104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kombány #91404 jah azt elfelejtettem, hogy mennyi idő mire küldik a kodot? -
kombány #91403 csak simán regisztrálok és annyi? otp kártyám van mastero az is jó mert alul látom a mastero logot? és vonnak le még vmit pluszba adó vagy ilyesmi? -
igaz, innen rendeltem, és már pörgetek, melegítek -
kombány #91401 http://fastergameshop.com/football-manager-2014-eu-steam-key?filter_name=football%20manager
ez igaz lehet? -
kombány #91400 lukaku milyen a 14-ben? -
korbin555 #91399 Itt a következő Santos csodagyerek:Barbosa. -
Kiemelést kicsit elszúrtam...
Kupákban gyorsan kiestünk amúgy, de úgyis a feljutás volt idén a cél. -
Grat, LOL van pénz, nem kis nevek érkeznek -
[b]Reading 2013/2014[/b
Igazolások.
3 hónappal a kinevezésem után jött az új elnök. Az amúgy sem kevés pénzhez még hozzáadott 79 milliót, így a klub egyenlege ősz végén 115 millió dollár volt.
Bajnokság.
Statok.
Di Vaio.
Bővítik a stadiont is.
Top training és excellent youth(közben ezt is fejlesztik) facilities-t sikerült elérni szűk 1 év alatt. Tavasszal már lefixáltam 4 igazolást: V.Valdes, Lewis Holtby, Saivet, Will Hughes. Nyáron nagy munka lesz kiszórni a felesleget. -
korbin555 #91395 Én biztosan nem fogok.Sok a bug,néha ki is dobál,egy crash dump is volt már.Most csak legyintek egyet,de éles mentésben ezeket nehezen viselném. -
Zenszkij #91394 Ti nem kezdtetek bele komolyabb karrierbe még a béta alatt? Érdemes egyáltalán? 9 bekapott gólom után érdeklődök csak :D. Voltak e hasonló tapasztalatok? -
Zenszkij #91393 verify game integrity steamen belül -
Mentést valahogy nem lehet megjavítani? (FM 12) -
korbin555 #91391 Én a chief scout-ot használtam a megfigyelésre,mert az asszisztensem erre a feladatra teljesen alkalmatlan.Stevie Wonder pontosabban határozná meg egy gyémánt karátszámát. -
én szinte mindig a meglévő scoutjaimra hallgatok. nincs pénz, hogy olyan scoutot igazolhassak :D de többnyire bejönnek a játékosok. időről időre volt 1-2 flop, de a többség győz. :D -
Solt #91389 Ez sem rossz, de ÍGY egyszerűbb... ;) -
csak az érdekelt,hogy van-e valami hatalmas tehetség a Barca ifiben,van 1-2 név,majd kiderül élesben :) -
korbin555 #91387 De ez így nem sokat mondana nekem.Ezek a csillagok legalább annyira jelenthetik a vak megfigyelőm hozzá nem értését,mint a valós értékeket.Majd ha valamelyikre ráküldök egy judging PA 18-20 értékű scout-ot,akkor elhiszem.A CA-hoz meg nem kell scout,azt én magam is látom. -
így is fasza,igen :) -
köszi!!!! :) Sanabria srác nagyon jó lesz,4 és fél csillag,rá kell feküdni nála a fizikai dolgokra,és jó lesz :D -
korbin555 #91384 CA
PA
Ez lenne az? -
Solt #91383 A játékos infóknál az asszisztensi jelentés legyen... akkor lehet látni csillagokkal a CA és a PA adatokat. -
korbin555 #91382 Barcelona tactic
Neymar
Sanabria
Barcelona U19.
Az utolsó mondatról fogalmam sincs,mit akar jelenteni. -
Kérhetnék egy kis szivességet attól,akinek bevan töltve a spanyol liga is,a 14-ben? :) Pár képet szeretnék kérni a Barca-ról :)
-a gép által alkalmazott taktikáról,szal milyen felállásban nyomul a gép a csapattal
-Neymarról
-Antonio Sanabriáról (vagy ha úgy van benne,akkor Tony Sanabria),u19-ben található meg szerintem,17 éves
-az u19-es keretről ugy hogy bevan lőve a current ability és a potential ability
KÖSZÖNÖM!! :) -
azért ez már az undoritóan irreális -
Zenszkij #91379 Emlékszem egyszer még a CM korszakában Liverpoolban kaptam egy ötöst a bl kiesési szakaszban. A visszavágón az Old Traffordon 4-0ra vezettem, mikor a 89. percben 11est hibáztunk. Azt se bírtam a mai napig megemészteni. Ez az eredmény is ilyen. -
korbin555 #91378 Az utolsó mondatot viccnek szántam.Milyen okosságot lehetne egy ilyen eredményre mondani? -
Zenszkij #91377 Abban igaza van, hogy irl ebben az évben valóban jobb :D. -
Blum #91376 De gonosz az az utolso mondat :D -
Zenszkij #91375 Már túlléptem a vereségen :). Adalék, hogy előtte a Wes Brom 3-0ra verte őket otthon. Mindegy egy pár hét múlva okosabbak leszünk. -
korbin555 #91374 Rád számoltak,kolléga?Amikor ezt olvastam,gyanítottam,hogy lesz még ennek böjtje. Azon gondolkodtam,hogy lehet itt bármire is ráérezni?A begyakorolt taktika láthatatlan,a játék esetleges.Nagyjából fel is adtam,már csak napi egy-két órát bohóckodok.Arra elég volt a Beta,hogy kiismerjem magam az új funkciók között.A többit majd élesben a jövő héten.
Amúgy meg fel a fejjel,nem a Te hibád.Jobb csapat a Tottenham,nem vitás. -
igaz. :D nem vagyok formában.... -
Solt #91372 Szerintem a MU-val van! :D -
egyszer az a baj, hogy nem tudtok gólt lőni, máskor meg hogy tudtok. semmi se jó nektek :D -
Zenszkij #91370 Be is fejeztem. A MU legnagyobb arányú veresége több, mint 100 éves fennállása óta 7-0. Én, míg a rendes játék nem jön ki ezzel a foshalmazzal nem játszok egy percet se, de lehet a végsővel se, ez most kiverte a biztosítékot. -
Zenszkij #91369 Nyugtassatok meg, hogy ez egy bug, mert ez nem normális.
Ilyenkor egy életre elmegy a kedvem a játéktól. Ez a béta egy rakás szar. Hagyjuk már. Bármit csináltam, jöttek a gólok. Egy karriert én így nem tudok folytatni. 9-0? Vezetjük a ligát, kieső helyen a Tottenham. Bassza meg ez a 14 es fm. -
korbin555 #91368 Ez is nagy baj a klubjainknál,hogy a háttér is le van amortizálva.Kell a jó training,youth facilities,youth recruitment,meg a jó edzők.
Nemcsak a Testardi,mert a Mancini még rosszabb.Ezekből az életben nem lesz futballista. -
köszi, youth fact. érdekes :D poor pedig egyik legjobb nekik van Mo.-n :D ez a Testardi meg akkora katasztrófa mint IRL -
korbin555 #91366 Vernes kimaradt. -
korbin555 #91365 Honvéd.
Information.Facilities.Sqad.
Vécsei,Bobál.G,Nagy Gergő,Hidi.Testardi.