104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nálam valódiak vannak az biztos mert összehasonlítottam a keretet a hivatalossal, de h többi csapat is megvan e csinálva azt nem tudom. -
realik #92243 érdekes, nálam az nb1 az 59.-ik ha jól emlékszem. nincs is nagy különbség -
korbin555 #92242 Valódi,vagy generált játékosok vannak a görög adatbázisban? -
egyéb érdekesség: bajnokság a 77.legerősebb pont az nb2 mögött. -
AEK 1. szezon féltáv:
eddig ez a karrier nagyon a tavalyi fmből a Rangers első évére hajaz, h gyakorlatilag annyi gólt lő a csapat amennyit nem szégyell. egyetlen vereségünk pont a 2.tól van ahol idegenbe félóra alatt adtunk 3 gól előnyt és túl soknak bizonyult és 3:2re kikaptunk. 3.osztályú kupába az elődöntőbe velük találkozunk, ott kicsik félek mert eléggé nehezen hoztuk ott a meccseinket.
tabella -
realik #92239 2013-as, második szezon -
hamary #92238 Valószínű 2013-as, mivel idén nem a Vidi lett a bajnok. -
korbin555 #92237 Schalke 2017-2018,félidei állás.
Nagyon szorosan alakul az élmezőny,köszönhetően annak hogy mind a Bayern, mind a Dortmund elvert bennünket.Rajtuk kívül még a második fordulóban a Gladbach ellen vesztettünk.Tavasszal jó esélyeink lesznek,mindkét rivális hozzánk látogat majd.Rengeteg gólt rúgunk,igaz,sokat is kapunk,de a szurkolók imádják a támadó játékunkat.A BL-ben csoportelsőként mentünk tovább a Juve előtt,az Atletico Madrid vár ránk.Az Atletico-ról jut eszembe.Decemberben négy csapat is interjúra hívott.Sorrendben:Napoli,Tottenham,At.Madrid,Liverpool.Mindet elutasítottam,még nincs meg,amit szeretnék.(Remélem,nem felejtenek el,ha majd ősszel munkanélküliként klubot keresek.)
-
Zenszkij #92236 ez hanyas fm? -
hamary #92235 Sziasztok!
Abban tudtok segíteni, hogy ebben a verzióban hogy kommunikálók a sajtóval mondjuk meccsek előtt? Sehol nem lelem. :) -
realik #92234 óriási meccs a blben a zenit ellen de sajnos a helyzetkihasználás miatt csak ez lett a vége.
következő fordulóban idegenben megyünk szentpétervárra... és nem hiszem el! Sándor Gyuri alázza a világsztárokat, a végeredmény elképesztő.
négy kör után tovvábjutó helyen állok! -
az fm2034-ben nehogy Devecseri-t scriptelje le a játék,mint kapitányt :DDD -
korbin555 #92232 Meg bizony.A 13-ban nálam volt már Artner,meg Szőke Kavics is kapitány. -
Zenszkij #92231 Megoldották a kapitánykérdést. -
Blum #92230 Uristen :DDDD
Go home FM,you're drunk! -
neeeeee neeeee ASD:ASDASSDG -
realik #92228 igen, bocsi.
én is meglepődtem hogy ilyen sima lett. bajnokságjavascript:DoP('url'). ezzel sok gólt rúgok, ezzel keveset kapok, leginkább a bl-ben használom. idén eddig így alakulnak a dolgok: bl, csoportkör és bajnokság
legígéretesebb tehetség -
korbin555 #92227 Az új megváltó. -
Grat, képméretre majd figyelj következőleg. -
az szép,első évben,gratula! -
realik #92224 euroliga meglepően sima volt
arsenallal már nem bírtunk. egy hosszú sorozatnak vetett véget az újpest
de tripláztunk. meglett a bajnokság, kupa, ligakupa -
korbin555 #92223 Job interview.Ezek ott a vulkán mellett valami kéngőzt szippantottak.Nem gondolják komolyan,hogy szezon közben lelépek egy bajnokságra törő csapattól?
