104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    Azért az laza, hogy téged vártak győztesnek grat :)
  • realik
    hihetetlen!!! ezért szeretem ezt a játékot:)
    bárcsak a valóságban lennének ilyenek:)
  • korbin555
    Én csak az első osztályokat szoktam,plusz az ukrán másodikat,mert ott olcsók a játékosok,és jobbak mint nálunk az NB1 zöme.A betöltésnél meg próbálkozzál.Ha két csillagot kapok,azt még vigyorogva viszi a gép.Még a másféllel is nagyon jól boldogul.Töltöttem már be 90 ezret is de az már húzós,főleg a válogatott meccsek szimulálásánál gondolkodik sokat.De annyi játékosra úgy sincs szükség.40-50 ezer az már bőségesen elég.
  • JimKirk
    Large akart lenni csak nekem hollandul van a jatek es beneztem.
  • JimKirk
    Koszonom a segitseget.
    A regiokbol minden jatekost betoltesz, vagy csak azokat akik a legmagasabb osztalyokban jatszanak? Ahogy nezem huge adatbazis mellett a regiokbol a top csapatok osszes jatekosat betolti, gondolom ez nem eleg. Szerintetek egy 2500k@4,6ghz es 8 giga ram mellet hany ezer jatekosig erdemes elmenni hogy meg elvezhetoen fusson a jatek?
  • fordjee
    AHam, kösz, ezt sosem tudtam:)
  • korbin555
    Mindig a kerethez alkalmazkodom,de nem kísérletezek.Vagy szélsőkkel játszom, vagy szélsők nélkül.Mindenre van kész taktikám.Itt most tele volt a csapat középső,meg védekező középpályással,szélső alig akadt.Tehát itt most ezt használom.A Schalke-nál meg voltak remek szélsők,ott pedig ezt vettem elő.Azt a néhány embert,aki nem illik bele az elképzelésembe,piacra dobom.Akárhová megyek,ránézek a keretre,és fél perc alatt tudom,hogy mit fogok játszani.
  • hamary
    Oké, ez volt életem legnagyobb FM meccse. 3-0 volt oda, szinte már fel adtam... :
  • hamary
    Na mai első meccs. Csalódott vagyok, simán hozni kellett volna, plusz lehetőség lett volna az első helyre.

• realik
    utóbbira
  • realik
    Minden csapatodnál próbálod a keretet úgy alakítani, hogy az általad bejáratott taktikát tudjátok játszani vagy a meglévő kerethez kísérletezel ki egy taktikát? mert utóbbi ahogy látom az írásaidból nem mindig van/lenne időd.
  • realik
    Neked is gratula! DVTK-val keményebb lehetett bejutni a bl-be. a vezetőség mennyire tolja a pénzt? első szezonod hogy sikerült? vagy már ott bajnok lettél és második szezonba bejutottal a bl táblára?

Igen a realnak esélyt se adok és akkor nem kell számolgatni.:)
  • korbin555
    Renato Augusto.Ez már a harmadik hasonló kaliberű free agent,akit a scout ajánlott. Leigazolni ugyan már nem tudom,mert egy szezonban csak két non-EU playert lehet hozni.A kettő már megvan,Calderón,és Effiong.Ez utóbbi miatt tiszta ideg vagyok,mert még a hülye elődöm kötötte le a szerződését,most jött januárban a srác.Ebből a gyerekből soha nem lesz futballista,csak elfoglalja egy lehetséges klasszis helyét.
    Egy gyorsjelentés a bajnokság állásáról.Már csak öt pontra van az áhított hatodik hely.Bár most három nehéz meccs jön:Roma, Sampdoria,Inter.Annyira még nem vagyunk jók,hogy ellenük biztosra mehessek. Meleg lesz a pite.
  • BetonK
    Igen lehet a te csapatod van nálam is:)!
    Grat a BL eredményekhez!
  • Zenszkij
    simán ütöd a Real-t :)
  • realik
    sikerült egy újabb pontot szerezni a bl-ben nagy szerencsével.
    utolsó fordulóban nagy izgalmak várhatóak, mondjuk pont egyenlőség esetén, mi számít továbbjutás esetén? egymás elleni? és utána ha az se dönti el? gólkülönbség? akkor sajnos az angolok mennek tovább...
  • paly90
    hát épp ezaz h mindegyik szimpatikus..:D
    de valószínűleg Feyenoord lesz mégpedig azért mert EL-ben indulnak és ott talán könyebb 1. évben vitézkedni mint PSV-vel BL-ben..:)
    de még mindig nem döntöttem el 100%ban
    és azt még hozzátenném h akármelyiket választom cél h csak hollandokat igazoljak, külföldit csak ingyen..:)
  • bakkerman
    mindkettőben van egy pici kihívás is,de ugyanakkor nem egy nehéz menet egyik se.
    -a PSV 2008 óta nem nyert bajnokságot,és 5 éve nem voltak BL főtáblán se,első évben meglehet célozni a BL helyet,ha kapsz pénzt,és jó az alap keret,akkor talán a bajnoki címet is,és visszavezetni őket Európa élmezőnyébe
    -a Feyenoord a 2000-res évek közepén finoman szólva nem volt meghatározó az európai futballban,hazájukban se tudtak kiemelkedőt nyújtani,csak egy 2008-as kupagyőzelemmel tudnak dicsekedni,ami a klub múltjához képest nagyon gyenge. Ugyanakkor tavaly 3. lett a klub,és kivívta a BL selejtezőt,ha sikerülne bejuttatni a klubot a főtáblára,elindulhatna egy újabb szép kor.

