104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Terminátor14
    Válaszoltak a FasterGameShop-tól.

Azt írták, hogy csak pénteken kapnak új, működő EU-s key-t, úgyhogy válaszhatok, hogy várok vagy visszakérem a pénzem.
    Kértek order id-t és elméletileg kapom is vissza a lóvét.

• Zenszkij
    Gondoltam én a CDKEDEYALS nem szívathat meg így.
  • jimyke1
    Csoda történt, ismét írtam emailt nekik, mostmár a sokadikat. Válaszoltak is, sőt meg is kaptam a kulcsot, de csak este tudom kipróbálni, mert most dolgozi kell mennem.
  • jimyke1
    Hipay-on keresztül
  • sosi81
    Paypay-el fizettél? Mert ha igen jelezd a paypal felé, hogy nem jött létre az üzlet és van rá esély hogy visszakapd a pénzed.
  • fordjee
    Nos, a 14-est nem mondanám könnyűnek. Romával vagyok, amolyan próbakarrier, jópár meccset visszatöltöttem, taktika tesztelgetés végett. Ezért nem is jelentkezem már eredményekkel.
    Egészen furcsa eredmények születnek, letolok 1-2 jó meccset, Napolit otthon verem, aztán jön egy Sampdoria és kapok tőlük egy négyest otthon.
    Vagy a tegnapi, Bologna-t 3-1-re, Sassuolot 4-2 vertem, aztán otthon Cataniatól kaptam egy sima 3-ast, úgy, hogy nem is nagyon támadtam, vagy 10-szer annyit lőttek kapura.
  • Darthmushroom
    ilyenkor megy el az ember kedve a játéktól... Giroud 20ról távoli bomba majd 25ről szabi persze..(komolyan hatalmas vicc az fmbe a csávó) Lukaku 2 év alatt 1db 11st se hibázott most igen.. utána mikor már nincs cserém még sérülés is h könnyebb dolgunk legyünk.
    arsenal
  • webibebi
    Igy lesz a legjobb:) csak kapjuk vissza a penzt
  • jimyke1
    Én lassan 1 hónapja, hogy a cdkeysdeal-től megrendeltem a játékot, pénzt levették, béta kulcsot nem kaptam 2 héttel megjelenés előtt, sőt semmilyen másik kulcsot se kaptam még, emailokra nem válaszolnak, pedig párat írtam már. Azt hiszem, se játékom, se a pénzem nem látom már onnan. Fizetéskor kénytelen leszek újra megvenni, hogy játszani tudjak :(
  • Mor3llo
    én is ebben gondolkodom :)
  • Darthmushroom
    és még van hátra 6 forduló:
    Rekord
  • Fyrex
    legalább visszakapjuk a pénzt, és megvesszük 7500-ért hazai vásárlásként, nem is baj
  • webibebi
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de most neztem a fastergameshopot es mar a kinalatban sincs benne az fm14
  • Darthmushroom
    ez a Giroud de felbasz megint.. 1szerűen nevetséges h olyan fmbe mintha messi vagy cr lenne... 1 jó francia szezon miatt mi a f*szomért kellet ennyire felhúzni?? vagy 11sből, szabiból, vagy fejel vagy távolról valahogy mindig gólt rúg
  • korbin555
    Steam-Játékok-Kellékek-Football Manager 2014 Editor.
  • LasDen #91869
    Steam/Library/Tools
  • Terminátor14
    Én írtam, hogy x napja várok, reagáljanak vmit minél gyorsabban, de még semmi...
  • Utley
    skacok editort hol lehet leszedni?Van 2-3 apró pontatlanság amit át kellene írnom benne...
  • Mor3llo
    valaki írt nekik?
  • korbin555
    Szintén várom,és figyelem a híreket.
  • Fyrex
    Reggelt emberek! Eljött a kedd, úgyhogy akinél van bármi fejlemény a fastergameshop-al kapcsolatban, jelezzen itt.
  • korbin555
    A star rating viszonylagos,állandóan változik,és csak tájékoztató jellegű. Csapatszinten is csökken,hogyha ligát lépünk,csökken,ha olyan játékost hozunk, aki sokkal jobb a többieknél,és változhat akkor is,ha jobbak az új scoutok,mint az előzők.Egy adott csapaton belül,ahol nincsenek valóban világklasszis játékosok, soha nem kap öt csillagot senki,mert a scoutoknak azért van viszonyítási alapjuk. Nem a mi csapatunkból áll a világ futballja.
    Útmutatónak hasznos,de igazolásnál alaposan meg kell nézetni a legjobb scouttal a kiszemeltet.A CA képességet akkor már mi is látjuk,a PA megítélése pedig a scout tudásának függvényében nagyon eltérő is lehet.Talált már nekem scoutom négy és fél csillagosra értékelt(PA)játékost,akinek külön vizsgálat után a chief scout csak hármat adott.Inkább utóbbinak hittem a 18-as judging PA értékével, mert a másiknál ugyanez csak 10 volt.Nagyon fontos,hogy legalább egy kiemelkedő scout legyen a klubnál.Nemcsak a pontosabb megítélések miatt,hanem azért is,mert keresésnél egy rossz scout sok játékost egyáltalán észre sem vesz.
    A scout figyelmeztet a jelölt személyiségére,erősségeire,gyengeségeire,és az ambíciójára.De egy nagyon jó scoutnak hinni is lehet,és ez sok későbbi kellemetlenségtől óvhat meg minket.
  • zyndar
    Itt részletesen.
  • Darthmushroom
    1 vagy 2 fmel ezelőtt vezették ezt be, de úgy nézd az 5 csillagot h nem az kap 5 csillagot aki a legjobb játékosod a keretben. hanem h posztján a többi ugyanazon poszton lévő játékoshoz képest, van h jelenleg meg h potenciálra. meg nem az 5 csillag az alap az értékelésnél.
  • Sysfox
    "A csillagok mindig a keretedhez viszonyulnak."

