heti 2 meccsünk volt folyamatosan,de ígyis csak 1 vereség meg 4 döntetlen csúszott be...folyamatos sérülések,kb 3-4 bajnokira tudtam csak kimenni a papíron legerősebb 11-el,és ígyis 2-3 gólos győzelmek,még idegenben is. Ezt a szezont letolom,nyáron megpróbálom bevinni a csapatot a BL főtáblára(még nem sikerült bejutnia az RB-nek egyszer se),és csókolom,viszlát
  • korbin555
    Marco Capuano.