Mindkét oldalon remek utánpótlásképzés,rendezett anyagiak,és fiatalos,ütős alapkeret,nagy potenciállal. Mostmár csak azt döntsd el,melyik a szimpatikusabb csapat :)
  • Darthmushroom
    mind2be nagyon jó
  • paly90
    amúgy a 14-ben sztem a PSV kerete is szimpatikus, tele jó fiatalokkal:)
  • paly90
    köszi, akk megprobálkozom velük..:)
    még annyi lenne hogy clasie dm-ben is jó szted vagy cmben??
    mert lehet hogy olyan felállást kéne játszanom velük h 4-2-3-1, 2 cm-el de a tavalyiban nagyon nem ment ezzel a felálással..mindig átrohantak az aktuális csapataimon
  • Darthmushroom
    Feyenoord, kevesebb pénz nagyobb kihívás+jobb szurkolok. potenciálra talán jobb a keret. tavaly 10 szezont elnyomtam velük, sok pénzt lehet csinálni később a fiatal játékoskból.
  • paly90
    üdv urak
    nem tudok dönteni a PSV és a Feyenoord között.
    érveket illetve ellenérveket kérnék, köszönöm :)
  • realik
    igen mi se nagyon tudok hibázni. csak nem a csapatom került be a játékodba?:)
  • korbin555
    A rohadt életbe!!Nem lesz ebből Európa Liga,ha a tök utolsótól is kikapunk.
  • Darthmushroom
    ezt muszáj megosztanom :D sokszor rúgtunk már 7-8-9 gólt, de végre a 10 is összejött :D
    bár az átlagunk sokat romlott, de 19 bajnokin 93 gólosak vagyunk :D
    10:1
  • BetonK
    Ennek a meccsnek lehetett volna nagyon csúnya vége, de látszik, ha egy kicsit rutinosabbak vagyunk (pl nem kapunk két gólt szögletből), szebb eredménnyel is eljöhettünk volna Madridból:

Ezközben a bajnokságban a Vidi nem tud hibázni...

• korbin555
    A Palermo liftezik már évek óta,bár nem éppen egy nagy csapat.Úsznak az adósságban is,tavaly 12 pontot le is vontak tőlük.
  • Darthmushroom
    csoda h még nem esett ki nagy csapat :o olaszoknál hullani szoktak fmbe
  • korbin555
    Félidőig nagyjából el is értük a csatlakozást.Tabella.Ha azt nézem,hogy az EL-t érő 6.hely 9 pontra van,messze nem lehetetlen odaérni.Az eddigi meccseim.Eddig három nagyon jó játékost hoztam,és még hármat szeretnék.De a legjobb emberem talán Qiú Le,bár őt még Mazzari hozta.A baj vele az,hogy nagyon sérülékeny.Csak ebben a naptári évben háromszor volt sérült,majdnem négy hónapot hagyott ki összesen.
    Na mindegy,megyek tovább,ebből még egy szép szezon is kinézhet nekünk.Még jó,hogy időben jöttem ide,nem a 20.fordulóban.
  • Darthmushroom
    1. szarja a pénzt a klubba
    2. az osztály szintjén add, feljutások után add többet
    3. nem add extra pénzt, de mindig feltölti a számlát h ne legyen mínusz.
  • fordjee
    Mi a különbség a 3 féle Sugar Daddy között?
  • Darthmushroom
    hát ez nem az én napom eddig.. ma eddig 2 döntetlen (1 kupába hosszabbításba továbbmentünk) 1 veresség... másodikkal szembe 1 még a harmadikkal szembe egyből 3 pont előny csak. helyzet kihasználásunk hirtelen deriválódót..
  • Darthmushroom
    Sugar Daddy klubok:
    sugar daddy
    köztük hatalmas meglepetések, fél görög ország :D köztük az AEK background tulajjal :O :O :O
  • Darthmushroom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ahhoz képest h 3. vonal meg nem rég csődbe mentek nem lesz csúnya az új aréna, bár ahogy látom nem csak foci lesz

• bakkerman
    hoppácska kit igazolt a director of football
  • zyndar
    Nézz szét itt.Végigfutottam és 3 akkor wonderkid is nálad van/volt :)
  • Darthmushroom
    Valaki ismer egy két görög tehetséget esetleg 13ból (hátha nagyon nem húzták le a 14re) rövidlistára? talán a jövőben haza tudjam őket hozni. itt nem a schalkes papára gondolok mert kb. őt lehetetlen lenne hazahozni.
  • korbin555
    Közben rájöttem,hogy lehet,mindjárt itt is az első ingyenes igazolás.Zé Luís.Nem is gondoltam volna,hogy ebből a Videotonos srácból egész jó focista lesz.Mert hogy jobb,mint bármelyik eddigi csatárom,az biztos.
  • korbin555
    Olaszországban lehet szezon közben free player-t igazolni?