104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #91684
    Ahogy neoncsöves rally is írta, csak jövőhéten tudok hozzájutni. Most így alakult.
  • Volcanor
    Ahonnan én rendeltem, ezt írták vissza:
    "As you wrote, you didn't activate the code so there should be no problem with refunding your money for this one, so you will be able to buy proper version."

Elvileg a következő 2 napon belül számíthatok rá.
  • fordjee
    Nah, én most telepítettem fel, Cd Galaxistól vettem, nem volt semmi gond.
    Sebességre fél csillagot ír, 7 betöltött ligával, remélem nem lesz gond vele.
  • dartonite
    "Hello,
    Waiting answer from SEGA when we get we will send your codes.
    Best Regards"

Ezt a valaszt kaptam amikor rakerdeztem.Ok is varnak.Mi is.Csak lesz vmi.
  • nepszter1
    de zenszkij meg már megkapta és játszik vele hogy is van ez ? ő is onnan rendelte nem ?
  • Fyrex
    egyébként utána néztem és a VPN aktiválás miatt elvileg nem bannolnak steam-en, csak ha vásárolsz is vele, de ugye azt külső oldalon tettük, szóval legrosszabb esetben se lehet para, csak kapjunk végre kódot...
  • Fyrex
    ezt mára már bebuktuk
  • Neoncsoves
    Ezt nem nekem írták, hanem ez van kint az oldalukon a terméknél. Azóta se hírük se hamvuk, hogy 6-7 óra múlva jön a key... Azóta eltelt legalább 10-11 óra is.
  • dartonite
    Meg nekem sem erkezett meg a fastergameshop-bol.
  • nepszter1
    neked ezt küldték eléggé elkeserítő a helyzet pedig azt irták hogy eu cd key :(
    nekem is azt irták 6-7 óra és küldik de azóta semmi most küldtem nekik egy emailt hogy merre jár a cd kulcsom ?
  • nono28
    Sziasztok!

Az elején kiválasztok egy klub csapatot és egy válogatottat de meglepetésemre nem találom a játékban a német válogatottat.A fake elől kivettem a pipát.Másnak nincs ilyen gondja?
  • ricsi0104
    Köszi a választ. Akkor az mo-keysnel kell reklamálnom.
  • Neoncsoves
    Igen, az még mindig a beta. 14.1.2 a final
  • ricsi0104
    Sziasztok! Nem szoktam ide írni de rendszeresen olvasom a fórumot.
    Én a mo-keysről rendeltem meg a játékot, nem kaptam 2dik kulcsot, azt írták hogy nem tudnak ilyanről de majd utánna néznek.
    Beta felirat nincs az indítóképernyőn, de 14.1.1-es verzió van fent (legalábbis ezt mutatja) és nem működik za online játék sem. Jól gondolom hogy még mindig a Beta játék megy?
  • korbin555
    A helyzet az,hogy két különböző kulcsom volt,és nem azt tartottam meg,hanem amit a Faster Game Shop küldött.
    Ez a VPN trükk sok embernél működik,de nem szeretnék egy bant a Steam-től.
  • Neoncsoves
    Ti nem a fastergameshopról vettétek?
  • Zenszkij
    Meg vagyo9k lepődve ezen, mivel ugyanonnan rendeltük és nekem már jött a beszkennelt cucc, ami jó régiós volt. Szerintem a CDkeydeals jó kódot fog küldeni neked is.
  • Neoncsoves
    "Region Of The Code is Turkey, We are not responsible for any upcoming restrictions. Buy at your own risk

You can make Updates from Turkish VPN, Please look this topic about VPN.

http://incloak.com/vpn/ you can get free VPN from this address.

