104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Neoncsoves
    Eladtad a lelked holmi szövetségi kapitányi posztért?
  • LasDen #91843
    Részemről tolódik 4-5 hónappal a játék relokációs hadműveleti mozgások miatt. De nem kell félni, figyelő szemem rajtatok lesz :D
  • Zenszkij
    Egész nap az FC Uniteddel tesztelek. Most két meccse átmentem short passzra. Eddig még a non divisionben játszók is agyoncsaptak, most meg nyerünk. Végre, bár nem iszok már előre a medve bőrére :D. Lassan belekezdek az éles karrierbe...
  • korbin555
    Az a jó taktika,amivel nyered a meccseket.Ha megy a short pass,akkor az a jó.Mire odaérsz a PL-be,már jobban játszod,mint a Barcelona.
  • Zenszkij
    Hát kicsit más ez a játék, mint a tavalyi. Direct passzal folyamat kikapok. Vagdozzák előre a labdákat ész nélkül, ami jön vissza és nyaljuk a gólokat. Kipróbáltam a short passz labdatartást, erre 45 perc alatt idegenben vertünk 4 gólt, 65%-os labdabirtoklással. Érdekes.

Ami elkeserít, hogy direct passzos taktikát nem tudtam eddig senkivel kidolgozni. Bucira vernek vele mindig. Short passz hetedik vonalba..röhejes.
  • Utley
    Nagyon szépen köszönöm,akkor a skandináv piacon lesek körbe :)
  • korbin555
    Tipp:Faék taktika,támadó felfogás,minden labda előre,két,vagy három csatár,és nincs rövid passz.Könnyű szerelés,kiegyensúlyozott játékfelfogás,minimális kreatív szabadság.
  • Solt
    Mindenképpen valami egyszerű... otthon 4-4-2, 4-4-1-1, idegenben 4-5(vonalban)-1. Minimális kreativitás, maximális fizikai felkészítés... szerintem.
  • Darthmushroom
    5 csillag azt jelenti h csapatodban kiemelkedő lenne. csillagok mindig a keretedhez viszonyulnak.
  • Zenszkij
    Van valami erős tippetek taktikára a rettenetesen alacsony ligákban? Mellesleg az öt csillagok jelentenek valamit itt, vagy nem?
  • korbin555
    Némi kutatómunka után csak kiderítettem,hogy legalábbis Angliában,Bulgária és Románia az Uniós tagság ellenére más szabályok alá esik.Ez minden területre igaz, nemcsak a sportra.Politikai,és nem sportszakmai okai vannak.Tehát nekik kell a work permit.
  • korbin555
    A törvények szerint a work permit nem vonatkozhatna az EU állampolgáraira.De az angol FA több szabályt is hozott az ő felfogásuk szerinti gyenge/közepes játékosok beáramlásának megállítására.Ezek között szerepel olyan is, hogy megtagadhatják az engedélyt,ha az adott játékos válogatottja a világranglistán a 70. helynél hátrább van.Lehet,hogy Bojinov emiatt nem igazolhat Angliába. Bulgária a 103. ezen a listán.Van több más kritérium is,többek között a játékosnak az utolsó két évre visszamenőleg,a válogatott mérkőzések 75%-án szerepelnie kell.
    De ez még mindig nem lehet magyarázat,mert egyetlen ország sportszövetsége sem írhatná felül az Únió törvényeit,beleértve a Bosman szabályt.Akkor ez most vagy egy bug,vagy az angolok megint kitaláltak valamit.Ez sokkal jobban érdekel,mint a third party ownership,ami egy baromság,de legalább értelmezhető.
  • bakkerman
    abszolút az
  • Darthmushroom
    őőőő LOL 100+ már is az egyenlegünk, átvétel előtt 100m átigazolási kerettel kampányolt a csávó :D
    átvétel
  • zyndar
    Bátran kijelentem, ez a lehetőség undorító.
  • Darthmushroom
    mikor kipróbáltam a 14-t honvéddal is szóba állt, bár végül nem írt alá :D
  • Utley
    Angliába a Doncasterbe szerettem volna leigazolni Bojinovot-de nem tudtam mert nem kapott engedélyt...Eddig azt hittem,hogy csak a nem EU-s országoknak kell Work Permit...Ez mikor lesz megoldva nem is tudom...
