104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Neoncsoves
    Majd csak jövőhéten nyomja
  • bakkerman
    csak én nyomatom a gémet? :O Lasden te hogyállsz,te is nyomod nem?
  • korbin555
    Még nem.
  • Zenszkij
    kódod megjött már?
  • korbin555
    Mihelyt lesz valami progress ez ügyben,tudatni fogom.
  • webibebi
    Az szep. Remelem nekunk nem lesz bajunk vele :) meg en majd csak holnap tudom kiprobalni :/ szal ha te megkaptad irhatnal h mulodik e :)
  • LasDen #91638
    de hát nem én találtam ki :D
  • korbin555
    Egy rímet belecsempészhettél volna.(nomen est omen)
  • LasDen #91636
    Mikor csak egy kulcs választ el szerettünktől, akkor kell türelmesen várni, és CODozni!
    /Balassi Bálint/
  • Darthmushroom
    fm13 Baglyok 6 szezon eleje:
    idén nyáron tovább erősítettük nagy nevekkel az am se gyenge bl győztes keretet, ehhez méltóan is kezdtük az évet, csak ezt a hülye angol szuperkupát nem nekünk találták ki 3 részvételből csak 1szer sikerült megnyerni
    igazolások
    eddig
  • LasDen #91634
    biztos úgy van, de azért könnyű a Sega szoknyája mögé bújni...:D
  • korbin555
    Ámen.Csak sok ember már megkapta,mégse tud játszani.A világ négy sarkából írogatnak az SI-nek,hogy a Steam nem fogadja el a kulcsot,a nem megfelelő régiókód miatt.Ők erre azt válaszolták,hogy ez a régiós bohóckodás a SEGA döntése volt.
  • bakkerman
    3 acsit már ki is pipáltam :DDDDD
  • bakkerman
    Első tétmeccsem a teljes verzában :)
    [IMG][/IMG]
  • Blum
    Sracok,Linux verziot nem is lehet dobozosan megvenni? :(

szerk.: egy regebbi SI altal twitterre kirakott kepet lattam,ami dobozos meg pingvines is de 576-nal vagy CDGalaxisnal nem latok ilyet.

576 lenne nekem a legjobb,mert az van itt a varosban is.
  • webibebi
    Nekem is kuldtek az emailt h ma kapom a masik kulcsot
  • korbin555
    Én is most kaptam e-mail-t,hogy késő délután küldik a második kulcsot.
  • Itsuki
    Hát a játékosaim több hülyeséget csinálnak mint a bétába.:D
  • BetonK
    A dobozos verzióval sem rózsás eddig a helyzet, felinstallálta kb 50%-ig, majd leállt az egész vmi steam hibával... Vmit most updatel de az is folyton leáll...
  • bakkerman
    én meg csak 5kor tudom átvenni a postán a cuccost...addig kitolom a bf4-et,meg alszok,hogy teljen az idő :D
  • Mor3llo
    bizony, ezeket én is végigpörgettem, nagyon nagy a káosz, eléggé eltolták ezt az SI-nél...de lehet a retailerek, vagy maga a Steam a ludas :/

mind1 is, én kapjam meg török barátainktól a keyt, a többi nem izgat :D
  • korbin555
    Az én esetem azért más egy kicsit,mert én egy kulcsot sem kaptam,Steam gift formájában küldték a játékot.De szerintem is rendben lesz a dolog.
    De káosz van világszerte,az SI oldalán már csomóan balhéznak.A régiókódokkal is zűrök vannak.Ázsiában sem tudnak játszani,de az oroszok is azt írják,hogy rossz a régiókód. Sok angol,akik a brazil Nuuvem-től rendeltek,a Beta-t tudták játszani,de a teljes játékot már nem engedi telepíteni,mert az csak a Dél-Amerikai régióban működik.
  • Solt
    De van beta key! :) Én a CD galaxisról online rendeltem meg a beta-t 990.-Forintért, amit beszámítanak a teljes árába, ha úgy döntök, hogy megveszem... Tehát van beta kulcs, ami ha minden igaz 2 héttel a megjelenés utánig érvényes. :)
  • Mor3llo
    ugyaninnen :D szal megnyugodhatsz sztem :)

