104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
egyébként hogy is működik ez a fájnensöl ferpléj dolog? Minden hónapba kapom az üzenetet,hogy valami -5 millióban vagyok az FFP-nél,és ez most mit jelent?? Szezon végéig ki kéne jönnöm nullszaldóra,vagy nem indulhatok majd a BL-ben? -
hiba volt kipróbálnom a demot,eddig szépen teltek a napok,vártam a teljes játékot,de most hogy ráéreztem az ízére már azonnal akarom!!!! csütörtökig lehibernáltatom magam -
Bl-be új gólrekordot állítottunk fel 35 góllal, El Shaarawy a legjobb játékos lett a bl-be, Watt aranycipős, és a legjobb 11:
11 -
Baglyok 5. szezon:
Az eddigi legsikeresebb szezonunk jött össze a bajnoki címvédés, angol szuper kupa és bl győzelemmel, de messze nem volt felhőtlen szezon. Iszonyat sok sérülés hátráltatott minket egész évbe, volt h 5-6 kezdő játékos is sérült volt. Ez a hazai kupákba ütött főként nagyot mivel így a cserék is fáradtabbak voltak és így egyik kupába se meneteltünk túl sokat. A bajnokságba a végéig nagyon nagyot meneteltünk, 4 fordulóval a vége előtt még 11 pont előnybe is voltunk, de sajnos kegyetlen sorsolásunk volt aminek következtében +bl meccsek miatt pihentetni is kellet valamennyit majdnem elbuktuk a címet. A bl döntő az év meglepetése volt számomra nem hittem volna ennyire leiskolázzuk a barcát.
bl meccsek
keret
tabella
bl döntő -
meg kell mutatni itt az újaknak hogy nyomják ezt veteránék! 
-
korbin555 #91479 Egyetértek.Furcsa eredmények sora,de hát ez az fm.Néhány érdekesebb csoport. -
azért a realitás még mindig nem erőssége a játéknak,argentín-holland kettős kiesik a csoportkörben már,brazilok 16 között házigazdaként,de algéria meg elefántcsontpart 4 közé jut :DDDDD -
korbin555 #91477 Az utolsó próba karrier,ezúttal a Német válogatott kispadján.
Világbajnokság.
Meccseink.
Kieséses szakasz.Olaszország,Argentína,és Hollandia kiesett a csoportjából.
Álomcsapat.
Aranycipő.
Taktika.
A legnehezebb meccsünk a Brazilok elleni volt.Itt nagyon rezgett a léc,két kapufát is rúgtak.A VB legjobb játékosa Hummels lett,a legjobb kapus Neuer.
Az EB-ig még elviszem a csapatot,azután lemondok,és várom az ajánlatokat.
-
hehe,jópofa a játék,Barcaval nyomom az első tesztjátékot(ofkorsz),és októberben jön egy üzenet,hogy a média kikezdte Del Bosque-t,amiért túlságosan is a Barca felé húz a spanyol válogatott kerethirdetésénél :D 9 játékost hívott be tőlünk,és a cikk még azt is kiemelte,hogy a szurkolóknak nem tetszik hogy olyan "gyengébb" játékosokat is behívott,mint Montoya vagy Bartra :D komoly a cucc,ezek a kis nüanszok még élvezetesebbé teszik :) -
geo91 #91475 na ma nyomok egy egésznapos maratont a demóval, 31-én meló után meg irány a cd galaxis az előrendelt gémért. :) -
Uram, maga is?
Cool
-
Ricco87 #91473 35.5ert vitte a City :) (euro) -
Reading 2014/2015
Igazolások.
Bajnokság.
Statok.
FA-kupában ötödik fordulóig, Liga-kupában a negyeddöntőig jutottunk.
Fél évig egészen jók voltunk, december végén valami elromlott(ekkor szedte le a patchet, nem tudom, volt-e hozzá köze)... A szezon második felében kb 3 meccset nyertünk meg, alig lőttünk gólt sajnos. Nem volt a csapatnak húzóembere, főleg a csatárokkal vagyok elégedetlen. Valdes-t is eladtam a télen, 6.7-6.8 között volt az átlaga. Télen lefixáltam Muniain-t, de azonnal kellett csatár, véletlen megakadt a szemem a "buy now" opción, 4.9-ért engedték el, ez jó kis újítás. Szezon közben 3-4 szponzor jött, és csomó pénzt is hoztak magukkal. A vezetőségi elvárást teljesítettük, de jól lecsúsztunk fél év alatt EL-helyről. -
Neoncsoves #91471 Asszem meg is veszem a játékot... Demoban a 3. napon már jelentkeztek is a Man.Citytől Khediráért, 20 milla fontért vihették is :D:D::D -
game megrendelve! :) -
Feltöltöttem 3 taktikát, hátha találtok benne ötletet sajáthoz.
3-5-2
4-1-3-2
4-2-3-1 -
idegenbe "csak" 0:5-re nyertünk de volt megint 40 kapura lövésünk meg 75%-ba birtokoltuk a labdát a tanya júnájtid ellen -
HOLY F*CK??? Első tét meccsen..
13:0 -
csak egyszer jöjjön szembe Miles velem az utcán. Felgyújtom a gecibe...:D -
Sehogy, de dark skinnel átlátszóbb valamennyivel, ha jól emlékszem... -
Kalocsa sincs? Az szép. És én még Kecel-t hiányoltam. :D -
valaki magyarázza el,hogy lehet kikapcsolni ezt a lehúzódó ablakot a napok váltása között,mert ez a kilóméteres lenyíló valami már a hányingert hozza rám,13-ban ez sokkal kisebb volt...remélem értitek -
El van baszva az egész játék. Kibaszott Akasztó benne van, de Kalocsa nem...:'((((((((( szörnyű -
ilyen mucsoraröcsöge szintű senki nem ismert falvak benne vannak, de az 1000 éves város baszdmeg az nincs. Az SI azonnal monggyon le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
fuhh de furcsa úgy az egész játék -
korbin555 #91459 Ez a legfrissebb lista,hat napja lett frissítve.De biztos sok változás van/lesz benne. -
korbin555 #91458 A saját adataimat kellett újra megadni.Ezen kívül úgy tűnik minden a helyén van,a mentések is. -
ebből már látom h első patch-be (vagy a megjelenéskor) kb. a fele nem lesz itt. ezek nagy része elmúlt pár hétbe talált klubot. -
Nálad is kitörölt minden játékbeállítást? -
korbin555 #91455 A Beta is kapott egy 42 mb-os javítást.
Ez is hasznos lehet. -
nekem jóapám istenért se teszi le a wrc4-et,max holnap húzom le :DDDDD -
na akkor lehúzom :) köszi az infót -
Tölthető a demo steamről,6 hónapos időkorlát van benne -
ez lemaradt:
Kecskés,Otigba,Bobál G. a 3 magyar csodagyerek!
itt meg egy taktikai segítség (angol)
tactical guide -
Béta alapján a wonderkidek a 14-be
wonderkids -
Zenszkij #91449 Na elmész a picsába XD. -
ja bővebb szezon összefoglaló majd holnap :) -
sok mindenre fel voltam készülve a bl döntő kapcsán de erre nagyon nem
0:6 -
ohh igen 1 sz@ros szöglet góllal emberelőnybe megfejeltük a szezont.. utolsó 4 bajnokin 3 pont, jó elő jelekkel várom a bl döntőt a barca ellen.. akik ellen tavaly a csoportkörben 4 pontot szereztünk+2:1 és 1:1-el meg kivertük őket a negyed döntőbe.
1:0 -
Gyááá. De a kép neve elárul mindent.