  • bakkerman
    abba nem volt játékosom egyszer se :D
  • Darthmushroom
    13-ba is az :D
  • bakkerman
    azt mondjuk bátran kijelentem,hogy Lukaku hatalmas csítpléja lesz az idei gémben
  • bakkerman
    a kurva anyját ennek a third party agreementnek...diego godint akarnám megvenni,6 millió a piaci ára,a scoutom szerint 11-ért ideadná az Atletico,de 40%-ban az ügynöke birtokolja,aki még 9 misit kérne tőlem,és mivel angliában vagyok,muszáj tőle is megvennem,vagy nem nevezhetem bajnokságra,meg sehova...20 millió azért már sok
  • Darthmushroom
    asszem megérte beruházni Lewára :D 15 bajnokin 18 gólos, összességébe meg 26 meccsen 24 gól +5 assist :D
    Wigan
  • zyndar
    Nekem is, mert nem tudom olvasni a beszámolókat :)
  • Fyrex
    már csak 1 napot kell kibírnunk....
  • Darthmushroom
    elméletileg sikerült már kigülizniük az engedélyeket a saját stadionra hosszas viták után.
  • Zenszkij
    Reszkess Premier League!
  • Zenszkij
    Hosszú és kínkeserves. Viszont hatalmas névre bukkantam a keretben. Giggs!!!!!!!!!!
  • Mor3llo
    Ha végre szándékozik majd elküldeni a 2. kulcsot a fastergame, akkor én valszeg a Wolves-szal kezdek.
    3. osztályba csúsztak vissza, viszont a keret minőségi, pénz is van.
  • korbin555
    Ez már évek óta így működik.Minden patch,update után újra meg kell csinálni,és tovább működik.
    Az FC United of Manchester a hetedik ligában van,ha jól tudom.Sok sikert kívánok hozzá.Hosszú karrier elé nézel.
  • Zenszkij
    Mellesleg rájöttem egy trükkre. Amikor jön a peccs, akkor ismét szürke lesz a német és japán válogatott a mentett játékokban. Azt írják újat kell kezdeni. Nem kell. Ismét felülírjuk a kérdéses fájlokat, majd betöltjük a játékot. Még mindig szürke? Sebaj. Mikor a kapitány legközelebb keretet hirdet hirtelen megtelik igazi játékosokkal a csapat. És fontos, hogy kerethirdetés kell, nem pedig az, hogy 2 nap múlva meccselnek.
  • Zenszkij
    Azt hiszem az idei évben is tolok egy karriert a Manchesterrel. Az FC United of Manchesterrel .
  • korbin555
    Angol már van a 9.osztályig,német az 5.osztályig(Oberliga).Szépen fognak még a kiegészítők gyarapodni a következő hetekben,hónapokban.
  • Darthmushroom
    ha Mo.-n szoktak megyéig kieget csinálni akkor biztos h görögnél is van olyan aki megcsinálja 3.osztályig.
  • korbin555
    Én is bízom benne,hogy csinálnak hozzá.Ez egy szép feladat lehet bárkinek.
  • Darthmushroom
    lesz görög kiegészítő akkor kötelező karrier lesz az AEK. Rangers is az lett/lenne ha nem utálnám őket a Celtic szurkerként :D
  • korbin555
    "Retired from international football."A helyzet inkább az,hogy 19 éves korában örökre eltiltották a válogatottságtól,ezért.18 évesen az egyik nagy görög tehetségnek számított,az AEK felnőtt csapatában játszott.
    Az AEK közben kiesett,de nem vállalta a másodosztályt sem,mert csődbe jutott.Most félprofi klubként a harmadosztályban szerepel.
  • LasDen #91808
    nemtudok olvasni....:D attól még áll, hogy a pool kalap szar :DD
  • Zenszkij
    Norwichcsal vagyok ;)
  • LasDen #91806
    a pool egy kalap szar, és ellenük ez a normális. a norwich meg tud védekezni, és nem működik ellenük a taktikád...
  • Zenszkij
    6 meccse kikapok a Norwichcsal. Erre ellátogat hozzánk a Liverpool és ötöt vertünk nekik válasz nélkül. Ez mi?