"Hello,

We will send codes in the afternoon. You can control from your order history. ( 6-7 hrs. )

Best Regards"
  • korbin555
    Honnan rendelted?Mert már én is érdeklődtem itt,de azt mondták,hogy semmilyen másik kulcsról nem tudnak,majd utánanéznek.
  • Mor3llo
    na délután nekem is küldik
  • Itsuki
    Nem hittem volna hogy igazatok van,de igen van 2. kulcs is :D szerencsére meg is jött,ennyi pénzért el is várom.
  • csasaet
    Én nem kaptam egy kulcsot sem, nekem a steamben ajándékként jött a játék bétája is, és most a teljes is.
  • Mor3llo
    azért az valami egészen elképesztő, hogy akik megvették a 14 bétáját, feedbackeltek ezerrel, segítették az SI munkáját, hogy 31-ére legalább nézzen ki valahogy a játék, most azzal vannak sz*patva, hogy holmi 2 kulccsal nekiálljanak szarakodni.
    Én is írtam a bug fórumokba, most meg a játék megjelenése után várhatok arra, hogy az oldal, ahonnan rendeltem a játékot, majd küldje nekem a teljes játék kódját? Elmennek a francba....biztos iszonyat nehéz lett volna megoldani 1 kulccsal az egészet.
  • Volcanor
    Mondjuk én félek, mert ahonnan én vettem, a nyelvnél oda volt rakva, hogy "English/Polish". A beta-val nem volt gond, most meg odarakták a rendelésem alá (korábban tuti nem volt ott), hogy "This product is region locked and it can be activated only in Poland."
  • Volcanor
    Ahonnan én rendeltem, írták, hogy a nap folyamán küldik a második kódot, és azzal tudom aktiválni a teljest. Szerintem mindenkinél ez van.
  • Neoncsoves
    A tavalyi az egy teljesen más sztori volt. Ha utánaolvasol, GMG-n és számos más viszonteladóknál is 2db cd kulcs van! Az első a beta, a másik a teljes játéké. Illetve CDGalaxisnál meg lehetett KÜLÖN venni a beta keyt és utána beszámíttatni a teljes játék árába... Szóval megvárom a későbbi mai napot, hátha jön 2. kulcs, vagy jön az ügyfélszolgálattal levelezgetés...
  • korbin555
    Tavaly nem kellett hozzá semmi,minden ment automatikusan.Szerintem csak csúcsforgalom van a team-en.
  • Neoncsoves
    Kezdek attól tartani, hogy kéne itt lennie egy 2. cdkulcsnak is... Minden digitális verziónak 2 kulcsa van, úgy tűnik. Ja és még mindig nem updatel a játék...
  • Volcanor
    Nem, csak egy ~50Kb-os fájlt szedett le. De ahogy olvasom, mindenkinél ez van.
  • Neoncsoves
    Király, azóta rájöttem. :D

Nektek updatelt már a játék?
  • Fyrex
    nincs két key :) amit kaptál az preorder beta key, amivel jár a teljes játék automatikusan
  • Darthmushroom
    Saviola volt állat mikor argentinából vetted :D meg Adriano inter korszakba OMG milyen értékei voltak. Kerlont is bírtam végig cselezte a pályát. Kadlec irl meg most került nyáron a Frankfurthoz. biztos h ideibe is meglesznek a hasonlók :D minden évbe van 1 éves aki fel van kapva :D
  • Volcanor
    Meg a 14 éves Nicolas Millan...
  • Neoncsoves
    Elvileg 2 key van. Az egyik a beta a másik a teljes játék. Aktiváláskor nekem is mintha valami Football Manager 2014 Pre-Order Beta-t aktivált volna, de lehet rosszul emlékszem.