104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Neoncsoves #91644 Majd csak jövőhéten nyomja -
csak én nyomatom a gémet? :O Lasden te hogyállsz,te is nyomod nem? -
korbin555 #91642 Még nem. -
Zenszkij #91641 kódod megjött már? -
korbin555 #91640 Mihelyt lesz valami progress ez ügyben,tudatni fogom. -
Az szep. Remelem nekunk nem lesz bajunk vele :) meg en majd csak holnap tudom kiprobalni :/ szal ha te megkaptad irhatnal h mulodik e :) -
de hát nem én találtam ki :D -
korbin555 #91637 Egy rímet belecsempészhettél volna.(nomen est omen) -
Mikor csak egy kulcs választ el szerettünktől, akkor kell türelmesen várni, és CODozni!
/Balassi Bálint/ -
fm13 Baglyok 6 szezon eleje:
idén nyáron tovább erősítettük nagy nevekkel az am se gyenge bl győztes keretet, ehhez méltóan is kezdtük az évet, csak ezt a hülye angol szuperkupát nem nekünk találták ki 3 részvételből csak 1szer sikerült megnyerni
igazolások
eddig -
biztos úgy van, de azért könnyű a Sega szoknyája mögé bújni...:D -
korbin555 #91633 Ámen.Csak sok ember már megkapta,mégse tud játszani.A világ négy sarkából írogatnak az SI-nek,hogy a Steam nem fogadja el a kulcsot,a nem megfelelő régiókód miatt.Ők erre azt válaszolták,hogy ez a régiós bohóckodás a SEGA döntése volt. -
3 acsit már ki is pipáltam :DDDDD -
Első tétmeccsem a teljes verzában :)
[IMG][/IMG]
-
Blum #91630 Sracok,Linux verziot nem is lehet dobozosan megvenni? :(
szerk.: egy regebbi SI altal twitterre kirakott kepet lattam,ami dobozos meg pingvines is de 576-nal vagy CDGalaxisnal nem latok ilyet.
576 lenne nekem a legjobb,mert az van itt a varosban is. -
Nekem is kuldtek az emailt h ma kapom a masik kulcsot -
korbin555 #91628 Én is most kaptam e-mail-t,hogy késő délután küldik a második kulcsot. -
Itsuki #91627 Hát a játékosaim több hülyeséget csinálnak mint a bétába.:D -
BetonK #91626 A dobozos verzióval sem rózsás eddig a helyzet, felinstallálta kb 50%-ig, majd leállt az egész vmi steam hibával... Vmit most updatel de az is folyton leáll... -
én meg csak 5kor tudom átvenni a postán a cuccost...addig kitolom a bf4-et,meg alszok,hogy teljen az idő :D -
bizony, ezeket én is végigpörgettem, nagyon nagy a káosz, eléggé eltolták ezt az SI-nél...de lehet a retailerek, vagy maga a Steam a ludas :/
mind1 is, én kapjam meg török barátainktól a keyt, a többi nem izgat :D -
korbin555 #91623 Az én esetem azért más egy kicsit,mert én egy kulcsot sem kaptam,Steam gift formájában küldték a játékot.De szerintem is rendben lesz a dolog.
De káosz van világszerte,az SI oldalán már csomóan balhéznak.A régiókódokkal is zűrök vannak.Ázsiában sem tudnak játszani,de az oroszok is azt írják,hogy rossz a régiókód. Sok angol,akik a brazil Nuuvem-től rendeltek,a Beta-t tudták játszani,de a teljes játékot már nem engedi telepíteni,mert az csak a Dél-Amerikai régióban működik. -
Solt #91622 De van beta key! :) Én a CD galaxisról online rendeltem meg a beta-t 990.-Forintért, amit beszámítanak a teljes árába, ha úgy döntök, hogy megveszem... Tehát van beta kulcs, ami ha minden igaz 2 héttel a megjelenés utánig érvényes. :) -
ugyaninnen :D szal megnyugodhatsz sztem :)
"Hello,
We will send codes in the afternoon. You can control from your order history. ( 6-7 hrs. )
Best Regards" -
korbin555 #91620 Honnan rendelted?Mert már én is érdeklődtem itt,de azt mondták,hogy semmilyen másik kulcsról nem tudnak,majd utánanéznek. -
na délután nekem is küldik -
Itsuki #91618 Nem hittem volna hogy igazatok van,de igen van 2. kulcs is :D szerencsére meg is jött,ennyi pénzért el is várom. -
csasaet #91617 Én nem kaptam egy kulcsot sem, nekem a steamben ajándékként jött a játék bétája is, és most a teljes is. -
azért az valami egészen elképesztő, hogy akik megvették a 14 bétáját, feedbackeltek ezerrel, segítették az SI munkáját, hogy 31-ére legalább nézzen ki valahogy a játék, most azzal vannak sz*patva, hogy holmi 2 kulccsal nekiálljanak szarakodni.
Én is írtam a bug fórumokba, most meg a játék megjelenése után várhatok arra, hogy az oldal, ahonnan rendeltem a játékot, majd küldje nekem a teljes játék kódját? Elmennek a francba....biztos iszonyat nehéz lett volna megoldani 1 kulccsal az egészet. -
Mondjuk én félek, mert ahonnan én vettem, a nyelvnél oda volt rakva, hogy "English/Polish". A beta-val nem volt gond, most meg odarakták a rendelésem alá (korábban tuti nem volt ott), hogy "This product is region locked and it can be activated only in Poland." -
Ahonnan én rendeltem, írták, hogy a nap folyamán küldik a második kódot, és azzal tudom aktiválni a teljest. Szerintem mindenkinél ez van. -
Neoncsoves #91613 A tavalyi az egy teljesen más sztori volt. Ha utánaolvasol, GMG-n és számos más viszonteladóknál is 2db cd kulcs van! Az első a beta, a másik a teljes játéké. Illetve CDGalaxisnál meg lehetett KÜLÖN venni a beta keyt és utána beszámíttatni a teljes játék árába... Szóval megvárom a későbbi mai napot, hátha jön 2. kulcs, vagy jön az ügyfélszolgálattal levelezgetés... -
korbin555 #91612 Tavaly nem kellett hozzá semmi,minden ment automatikusan.Szerintem csak csúcsforgalom van a team-en. -
Neoncsoves #91611 Kezdek attól tartani, hogy kéne itt lennie egy 2. cdkulcsnak is... Minden digitális verziónak 2 kulcsa van, úgy tűnik. Ja és még mindig nem updatel a játék... -
Nem, csak egy ~50Kb-os fájlt szedett le. De ahogy olvasom, mindenkinél ez van. -
Neoncsoves #91609 Király, azóta rájöttem. :D
Nektek updatelt már a játék? -
nincs két key :) amit kaptál az preorder beta key, amivel jár a teljes játék automatikusan -
Saviola volt állat mikor argentinából vetted :D meg Adriano inter korszakba OMG milyen értékei voltak. Kerlont is bírtam végig cselezte a pályát. Kadlec irl meg most került nyáron a Frankfurthoz. biztos h ideibe is meglesznek a hasonlók :D minden évbe van 1 éves aki fel van kapva :D -
Meg a 14 éves Nicolas Millan... -
Neoncsoves #91605 Elvileg 2 key van. Az egyik a beta a másik a teljes játék. Aktiváláskor nekem is mintha valami Football Manager 2014 Pre-Order Beta-t aktivált volna, de lehet rosszul emlékszem.