We are trying to solve 2nd key problem. Thank you for your patience"
  • Neoncsoves
    én 10:37kor kaptam mailt, hogy 6-7 óra múlva lesz valami... azóta sincs semmi.
  • korbin555
    Nem.Dél körül írták,hogy 6-7 órán belül megkapom.Azóta semmi.De egy török kulccsal különben sem leszek kisegítve.
  • BetonK
    Nálam is volt gond a dobozos verzió update-nél, de párszor újrapróbálva feltelepült rendesen a játék
  • Zenszkij
    Korbin megjött már a kulcsod?
  • zyndar
    14.1.2 a verzióm és igazad van, updatekkel együtt már más a helyzet.
  • Sysfox
    Megrendelve a CDGalaxisnál, szerdán van itt.
  • korbin555
    Ezzel is sok probléma van.A dobozos példányok megragadnak a 14.1.1.verzión,vagy megállnak telepítés közben,aztán semerre tovább.Úgy látszik szerencse kérdése lesz,kinél fog működni a játék.Nem csak a region lock a gond.A Steam,és az SI fóruma is tele van dühöngő emberekkel.
    A 13-nál ,a 6,3Gb a kilenc update-el együtt jött össze.
  • Sysfox
    Bakircioglu volt a CM01/02 wonderkid-je. :)

Nálam pedig Johan Elmander volt a sztár, jobb szélső támadó középpályásként egy évben sem szerzett 10 gólnál kevesebbet. A másik sztárjátékosom David Prutton volt.
  • zyndar
    Na hazaértem a magyar példánnyal. Aktiváltam Steam-en, letöltött egy 22 MB-os filet, és ennyi. Eltűnt a BETA felirat az indítóképernyőről. A kézikönyv is csak 3GB HDD-t ír, de azért elsőre fura. A 13' az 6.3GB volt.
  • Neoncsoves
    Sports Interactive-nak minél hamarabb kiadót kéne váltania, mert a SEGA egy rakás szar.
  • korbin555
    Mindenfelé háborognak az emberek a régió kód miatt.De arról nem a régió kód tehet, hogy a kiadó nem informálta a kereskedőket.Ők meg abból indultak ki,hogy mivel eddig nem volt,most is minden rendben lesz.A globalizáció meg már intézte a többit. Rengeteg ember ott vette,ahol a legolcsóbb volt.Török,amerikai,brazil,etc. oldalakról rendeltek ezerszámra.A Beta nem is volt gond sehol.De most,hogy kell a második kulcs,még a nagyobb game store-ok is küldözgetik a brazil kulcsokat,amit nem fogad el a Steam.Csak néhány,ami az SI topicjában szóba került:CJS CD Keys, BuyGameCodes,G2PLAY,OnePlay,Zavvi.com,etc.Ami igazán szomorú,hogy ezek az üzletek a mérges vásárlóktól tudták meg,hogy ebben az évben már van régió kód a játékra.Ez egyértelműen a kiadó felelőssége,nem a kereskedő hibája.Küldözgeti szerencsétlen üzlet a kulcsait,de azokat majdnem mind a világ végéről,olcsón szerezte be,a vevő meg imádkozhat,hogy stimmeljen a régió.Ha normálisan informálják az eladókat,ők meg a vevőket,az egész elkerülhető lett volna.
  • nepszter1
    én is azt várom
  • webibebi
    Nekem meg semmi nem jott meg
  • korbin555
    Az a jó.
  • Zenszkij
    fel és működik
  • korbin555
    Fel is telepítetted?
  • Zenszkij
    ? nekem megjött kb 1 órája
  • korbin555
    Én is azt várom.
  • Fyrex
    megjöhetne már a fastergameshop full key...
  • Neoncsoves
    Ezek annyira legális boltok mint kb. a józsefvárosi piac. Ha szar lesz, szerintem elhajtanak azzal, hogy ők nem tudnak ezzel mi csinálni, velük is kiszúrtak...
  • Mor3llo
    EU-s Steam keyként adták el, ebből szerintem nem lesz probléma.
  • Neoncsoves
    "Region Of The Code is Turkey, We are not responsible for any upcoming restrictions. Buy at your own risk"

fuck...