Kíváncsi leszek,ha majd nyáron lemondok,és munkanélküli leszek,akkor milyen ajánlatokat kapok majd.
-
kb. igen. ott is aki komolyan vette, meg azért benne van a játékba annyit gólt rúgott amennyit nem szégyellt :D am keret rohadt jó itt nálunk, szerintem egy angol 2-3. osztályba se lennénk rosszak nem h egy fél profi osztályba. -
kb annyira komolytalan akkor,mint a tavalyiban a Rangerssel az első év -
leoktattuk a 3.kat :D 8 bajnokin 44 rúgott gól ASADSDASD
Varis -
akurvaeget mekkora meccset toltunk!!! Ezzel a győzelemmel továbbjutottunk,5 forduló után Valencia 10 pont,Everton 10 pont,Monaco 6 pont,ott leszünk tavasszal is európában!! :)
-
5. bajnokin megvan az első vereségünk... adtunk félóra alatt gyorsan 3 gól előnyt idegenbe ami soknak bizonyult és végül 3:2-re ki kaptunk. -
Zenszkij #92217 Irán WTF? -
akkor van remény :D -
korbin555 #92215 Nicsak,kit látok 2017-ben az EL csoportkörben?AEK.Athén.Elég hamar összekapták magukat.Két év alatt két osztályt ugrottak,és már újra ott vannak Európában is. -
Everton,2014/2015
Európa Liga csoportunk: Valencia,Club Brugge,Monaco
nehéz lesz -
mivel ha jól emlékszek angliába kezdte a Readingel, így azért elég előnnyel indult -
korbin555 #92212 Wales elődöntős,Anglia meg világbajnok??Megint viccel az fm.Már csak a skótok hiányoznak onnan. -
Lement a 2018-as VB a spanyolokkal:
Csoportkör.
VB-fa.
Első félidő teljesen az angoloké, második félidő teljesen a miénk volt, de 5-6 ziccert is rontottunk, szemben a kapussal, 1-1 ellen...A döntő után Casillas visszavonult, 211 válogatott fellépés után. -
barátságos meccsekből soha nem szabad kiindulni. Én valamikor le se játszom inkább odaadom assistnak, úgyis be lehet állítani a staffnál h ugyanazon taktikával nyomja, h a gyakorlás is meglegyen. -
real22 #92209 de barátságos meccseket hozom simán jó játékkal végig támadva aztán az első meccsen kapok egy 8-ast nem értem ezt a játékot -
The real roma :D nem 1db 14s karriert láttam ahol kiestek első évbe :D kb. mint tavalyiba az inter :D az is 80%-ba kiesett :D -
real22 #92207 Ezt most valaki magyarázza már el mi a jó isten ez!!!!
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_11_11_0elvkntbk9.bmp -
Werdernél augusztusban le is mondtam, spanyol válogatottra koncentráltam inkább, most jön a 2018-as VB. Előbb azért lefixáltam pár igazolást, szerződtettem ingyen nekik Benzema-t. :) A kupadöntő miatt indulhattak EL-ben, ott tavasszal az első körig jutottak, Bundesligában pedig a 10-ik helyen végeztek. Megnéztem a Readinget is, mire mentek nélkülem Pellegrini lemásolta az előző évemet. Mind a 3 kupát behúzták, bajnoki 4-ik hely, következő évben is negyedikek, FA-kupában pedig csak a döntőben kaptak ki. Illetve a BL-ben eljutottak a negyeddöntőig, a Monaco-val már nem bírtak.
Azzal a Monaco-val, akikhez viszont aláírtam június elején, a keret nagyon erős, pénz is van, bár azt hittem, ennél több lesz egy ilyen gazdag klubnál, de nekem így is elég lesz.
Érdekes még, hogy a Pool kiesett, és utána nem is bírtak feljutni, lassan nem lesz olyan játékosuk, akivel ez lehetővé is válna. Edgar Davids pedig az Ajax élére került. -
Zenszkij #92205 Eltelt 4 év majdnem. Ha odaérünk küldök képeket.
arsenallal már nem bírtunk. egy hosszú sorozatnak vetett véget az