Ez tényleg így van? Mert akkor miért nincs egy 5 csillagos, fullos játékosom, aki a legerősebb a keretben?
  • Hunor1
    a warez topicban tettem fel kérdést. esetleg valaki segítene ? köszi
  • kombány
    próbáld még a pályára lépési pénzt emelni akkor kevesebb heti pénzért is aláír egyszer így igazoltam le walcottot 60k hetente + 30k pályára lépési meg a többi bónusszal is lehet variálni
  • Darthmushroom
    ja meg rövid passzok, mivel úgy is a középpályán sokan vannak :D főleg h a szélső védők is felzárkóznak a támadáshoz.
  • Darthmushroom
    kisebb csapatoknál kezdettben én mindig 4141 használtam (13-ba) elől egy AF/CF-el aki a labdát is megbírta tartani. középpályán két támadó szélső, dm-be egy dlp support, középen egy bwp és egy ap/box to box középpályással és control mentalitással. egyik karriemnél se voltak így kezdetben sok gólos szezonjaink, de mindig az egyik legkevesebb gólt kaptuk. Védőknek meg labdaszerző középpályásnak agresszív szerelés of course.
  • Solt
    Nekem is inkább csak logikus, azt nem tudom, hogy a 13-ban ez miképpen működött, nem játszottam ennyire kis csapattal... :)
  • Zenszkij
    Igaz, nekem is ez lenne a logikus. De a 2013-ban Korbeen direct passzal jött fel a hatodik vonalból. Ráadásul más honlapok is a direct passzt ajánlották alacsony ligákba. Hát nekem nem jött be, úgyhogy marad a jó öreg tiki taka a 7. vonalban :D.
  • Solt
    Gondold végig... :) Egy gyengébb képességű játékos esetén logikus, hogy közelre jobban passzol mint távolra... ami döntő, az a játék sebessége. Értelemszerűen minél bénább, annál lassabb tempó kell neki ahhoz, hogy pontos legyen...

• Darthmushroom
    szerződés ajánlatnál változtasd a klubon belüli státuszát, first team/key playernél biztos h többet tudsz ajánlani attól.
  • Blum
    Amikor ajanlod neki a szerzodest,allitsd at a Squad Statust valami masra (key player pl)
  • Toto06
    sziasztok !

Még mindig a Dortmunddal kapcsba lenne kérdésem az FM13-ban :) . Mostmár egy szezon után a különböző bevételekből és játékos eladásokból kb 55 millió euróm van a transfer budgetba , ami nem is lenne rossz , de egyszerűen nem értem , hogy szinte egyik kezdőjátékosom szerződését se tudom meghosszabitani , mert nem tudom megadni nekik a bérigényüket. Már áthúztam a financesba a wagekre az összes pénzem, ami 1,1 milla helyett mostmár 1,6 körül van , de ez semennyire se befolyásolja a megadható bért. Pl egyik játékosom heti 35 ezret kér , eddig 28at engedett neki max adni de miután átcsoportositottam minden pnézem a bérezésre így is csak 28at enged . Ha valaki tud vmi megoldást pls help !!! :) Köszi
  • LasDen #91849
    úgy :D
  • bakkerman
    relokációs hadműveleti mozgás = költözés? :DDD
  • LasDen #91847
    de, 2 hét múlva vagy mikor lesznek meccsek :D
  • korbin555
    4-5 hónapig csak kihúzza.Addig úgy sem lesz meccs.
  • LasDen #91845
    El